perjantai 22. syyskuuta 2017

*:・゚✧Pink and black and Lidl✧・゚:*

Hei kaikki! Siis olen aivan sanaton ja tavallaan saitte minut katumaan tätä blogin supistamispäätöstä ihan välittömästi, kun sain niiiin runsaasti teiltä ihania ja kannustavia kommentteja. Kiitos sanoistanne, ne merkkaa. Päätin nyt sitten laajentaa blogia reissukuviin, koska pakko myöntää että ne ovat olleet asukuvien lisäksi aika iso palanen blogia (sekä minua). En kuitenkaan kerro mitään matkasuunnitelmia tai etukäteen paljasta minne olemme suuntaamassa, mutta reissujen jälkeen tänne tulee sitten matskua ja matkavinkkejä. 



 Jacket: Lidl, top: Gina Tricot, skirt: Nelly.com, bag: Louis Vuitton, shoes: Swimmer

Minunkin oli sitten pakko käydä tsekkaamassa lähi-Lidlistä, että miltäs tämä uusi Heidi Klumin mallisto siellä näyttää. Siis täytyy sanoa, että tykkäsin kyllä oikeastaan kaikista vaatteista, mitä mallistossa oli. Se onkin eri juttu sitten maksaako Lidlin vaatteista kuuttakymmentä euroa, sillä noh, ne ovat kuitenkin Lidlistä. Tuo trenssitakki kuitenkin oli juuri sellainen mitä olen etsinykin, ja sen nappasin mukaani kun sattui vielä yksi kappale olemaan kokoja jäljellä. 
Mitäs tykkäätte tästä asusta? Oletteko perehtyneet Lidlissä olevaan Heidi Klumin mallistoon?

38 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu, varsinkin tuo takki! Enkä vaan pääse ikinä yli siitä, miten täydellinen tuo Nellyn hame on ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Siis tää takki ois ollu täydellinen, jos sen ois saanu vaaleanpunaisena :D Mut tää musta on kans ihan hyvä :D

      Poista
  2. Ihana asu! Takin lisäksi tuo hame on myös malliltaan kaunis! Eipä ole vielä tullut Lidlissä käytyä tuota mallistoa ihmettelemässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toi hame on kyl ihana, tykkään siit! Ja kandee käydä kattoo iskeekö mikään niistä jutuista :)

      Poista
  3. Todella ihana ja sun näköinen asu. Mä oisin halunnut sen hopeisen nahkatakin ja sinisen mekon, mutta ainakaan meidän lähiLidlissä ei kumpiakaan valitettavasti enään ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sininen mekko oli kyl ihana! Mäki oisin sen halunnu mut ei mul kuitenkaa oo käyttöö sille. Kiitoksia <3

      Poista
  4. Ihana asu! Sika kiva kun kissat pilkistää vähän mekon alla ja lisäksi toi paita on aivan ihana ! Varmaan Ginasta? Mulla on aivan vastaava ilman hihoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 <3
      Ja joo, toi paita on Ginasta ostettu joskus kaaaauan sitten :)

      Poista
  5. Todella ihana asu ♥ Tuo hame on ihan täydellinen! Mulla meni ihan ohi koko Heidi Klumin mallisto Lidlissä, etten tiedä yhtään mitä siellä ees ollut :( Tuo takki on kyllä juuri tuollainen klassinen ja kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Kyl tota mallistoa viel on myynnissä et mee ihmees kattoo jos löytyis jotain :)

      Poista
  6. Oi että, aivan ihana toi takki! Näin jollain myös leokuosisena ja sekin oli kaunis<3 Tosi kaunis toi hame ja kivasti yhdistetty noiden kenkien kans :') Kaunis sinä<3
    Ihanaa että jatkat vielä matkakuvien postailua ja kirjottelua reissuista, ne on sun blogin suola asujen lisäks♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täst oli se leopardikuosinenkin ja tykkäsin siitäkin, jokseenkin se ei ehkä ihan omaan tyyliin istu :) Kiitos ihanuus <3
      Ja joo, reissukuvat on ihan parasta tosiaan, ja kyllä se on ihan kiva niitä teillekin jaella!

      Poista
  7. Ihana kuulla, että sun reissuistakin saa jatkossa lukea ja ihanaa tosiaan, että jatkat bloggaamista niistä tylsistä ihmisistä huolimatta, joilla jokin ongelma itsensä kanssa on! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et porukka selkeesti tykkää noista reissupostauksista! <3 Kiva kuulla ja tulee tosi hyvä mieli ^_^

      Poista
  8. Ihana asu! Ja hyvä, että postaat sittenkin vielä reissujuttuja! <3

    PS. Olisi mukavaa, jos vastaisit myös vanhempiin postauksiisi tulleisiin uusiin kommentteihin. Musta tuntuu, että vastaat aina vaan muutamaan ekaan kommenttiin uusimmassa postauksessa. Ymmärrän, että niitä tulee sulle paljon, mutta silti. On tietty myös vähän vaikeata huomata uudet kommentit vanhoista postauksista, mutta uusista kommenteistahan voi pyytää ilmoituksen sähköpostiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Ja yleensä jos en vanhojen postausten kommentteihin vastaa on syy ihan vain se että joko a) en huomaa kommenttia, tai b) se unohtuu. Jos kysyy jotain, kandee heittää uusimpaan postaukseen niin sitten vastaan, on tosi iso työ alkaa selailemaan vanhoja postauksia läpi, ja voi olla etteivät kysyjätkään enää muista kommenttia jättäneensä :D

      Poista
  9. Tuli tosta mieleen kun osotettanne on jaettu netissä niin matkojenne ajankohtia ei kannata todellakaan kertoa etukäteen ettei vaan varkaat tiedä milloin talo on tyhjänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu silläpä, vaikka kyl meillä nykyisin on kotona kissanvahti paikalla 24/7, ja sitä ennenkin meillä oli jo aika hyvä hälytysjärjestelmä :)

      Poista
  10. Toi takki on ihana! Ja jessss, matkapostaukset jatkuu - tämä travel lover jää tänne siis aktiivisesti seuraamaan! :D Tulipas kyllä ilonen fiilis kun luin ton matkapostaus-ilmotuksen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi miten ihana kuulla et ne matkapostaukset oikeesti on tykättyjä :D <3 Ihana! <3 Kiitos ^^

      Poista
  11. Niin kiva asu taas! Ihanaa, että reissujuttujakin tulee :) Varsinkin ne Japani-jutut niinku oon monesti sanonukin, hahah. En oo käyny yhtään kattomassa tota mallistoo ja nyt vähä harmittaa... ois ehkä pitäny. (enää ei varmaan mitään oo jäljellä )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3
      Ja tosi ihana kuulla :D JApanijuttui tulossa sit taas ens vuonna <3

      Poista
  12. Nätti asu, niin suloiset kisu sukat :) Kiva, että alat taas kirjoittelemaan reissupostauksia, niitä on ollut ihana lukea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana tosiaan huomata miten tykättyjä reissujutut on ollu ^_^<3

      Poista
  13. Mä ostin kanssa Lidlistä hameen ja hupparin. Mun mielestä niistä 30€ oli aika reilu hintakin! Pelkäänpä kyllä, että ne samat löytyy puolelta suomea, mutta ei kai se niin paljon haittaa, koska tykkäsin molemmista kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin hei ihana! Se hame oli kyl söpö! Ja joo varmasti noita on nyt joka toisella, mut ihan sama, iteki tykkäsin siit takista kovasti :)

      Poista
  14. Ihanaa, että ilkeät kommentoijat ei saanut sua lopettamaan! <3 Näitä sun aina niin nättejä asuja ois jääty kaipaamaan! Muutenkin sun postauksia ois jääty kaipaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä, kiitos <3 <3 Tällanen palaute on parasta <3

      Poista
  15. Wau mikä kaunokainen <3 Sulla on niin ihana, mutta omaperäinen tyyli!

    VastaaPoista
  16. IHANAA ♥ Reissukuviin! Aivan ihana oli lukea eilen tämä postaus että laajennat tosiaan reissukuviin:3 Ja mun on pitäny käydä itsekin Lidlissä tsekkaamassa tuo mallisto, niin monen blogissa nyt kohutaan tuosta:D Tuo takki, sellaisen voisin itsekin ostaa ja rehelliisesti olen halunnut moisen jo pitkään - omistan tuollaisen army greeninä mutta musta on aina musta. Hmm sama juttu pyörii itsenikin päässä, haluanko maksaa paljoa vaatteista jotka on kuitenkin sieltä Lidlistä..:D Kaunis olet ja upee asukokonaisuus muutenkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi miten kivaa et niistä oikeesti tykkää porukka!! TUlee niin hyvä mieli ^_^
      Ja joo siis, toi takki oli edullinen mut paljon on lidlis kaikkee ihan hullun hintastakin noissa vaatteissa. Mut kandee käydä kurkkamassa edes! :)

      Ja kiitos<3

      Poista
  17. Kiva kuulla, ettet supistanutkaan sisältöä niin paljon kuin suunnittelit! Mitä anonyymeihin kommentteihin tulee, tehokkain tapa on yksinkertaisesti ottaa anonyyminä kommentoimisen mahdollisuus pois, tai laittaa sanavahvistus ja/tai kommenttien tarkistus päälle, niin pystyy vähän kontrolloimaan, mitä blogiin tulee kommenteiksi - harvempi ikävä anonyymi jaksaa nähdä niin paljoa vaivaa, että rupeaa sähläämään sanavahvistuksen kanssa, mutta ihan oikeasti asialliset lukijat, jotka seuraavat sua aktiivisemmin varmasti ymmärtäisivät tällaisen ratkaisun ja pystyisivät elämään sen kanssa, ja kommenttien tarkastuksella saa suoraan karsittua kaikkein ikävimmät kommentit pois, eivätkä ne jää kiusaamaan tänne tekstien kommenttikenttään.

    Mitä asuun tulee, noi sukkahousut on aivan ihanat! Oon kuolannut itsekin tollaisia, mutta niitä ei valitettavasti löydy sopivan kokoisia mistään. :( Toi pitsipaita on myös aivan ihana, ja sopii kivasti ton mekon kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sanavahvistus on kyl hyvä idea, pitääpä ehkä laittaa se päälle. Ni loppuis toi turha näpytys :D
      Ja kiitos!! Hei kun ollaa menos japanii ni muistuta, voin toimii shoppingservicenä :D Siel saa paremmin isompii ja pienempii kokoja ku esim ebaystä :)

      Poista
    2. En usko että Japanista ainakaan löytyy, mulla on niin leveä lantio ja massiiviset jalat, ettei Suomestakaan tahdo löytyä mulle edes tavallisia sukkahousuja mistään 😅😅 Kiitos kuitenkin!

      Poista
  18. Onpas ihana asu ja vautsi, tuo takki näyttää todella hyvältä! *_* En ole kauheasti perehtynyt kyseiseen mallistoon, mutta ainakin tuo ostamasi trenssitakki on erittäin kivan näköinen. Voisin jopa kuvitella tuollaisen itseni päällä.

    Ja ihana kuulla, että aiot edelleen julkaista reissupostauksia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Kandee käydä kurkkaamassa, iskeekö joku sieltä silmiin :)

      Poista
  19. Ihana tää asu, sukat ja hame ovat aivan täydelliset ja jotenkin tuo pitsipaita kokoaa asun yhteen. ^^ :) Minua tuossa Klumin mallistossa häiritsee enemmän se, että vastuullisuudesta ei ole ollut missään mitään puhetta eikä minusta 70 euron aitonahkainen takki voi olla millään tavalla reilu kaikille osapuolille, jotka ovat olleet valmistuksessa jollain tavalla mukana, kun samassa hinnassa on kaupan katteetkin. Ihmeen paljon on kuitenkin somessa hypetetty, mutta myös negatiivisia kommentteja on saanut somesta huomata mm. materiaaleihin ja istuvuuteen liittyen. :)

    VastaaPoista