keskiviikko 6. syyskuuta 2017

*:・゚✧Little candlehaul!✧・゚:*

Se on syksy nyt ja lupa virallisesti poltella kynttilöitä. Kävin shoppailemassa meille muutamia ihanuuksia Ikeasta sekä H&M Homesta. Vaikka en tykkää H&Mn vaatteista oikeastaan ollenkaan, on H&M Home parahin aarreaitta. Tuotteet näyttävät todella laadukkailta ja tyylikkäiltä ja ihan laadukkaita nämä mitä omassa käytössä on ollut niin ovat olleet. 
Rakastuin jo vuosi sitten näihin Golden Meadow-kynttilöihin. En oikein osaa kuvailla tätä tuoksua paremmin mitä tämä vastaa, mutta todella hyvä se ainakin on, ja kultainen astia kynttilöillä vielä kruunaa kokonaisuuden! Näitä oli pakko ostaa kaksin kappalein, sillä ikäväkseni näytti että nämä olisivat poistumassa valikoimasta. Toivottavasti ei!
Harmittelin juuri miehelleni, kun teesihdinalusastioita ei meillä oikein ole kuin se yksi, joka saatiin teepannun mukana. Niin kuinkas ollakaan, kynttilänhakureissulla sattui sitten jo heti H&Mn aulassa olemaan tyrkyllä tällaisia aivan ihania pikkulautasia! Kimalaiset on parhautta ja tällainen lautanen sitä sitten lähti mukaan. 

Ihana Salla vinkkasi minulle facebookissa, että H&M:lle on tullut myyntiin tällaisia koppismukeja. Olin ihan myyty, ja kynttilöiden lisäksi taka-ajatuksena olikin hankkia tällainen muki, vaikka mukit ovatkin sellaisia asioita joita aina vaan... siunaantuu kaapit täyteen. Mutta mukit vaan on myös niin söpösiä. Nyt on sitten koppismukikin olemassa!
Se niistä H&M Homen ostoksista, siirrytään Ikeaan. Ikeasta saa kyllä ehkä parhaimmat tuoksukynttilät. Tuo porkkanakakkukynttilä tuoksuu oikeasti taivaalliselta, ja ne siniset kookoskynttilät olivat rakkautta (Tosin niitä[kään] ei enää ole kuulemma myynnissä). Nauratti kun Stockmannilla katseltiin joitain kynttilöitä, joilla oli hintaa joku lähemmäs 50€, ja mieheni taivasteli että kuka hullu niitä ostelee, ja minä nyökyttelin vieressä. Nyt sitten olen ihan hurahtanut kynttilöihin ja sanoinkin Christianille että ootteleppa vaan, kohta meilläkin käryää olkkarin pöydällä viidenkympin kynttilä :D No ei sentäs, tosiaan joku roti se on oltava. Ja nämä Ikean kynttilät todellakin tuoksuvat taivaallisilta, palavat hyvin ja ovat edullisia. 
Tällainen vähän erilaisempi shopping haul tällä kertaa. Meillä ollut kodinpuunauspäivät, ja ollaan järkätty esimerkiksi meidän keittiö uuteen uskoon sisustuksen suhteen. Nyt vielä kun saisi lopun kämpän hiottua. Olkkari on siivousta ja viimeistelyä vaille valmis, mutta yhä edelleen kaikki makkarit tuottaa päänvaivaa. Pienet huoneet on iisimpiä, kun makuuhuone on iso sen saa näyttämään vain tyhmän tyhjältä tai sitten sotkuiselta ja täydeltä.... Huoh. 
Mutta, mitäs tykkäätte näistä ostoksista? Onko sielläkin kynttiläfaneja?

11 kommenttia:

  1. Superkivoja ostoksia, minäkin oon tykästynyt noihin H&M:n kynttilöihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana et tykkäät! Noi H&Mn kynttilät on ihania, tosi kivoja tuoksuja ja näyttävät kivoilta :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Nuo H&M kynttilät ovat niin kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mä oon ihan hurahtanut näihin H&Mn kynttilöihin :)

      Poista
  3. Ihania noi kynttilät <3 Mulla on jo niin paljon kynttilöitä, että hyvä kun kerkeää niitä polttamaan :D Mutta joskus olisi kiva kokeilla noita H&M:n kynttilöitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja siis, meilläki oli niin et kynttilöitä koskaan tarvinnu ostaa, vaan niitä saatiin mistä sattuu ja koskaan kerennyt niitä polttelemaan :D Nyt sit huomattiin se karu tosiasia et ei niitä muutamaa tuikkua lukuunottamatta enää ollukaan XD

      Poista
  4. Tuo porkkanakakkukynttilä on ehkä pakko hakea, ai vitsit kuulostaa jo niin hyvältä ♥ Mä rakastan kaikkia tuoksukynttilöitä varsinkin syksyisin ja joulunaikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SIis oikeesti suosittelen, se tuoksuu NIIN hyvälle, et teki mieli ihan haukata siitä kynttilästä :D Sama täällä, tuoksukynttilät on parhautta.

      Poista
  5. Mäkin sain äitiltä ihania tuoksukynttilöitä partylitelt, ilmeisesti pyöreät purkit hienoilla teksteillä/leiskoilla ja kansilla on nyt in :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi partlitekutsut :D Ikinä en oo sellasilla käyny mut ehkäpä pitäis :D

      Poista
  6. Yksi kynttiläfani ilmoittautuu täältäkin! Vaikken niin paljon syksystä tai talvesta pidäkään, paras asia on se, että saa aloittaa kynttilöiden polttamisen *_* Minustakin nuo Golden Meadow -kynttilät ovat varsin kauniita ja voi että, tuo koppismuki ja pieni kimalaislautanen! Niin söpöjä <3

    VastaaPoista