lauantai 23. syyskuuta 2017

*:・゚✧Terveellinen ja herkullinen lounas✧・゚:*

Sain torstaina ihanan piristyksen keskelle opintojen raatamista. R-kioski lähetti minulle herkullisen lounaslaatikon, joka pääsi sitten perjantaina testaukseen. R-kioski on nyt lanseerannut uuden herkullisen lounas- ja välipalavalikoiman, joka on sekä hyvää että terveellistä. Ellei heiltä olisi sähköpostia nakattu, en olisi välttämättä edes huomannut tällaista herkkulounas-valikoimaa. Käyn Ärrällä lähinnä vain matkakorttia lataamassa tai paketteja lähettämässä, mutta tämä kyllä myi itsensä minulle. Paketista paljastui salaattia, ciabatta-leipä, kaksi paleoshottia ja kylmäpuristettu paleo-mehu.
Tämä salaatti iski silmiin heti. Se oli niin raikkaan ja herkullisen näköinen! Ilmoitin kasvisruokavalioni, ja sain testattavaksi välimerellisen salaatin. Vaihtoehtoina oli marokkolainen, korealainen sekä kreikkalainen salaatti, joista kasvisvaihtoehtoinen oli tämä välimerellinen. Pieni miinus siitä, ettei näissä ollut vegaanisia vaihtoehtoja. Kasvisvaihtiksen kuitenkin sai kaikista tarjolla olevista tuotteista. Tästä  salaatista tykkäsin todella. 
Toisena mainitsemisen arvoisena on nämä paleo-shotit. Näitä tuli kaksin kappalein. Jos tykkäät ottaa inkiväärishotin Jungle Juicessa, tykkäät näistäkin. Näissä on omena- ja appelsiinivaihtikset, mutta itse lähinnä näistä maistoi vain inkiväärin. Mutta tehokasta ja virkistävää!
Koko laatikon suosikki oli tämä mansikka-omena-inkivääri mehu. Siis todellakin tykkäsin, ja tätä alan ostamaan ihan varmasti vakkariksi jääkaappiin. Pullo on sopivan pieni (en juo mehuja litratolkulla), että tästä saa sen muutaman annoksen, ja maku oli ihanan kirpeä. Omenaa ei tästä pahemmin maistunut, mutta inkivääri ja mansikka olivat ihana yhdistelmä. 
Suosittelen kyllä kurkistamaan valikoimaa, jos teidän lähistöltä R-kioski löytyy. Minuun tämä boxi teki vaikutuksen, ja juurikin salaatit ja mehu tulee käyttöön meilläkin. Mies tykästyi tuohon ciabatta-leipään, hän antoi äänensä sille. Positiivinen kokemus ja kaikki maistui tuoreilta. Monesti valmissalaateissakin on sellainen mynnähtänyt maku, ja valmisleivät ovat ihan lörtsyjä kosteudesta. Nämä todellakin maistuivat freshiltä. 
Olisiko teillä käyttöä tällaisille herkuille lounaaksi tai välipalaksi?

15 kommenttia:

  1. Oi, näyttää ja kuulostaa ihan hyvältä! Mä en tosta nestemäisestä puolesta niin perusta, mutta salaatti ja leipä kelpais kyllä, nam! :D

    viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha toi mehu just oli parasta :D Hyvää oli kyl! (Y)

      Poista
  2. Onko siis niin, että ärrä alkaa myymään tollasia laatikkosettejä vai oliko noi vaan koottu sulle, mutta ovat myynnissä erikseen? Ois kiva jos ois koko laatikko myynnissä, nii ois helppo esim pitkälle junamatkalle vaan ottaa tommonen setti, eikä pyöriä siellä valinnanvaikeuksissaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan yksittäisinä kappaleina noi pittää hankkia, tää oli joku tällanen paketti mitä myytiin :> Joo, ois kyl tosi kätevää, kun noita kaikkia ei näköjää ollu edes tarjolla kaikis ärräkiskois :/

      Poista
  3. Kiva että noita inkiväärishotteja saa nyt Suomestakin! Olin vähän kipeänä viimeksi kun olin Tukholmassa ja kävin ostamassa noita 7elevenistä ja saattoi ne jopa auttaa flunssan taltuttamiseen ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyl hyviä! Kauheen kirpeitä vaan tällee makeeseen tottuneelle :D Ja varmasti ovat ihan megaterveellisiä!

      Poista
  4. Näyttää niin hyvältä, voisin ostaa! :p Toi laatikkokin on hauska idea, jos ne tosiaan tuollaisessa myydään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää pitää yksittäisinä ostaa 8( Mut hyvää oli ja suosittelen!

      Poista
  5. Näyttää hyvältä! Mun mielestä on hyvä että myös ärriltä saa terveellistä välipalaa lounaaksi, mielestäni myös nykyään on alkanut ruokakaupoistakin einespuolelta löytymään enemmän salaattia ja niitä parempia juttuja-onneksi :)

    ~ Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosi kivaa kun tällasist valmisruuista on tehty aina vaa terveellisempiä :) Ei oo sitä perushiilarihuttua aina.

      Poista
  6. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Muistatko yhtään, että paljon tällä oli hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyl muista hintaa, mut tollanen ciabatta-leipä maksaa meijän ärrällä jonkun 4 euroa, se oli ainoo mitä ärrältä löysin noista laatikon jutuista. Sit mainoksen mukaan 2,5€ noi shotit!

      Poista
  7. Oi nam vaikuttaa niin hyvältä. Ehdottomasti olisi käyttöä tuollaiselle lounassetille :)

    VastaaPoista
  8. Oooi miten ihana ylläri!<3 Näyttääkin kyllä just semmoselle freshille 8)

    VastaaPoista