tiistai 2. toukokuuta 2017

*:・゚✧Vappuasua✧・゚:*

Olikos teillä hyvä vappu? Lähdimme miehen kanssa ajelemaan kohti Vesantoa perjantaina iltapäivällä, kun olin saanut suoritettua tulevaan työhöni liittyvän loppukokeen: Ja läpäisin sen! Olo on tosi helpottunut, tänään vielä pari kertausjuttua ja sitten ollaankin jo valmiita aloittamaan työt. Jännittää kyllä ihan jonkun verran, että sitä ollaan upouudessa työpoaikassa uusien ihmisten kanssa. Kurssikaverit ovat ainakin tosi mukavan oloisia, että eiköhän sitä juttuun tämän uudenkin porukan kanssa tulla. Jännittää se vaan silti aina, kun kuviot muuttuu. 

Top: Zara, leggings:  Bik Bok, earrings: Glitter, necklace: Guess, bag: Saint Laurent, bandeau: Louis Vuitton, knit: Primark

Tämän näköisenä sitä sitten tuli pyörittyä eilen kaupungilla. Vesannolle en edes meikkejä ottanut mukaan, ajattelin että mitäs sitä nyt suotta naamaansa maalaamaan kun siellä ole kukaan katselemassa. Otin kyllä kuvia viikonlopulta, ja ajattelin nyt pienen kollaasin niistä tänne bloginkin puolelle puskea. Oli ihan hauskaa, leivottiin munkkeja (ok äiti leipoi ja muut katsoi vierestä), värjäsin pikkusiskoni hiukset, käytiin kylällä "shoppailemassa" ja keräämässä pokemoneja sekä lenkillä. Katsottiin myös Stadi vs Lande-ohjelmaa, ja täytyy vaan sanoa että vaikka Helsingissä asun ja Vesannolle en ikinäkoskaan muuttaisi takaisin, on se oma identiteetti vaan niin maalainen, että kaupunkilaiseksi sitä tästä tuskin tullaan muuttumaan :'D Plus että vähän oli kysymykset turhan triviaalisia Helsingistä, sillä ei edes natiivihelsinkiläiset kaverini tiennyt vastauksia kaikkiin niihin kysymyksiin. Noh onneksi ei sitä ohjelmaa tarvitse katsoa.
Hei muuten, joko olette linkanneet bloginne? Vielä ehtii heittämään omaa blogia kommenttiboksiin, jos tahtoo💕

17 kommenttia:

  1. Ihana asu! Nahkahousut sopii yllesi niin hyvin. Lakki sopii myös asuun hyvin! Itse tykkään tästä haalari/lajju perinteestä paljon. Odottaen, että oma AMK elämä alkaisi joskus ja AMK:n haalareissa pääsisi hiihtelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itte oo niille haalareille lämmennyt :D Mut ihana et tykkäät tästä asusta, kiitos paljon <3

      Poista
  2. Ootko lentoemännäksi alkamassa? Ei mulla tietoa ole, mutta tuli mieleen noista ulkonäkövaatimuksista ja loppukokeesta, kun yks kaveri kanssa on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Finskille meen töihin, tarkemmin en viitsi kertoa turvallisuusjuttujen vuoksi, toivottavasti ymmärrät <3 :)

      Poista
  3. Tai lentokentälle? Sielläkin on nyt yksi kurssi meneillään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Finskille meen :) Mut tarkemmin en työtehtävää viitti tääl somessa kertoa :)

      Poista
  4. Oii ihana asu! <3 Juuri sopiva vappuun! Ja tuo laukku etenkin on tosi kaunis:) Munkin mielestä Stadi vs Lande-ohjelmassa on vaikeita Helsinki aiheisia kysymyksiä ihan aina täällä asuvallekki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja siis joo! Ihan supervaikeita, en tiiä kenen niitä pitäs tietää :D

      Poista
  5. Ihana asu! Sulle sopii kyllä kaikki tuollaiset vaaleat vaatteet<3

    VastaaPoista
  6. Oi että, ihanan vaalea ja hempeä asu<3 :') Tosi kaunis oot :-*

    VastaaPoista
  7. Ihana sinä! Toi YSL laukku on vaan niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja toi YSLin laukku on kyl tosi kätsy, tykkään! :) Pitäs päästä käyttää sitäki useemmi!

      Poista
  8. Oikein söpö vappulook! Ensimmäinen kuva on jotenkin niin vangitsevan kaunis *_* <3

    VastaaPoista