maanantai 29. toukokuuta 2017

*:・゚✧Jälleen sitä samaa vaaleanpunaista✧・゚:*

Viimeistä Dubain asukokonaisuutta viedään. Ok, enpä ottanut asukuviakaan kuin tasan kahdesta asukokonaisuudesta, koska muun ajan keskityin vaan diilaamaan sen helteen kanssa. Tässäkin hiukset ovat vähän hikiset mutta ehkä se armahdettakoon, olihan koko päivä rynnistetty tuolla kovassa helteessä. 
Tilasin ennen reissua Nelly.comista itselleni pukukoodin allekirjoittavan mekon. Siis voi että oli hankala löytää mekkoa, joka on nilkkoihin asti sekä sisältää jonkinlaiset hihat ilman sellaista jalkoväliin asti menevää halkiota. Eihän ne pukeutumissäännöt nyt niin hirveän kireät olleet Dubaissa, mutta kuten aiemmissakin postauksissani sanoin, halusin kuitenkin niitä kunnioittaa mahdollisimman paljon. Tämä ihana mekko kuitenkin löytyi, ja ylläri, värinä tämä sama murrettu vaaleanpunainen. 



Dress: Nelly.com, bag: Louis Vuitton, shoes: New Look

Koska Nellyn koot ovat aina mitä ovat, päätin tilata mekon koossa S, ettei sitten vaan tarvitsisi punkea itseään satakertaa liian pieneen mekkoon ja kärvistellä. No, nytpä kävi niin että mekko oli sitten satakertaa liian iso, ja esimerkiksi kaula-aukosta oli kokoajan pidettävä kiinni ettei rintsikat vilku. Myös helpa oli omaan pituuteeni nähden aika pitkä, ja toinen käsi pitikin helmasta kiinni. Että eipä mene koskaan nappiin nämä koot. Harmi kyllä, kun mekko on omaan silmääni ainakin tosi kaunis. Ehkä jonkin pienen ompeleen voi tuohon kaula-aukkoon tehdä siten että se pysyy tiukemmin kiinni, mutta helman lyhentäminen onkin jo isompi projektinsa. 
Mitäs te tykkäätte tästä mekosta?

29 kommenttia:

  1. Onko helma korkojenkin kanssa liian pitkä? Näyttää meinaan todella elegantilta juuri noin ja saattaisi menettää jotain lyhennyksessä. Yksi ratkaisu avaraan kaula-aukkoon voisi olla myös pitsiset aluspaidat.

    Ei kyllä ensimmäinen ajatus näitä kuvia katsellessa ollut, että "taitaa olla väärä koko". Huomioni kiinnittyi siihen, että onpa nappi asu ja sulle aivan täydellinen väri/sävy mekolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, komppaan, ei näytä yhtään liian isolta! Kaunis mekko, hieno asukokonaisuus!

      Poista
    2. ano1: Joo on :( Tuossakin oli korkkarit jalassa, mutta silti aina tuli tallattua ja meinasin kompastuakin noihin helmoihin :( Ja hei kiitos vinkistä tosta aluspaita-asiasta! Se vois olla kyl hyvä ratkaisu, joku pitsinen toppi :) Ja ihana, voi kiitos kaunis <3

      Poista
    3. ano2: Aivan ihana kuulla! Kiitän kauniisti <3

      Poista
  2. Oi aivan ihana mekko! Harmi, kun olikin sitten liian iso.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin? <3 JA joo, vähän haittaa kyl ehkä käyttöä :(

      Poista
  3. Todella kaunis mekko, harmi tosiaan kun nellyn mekkojen koot ovat mitä ovat ja kun niistä ei aina tiedä:/ Siellä on niin upeita mekkoja mutta harmi kun ei voi sovittaa. Joskus kenkien kohdalla oon muuten tilannut kahdet kun en oo tiennyt sopiiko 36 vai 37 ja sitten palautin toiset:) On se kyllä rasittavaa rumbaa se palautus... onneksi nykyän kenkien kohdalla tiedän että 36 on paras ainakin avokkaiden kohdalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo, aina on ylläri onko mekko liian iso vai liian pieni D: Ja on, mulla helposti se palauttaminen unohtuu ja sit kiinnostaa kun nurkissa pyörii kampetta jota ei voi edes käyttää :'D Itellä se kenkien koko on kans tosi hankala, joskus 36 on jees ja just 37 liian iso, ja välillä ei kolmekutonen mahdu jalkaan vaikka itkis ja yrittäis!

      Poista
  4. Tuo mekko on todella kaunis! <3 Tykkään väristä sekä mekon mallista! :) Harmi tosiaan, että jos mekko on liian iso :/ Kannattaa varmaa viedä ompelimoon, koska mekkoa joka ei tunnu mukavalta on ikävä käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo, varmaan mä yritän itte tota fiksailla vähäsen vielä :) Ei tosiaa oo mukava käyttää :(

      Poista
  5. Siis toi mekko on aivan tajuttoman upee <3 Ihastelin sitä jo instgramissakin :-*

    VastaaPoista
  6. Niin älyttömän upea tuo mekko! Väri on todellakin mun mieleen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäät!! Mäkin pidän kovasti, en kyl haluis myydä pois! Ja toi väri on ihan 5/5 :)

      Poista
  7. Ihana mekko, niin runsas ja ilmavan näköinen!♡ Sopii sulle tosi hyvin!:)

    VastaaPoista
  8. Todella kaunis mekko! <3 Näytät aivan kuin prinsessalta tuo ylläsi :>

    VastaaPoista
  9. Kaunis mekko! :) Jos vähän löytyy ompelutaitoa itseltä niin tuohon pääntielle voisi kiinnittää pienet käsinommeltavat nepparit esim. 7-10cm välein. Saattaa yksikin riittää, mut ite laittaisin kaksi näin mekkoa katsoessa. Eivät näy päällepäin kun ompelee tuohon päärmeen kohtaan. Eikä ole ompelijalla iso eikä varsinkaan kallis homma. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei hei kiitos tästä vinkistä!! Toi vois olla kyl hyvä idea, ja jotain neppareita löytyykin omasta ompelulaatikosta :) Ja tosiaan varmaan toi luotto-ompelijakin tekis ihan kädenkäänteessä! Kiitos kaunis <3

      Poista
  10. Tuo on kyllä aivan ihanaihana mekko! Harmi, ettei se ihan osunut oikean kokoiseksi, mutta niinkun sanoit niin tuon kaula-aukon fiksaaminen on varmasti ihan mahdollista :) Nämä kuvat muutenkin - ihania! Niin elegantti ja kaunis sinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Ihana kuulla et tykkäät! Ja tosiaan varmasti toi kaula-aukko-ongelma on helposti ratkaistavissa :) <3

      Poista
  11. Oi että näyttää ihanalta! ♥ Tykkään varsinkin tuosta väristä :)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana tuo mekko 😍 Kengät sekä laukku ovat myös ihania, ja kuvat todella kauniita! ☺️

    https://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Rakastuin tähän mekkoon heti kun sen näin! Ihan uskomattoman nätti ♥

    VastaaPoista
  14. Aivan ihana mekko, todella kaunis! voisin itellenikin harkita <3

    VastaaPoista