maanantai 8. toukokuuta 2017

*:・゚✧Ripset mintissä✧・゚:*

Nyt on sitten useamman kuukauden tauon jälkeen isketty ripsipidennykset silmiin, ja täytyy kyllä sanoa että onhan nämä nyt vaan kätevät. Tietty siinä kestää aina oma aikansa että muistaa olla hieromatta silmiä ja suihkussa käyminen siten ettei nyt ihan vartavasten hankaa vettä silmiin on vähän hakusessa mutta kyllä tämä tästä. Ihana kun näyttää ihmiseltä ihan ilman meikkiäkin. On muuten aikaisten aamuvuorojen pelastus, sillä ensimmäinen aamuvuoroni edellytti jo ennen aamuneljää heräämistä, niin ei taivas siihen aikaan nyt edes pysty meikkaamaan. Ihana kun on ripset valmiina silmissä, niin tarvitsee vaan hiukset laittaa ja kulmat piirtää, niin onkin jo valmis lähtemään. 


 Top: Zara, kimono: New Yorker, chocker: Nelly.com, earrings: Glitter
Minulla on ihan superristiriitaiset fiilikset näiden hiusten suhteen. Olen haaveillut blondaamisesta jo todella pitkään, ja nyt jotenkin sain sellaisen boostin että pakko saada jotain muutosta, ja värjäsin hiukset. Nyt olen jo ihan turhautunut, kun juurikasvu puskee vaikka värjäämisestä on vasta pari viikkoa, ja hiusten väri on yhä tuollainen pissankeltainen. Pitäisi vaalentaa uudestaan, mutta nyt jo tuntuu että hiukset huutaa hoosiannaa ja ovat ihan törkeän kuivat hoitoainekuureista huolimatta. Ne vanhat hiukset olivat vaan niin paljon kätevämmät ylläpitää. Kuitenkin sen verran kauan haaveilin blondeista, ja sen verran olen rahaa puskenut ja hiuksia rääkännyt, että olisi kiva pitää nyt tämä vaalea hiustyyli jonkun aikaa. 
Mitäs te tykkäätte? Sopiko minulle paremmin vaaleanruskeat hiukset, vai onko tämä blondi parempi? 

29 kommenttia:

  1. Minä tykkäsin ehkä enemmän siitä vaaleanruskeasta sinulla, mutta sekin voi olla tottumiskysymys. Blondi näyttää nyt vieraalta, aikaa myöten ajatus voi muuttua.

    Keltaisuutta voi taittaa pois myös hopeashampoolla tai color maskilla, joista jälkimmäinen ei kuivata hiusta. Joskus kauan sitten, kun minulla oli lähes valkoinen tukka, käytin hopeashampoota sen ylläpitoon. Sen kanssa saa tosin olla hieman varovainen, minulla taittoi tukan värin liilaan, jos annoin vaikuttaa liian pitkään. Ja valitettavasti se kuivatti jo ennestään vaalennuksesta kärsinyttä tukkaa, vaikka piti värin kivana.

    Color maskien sen sijaan ei pitäisi hiusta vahingoittaa vaan pikemminkin hoitaa, joten jos tukka on nyt jo kuiva, se voisi olla ratkaisu sekä siihen että keltaisuuteen. Color maskeja taitaa olla ainakin KC:llä ja Biozellillä tarjolla. Myyjältä kannattanee kysäistä, mikä voisi juuri sinun tukkaasi toimia. :)

    Itse käytin punaisia Color mask -hoitoja pitkällä vaikutusajalla (30-90 min), ennen kuin siirryin Elumenilla värjäämiseen. Tykkäsin kyllä kovasti ja harmitti lähinnä värin lähteminen pois muutamassa pesussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuules, mustakin tää näyttää niin ei-omalta-itseltäni! En tiedä miten on mahdollista, kun olen haaveillut tästä blondista päästä jo vaikka kuinka, ja nyt sitten kun se on, niin ei ole sellainen olo ollenkaan että tämä on minä :D Sama olo tuli niiden pidennysten kanssa, ei ollenkaan sellainen hyvä oma itseni-olo. Ehkä mä vedän takaisin ne vaaleanruskeat, vaikka tää onkin nyt niin sitä mitä toivoin.

      Hopeashampoo kuivatti ihan sikana omaa tukkaa, muutama näytepussukka tuossa oli sitä ja jotenkin tosi takkupalloksi se jätti omat hiukset D: Color maskeja en oo kyl koklannutkaan. Kiitos vinkeistä :)

      Poista
  2. Oot niin kaunis! Vaaleanruskeat hiukset oli paremmat mutta kivat nuo blonditkin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana<3 Ja oon kyl kieltämättä samaa mieltä, kuten yllä kommentoinkin niin nää blondit ei jotenkin ole oma juttu sittenkään :'3

      Poista
  3. Mä tykkään noista vaaleista hiuksista, varmaan jos vielä yhden vaalennuksen uskaltaa tehdä niin sävy olisi sun ihoon paremmin sopiva. Jotain olaplex-käsittelyä varmaan kannattaa harkita kun toi on kuitenkin rankka prosessi hiuksille.

    Ripsipidennykset on ihan pelastus, vielä kun saisi microblading/kestopigmentoidut kulmat niin oispa helppo olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todellakin näitä pitäis vaalentaa vielä, sillä nyt tää on tällainen pissinkeltaisenoranssinlaikukas, eli ei mitenkään hirveen hyvännäköinen :D En oo vaan uskaltanut nyt sitä tähän tehdä kun hiukset on niin rutikuivat tosta edellisestä värinpoistosta >_<

      Ja nää on kyl ihana pelastus, microbladingia oon suunnitellut kans mut voi olla et tyydyn piirtää kulmat tälleen ihan manuaalisti :D

      Poista
  4. bellehiukset ois kivat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hei kiitos vinkistä, pidetään mielessä :D

      Poista
  5. Pisteet blondeille ja ripsetkin näyttää todella kivalle :) blondaamis projekti on kyllä niin hermoja riipivän, että tuntuu tukankin lähtevän jo ihan silkasta stressistä eikä rasituksesta :D mutta malttia niin sulla on kyllä kohta niin kiva kesä tukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis älä muuta sano, ihan samat fiilikset :D Ei tiedä kun hiustuppo jää käteen että onko se kaikista niistä myrkyistä mitä päähänsä on tunkenut vai just siitä stressistä kun hiukset takkuuntuu ja silti on epätasainen väritys :D Ja kiitos, katsoo nyt mitä täs keksii tälle omalle päälle :D

      Poista
  6. Kyllä näyttää ripset hyvälle, voin samaistua, ihana kun näyttää ihmiselle ihan kaiken aikaa ripsillä, jopa aamulla herätessäkin:'D Mulla on huolto vasta yli viikon päästä ja silmät on melkein kaljut, liian pitkälle meni huolto. Kylläpä ahdistaa..:/
    Vaaleet kuin tummatkin sopii! Itsekin haluaisin blondia, mutta mulla on todella tumma oma tukka, joten se tyvikasvu puskee rumemmin esiin. Kannattaa miettiä sitä että värjäisit ombre tyylin, eli tyvi tummalla ja siitä lähtee sitten vaalenemaan liukuvärimäisesti:) Blondaaminen on siitä inha juttu kun tukka menee kuivaksi, siksi suosin itse että kampaajalla kävisi ainakin ekat vaalennukset laittamassa. Vähän on hellävaraisemmat aineet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo tää auttaa tosiaan _niin_ paljon! :D Ja siis sepä näis sit vaan tulee, et pitää yrittää punkee kalenteriin se ripsihuoltokin johonkin väliin :( Ja sit näyttääkin ihan kynityltä kun ei ehdi sopia sitä huoltoaikaa! Ja mä mietin joo et kävisin kampaamos värjäämässä, mut iski se piheys vaan ettei viitti montaasataa euroa maksaa. Aikamoista hamppua nää hiukset vaan rupee olee >_<

      Poista
  7. Voi että, ihanat ripset! ne oikeesti vaan niin helpottaa elämää :) Mä en malta oottaa kun pääsen kans ite kuun loppupuolella ottaan ripset taas<3
    Mulla nyt ei koskaan ooollut blonda, niin hankala sanoo, mutta oon kuullut just kavereilta et tosi hankala ylläpitää juurikasvun takia ja just kun rasittaa omia hiuksia :( Mut sulle sopis kyllä vaaleenruskeetkin<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja hei ihana et säkin pääset laittaa ripset taas :) Mä alan kyl kallistumaan siihen takaisin vaaleenruskeeks värjäämiseen, en kestä kun nyt jo juurikasvu laulaa :D

      Poista
  8. Ripsipidennykset on kyllä sellainen arjen pelastus että :D
    Mun mielestä sun aiemmat hiukset on sopineet sulle tosi hyvin, mutta toisaalta vaihtelu myös virkistää ja jos vaaleasta tukasta oot haaveillut niin miksei! Mun ehdotus ois, että ottaisit kauttaaltaan hiukseen nyt ohutta vaaleaa raitaa ja sitten tota kokonaisuutta vaan sävytettäisiin hieman viileämmäksi. Näin jokaista hiusta ei enää tarvitsisi vaalentaa (=kuivattaa lisää) ja raidat on myöskin oman tyvikasvun kannalta armollisemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vinkistä <3 Tätä vois kyl koklaa! :) Tää vaalentaminen on kyl ollu tosi raskas juttu omille hiuksille, et kauhee aatella et tän joutuis tekemää kerran kuukaudessa tyyliin!

      Poista
  9. Uulalaa mitkä räpsyttimet!❤️ Itsekin menen ylihuomenna laittamaan volyymit ja koukuttamaan itseni noihin ihanuuksiin :D Ja tsemppiä vaalennusprojektiin, tosi hyvin on lähtenyt sun tukka vaalenemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja hei ihana juttu et säkin käyt laittaa ripset! Nää on kyl oikeesti tosi iso pelastus, kun ei tarvi kokoajan olla meikkaamassa vaa vähemmälläkin pärjää :)

      Poista
  10. Mä olisin lähempänä omaa väriä olevan hiuksiston kannalla, vaikka loppujen lopuksi oma päätös tietty aina ratkaisee. Tuo nykyinen väri ei ole aivan onnistunut, mutta sen sanottuani sulle saattaisi sopia aivan vaaleakin. Kannattaa kuitenkin miettiä, miten ison työn ja ylläpidon takana täysi blondaus on ja kestävätkö hiukset sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, en ehkä jaksa alkaa tähän värjäysprosessiin, kun se kuitenkin niin paljon turmelee omaa hiusta. :( Kiitos mielipiteestä <3

      Poista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Jos on kuivat hiukset nii kannattaa pestä ne hoitoaineella:D
    Eli huuhdot hiukset normaalisti ja laitat hoitoainetta hiuksiin samalla tavalla, ku laittasit shampoota ja huuhdot pois. Ja sen jälkeen laitat sitä hoitoainetta hiusten latvoihin ja annat sen vaikuttaa hetken ja huuhdot pois:D(varmaan kyl jo tiesit miten hoitoainetta normaalisti käytetään, mut innostuin kirjottaa sit senkin toho:'D)
    Itselläni toi toimi kuiviin hiuksiin aika hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo oon koklannu nyt kahta hoitoainetta, mut ei oikein oo auttanu >_< :D Kyl mullakin yleensä on joo auttanu mut tän vaalentamisen jälkeen ei >-<

      Poista
  13. Mä oon blondin kannalla, sellasen granny lookin itseasiassa. Hyvä tosta tulee, kun vaan yrittää olla kärsivällinen värjäyksen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo no aikaa tähän menee ennenku tästä inhimillisen näköstä saa!

      Poista
  14. Sulle sopisi todella hyvin sellaiset kylmänvaaleat hiukset, ehkä jopa harmaaseen (tai vain hyvin kylmään) taittava sävy! *_* Mutta teet niin kuin itestäs tuntuu parhaimmalta, kyllä sulle sellainen ruskeakin sävy sopii erittäin hyvin :>

    Ihania kuviakin vielä! Tuo toinen kuva on ihan huippumagee *_* <3

    VastaaPoista
  15. Sulle sopis vaaleat :) sellaiseen kylmään taittavat <3 Ihanat räpsyttimet<3

    VastaaPoista
  16. Kauniit ripset sekä tuo asu näyttää myös ihanalta <3:) Mä oon tykännyt paljon ripsienpidennyksistä, vähentänyt mulla meikkausta ja nää sopii hyvin mulle. Ainoa mikä mua harmittaa on se miten paljon näihin menee rahaa :/ Mutta onhan se kiva panostaa välillä itseensä ja helpottaa arkea. Ehkä jossain vaiheessa luovun näistä ja laitan ne rahat sitten vaikka matkoihin :) Nuo sun hiukset on todella kivan väriset, mutta ehkä hiukan tummemmat sopii sulle paremmin. Voi olla tosin kun on niin tottunut niihin :D

    VastaaPoista
  17. Tiedän ettet taida jaksaa laittaa hiuksiasi mitenkään, mutta laita vaikka keskijakaus, harmittaa sanoa mutta oikeasti tuo kampaus pistää todella häiritsevästi silmään asukokonaisuudessa :/ sellanen huoleton keskijakaus on muutenkin trendikäs, mutta tosta jakauksettomasta taakse heitetystä mallista tulee mieleen miesten kasari-takatukat. Blondi on värinä kuitenkin todella kiva ja sopii sulle. Muuten olet oikeasti älyttömän kaunis ja upea, ja olet aina ollut.

    VastaaPoista