keskiviikko 10. toukokuuta 2017

*:・゚✧Uudet lemppariblogit!!✧・゚:*

Hellou! Tuossa viimekuun lopulla järkkäsin Linkkaa blogisi- postauksen, sillä kaipailisin lisää luettavaa jo-lopettaneiden blogien tilalle. Ihana määrä teitä mahtavia bloggaajia linkkaili omia blogejansa, ja kaikille pyrin jonkinlaista kommenttia jättämään puumerkiksi. Nyt kuitenkin esittelen teille tässä ne blogit, jotka jäivät omalle lukulistalleni, ja toivottavasti tekin löydätte näistä blogeista itsellenne inspiraatiota.
Where to next? on ihan ultimaattisen upeilla kuvilla höystetty matkablogi, jota seuraa ilolla vaikkei matkailu nappaisikaan. Itse reissuihmisenä tykkään aina käydä kurkkimassa, minne Niina on nyt tällä kertaa reissaamassa. Maktavinkkejä, matkafiilistelyä ja kauniita kuvia. 
Ilta on aamua viisaampi oli itselleni ihan täysin uusi tuttavuus. Kuvat ovat kauniita, ja vaikkei äitiys- ja perhejutut olekaan omaa elämääni lähellä, tykkään seurata tätä blogia. Tässä oli sitä jotain, joka sai vaan tsekkaamaan aina uudestaan ja uudestaan mitä edellisessä postauksessa on. Bloggaajalla on myös ihan mahtava tyylitaju, sillä vaaleanpunaista löytyy!
Katzariina Katan tyyli on jotain aivan täydellistä! Asukuvia on ihana katsella ja kertoohan tuo bannerikin jo kaiken oleellisen: Todellakin blogi joka vetoaa minuun. Nyt kun blogi on taas bloggerissa, on helpompi tätä selatakin, sillä so-up -pohjana oli aika sekava omaan silmääni. Tästä blogista tulee oma tän hetken ehdoton lemppari!

Krokotiilin kyyneleet-blogissa kiinnitin totta kai ekana huomion vaaleanpunaisuuteen! Jos haluatte vedota blogillanne minuun, kyllästäkää se vaaleanpunaisella! Jään aivan varmasti seuraamaan. Ihania tyyli- ja lifestylejuttuja, ja jälleen kerran ne kauniit kuvat!

Oliko tässä teidän suosikkiblogejanne tai sellaisia jotka jäävät teidän omalle listallenne nyt vakkareiksi? Toivottavasti!
Nyt meikä jatkaa taas kouluhommien puurtamista. Menin töihin aikaisin aamuyöstä, nyt on parin tunnin tauko jonka tulin viettämään opiskelun parissa, että voin mennä taas iltapäiväksi takaisin työmaalle. Kovasti hotsittaisi alkaa selailemaan noita edellämainittuja blogeja, varsinkin kun muutama uusi postaus on viimeselailulta tullutkin. 

10 kommenttia:

  1. Katzariina on yksi suosikkiblogeistani. Ihanan raikkaita kuvia ja sydämellä kirjoitettua tekstiä. :) Ja olen samaa mieltä tuosta bloggeriin palaamisesta. So-up oli liian sekava. Hyvä Kata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana huomata et Katan blogista tykätään! :) Musta teksti on kivaa seurattavaa ja kuvat tosi kauniita. So-up oli joo tosi nihkeä pohja, en ollenkaan tykännyt siitä. Mut nyt taas bloggerissa jaksaa seurata! :)

      Poista
  2. Oiiiii ihana yllätys että mun blogi pääsi näiden joukkoon ❤ Iso kiitos, et tiedäkkään millainen päivän piristys tää oli! Mahtavaa että meitä vaaleanpunaiseen hurahtaneita löytyy :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on vaan niin kauniit kuvat ja ihania postauksia et eihän sun blogista voi olla tykkäämättä <3 Ihana et sain päivän piristettyä, itellekin tulee hyvä mieli!

      Poista
  3. Hihii, ihania blogeja<3 Kata on munkin lemppareissa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana huomaa et Katan blogista tykätään. Ja ihan syystäkin!

      Poista
  4. APUAA!!! Kiitos Saga, ihana<3 mä en ole koskaan varmaan päässyt tällaiseen:') Sä et tiedä miten piristitkään mun päivääni. Kiitos hurjan paljon<3 Oon itsekin tyytyväinen Bloggeriin paluusta, paljon helpompi ja miellyttävämpi on postailla ♥ Sinä oot myös mun suosikkilistallani:) Kiitos myös ihanista sanoista näille naisille jotka ovatkin tähän yläpuolelle jo kommentoineet<3 Ihana saada tällaista palautetta. Ja hei arvaas, sunkin tyyli on ihan täydellinen!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö? :o No kun sun blogis on vaan niin parhautta! Ihme ettet tosiaan oo päässy ku kuten yllä huomaat sun blogista tosiaan tykätään <3 Mulla jäi kommaaminen sun blogissa vähän vähemmälle sen so-upin takia, kun en oikeen tykänny siitä ja siel oli hankala kommentoida ja kaikkee! Ihana kun oot takas bloggerissa <3 Ja voii kiitos! Ihana kuulla et tykkäät mun blogista ja tyylistä ^^ Saa lisää motivaatiota tähän hommaan<3

      Poista
  5. Oho wautsi wau, kiitos oon aivan sanaton! <3 Olin ihan äimän käkenä, kun katsoin bloggerin tilastoista, että sun blogin kautta on eksynyt ihmisiä mun blogiini! Kiitos ja kumarrus ihanista sanoistasi! <3

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon Saga tästä!<3 Tuli tosi hyvä mieli :) Mä tykkään myös tosi paljon sun blogistasi<3:)

    VastaaPoista