keskiviikko 3. toukokuuta 2017

*:・゚✧Phone pictures✧・゚:*

1, 3 ja 4. Kävimme risteilyllä pääsiäisenä, mies oli varannut sviitin ja saatiin sitten köllötellä oikein kunnolla! 2. Pääsiäisen jälkeen oli ihanan paljon halvalla kukkakimppuja Prismassa, ja muutaman valkoisen puskan nappasinkin mukaan kotio. 
1. Samaiselta risteilyltä. 2. Ja pääsiäisen illallista. Oli muuten ehkä parasta pastaa mitä oon koskaan syönyt! Suosittelen ehdottomasti laivalla käymään syömässä Tavolatassa. 3. Jonkun päivän asukuvaa, en yhtään muista miltä. 4. Autokauppojen jälkimaininkeja. Joo, ei siis ostettu autoa, vieläkin etsiskellään mikä olisi hyvä juuri meille. 
1-2. Indiedaysin blogipäivän asukokonaisuutta. 3-4. Ensimmäisen koulutuspäivän asukokonaisuus ja sen jälkeen menimme mieheni kanssa "juhlistamaan" työpaikkaani Starbucksiin.

1. Ostin jo-esitellyn pikkulaukun Michael Korsilta, ja sen jälkeen menin ystäväni kanssa teelle Fazerin kahvilaan. Hihi, olen ansainnut nyt elämäni ensimmäisen leimapassin täyteen leimoja, ja saan vihdoin ilmaisen kahvin/teen! Olen tyyliin joka kahvilasta napsinut aina noita leimakortteja, mutta olen tosi laiska käymään kahvilla, tai vaihtoehtoisesti aina hukkaan nuo lappuset. 2. Selfie hiustenvaalennuksen jälkeen. Ei tämä pää vieläkään ole ihan sellainen kuin pitäisi, mutta pikkuhiljaa ehkä!

Mitä tykkäätte tällaisista kuvakollaasipostauksista? Olen aikaisemminkin sanonut, että oma elämäni on supertylsää (mediaseksikkyyden kannalta) ja kiireistä, ettei kännykkäni todellakaan täyty mistään kauniisti asetelluista annoksista tai näteistä selfieistä, ja sen snäppiäni seuraavat tietävätkin. Siksi olikin kova työ löytää edes muutama inhimillinen ja esittelyn arvoinen kuva tähän postaukseen, haha! Nyt hyppäänkin sitten taas opparin pariin. Kauhea kiire, huomenna alkaa työt ja vielä on paljon sosionomikouluakin jäljellä. Kotona on myös aikamoiset projektit käynnissä kun kokeillaan saada tätä asuntoa järjestykseen. Ei siis tekeminen ihan äkkiä ole loppumassa, ja haluaisin saada blogiinkin jo kunnolla asukuvia. Onneksi on tuo Dubain matka, saan siitä sitten taas reippaasti kuvia ja postausaiheita. 

11 kommenttia:

  1. Mä tykkään kyllä ihan hulluna tämmösistä puhelinpostauksista! :) On kivaa nähdä, että kylläpä ne muutkin bloggaajat elävät ihan tavallista arkea :-) Ihania kuvia Saga ja ihania asuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos <3 Musta tuntuu vaan et oon jotenkin ylitylsä, kun mulla ei oikeesti kännykkään tallennu koskaan mitään luksuselämää :D KAikki kännykkäkuvat on yleensä vaan ihan karseita räpsyjä! Mut hei ihana kuulla et tykkäsit, pitää siis toteuttaa jatkossakin<3

      Poista
  2. Oi tuo Indiedaysin blogipäivän asu on aivan ihana, nuo värit ovat niin kauniit ♥ Muutenkin tosi kiva postaus!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Mä kyllä tykkään kans näistä puhelinkuvapostauksista jotenkin ylipaljon :) Tuo sun blogipäivän asu oli vaan niiiin ihana että siitä voisi katsella kuvia vain lisää ja lisää :D ja vitsit kerrohan lisää sun tukkaprokkiksesta! Millainen look on tavoitteena? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, aivan ihana kommentti! kiitos! :) Ja ihan aattelin sellast luonnonblondia, mut katotaan mitä tästä tulee. Mitään vitivalkoista/harmaata/keltaista en halua, mutta omat hiukset ovat jo nyt ihan tosi kuivuneet, että saas nähdä pystynkö tässä vaalentelemaan enää ihan hirveästi :/ Nää on nää hiusprojektit aina vähän tällaisia.

      Poista
  4. Täysin aiheen vierestä, mutta oot kirjottanu tästä mua askarruttavasta asiasta aiemmin enkä usko sun enää kattovan sen postauksen kommentteja, joten toivottavasti on okei kysyä tän postauksen yhteydessä. :)

    Pohdin sitä, että minkä takia #freethenipple on mielestäsi tärkeä aihe, jolle pitäisi saada lisää näkyvyyttä? Naiset kuitenkin saavat kulkea ilman liivejä näin halutessaan, täällä hyvinvointivaltioissa ei sitä vastaan taida olla lakeja. Tottakai se kerää erityisesti viileällä säällä enemmän huomiota, koska paidan läpi nöpöttävät nännit eivät ole kovin yleinen näky ja sattuvat olemaan monelle, luonnollisesti, kiihottavat. Naisen nännit tuottavat noin sääntönä enemmän seksuaalista mielihyvää kuin miesten nännit (ovat useimmiten myös herkemmät), joten ei liene kovin yllättävää, että ne on seksualisoitu. Se ei ainakaan minun mielessäni näyttäydy alistamisena. Kyllä sitä pidetään mauttomana myös keskellä kaupunkia paidattomina kulkevia miehiä.

    Toinen kolmannen aallon feminismin puskema väite, jonka tärkeyttä en vaan kertakaikkisesti ymmärrä, on se, että "kaikki ovat kauniita". Eivät ole. En ymmärrä, minkä takia naiselle olisi niin äärimmäisen tärkeää kokea olevansa kaunis/viehättävä. Mediassa esiintyvät kauneusihanteet ovat kapeahkot, mutta so what? Eikö niiden väkisin ja teennäisesti muuttamisen sijasta olisi tärkeämpää painottaa muita, kestävämpiä välineitä rakentaa omaa itsetuntoaan? Esimerkiksi sitä, että työskentelee ahkerasti tavoittaakseen haaveensa ja on reilu ja hyvä tyyppi?

    Tällasten "ongelmien" takia mun on vähän vaikea kutsua itseäni enää feministiksi. Hyvänä alkanut liike vaikuttaa keskittyvän täällä länsimaissa nykymuodossaan aivan jonninjoutaviin asioihin. Tää on tosiaan vaan mun mielipide ja oon avoin sitä vakuuttavien perustelujen edessä muuttamaan. Halusin kuulla fiksuna pitämäni feministin ajatuksia aiheista, ja siks kysyn just sulta.

    PS. Sulla on kiva tyyli, oot nätti ja oot vaikuttanu löytäneen oman (erittäin toimivan) touchis bloggaamiseen. Onnea vielä uuden työpaikan johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielenkiintoisesta kommentista, ihana kun laitoit tällaisen :) Jos et pahastu, vastailen illalla/huomenna, kun aivot vähän koomassa superaikaisen aamuvuoron takia, ja haluaisin vastata tähän kunnolla <3

      Poista
    2. Noniin nyt on aivot lepuutettu ja pääsen vastaamaan!
      Viimeksi tänään kohtasin sitä, että naisten rintoja ylipäätään pidetään pahana. Kuinka monesti miehille kommentoidaan vaatetuksesta, vaikka kuinka rähjäisenä olisi liikenteessä, siinä missä naiselle siisteissä vaatteissa, joissa vähän tissivako näkyy, heitetään heti kommenttia siveettömästä pukeutumisesta. Nöpöttäviä nännejä saa tuijottaa ja kommentoida että nyt piiloon, vaikka miesten nännit ovat ihan ok. Onhan nännien näkyminen jotenkin tosi syntistä naisella, ja nään sen kyllä sellaisena sheimaamisena. Miksi naisten pitäisi piilottaa rintansa? Miksi miesten ei? Onhan kropassa muuallakin kuin rinnoissa ja alapäässä kiihottumista edistäviä kohtia, kuten nyt vaikkapa niska ja ranteet, mutta niiden peittäminen ei ole meidän yhtieiskunnassamme mikään must. Olen kyllä siveellisen pukeutumisen kannalla silloin kun ollaan jossain virallisessa paikassa, ja kyllä paheksuisin jos joku esim. hautajaisiin tulisi tissit paljaana, oli kyseessä mies tai nainen. Nyt näin kesän lähestyessä olen kyllä sitä mieltä, että jos miehet saa kulkea yläosattomissa, niin saa naisetkin. Ja nyt naiset saavat sakot sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta tms jos kulkevat ilman yläosaa.

      Toiseen kohtaan oon ihan samaa mieltä. En mä ajattele että kaikki ovat kauniita, vaan onhan se kauneus katsojan silmissä. Voin sanoa, että se mitä suurin osa pitää kauniina/komeana ei ole sitä minun silmiini. Varmasti jokaista pitää joku kauniina/seksikkäänä/viehättävänä/söpönä/tms. Pitäisi vaan enemmän päästä ei-ulkonäkökeskeiseen ajattelumalliin.

      Ja hei, ihana kun kommentoit ja paljon pahoitteluja et vastaus tulee näin myöhässä, toivottavasti vielä jaksat lukea tämän <3 Kiitos myös ihanaisista kehuista, tuli tosi hyvä mieli näistä <3

      Poista
  5. Mä tykkään myös tällaisista kuvapostauksista! On kiva nähdä, minkälaisia kuvia kukin napsii puhelimellaan, näistäkin tykkäsin tosi paljon :>

    Katsoinkin muuten varmaan Snapista tai sitten vaihtoehtoisesti jostain muualta, että nyt on kyllä tukkaväri vaihtunut/vaihtumassa! Millaista lopputulosta olet havittelemassa? *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos *_* Ihana kuulla et tykkäät lukee näitä! JA ihan perus blondiks täs yritetään :D

      Poista