lauantai 27. toukokuuta 2017

*:・゚✧Vaaleanpunaiset tuparit!✧・゚:*

Tahatonta blogitaukoa ollut nyt muutaman päivän ajan ja olenkin taas valmiina bloggaamaan entistä innokkaammin! Työtä ja koulua on taas riittänyt, mutta ehdinpä sitä järjestämään keskiviikkona kuitenkin tuparit ihanille ystävilleni. Ollaan asuttu jo yli vuosi täällä uudessa kodissamme, mutta tupareiden järkkääminen on aina jäänyt kiireiden, vaikean elämäntilanteen tai ihan vaan sotkun ja keskeneräisyyden vuoksi. Nyt voi sanoa että koti on kuitenkin makkaria lukuunottamatta valmis, niin oli hyvä kutsua parhaat ystävät kokoon nauttimaan kauniista kesäillasta hyvän viinin ja ruuan kera. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Soleran kanssa. 



Saimme Soleralta tarjoiltavaksi tätä aivan ihanaa Veuve du Vernayn ice rose- kuohuviiniä. Maistoin tätä Indiedaysin blogitapahtumassa, ja olin aivan myyty. En tykkää yleisesti ottaen roseeviineistä, sillä ne maistuvat liikaa punkulta ja punaviini on jotain sellaista mihin en oikeastaan edes halua opetella. Mutta tämä kuohuviini on niin makeaa ja niin kesäistä! Kuin kevyempää Fresitaa. Ja katsokaa nyt tuota pulloakin. En raaskinut heittää noita pois pullonkeräykseen, vaan jätin yhden noista ihan vain puhtaasti sisustuselementiksi sen kauniin ulkonäön vuoksi. Voin siis lämmöllä suositella tätä kuohuviinia kokeiluun kesän parveke/terassi-istuskeluun tai vaikkapa piknikille. Pullolla ei Alkossa ole hintaakaan kuin vajaa kymmenen euroa.


Kasasimme tarjoilut sitten vaaleanpunaisen kuohuvan ympärille, eli tarjolla oli mansikoita, vadelmia, macaronseja, sekä sitten pieniä lehtitaikinanyyttejä. Tarjoiluiden tuli olla vegaanisia ja gluteenittomia, joka myös toi hiukan haastetta, mutta oli ihan hauskaa vähän laajentaa omaakin perustarjoilumaailmaa. Ei sillä että olisin muka paljonkin illanistujaisia järjestänyt. Todellakin sää helli myös meitä, ennen vieraiden tuloa ehdimme Sallin kanssa kilistellä parvekkeella ja onnitella itseämme siitä, että saatiin tarjoilut kasaan. Huh, tosiaan keskiviikkokin oli aika kiirettä, kun ensin sain juosta koulusta kotiin laittautumaan, että pystyin juoksemaan lupatoimistoon hakemaan itselleni kulkuluvat töihin, ja sitten äkkiä kauppaan ostamaan tarjoilut ja valmistamaan ne. Tuntuikin sitten tosi hyvältä istua alas ja nautiskella vähän viiniä, ja kun vieraat tuli niin nauttia parhaiden ystävien seurasta. Vaikka tuparit onkin nyt sitten järjestetty, pitää tällaisia illanistujaisia järjestää useamminkin.
Kiitoksia ihanasta illasta kaikille mukana olleille ja erityiskiitos vielä Soleralle juomista💗

P.s. Suomen vähän hassun alkoholilainsäädännön mukaan, en voi julkaista kommentteja, jotka koskevat alkoholia. I hope u understand <3 

18 kommenttia:

  1. Macaronseissa on kananmunaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D Ja pestossa juustoa, et pari juttua oli mitkä eivät olleet 100% vegaanisia. Mut muuten oli, plus et suurin osa porukasta oli maidottomia ja lihattomia, niin kananmunasta ollut niin väliksikään (Y)

      Poista
  2. Ihana värimaailma ja tosi kesäiset herkut. Mukava että kaikessa kiireessä saa järjestettyä tämmöistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla! Pyrin pitää tän värimaailman tosiaan ihan pastellina/vaaleanpunaisena :) ja oli tosi hauskaa nähä tyyppejä <3

      Poista
  3. Kiva postaus ja ihanan näköinen värimaailma sun tupareissa <3

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Komppaan edellisiä, aivan ihana värimaailma! ♥ Saattaa johtua myös siitä, että vaaleanpunainen on mun ehdoton lempiväri, hahah :D

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Ja heii vaaleanpunainen on ihan paras väri!! :D

      Poista
  5. Ihanan kesäistä ja söpöä! Varmasti mukavat juhlat ollut :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania nuo kuvat! Katsoinkin jo instagramista aikaisemmin, että olipas ihanan vaaleanpunainen kuva <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihana kuulla et vaaleanpunaisuus iskee!

      Poista
  7. Aivan ihana värimaailma tosiaan, ihan on sinua;) tällaiset pienet vaaleanpunaiset illanistujaiset täytyy kyllä itsekin järjestää kesällä 8) Mä olen asunut jo puoli vuotta miehen luona enkä oo vieläkään järkännyt tupareita:'D En taida enää ees jaksaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no siis eii koskaan ei oo myöhästä järkkää tupareita! Meilläkin mies oli edellisessä kodissa asunu neljä vuotta ennen ku järkkäs tuparit:D Ja ihana, kiitos!

      Poista
  8. Ihanan näköiset tuparit! <3 Juuri sun näköiset ja kaikki näyttää niin kivalta! :)

    VastaaPoista
  9. Järjestit kyllä aivan ihanan näköiset tuparit! <3 Vaaleanpunainen on vain jotenkin niin sulle luotu väri :> Ihana kuulla, että teillä oli mukava ilta!

    VastaaPoista
  10. Kuulostaa ja näyttääpä ihanalta - teillä oli varmasti onnistuneet tuparit ♥ :)

    VastaaPoista