perjantai 19. toukokuuta 2017

*:・゚✧Powder rose✧・゚:*

Kuten jo alla mainittua, ei meikkaaminen oikein tullut kysymykseenkään päiväsaikaan, kun oli niin hiostava ilma. Illalla sitten meillä oli muutamia illanistujaisia, joihin sitten päätin meikkailla, vaikkakin vahvimmat sotamaalaukset saivat jäädä. Hotellin tiloissa pukeutumissäännöt eivät päteneet, ja oli mahdollista laittaa kevyt ja lyhyehkö trikoomekkokin päälle. Tuolla terassilla sai otettua tosi ihania asukuvia, ja varsinkin kun aurinko oli laskenut eikä porottanut enää suoraan niin valaistuskin oli kohdallaan!

Dress: Forever21, shoes: New Look, chocker: Nelly.com, bag: Louis Vuitton, accessories: Guess and Victorias Secret

Snäppiä seuraavat tietävätkin, että onnistuin heti ekana päivänä silpomaan oman varpaani ihan kunnolla, ja se kyllä kieltämättä haittasi elämistä jonkun verran. Korkkarit jalassa oli aika tuskaa, ja sandaaleiden se varpaan väliin menevä lenksu hankasi ihan hemmetisti, ja ballerinat puolestaan hiosti. Huoh, aina joka reissulla jotakin! 
Tuo mekko on kyllä tosi kiva, mutta vähän turhan ohut. Siis, jopa rintsikoiden rajat loistaa läpi ihan kunnolla, ja en oikein tiedä mitä ihmettä tuolla alla pitäisi pitää ettei näkyisi. Siinä onkin syy miksi tuon käyttö onkin jäänyt vähän vähälle. Tykkään ihan hurjasti kuitenkin tuollaisesta murretusta vaaleanpunaisesta.
Miten teihin tämä asukokonaisuus iskee? 

17 kommenttia:

  1. Mun on pakko sanoa, että tosi hyvä asu! Noi kengät ja laukku erityisesti kivat, itse valitsisin erilaisen kaulakorun kun en oikein näistä kaikista nykymuodin jutuista välitä :)

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos *_* Joo, ymmärrän et noist ei kaikki innostu :) Mut mä oon tohon nauhajuttuun varsinkin ihan hurahtanut :D

      Poista
  2. Hei psst, se on choker ei chocker !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos! :D Mietinkin kirjoitusasua, mikä se onkaan.

      Poista
  3. Ihania kuvia! Tyylikkään yksinkertainen asu! ♥ Jossain tuollaisella terassilla olisi niin ihana päästä itsekin kuvailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos *_* Ja joo toi oli ihan paras asukuvailupaikka!

      Poista
  4. Ihanan värinen mekko ja muutenkin näyttää oikeen kivalta asulta! :)

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Upea asu, voi kuinka mä tykkään tuosta väristä (jolla näyttää olevan tuhat nimeä) :D Mukava että oot jotain kevyttäkin saanut meikkailla välillä:) Kengät on super söpöt!
    Mullakin on mekko josta puskee rintsikat läpi etenkin takaa, mutta ei voi mitään. Pidän siitä kovasti joten näkykööt sitten:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Ja joo hei mikä hitto tää väri nyt sit onkaan :D Murrettu vaaleanpunainen on se miks tätä yleisimmin kutsun. Ja kiitos, noist kengistä tykkään kans kovasti :) Ja toi asenne on ihan paras! Noin sen pitäskin mennä :)

      Poista
  6. Aivan ihana tuo mekko! Harmi, kun on niin ohut, että käyttö on jäänyt vähälle. Sulla on kyllä super paljon ihania mekkoja <3

    VastaaPoista
  7. Upea asukokonaisuus! Siis en vain pääse yli siitä, miten hyvin tuo väri passaa sulle *_* <3 Harmi vain, että käyttö on jäänyt hieman vähemmälle kankaan vuoksi. No, joitain vaatteita voi silti säilyttää kaapissa ja pitää niitä sitten aina välillä, kun siltä tuntuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla! Ja joo, toi käyttö vähän jääny kun ei oo kivaa kun kaikki alusvaatteet paistaa läpi :(

      Poista
  8. Siis aivan mielettömän ihana asu ja noi kengät! Ah, mun on ihan pakko metsästää tollaset kengät jostain. :D Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii voi kiitos <3 Noi on new lookilta, ostin secondhandina Sallilta noi, en tiedä milloin hän on ne ittelleen tilannut :)

      Poista
  9. Vitsi nainen sä näytät ihan törkeen hyvälle!!<3

    VastaaPoista