maanantai 14. marraskuuta 2016

*:・゚✧YSL baby✧・゚:*

Olen ollut ihan rakastunut YSL:n laukkuihin, ja haaveissani on ollut se pinkki sac de jour sekä pikkulaukku isolla kultaisella logolla. Kuitenkin, kumpaakaan laukkua en ole löytänyt käytettynä mistään, ja uutena en raaski ostaa, joten olen siirtänyt kyseiset laukut ihan vain haavelistalle, sillä eipä niille käyttöäkään löytyisi minulta niin hurjasti. Neverfull on ollut meikällä ehdoton luottolaukku siitä asti, kun sen kotiutin, ja aloinkin haaveilemaan Neverfullista vaaleana. No, eipä sitäkään näkynyt missään käytettynä, ja en kyllä ala maksamaan tuhatta euroa vaaleasta laukusta, jota oikeasti aion käyttää ihan päivittäin. Sitten, eräänä kauniina päivänä tämä ihanuus käveli minua vastaan facebookissa.



Saint Laurentin valkoinen shopper. Tässä tuli sitten ratkaisu vaalean neverfullin pulmaan. Ok, tämä laukku on aika paljon hazardimpi ottamaan osumaa kuin esimerkiksi neverfull, sillä tämä on ihan kokonaan valkoinen. Materiaalikin on neverfullia pehmeämpää, että naarmut sun muut tarttuvat helpommin. Kuitenkin, ei tätä tilaisuutta vaan voinut jättää, sillä laukku on ihan superkaunis, samankokoinen kuin neverfull sekä paljon olen tästä(kin) kuullut kehuja, kuinka kestävä ja tehokas on käytössä. Laukun sisällä on vielä pieni clutch, jonne saa arvotavarat sujautettua, sillä tässä laukussa ei neverfullin tavoin ole vetoketjua. Edessä roikkuu söpö YSLin logo, ja sain kaupantekijäisiksi aivan ihanan vaaleanpunaisen pompomin, joka sai jäädä roikkumaan laukkuun. On myös ihan superkivaa, kun on maa valkoisena, ja saa ottaa vitivalkoisen laukun käyttöön. Oikein innolla odotan, että pääsen napsimaan asukuvia ulkona tämän ihanuuden kanssa <3 

36 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oii kiva et tykkäät <3 Haha voi että ei kannata olla kateellinen :D <3

      Poista
  2. Ihana laukku ja niin tilava! :) ☆ Hei tuo sun uus banneri on upee!!♡_♡ Ihan täydellinen☆

    VastaaPoista
  3. No jhan on taas unelmalaukkua kerrakseen 8) Ihanan valkoinen, niin klassinen ja tilava.:)

    VastaaPoista
  4. Musta Neverfull, vaikka kaunis onkin, on jotenkin vähän "menettänyt arvoaan" kun se niin monen olalla keikkuu nykyään. Sen sijaan tämä on aivan upea! Erottuu varmasti edukseen ja voi kuinka kaunis se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, on se totta. Mä kyl tykkään omasta Neverfullista ja todellakin haaveilin sitä siinä vaaleassa sävyssä :) Voi kiitos, ihana et tykkäät tästä!

      Poista
  5. Niin täydellinen!<3 Voi että kun ton haluais itelleen :')

    VastaaPoista
  6. Niin kaunis! Vaalea Neverfull ois kieltämättä aivan ihana! Mutta käytettynä ei tahdo mistään löytyä. :/
    Aivan ihana tämäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo löytyny kyl, muutakun huutiksesta :( Ja tää on ihana, kiitos <3

      Poista
  7. Mä oon kans haaveilut never fullista<3 Mutta toi vasta ihana onkin!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neverfull on kyl sellanen mitä suosttelen aina kaikille, mut niin suopsittelen kyl tätäkin <3

      Poista
  8. Oi miten ihana. Valkoiset laukut on niin kivoja kun kaikki laukkukorut näyttää niin tyylikkäiltä. Tuonkin palleron kun laittaisi johonkin eriväriseen laukkuun niin saattaisi hukkua. Muutenkin valkoinen laukku rauhoittaa asukokonaisuutta.
    Minäkin ajattelin kun viime jouluna sai puolisolta valkoisen pörröhupparin että mitenköhän sottanen se on jo vuoden päästä. Eipä ole vielä sotkeentunut (nyt tietysti kaadan sille jotain marjamehua kun kerkesin kehua.) Huomasin että suhtaudun valkeisiin vaatteisiin ihan erilaisella varovaisuudella luonnostaan. Kaikki muut takit ja varsinkin mustat kokee aina jotain damagea. Että eiköhän tää laukku sullakin säily siistinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ja tuo arvotavara pussukka ois niin kätevä kaikissa laukuissa. Mulla on joskus karannut avaimet vuorin sisään niin oli kiva kaikki kamat purkaa talvella ulkorappusille että löytyi. Pitäis hankkia tommosia pussukoita.

      Poista
    2. Joo siis, mietin aika pitkään tän ostoo just siks, et pelkään mitä tolle tapahtuu matkan varrella. Valkonen kun on... niin valkoinen. Mä pyrin parhaimpaani :D Ja toi on kyl ihan must, muuten vois käydä köpösesti kun ei tos vetoketjua oo, sekä sit ois aina kaikki arvotavara hukassa laukun pohjalla :D

      Poista
  9. Kaunis laukku, YSL:lla on muutenkin tosi kaunis koko mallisto. Luikkarista en tykkää yhtään, mutta YSL saisi täyttää vaatehuoneeni laukkuosaston kokonaan.

    Toi väri on vähän hasardi, mä en uskaltais käyttää ettei likaannu kun on noin puhtaan valkoinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo siis, sitä mäki kauhistelen! Neverfullissa siin vaaleassa on sentään vähän jotain kuvioo ettei lika hyppää silmille, toisin ku tässä D: YSLillä on siis kertakaikkiaan aivan ihania laukkuja <3 Harmittaa kun käytettynä niit tulee tosi vähän vastaan :/

      Poista
  10. Oooi, onpa ihana laukku! <3 Neverfullia en itselleni huolisi, mutta tällainen menisi omassakin tyylissä koska vain. :) Hieno löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos <3 Tää on kyl tosi ihana, ihan erinäköinen ku neverfull :)

      Poista
  11. Oi miten kaunis laukku ja tuo laukkukoru tekee siitä vain entistä herttaisemman näköisen. ♥ Valkoisissa laukuissa on sitä jotain - kunnes ne eivät ole enää valkoisia ja näyttävät kamalalta. :D Toisaalta kun materiaali on nahkaa niin siihen voi laittaa suoja-aineen ja puhdistusaineetkin ovat nykyään todella tehokkaita mutta hellävaraisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 No joo, siks onki iha urakka pitää toi puhtaana, ja varmaan tost ei sellast luottolaukkuu tuukaan värinsä takia mitä tosta neverfullist tuli. Ja joo, joku suojaus on varmaa hankittava :)

      Poista
  12. Aivan upea laukku! Valkoiset laukut ovat todella kauniita, mutta on totta, että niiden kanssa saa olla aika varovainen. Itsekin aion kumminkin vielä joskus hankkia valkoisen laukun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo äläpä. Pitää olla aika tarkka mihin ton laskee. Ja valkoiset laukut on kyl ihan parhaita asusteita!

      Poista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista