maanantai 7. marraskuuta 2016

*:・゚✧BID2016✧・゚:*

(c) Emma Tähkäpää
Hellou ja postausta Bloggers inspiration daystä tiedossa, näitä varmaankin saa nyt muutaman viikon ajan lukea useammastakin osoitteesta. Oli kyllä ihan huippu tapahtuma, ja oli ihan parasta nähdä vanhoja tuttuja sekä päästä juttelemaan uusienkin, aivan ihanien bloggaajien kanssa <3 Päivä meni liikkuessa MiinanJennanNinnin ja Inkan kanssa, jokseenkin eksyttiin Inkan kanssa hiukan muusta porukasta jossain vaiheessa :'D Oli ihan mahtava porukka, kiitos teille!




 Meikä ja ihana Saija
 Ja Inka <3 








Päivä oli siis tosiaankin onnistunut, ja kuten kuvista näkee, juomaa oli ehkä hiukan liikaakin tarjolla :'D Ainakin ruokaa olisin itse toivonut tarjolle hitusen enemmän, sillä sitä ei puuroa ja pikkutortillaa lukuunottamatta ollut, ja kyseiset safkat piti itse jonottaa erikseen. Juomaa tosiaan oli tarjolla aina Fresitasta Ginger Joeen, ja kyllä maistui! Nuo valokuvat osoittaa sen, naurettiinkin Inkan kanssa että varsinkin tuossa ylimmässä ollaan ihan superkännisen näköisiä, vaikka todellisuudessa ei vaan älytty katsoa kameraa päin, vaan näyttöä. No aina oppii. Tapahtuma tosiaan oli ihan huippu, porukkaa ei ollut liikaa ja jokaiselle pisteelle ehti hyvin kiertämään ja kuuntelemaan mitä esillä oli. Vilan ja Vero Modan pisteet olivat positiivinen ylläri, ja sieltä sai mukaan kivan vaatekassin lahjakortteineen!  
Tosiaan tapahtuma oli aivan mahtava, ja oli tosi mukavaa saada tänävuonna kutsu itsekin, sillä aikaisemman kerran kun joskus vuonna 2013 kyseisessä tapahtumassa olin, olin aveckina. Toivottavasti tekin saatte fiiliksen välittymään kuvien välityksellä <3 

20 kommenttia:

  1. Voi miten kivalta näyttää! <3 Ikinä en oo itse vielä lähtenyt tuonne! :D

    VastaaPoista
  2. Teillä on ollu kivaa! Varmasti mukava päästä tutustumaan toisiin bloggaajiin :) Pääseekö tapahtumaan vain ilmoittautumalla ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl ihana päästä tapaamaan muitakin :) Ja tää on kutsuvierastapahtuma, johon täyty joo ilmoittautua etukäteen :)

      Poista
  3. 18vuoden ikää odottaen! Jospa pääsisi itsekkin käymään, aina katson näitä postauksia hirveän katkerana ku näyttää niin kivalta ja itsekkin tahtoisin päästä mukaan!
    Ihana asu! Tuo mekkon väri sopii sulle kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no 18 vuoden ikää ja kutsua odotellessa niin todellakin tuut mukaan <3 :)
      Ja kiitos, ihanasti sanottu <3

      Poista
  4. Mikäs näistä kekkereistä on lukiessa, kun blogi toisensa jälkeen tarjoilee mitä kauneimpia ja inspiroivimpia kuvia. Vitsit, ihanan olonen tapahtuma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et nää postaukset ei kyllästytä <3 Ja ihana kuulla et nää on inspiroivia nää BID-kuvat! Tapahtuma oli kyl tosi jees ja hauskaa oli tutustua muihinkin bloggaajiin :)

      Poista
  5. Kivan näköistä ja upeita naisia siellä!♡ Näitä on kyllä niin kiva lukee..:)☆ Vitsi tekis mieli maistaa tota fresitan uutuusmakua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maista ihmeessä! Mä en sitä päässy testimään kun särpin tota drinkkiä vaan, jossa oli vanhaa fresitaa :D Mut varmasti ostan tota uutta testaukseen <3 Ja kiitos <3

      Poista
  6. Oottepa kaikki ollut niin upeina <3 Ihanan värinen siun mekko ja nuo kissapolvikset, awws <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos ihana Sirpale <3 Ja noi kissasukkikset on kyl kivat, ihana et ne sopi tähän asuun :)

      Poista
  7. Tuo sun mekkosi on aivan ihana! 8) Oon rakastunut juurikin tuon tyylisiin kuin tuohon kyseiseen väriinkin <3 Hei onko Fresitalta tullut uutuusmaku?! Miten mä oon voinut missata sen kun rakastan ihan Fresitan sitä aitoa ja alkuperäistä;) Pakko maistaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 Toi mekko on HerSecretiltä ostettu, just tuli :) Kannattaa kattella, siel on iso valikoima kaikkee ihanaa ja viininpunaista <3 Ja joo, on just tullut/tulossa: Vadelma mustikka oli maku. Kannattaa käydä tsekkailee Alkosta, on nimittäin sekin tehty aidoista marjoista :3

      Poista
  8. Oli super kivaa meidän tyttöporukalla!<3 Pitäis nähdä hei useemminkin :) Xx

    VastaaPoista
  9. Oii nam mitä kaikkia herkullisia juomia on ollut tarjolla! :D Kelpais ;) Tuo sun mekko on myös niin ihana, sopii sulle hyvin! Kuulostaa muutenkin olleen kiva tapahtuma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juomaa oli kyl tarjol enemmän ku tarpeeks XD Ja kiitos, toi mekko oli kyl tosiaan mukava, tykkäsin <3

      Poista
  10. Oli kyllä ihana päivä. Treffataan taas pian uusiks<3

    VastaaPoista