keskiviikko 2. marraskuuta 2016

*:・゚Asuntopostaus: Keittiö✧・゚:*

 Asuntopostauksen ensimmäinen osa, jipii! Siis, meillä tosiaan on sisustus vielä suhteellisen vaiheessa, kaikki on vähän kesken ja kun saadaan ensimmäinen etappi valmiiksi ja siivottua, myllytetäänkn sitten jo kaikki sekaisin ja kämppä on kuin pommin jäljiltä. Nytkin kun ajattelin että keittiöpostauksen voisi tehdä, on täällä vaikka jos mitä palauttamattomista pulloista lähtien, ja nyt suoraan sanon etten vaan jaksa lähteä tuonne sateeseen pulloja palauttamaan :'D Kuitenkin, yksityiskohtapostauksen ajattelin tehdä nyt teille, ja sitten saatte tässä matkan varrella äänestää, tehdäänkö asuntopostaus videolla vai kuvina, kun sen totaalisen valmiin esittelypostauksen aika sitten koittaa. Nyt yksityiskohtiin!
 Ostettiin tuossa jokunen aika sitten Prismasta JBLn langaton kajari, ja tykkään todellakin! Se on niin pieni ja kätevä, ja toistaa musiikkia tosi hyvin. Se onkin kotoutunut hyvin tuohon keittiön pöydän nurkalle, mistä laitan aina musiikit soimaan kun teen jotain sellaista, missä taustahäly ei haittaa. Tietokoneen kanssa nimittäin on tullut parkkeerattua tähän keittiöön, vaikka meillä tuolla onkin oma työhuonekin... Keittiössä koristeena on myös miehen töistä saama kymmenvuotislahja, sekä IKEAsta ostettu ananas. 
 Keittiössä on myös koristetikkaat, jotka ehdittiin napata mukaan Kodin1:stä. Niitä on kaksin kappalein ja toinen on eteisessä, toinen tosiaan tässä. Ylimmällä hyllyllä on Chanelin ostoskassi, joka on täytetty kaikella randomilla pikkuroinalla, ja siellä myös oleilee hääkimppuni (vitsit että se on hiukan säälittävän näköinen, nytkun kaikki nesteet on kukista haihtunut :'D). Victoria's Secretin laatikkokin jäi vaan tuohon, se ei siis ollut mikään suunniteltu veto, vaan unohdus. Todettiin kuitenkin että kimalle on kivaa ja sopii se musta-harmaaseen teemaan, ja siihen se jäi. Tuo valkoinen pulu sitten onkin ostettu vuosi sitten Kreikasta. 
Jääkaappi ja pakastin päätettiin pitää paljaana, koska helposti nekin meneät sottaisen näköisiksi jos kokoajan kaikki magneetit ja härpäkkeet lätäisee niihin. No eihän se onnistunut, sillä ajan mittaan noita juttuja vaan... kertyi. Kahdet magneetit tosin vain, sitten onkin Japanissa ottamiamme purikura-kuvia, lunastamaton arpa sekä muistilappuja!
Kun näin ensimmäisessä näytössä asunnon, sain heti vision siitä miten tämä palovaroitin sopisi ihan täydellisesti meille. Ja niin se sopiikin! Se on varmaan yksi lemppariyksityiskohtia meidän kodissa.
Meillä on myös IKEAsta ostettu kissakulho pöydällä, ja ei meillä mitään hedelmiä koskaan ole niin paljon että niitä saisi mihinkään kulhoon laitettua, saati sitten karkkiakaan. Laitettiin sitten sinisiä, aivan superherkullisen tuoksuisia kookoskynttilöitä siihen palamaan, ja tuossa ne ovat vakkarina sitten olleet. Mätsää hyvin meikän siniseen läppäriinkin ;D  Ihana kun on syksy, niin saa ihan luvan kanssa poltella noita, pitää miettiä mitä tuohon sitten kesän ajaksi keskisi!

Tällaiset pikkuyksityiskohdat meidän keittiöstä, joka on varmaan kultetuin huone koko kämpässä. Minä ainakin tykkään tästä huoneesta ehkä eniten, ja voipi olla että se onkin se syy miksi työhuoneesta olen siirtynyt parkittamaan tänne (ja se, että tässä on teevedenkeitin lähempänä, ei tartte niin kauas raahautua kun tekee lisää teetä... ). Seuraavaksi olohuoneen yksityiskohtia, ja kuten sanottua, kommentoikaahan haluatteko sen koko asunnon postauksen videolla vai kuvina!

31 kommenttia:

  1. Oi miten kivoja yksityiskohtia! <3 Tuo palovaroitin kyllä tosissaan sopii paikalleen! :D

    Ja toivon asuntopostusta videolle, sillä videosta saa jotenkin aina tosi totuudenmukaisen ja selkeän kuvan!

    VastaaPoista
  2. Apua mitä ihania yksityiskohtia♥ Noi koristetikkaat ovat ihanat, ja haaveilenkin semmoisista myös meille :D Plus toi palovarotin on vaan niin ihana ja veikeä, I like :P <3 Video voisi olla kiva :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kandee tsekkailla jäljel olevista kodin1:stä, siel on nyt kaikki kuulemma -80%, et vieläkö löytyis :) JA ihana et tosta palovaroittimest on tykätty :D Ja videoo tulossa <3

      Poista
  3. Kivoja yksityiskohtia! Mä haluaisin kans tuollaisen ötökkäpalovaroittimen seuraavaan kotiin! :)

    http://jasmminemaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja hei todellakin kandee hankkia, se on aivan söps<3

      Poista
  4. Toi palovaroitin on niin nätti! En ois uskonut,että palovaroitinta voi ees sanoa nätiksi, haha :D Muutenkin kivoja yksityiskohtia teillä :) ja asuntopostaus videona ja muutamana kuvana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos! Ja äläpä, joku on iskenyt rahareikään, kun tajunnut tehdä palovaroittimistakin desingiä :D Ja videota tulossa <3

      Poista
  5. Aivan ihania yksityiskohtia! Mä toivoisin kuvina kunnolla kokonaisuudesta kuvaa ja tottakai myös videoita siihen päälle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Videoo ja kuvia tulossa näillä näkymin ^_^

      Poista
  6. Ihania yksityiskohtia ja tuo palovaroitin on yksi mun sisustushaaveista myös :)

    VastaaPoista
  7. Kivoja yksityiskohtia:) nuo sisustustikkaat on kyllä aina niin kivannäköisiä:)

    VastaaPoista
  8. Tuo palovaroitin on edelleen valloittava! Toivottavasti löydän samanlaisen silloin, kun oma muutto vuosien päästä kutsuu.
    Channellin ja VS:n pussukat ovat yllättävän hieno sisustuselemetti.
    Kodin sistustuksessa ehdottomasti tärkein on mielestäni pienet asiat joilla luodaan mielenkiintoa. Tottakai yksinkertainenkin on joskus kaunista.

    Odotan innolla jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 Ja eiköhän niitä löydy, itte ainakin oon törmänny useempaankin :) Ja jatkoo tulossa, vaikkakin kysymysmerkkinä viel et milloin :)

      Poista
  9. Tosi kivan näköisiä juttuja! Itse kyllä haluaisin postauksen kuvina, videoita ei jaksa katsoa D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ^_^ Joo ja kuvia tulee kyl joka huoneesta, sit video lopuks :)

      Poista
  10. Kivoja yksityiskohtia ja innolla oottelen muistakin huoneista kuvia :) Tuo palovaroitin on kyllä ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos :) Ja toi palovaroitin on ihan supersöpö <3

      Poista
  11. toi palovaroitin on aivan superkiva! :) kivalta näyttää muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii siis musta on ihanaa ku porukka tykkää tosta palovaroittimesta <3

      Poista
  12. Videolla ehdottomasti!

    VastaaPoista
  13. Ei vitsit, toi palovaroitin on kyllä niin maailman söpöin ja magein! Haluun samanlaisen omaan kämppääni ;-; Kivalta tuo teidän keittiö näyttää joka tapauksessa näiden yksityiskohtien perusteella! Mulle on ihan sama tuleeko koko asuntopostaus videona vai kuvina, jään joka tapauksessa innolla odottelemaan! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 Toi palovaroitin on kyl aivan ihana! Ja suosittelen hankkimaan, tost lähtee kyl ihan superkirpee ääni, muutaman kerran piippas vahingos ku kiinnitettiin seinään :'D Tosin, se kai noissa vähän pointtinakin on et niistä ääntä lähtee :'D Ja videoo näilnäkymin tulee, mut teen joka huoneest tällaisen kuvapostauksen :)

      Poista
  14. Tuo teidän koti näyttää kyllä kivalta :) Innolla odotan lisää kuvia ja postauksia kodistanne. Ihana idea säästää hääkimppu, mäkin varmaan tekisin niin! Tuo palovarotin on myös niin hieno :) Meidän jääkaappi on täytetty kaikilla magneeteilla ja postikorteilla. Jossain vaiheessa ei varmaan kaikki mahdu ja pitää alkaa täyttämään alhaalla olevaa pakistinta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo hääkimppu oli tosi kätevä konkreettinen muisto päivästä :) vaikka se vähän surkeen näköseks kuihtu :'D Ja joo siis meillekin varmaan kävis niin jos annettas itellemme lupa siihen :D

      Poista
  15. Voi vitsi miten ihana tää teidän keittiö ja toi palovarotin tosiaan matchaa ihan täydellisesti tohon seinään<3 Niin herkkis tuo hylly missä teidän hääkimppu ja noi kauniit pussukat on ♥_♥

    VastaaPoista