perjantai 18. marraskuuta 2016

*:・✧Berlin✧・゚:*











Kuvasaldoa Berliinistä! Oltiin viimeviikonloppuna siis tsekkailemassa miehen kämpän tila Berliinissä, sillä johan siitä on aikaa hurahtanut kun siellä viimeksi ollaan käyty. Siis, oltiin vain perjantai illasta sunnuntai iltapäivään, ja kyllä siis kerkesi tapahtumaan taas vaikka ja mitä. Päätin että tiristän ihan oman postauksensa kaikesta hämmingistä mitä reissulla kävi, sillä tämä oli taas niitä matkoja kun sattui ja tapahtui enenmmän kuin tarpeeksi, alkaen jo lentokentältä. Anyways reissu oli kiva, vaikka alku olikin kaikkea muuta kuin rento ja leppoisa. Berliini ja koko Saksa ylipäätään on sellaisia kohteita, joihin suosittelen kaikkia matkustamaan. Omia lempparimatkakohteita on kyllä Tokio ja Berliini! Yksi niistä epäonnen hetkistä oli mm. se, kun kamera jäi kotiin. Näitäkin kuvia katsellessa en voi kuin miettiä miten paljon parempia ne olisivat olleet, jos kameralla ne olisin saanut napsia. Nooooo ei voi mitään ja aina pitää ottaa positiivista asennetta: onpahan edes jotain kuvia! 
Kuten näkyy, lunta ei ollut mutta pakkasta joo. Kelit suosivat kyllä ihan todella, oli mukava sää käppäillä ja ihastella maisemia. Käytiin shoppailemassa, syömässä, lenkillä... Ja siinäpä se oikeastaan olikin. Viikonloppu on aika lyhyt aika, kun perillä oltiin vasta kymmeneltä ja lentokentälle sunnuntaina lähdettiin jo neljältä. Anyways, tässä kuvia, ja se epäonnen kertomus tulee sitten perästäpäin! 

14 kommenttia:

  1. oi, itsekin haaveilen berliinissä käymisestä!! kivoja kuvia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Ja Berliiniin voi lähteä ihan viikonlopuksi ja superhalvallakin! :)

      Poista
  2. Berliinissä olisi niin kiva päästä käymään :) Oon kuullut, että siellä olisi hyvät shoppailumahdollisuudet, heh :D Kivoja kuvia oot napsinut, vaikka kamera jäikin kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti <3 Ja on todellakin!! Primarkissa esimerkiksi menee kyl tovi jos toinenkin :D Ja kiitos <3

      Poista
  3. Oi että, mä niin haluaisin Saksaan! <3

    VastaaPoista
  4. Berliini on ihana kaupunki, tykkään todella paljon <3 Toki tuli paljon käytyä nähtävyyksiä katselemassa, mutta yleisesti ottaen jäi hyvä fiilis koko kaupungista :) Apuaa jos mulla jäis kamera kotiin lähtisin hakee sen! :D Kamera, passi ja lompakko on semmoset jotka katson 100 kertaa ennen kuin lähden mihinkää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Berliini on kyl tosi mahtava kohde <3 No joo siis et arvaakaan kuinka nyppi tajuta et sinne se kamera jäi kotiin ja laatikkoon vaikka akun latasinkin just ja vain ja ainoastaan tätä reissua varten :D

      Poista
  5. Nuo drinkit! Näyttää niin hyvältä. <3
    Ihania kuvia nämä! Välttyy se kiva tunnelma. Saksaan tahtoisin itsekkin joskus päästä käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli <3 Superhyviä (Y) Ja suosttelen, siel on kyl näkemistä ja tekemistä <3

      Poista
  6. Ihania kuvia Berlinistä<3 Mullakaan ei aina parhailla hetkillä oo kameraa mukana, mutta onneks on puhelin ;') Matkustaminen on vaan niin <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo, onneks kamerat on kännyköis niin hyvät ettei suurta vahinkoo tapahu kamerattomuudesta. Ja matkailu ilman kameraa on kyl välillä ihan voimaannuttavaa. :)

      Poista
  7. Voi mäkin tykkään Berliinistä hurjasti, tuli ihan ikävä vuoden takaista reissua kun siellä pääsin viettämään muutaman päivän :) harmi että kamera unohtui reissulta, onneksi puhelimissa on kuitenkin ihan kelvot kamerat nykyään 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uskon! Berliini on niin ihana kohde! Kannattaa ehdottomasti lähtee uudelleenkin <3 Ja nimenomaan, kännykkä pelasti tilanteen :)

      Poista