keskiviikko 23. marraskuuta 2016

*:・✧Maalaismaisemaan✧・゚:*

On hauskaa kuinka blogin kautta huomaa millaisissa sykleissä elämä menee. Nyt taas on sellainen vaihe päällä, että postausten teko sekä julkaisu ja muiden blogien lukeminen vain jää, kun on kokoajan kiirettä ja tekemistä ja menoa jonnekin päin maailmaa. Olimme viime viikonloppuna Vesannolla, ja oli ihan mukavaa käydä moikkailemassa tuttuja keskeltä Suomea, leivottua pipareita, leikittyä kissan kanssa sekä otettua asukuvia maalaismiljöössä. Tein jokunen aika sitten tilauksen HerSecretille, ja esittelin tilauksesta vasta punaisen mekon. Siis se mekko on kyllä niin nappiostos kuin vain voi olla, ja sitä onkin tullut käytettyä jo jonkun verran. Mahtava ostos oli myös tämä uutukainen, jonka tässä asussa esittelen!



 Cardigan: HerSecret (saatu), dress: Forever21, shoes: Swimmer, bag: Louis Vuitton
Tuo neule on siis niin kätevä! Hukkasin jonnekin minun edellisen valkoisen pitkän neuleeni, joten uusi tuli ihan kysymykseen. Tekoturkiskaulus on tosi ihana yksityiskohta mielestäni, ja se on monena pakkasaamuna ollut ihan pelastus, kun kaulahuivi on tullut jätettyä kotiin. Tuo mekko on ihan uutukaisuus myös, ostin sen Berliinistä Forever21:seltä, alerekistä kahdella eurolla. Tässä asussa on myös nuo kengät, jotka olivat alelöytö puolestaan Tokiosta Swimmerin liikkeestä, hintaa noilla oli vain 15€ ja ovat olleet kyllä todellakin hintansa väärtit!

Kauhistuttaa kun katsoin näissä kuvissa omia hiuksia! Juurikasvua on jo siunaantunut useampi sentti ja pitäisi vaan päästä värjäämään. Hiusväritkin lähti Berliinistä matkaan, mutta aikaa ei ole ollut eikä sen puoleen uskallustakaan; Talvi toi mukanaan taas psorin joka paheni, ja päänahassakin on haavaumia, enkä todellakaan uskalla nyt sitten vielä hiusväriä läntätä siihen sekaan. Kuitenkin sieluun sattuu katsoa missä kuosissa tosiaan värjäys on.. Huh! Haluaisin myös käydä vähän latvoja sipellyttämässä kampaajalla, mutta ylläri, ei ole ollut siihenkään aikaa. Kunnon hektistä tämä loppusyksy aina ennen joululomaa! Mutta, mitäs tykkäätte neuleesta?

16 kommenttia:

  1. Ihanaa vaihtelua tää kuvaustausta! <3 Ja tykkään koko asusta tosi paljon!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuvaustausta ja upeat kuvat!
    Itellänikin loppu vuosi hirveän hektistä työssäoppimisen takia :D kaikki valoisa-aika menee töissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jooo äläpä, ihan supersynkkää! Kärsii tää bloggausharrastus ihan kunnolla :(

      Poista
  3. Oi, maaseutu <3 :) tulee koti-ikävä kun näitä kattoo, oon kans pikkukylältä!

    Mut hei, mun mielestä tommonen tumma juurikasvu sopii sulle tosi hyvin! Latvaosa on ehkä vähän kärsinyt, mutta sun oma väri on tosi kaunis. Mä jatkaisin ennemmin vaikka jotain sellasta juurikasvu-tyylin kehittelyä kuin vetäisin koko päähän saman värin :) Tykkäsin kyl kans sulla sillon siitä pinkistä tukasta :D jotenkin tummemmat sävyt sopii sulle hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heyy pikkukyläläiset pitää yhtä (Y)

      Ja voi kiitos <3 Lohdullista kuulla. Mua harmittaa toi juurikasvu, kun se saa hiukset niin helposti näyttämään rasvaisilta ja kaikkee :/ Ja pinkkii tukkaa onkin ikävä, tekis niin mieli vetäistä taas pinkiks! :)

      Poista
  4. Neuletakki on kyllä suloinen ja tosi hyvännäkönen <3

    VastaaPoista
  5. Tosi nättejä kuvia. Tuo maalaishenkinen tausta sopii niihin. Itselläkin on ollut aika paljon kiirettä. Varsinkin, kun nyt peruskoulun viimeisellä luokalla on valtavat paineet. Toivottavasti helpottuu, kun joulua kohti mennään.

    enazupreme.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos ja ihana kuulla et toi tausta sopii! Ja joo, tätä kiirettä riittää ja varsinkin just nyt joulun alla on aikamoista hässäkkää! :( Pidän sulle peukkuja <3

      Poista
  6. Aivan ihana tuo neuletakki ♥ Haha, ennen kuin luin loppuun koko tekstiä katselin noita sun hiuksia ja ajattelin, että ootko käynyt raidoittamassa yms. niitä, kun näyttivät jotenkin elävämmiltä ja erittäin hyvinvoivilta :) Eli mä en ainakaan kiinnittänyt huomiota juurikasvuun vaan ainoastaan, että näyttivät kauniilta sun hiukset ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja haha joo en oo, oon vaan värjänny huonosti + juurikasvu rupee näkymään :D Ihana kuulla ja helpottaa, omaan silmään näyttää vähän messyltä :D

      Poista
  7. Ihana neuletakki! Ja kuten pari onkin jo kommannu niin eipä tuo juurikasvu kyllä pistä silmään ollenkaan. Luonnollisen oloiset ja kauniit hiukset bongasin sen sijaan kuvista <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitu <3 Tosi helpotus kuulla ettei mun tukka näytäkään ihan karsealta :D <3

      Poista
  8. Onpas todella kivan näköinen asu ja niin ihania kuvia! Mä tykkään sellaisista kuvista, jotka ovat otettu maalaismaisemissa, niistä huokuu se oma ihana fiiliksensä :> Neule näyttää todella kivalta myöskin, tuo tekoturkiskaulus tuo ihanan kontrastin valkoisen kanssa!

    Mun on pakko sanoa, mutta sun tukka ei oikeasti näytä ollenkaan pahalta tuon tyvikasvun kanssa! Ja nyt, kun tosiaan on niin kylmää ja kuivaa niin kannattaa antaa oman päänahan rauhoittua kunnolla ennen kuin ryhtyy mihinkään värjäysoperaatioihin. Suosittelisin myös jotain sun päänahalle sopivaa naamiota tai suihketta, sellaisia löytyy aika varmasti jostain! :>

    VastaaPoista
  9. Ihana neule ja kiva katsoo näitä kuvia taas! :) Tuo juurikasvu ei näytä ollenkaan pahalle mun mielestä :)

    VastaaPoista