perjantai 4. marraskuuta 2016

*:・゚2 vuotta✧・゚:*

Tiistaina meille tuli sitten kaksi vuotta seurustelua täyteen. Kaksi vuotta sitten lähetin Christianille facebookissa viestin, että mitenkä on, tuntuisiko siltä että meistä voisi tullakin jotain. Ja vastausta tuskin tarvitsee arvailla. Olen ehkä onnellisin ikinä, kun olen löytänyt vierelleni sen miehen jonka kanssa haluan viettää lopun ikäni. Eilen muuten iski hääkateus; Tuntuu hassulta että meillä ne häät tosiaan on jo takanapäin, ja ei voi enää suunnitella "sitten kun menen naimisiin". Ei siis, meidän häät olivat aivan täydelliset ja superonnistuneet, etten mitään ole katumaan jäänyt, mutta ajatuksen tasolla, hassua kun ei ole mitään suuria juhlia enää, minne voisi prinsessakoltun vetäistä päälle. 
Olen kirjoitellutkin täällä jo meidän ensitapaamisestamme, joka oli kaikesta geneerisyydestään huolimatta tosi erikoinen. Me tapailimme ennen seurustelua nelisen kuukautta(?), sillä tahtia mm. hidasti mieheni ulkomaanmatkat, joita siinä välissä oli muutamia. Asuttiin kuitenkin ihan superlähekkäin, hän Merihaassa ja minä Sörnäisissä, joten helposi sitä sitten kipitti aina vuorotellen toistensa luo (vaikka hän kipittikin autolla... Ja kehtasi joskus haukkua laiskaksi kun otin metron keskustaan!). Olihan se deittailu söpöä, kun istuttiin siellä vajaan seitsemän neliön opiskelijaboksin lattialla, ja katsottiin aina ties mitäkin leffaa ja syötiin pitsaa. Ennen kuin muutin hänen luokseen, oli hän yhden yön luonani ja tunnelma oli suhteellisen tiivistä; Änkeydyttiin patjalle lattialle, ja mahduttiin siinä just ja just kylki kyljessä nukkumaan (Jotkut muistaa, minulla oli parvisänky, ja sen painoraja oli 80kg :'D). 
Suhteellisen nopeaa tahtia tässä on edetty, sillä jo vuoden alussa hilasin itseni asumaan Merihakaan. Siitä muutama kuukausi, mentiin kihloihin. Kihloista kuusi kuukautta, alettiin etsimään uutta, yhteistä kotia, ja löydettiin tämä nykyinen ihana koti, jossa kummallakin on hyvä olla (oli siis Merihaassakin, tarkoitan sitä että tämä alkoi tuntumaan kodilta melkein heti ensimmäisen näytön jälkeen). Muutto, ja muutosta muutama kuukausi niin oltiinkin naimisissa. Muutama on kritisoinut reipasta tahtia, mutta meitä se ei haittaa. Olemme asuneet yhdessä oikeastaan koko yhdessäolon ajan, ja matkustelleet paljon. Vaikka matkat tietty eivät ole sitä arkea, niin matkoilla pääsee ne toisen huonot puolet esille; Sen toisen kanssa kun ollaan 24/7. Naimisiinmeno ei ainakaan omaa olemistamme ole muuttanut mihinkään suuntaan, sillä samalla tavalla sitä nyt ollaan yksissä kuin avoliitossakin ollessa (paitsi että opintorahat nyyh).
Juhlistettiin maanantaina vuosipäiväämme, se sopi meille paremmin, sillä olin sen päivän vapaalla. Mieheni oli järjestänyt ihanan yllätyksen, ojensi minulle supersöpön kissa(joulu :D)kortin sekä käski meikän vain hypätä autoon. Ajettiin Vantaan Flamingoon kylpylään, ja nautiskeltiin oikein pitkän kaavan mukaan. Siitä sitten kotiin ja säästelty Möet-pullo auki ja istuttiin vaan katsomassa Simpsoneita. Oli oikeasti aivan ihana päivä!
Vaikka olinkin teininä tuskastunut seurustelemattomuuttani, ja kuinka kaikki muut sai lisätä irc-galleriaan parisuhdetilanteita, minä olin kaikkialla sinkku. Mitään säpinää ollut mihinkään suuntaan ja se perinteinen "kukaan ei tykkää musta"-olo oli ihan päivittäistä. Nyt jälkikäteen ajateltuna, onhan se nyt fakta ettei jostain Vesannon kokoisesta paikasta nyt ketään löydäkään kovin helpolla, ja miksi sitä olisi väkisin alkanut mitään kaukosuhdetta kuopiolaisiin vääntämään, vain koska muillakin on. Olen onnekkaampi kuin silloin osasin ajatellakaan, kun minua odotti täällä maailman ihanin mies <3

19 kommenttia:

  1. Onnea
    Itselläni hieman yli 21vuotta yhteiseloa

    VastaaPoista
  2. Tykkään niin lukea parisuhdejuttuja! :D<3 Niin ja mitäs sitä hidastelemaan silloin kun se oikea osuu kohdalle ja elämäntilanne on sopiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sama täällä, kaikki pariskuntapostaukset on parasta :D Ja jep, ei sitä kannata vaan sen takia että muut sanoo niin hissutella :)

      Poista
  3. Voii miten ihana postaus Saga! <3 Onnea vielä teille kovasti! Ihanan yllätyksen miehesi oli järjestänyt. Ja tosiaan hyvää kannatti odottaa ;) Oli mielenkiintoista lukea enemmän teidän suhteestanne. Kyllä mekin ollaan Joonaksen kanssa nopeasti edetty. Tai edettiin :D Oltiin oltu vaan pari kuukautta yhdessä kun laitettiin asuntopaperit yhdessä, kun oikeesti luultiin että niissä menee kauan. No ei mennyt ja oltiin oltu noin neljä kuukautta yhdessä kun muutettiin jo yhteiseen kotiin :) Kihloja odottelen kovasti, mutta ei meillä kyllä kiire oo <3 Matkustelu on kyllä semmoinen meidän juttumme myös ja tosiaan matkoilla on toisen kanssa 24/7 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana Niina, kiva et tykkäsit <3 Ja tosiaan onhan tuo ukko ollu odottamisen arvoinenkin <3 Haha no voi että, noin se elämä vaan vie mukanaan :D Ihanat te <3 Matkustaminen todellakin testii sen parisuhteen, vaikka moni sanookin että siinä ei oo sitä arkee ja rutiinia mukana :)

      Poista
  4. Apua tässähän ihan herkistyy! <3 Ihana postaus ja niin paljon onnea teille <3

    VastaaPoista
  5. Voii niin ihanaa, aivan ihana yllätyskin!<3 Paljon onnea :-*

    VastaaPoista
  6. Onnea hirmuisesti!
    Itse odottelen vielä sitä omaa satuprinssiäni, pari kokelasta ollut ja kokelaiksi jäänyt. Vielä jostain se munkin hurmuri löytyy!
    Tein tätä suhdetta on ollut niin ihana seurata blogistasi. Päivä minkä vietitte kuulostaa ihanalta! Onnea vielä kerran teille molemmille! <3

    VastaaPoista
  7. Onnea! Tosi ihana oli lukea tämä. Ihana kun on löytynyt niin hyvä puoliso ja on yhteistä tekemistä. Minulla oli yksi kahden viikon seurustelu suhde ennen nykyistä puolisoa, koska "kun kaikki muutkin". Oli varmaan elämäni pisin kaksi viikkoinen XD Eli hyvää kantsii oottaa mieluummin.
    Miusta tuo siun miehen yllätys oli niin ihana. Yllätykset on kivoja vaikkei olisi isoja, koska ajatus <3

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus ♥ Mä en ole tajunnutkaan kuinka nopeasti ootte edennyt, mutta mitä sitä odottelemaan oikean tullessa vastaan ♥ Toivon teille kymmeniä onnellisia vuosia yhdessä! ♥♥

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana postaus ♥ Onnea hirmuisesti!

    VastaaPoista
  10. Onnea kummallekin <3 Olipa niin ilostuttava postaus!

    VastaaPoista
  11. Ihana postaus, teidän vuosipäivä kuulostaa niin kivalta :) Onnea ♥

    VastaaPoista
  12. Todella paljon onnea teille! <3 Meilläkin tulee mun poikaystäväni kanssa ensi vuoden maaliskuussa 2 vuotta täyteen. Aika rientää niin nopeasti, hui!

    Tuosta "nopeasti" etenemisestä sen verran, että en oikeasti ymmärrä, mitä se joidenkin ihmisten persettä kutittelee, jos jotkut parit etenevät muka nopeasti suhteessaan. Sehän on täysin kiinni vain pariskunnasta itsestään, ja mikäli tuo tahti on ollut teille sopiva niin se on tärkeintä! Onneksi ette ole välittäneet muiden mielipiteistä. Ootte kyllä kaunis pari :>

    VastaaPoista