torstai 10. marraskuuta 2016

*:・゚✧Winter inspiration pics✧・゚:*









Siksi winter inspiration, ei christmas inspiration, koska vähän hävettää omasta ja muiden puolesta tämä jouluhype. Mutta minkäs sille saa, joulu on tosi inspaavaa, tämä lumi on inspaavaa, pimenevät illat kauniine valoineen on inspaavaa, samoin kuin kaikki glitter ja kynttilät. Pakko sitä oli sitten napsia kuvia tästä ja jakaa täälläkin. Voi että mitä kaikkea sitä kerkeääkään kuvailemaan ja ihastelemaan ennen joulukuun 24. päivää. 
Olin tosi pettynyt, kun Starbucksissa vaihtui jouluteema valikoimaan tosi aikaisin. Oikeasti. Nyt on marraskuun alku! Olisin halunnut päästä maistamaan paljon kehuttua pumpkin spice lattea, mutta kauhukseni sainkin huomata sen poistuneen valikoimista, ennenkuin tänä(kään) vuonna kerkesin sitä maistamaan. No, gingerbread latte testaukseen, ja 2/5. Kahvin ystävät luultavasti tykkäävät, mutta itse en kauhean vahvasta kahvista ole innoissani, joten tässä espresson maku puski liian vahvasti läpi, ja piparkakkua ei juurikaan maistunut. Koska kuitenkin olen heräteostosten mestari, lähti mukaani aivan ihana glittermuki! En tiedä mihin tätä nyt käytän, mutta koska se kimalteli niin houkuttelevasti, oli tämän harakan pakko napata se mukaan.
Ostettiin muuten nuo todella ihanat koristekuuset Clas Ohlsonilta. Snäppäilinkin jokunen aika sitten, kuinka CO:lla oli tosi paljon kaikkea kultaista ja kaunista, harmitti ihan kun mitään uusia keittiöjuttuja ei tarvittu. Joulukoristeitahan siellä on myyty tyyliin lokakuusta asti, joten otettiin sitten hyllystä kaksi pientä kultaista ja yksi iso valkoinen, sillä vähän haetaan vielä millaista joulutyyliäkin meille voisi tänne uuteen kotiin järjestää. 
Iskeekös teihin joulu? Ihastuttaako vaiko ärsyttääkö aikainen joulunhehkutus?

31 kommenttia:

  1. Joulun ei pitäisi olla niin materialistinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä oot kyl ihan oikeessa :( En itekää tykkää siitä että lelulehtiä pusketaan jo lokakuussa postiluukusta sisään ja tavallaan pakkomyydään... Mut ei voi kieltää, kyllä mä tykkään kaikista joulukoristeista ja -valoista, kun ne tuo niin kivan tunnelman <3

      Poista
  2. Ihanan ylellisen näköisiä kuvia. Jouluun valmistautumisen voi jo aloittaa mutta tonttuja en vielä haluaisi nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos <3 Näit kuvii oli kiva napsia <3 Ja joo no todellakin niille on ihanliian aikaista :D

      Poista
  3. Tää on jännä juttu, kun mua ennen ärsytti aikainen jouluhössötys, mutta oon huomannut että näköjään se tulee vanhetessa itsellekin:'D Alan vuosi vuodelta aikaisemmin odottelemaan joulua ja ehkä hössöttelemäänkin siitä.
    Tänä vuonna olisin marras- joulukuun vaihteessa halunnut tulla Helsinkiin ihailemaan joulua ja käymään jouluostoksilla, mutta se ei taida onnistua, en ole päässyt moneen vuoteen!:/ Helsinki on upea joulunaikaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aika erikoista :D Mulla tää jouluinto on kyl säilyny, tosin muoto vaan muuttunut :D Ja voi eiii! Helsinki on kyl ihana joulunaikaan! Toivottavasti sulle järjestyis jotenkin mahis tulla käymään tääl <3

      Poista
  4. Haha, mä taas tykkään että jouluhössöyt aloitetaan heti halloweenin jälkeen! :D Ehtiipähän nauttia pidempään tästä vuoden melkein ihanimmasta kuukaudesta! Tuo glittermuki on ihana ja olis kyllä lähtenyt munkin mukaan. <3

    Mikä sun snäppi on? En ainakaan pikaisella selauksella löytänyt täältä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun löysinpäs heti kun kommentti oli jo jätetty! :D

      Poista
    2. No joo on se ihan kiva kun on kokoajan jotain :D Toi glittermuki tosiaan on maailman turhin juttu mut niiiin ihana! Rakastuin siihen heti :D Ja joo pitäs varmaa mainostaa enempi tota omaa snäppiä, mut siis ihan namehisa on nimimerkki ^_^

      Poista
  5. Ihania kuvia! Pakko käydä itsekin Forumissa ihastelemassa noita koristeita ♥ Mä rakastan jouluhössötystä ♥ Kaikki koristeita, joululauluja, jouluherkkuja ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Forumis oli tosi nättiä <3 Kampis ei, ihme kyllä, ollu vielä koristuksia! Ja todellakin, koristeet on ihan parhautta, ja joululauluiski oma tunnelmansa :)

      Poista
  6. Ää miten ihanan inspiroivat kuvat!<3

    VastaaPoista
  7. Forumissa on kyllä todella kauniit nuo joulukoristeet :) Olis kuitenkin kiva, että ne vaihtuisivat joskus(en tosin muista kauan noi on ollut, mutta nyt useamman vuoden). Eniten tykkään Espan jouluvaloista, ne on niin kauniita <3 En välitä joulusta, mutta kaikki tuollaiset koristeet ja valot on niin kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta! Mut haha itte kun vasta pari vuotta asunu Helsingissä, niin en oo vielä ehtinyt saamaan noista tarpeekseni :D Kampissakin taitaa olla ollut vuodesta toiseen ne punaiset valojutut :D Ja Espa on kyllä ihan kaunein talvella/joulunaikaan. Ja just jouluvalot onkin se paras juttu <3

      Poista
  8. Aivan ihania kuvia ♥ Mun lemppareimmat joulukoristeet, joita ikinä oon nähny, on juurikin nuo Forumin pallot ♥ Harmitti hiukan, että ne tulivat juuri heti sen jälkeen, kun itse lähdin Helsingistä :'D Ja oi oi oi, tuo Starbucksin muki ♥♥ Aivan ihana! Täytyy käydä joku kerta kurkkimassa, josko itselleenkin sellaisen saisi hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii! No kävipä kökkö tuuri! Ja toi Starbucksin muki on kyl söpö, ihana glitteriasia! Ja käy ihmees kattomas, toi oli tollanen jouluedition :)

      Poista
  9. Oi minä tykkään joulusta. Tuli niin ihana fiilis näistä kuvista. Aina se tosin ensin järkyttää kun jouluhössötys alkaa niin aikaisin, mutta kohta sitten olenkin jo ihan intona. Pitää vain koittaa pitää sisäisenä intoiluna, kun monella nostaa verenpainetta koko touhu. Kuukausi vielä ja voi alkaa käyttää jouluisia asusteita pukeutumisessa ^_^
    Mä vain niin nään tuon mukin joulukuusen latvatähtenä XD Minun huumorintajuun uppoaisi sellainen. Aivan ihana kimmellys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo, kyl itteeki vähä nyppii tää tosi aikaisin alkana höösääminen, mut sit se vaan kuitenki iskee itteensäkin :D
      Ja hei ihan mahtava idea!! Oikeesti :D Pitääpä keksiä joku systeemi mil sais ton kiinnitettyyä XD

      Poista
  10. Ihanaa joulufiilistelyä, ai että! Tuntuu, että kaikki vaan naureskelee mun joulufiilistelylle, eikä voi ymmärtää sitä, miten oon näin innoissani jo nyt :D

    https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi eiii ei saa nauraa :D Joulufiilistely on parasta!

      Poista
  11. Rakastan joulua sen tunnelman vuoksi! Ihan parasta aikaa <3

    VastaaPoista
  12. Helsinkiä ois niin ihana päästä jouluna katsomaan! Kaikki koristuksis pilvin pimein!
    Joulukoristeet on okei niin kauan, kun ei tonttuja näy marraskuussa.
    Ihania kuvia kerrakseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joulutontut ei kyl iske :D Ja tuu ihmeessä käymään ja kattelemaan ^_^ Kiitos paljon <3

      Poista
  13. Oon kyl kans ihan jouluihminen! Ja nimenomaan se tunnelma saa mut syttyy(laulut, valot yms) ! Eka toi lumiki kyrsi mut nyt se on jo vallannu mun sydämen ku joulujuttui on puskenu!
    Gblatte ei joo iske kaikkiin, mut kannattaa joulujuomista testata Fudge hot chocolate. Ihanan pehmee ja joulunen! Paljonko muuten itse tosta mukista maksoit? Oon sitä nyt jo vähän kuolaillu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta toi lumi kuuluu ehdottomasti talveen, ja onkin ihanaa että helsinkiinkin saatiin jo lumista maisemaa :)
      Okei ja kiitti suosituksesta, pitääpä testata! Kaakao menee kyl aina :D Ja toi muki oli jonkun 15€, jos muistan oikein :)

      Poista
  14. Mua ärsytti aivan hulluna kun olin sisustusliikkeessä töissä pari vuotta sitten, ja aina elokuussa aloitettiin jo suunnittelut miten joulukoristeet saadaan esille lokakuun alussa! Enkä myöskään lämpene yhtään kun tutut laittavat joulua jo nyt. :D Itse aloitan aikaisintaan joulukuun alussa tai sit marraskuun ihan lopussa, kun joulukalenterin saa avata. Muutenkin itsellä jäänyt aika minimiin toi joulun laitto omassa kodissa, kun kuitenkin oon aina porukoilla tai miehen perheen luona kyläilemässä koko joulun.

    Mulle varmaan uppois toi piparkakkukahvi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo huh! No oli se kyl aika härskiä kun yhessä kauppakeskuksessa soi joululaulut LOKAKUUSSA (en muista missä mut anyway). Jouluvalot ovat vähän ei-niin-joulua, ja kivaa kun pimeyteen tuodaan vähän valoa. Mut sit ihan auteettiset joulukoristeet on vähän... No vähän :D Ja uskon kyl et kun on kaupassa töissä niin ottaa todellakin päähän kattoa sitä jouluhössötystä sen kolme kuukautta putkeen :D Itekin alan joulujuttuja väsäämään vasta joulukuussa, tietty partsille laitettiin jo jouluvalot :)

      Kokeile ihmeessä tota piparilattea! Varmasti kahvinjuojat tykkää :)

      Poista
  15. Mua ärsyttää jonkin verran tämä jouluhype, joka alkaa semisti liian aikaisin... Mutta pakko silti paljastaa, että sisimmässäni olen ehkä hitusen verran enemmän innoissani kuin aikaisempina vuosina :'D Enkä oikeastaan tiedä miksi! Vihaan kamalaa jouluhysteriaa, mutta lumi on kaunista ja sitten, kun koti on talvisen jouluinen niin silloin on ihan hyvä olo. En ole mikään talvi- tai joulufanaatikko, mutta kyllä kieltämättä näitä kuvia katsellessa alkaa pienoinen inspiraatio puskea meikäläiseenkin!

    VastaaPoista
  16. Voi miten ihania joulukuvia!! <3 Mua ei tosiaankaan ärsytä joulunhehkutus, oon nimittäin itse täysillä hehkuttamassa mukana :D Joulu vaan on mun suosikki juhlapyhä, siitä ei pääse mihinkään :)

    VastaaPoista