maanantai 6. maaliskuuta 2017

*:・✧Pink Calvin Klein✧・゚:*

Eilisen kauniin päivän kunniaksi päätettiin mieheni kanssa lähteä ottamaan asukuvia kotipihaa kauemmas, nimittäin nurkan taakse lentokentälle. Christian ehdotti että käytäisiin napsimassa asukuvat näköalaterassilta, ja ehdinkin jo innostua että nyt sitten saadaan most epic asukuvat ikinä, kun on talvi ja kylmä, ei terassilla ihmisiäkään ole häiritsemässä tätä pyhää toimitusta. No eipä kumpikaan arvattu että terde on talvisin kiinni, joten napsittiin kuvat ihan maan tasalla ilman lentokoneita taustalla. Pitää yrittää uudestaan kesäkaudella, kun terassi on auki. Itsellä vaan on vähän kynnystä asukuvailuihin siten että ihmiset näkee, tuntuu tosi turhantärkeältä olla kuvauttamassa _itseään_, ja sitten porukka katsoo että mitähän ihmettä nyt tapahtuu. Haha, oltiin yksi kerta Patrician kanssa kuvailemassa rautatieasemalla, siinä teatterin edessä missä bussit pysähtyy. Eräs mies katsoi niin intensiivisesti meidän touhuja että törmäsi siinä tuijottaessaan johonkin mummeliin ja kumpikin rysähtivät kumoon. Eli vaarallistakin touhua tämä asukuvailu!

 Jacket: H&M, shirt: Calvin Klein, shoes: Nelly, bag: Chanel, skirt: Forever21


Nyt minä sitten vihdoin sain ylipolvensaappaat jotka sopii jalkaani kuin nyrkki silmään! Korkoa näissä ei ole, siitä haaveesta sitten jouduin luopumaan mutta elämä on kompromisseja. Nämä ei kiristä eikä purista eikä valu alas. Nellyltä nämäkin, tilasin Espanjaan muutamia vaatteita ja siinä samalla iskin silmäni näihin, ja päätin että syteen tai saveen, kokeillaan nyt tuuria näidenkin kohdalla. Ne ihanat ylipolvenkorkosaappaat oli myös Nellyltä, mutta ne taas olivat liian isot kenkäosasta ja kireät reidestä. Jotenkin hassua, kun en nyt niiiiin hirveän paksujalkainen koe olevani, mutta useissa näissä saappaissa ollut se ilmiö että varsiosa on niin kireä ettei edes väkivalloin mene ylös asti. Onneksi nämä olivat täydelliset ja mukavat jalassakin. 
Olen myös useamman päivän halunnut yhdistää tuon CK:n paidan tuohon Forever21:n hameeseen. Jotenkin nyt ollut sellainen vaaleanpunainen kausi menossa taas, jota en ole päässyt toteuttamaan kaiken kiireen keskellä. Olen aloittanut tosiaan työharjoittelun Espoossa, jossa järjestän asiakkaille toiminnallista ohjausta, joten olen saanut rymytä ulkosalla muutamanakin päivänä, jolloin hameet ja vaaleat vaatteet ei oikein ole tulleet kysymykseenkään. Niin nyt sitten pääsin laittamaan vaaleampaa vaatetusta! Mitäs te tykkäätte tästä asukokonaisuudesta?

29 kommenttia:

  1. Vau mikä asu, tästä tykkään oikeasti tosi paljon ♥ Nätti meikki myös :)

    VastaaPoista
  2. Toooosi kauanis asu ja etenkin sinä Saga, niin naisellinen ja hempeä<3

    VastaaPoista
  3. Aivan super ihana asukokonaisuus!♥ :)

    VastaaPoista
  4. Todella upeita kuvia susta! <3 Ja tuo asu, juuri täydellinen :) Asukuvien otossa on tosiaan hassua kun ihmiset tuijottaa, mutta koitan olla yleensä välittämättä :D On se silti kivempi kun saa rauhassa kuvailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanasti sanottu! Kiitos <3 ja joo en mäkää aina välitä, mut on se välillä aika kiusaannuttavaa kun porukka jää pällistelemään ihan viereen :D rauhassa kuvailu on ehdottomasti kivempaa!

      Poista
  5. Siis tosi hyvännäköinen look ja kauniita kuvia! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana asu jälleen kerran ♥ Sävyiltään ihan täydellinen! Haha, itsellä on tuo sama, etten halua kuvata asuja paikassa, jossa on ihan liikaa ihmisiä. Itselle tulee niin kiusallinen olo ja se NÄKYY kuvissa :D Tuo kuvauspaikka näissä on myös upea, mutta uskon tuon terassin olleen myös aivan täydellinen :) Onneksi kesällä valoa riittää varmasti myös silleen, ettei se ole ihan niin täynnä ihmisiä ;)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja jooo ne kuvat tulee otettua sit sillee et joojoo noniinnoniin nyt voitas lähteä :D Ja sit on ihan epäonnistuneita otoksia kamera täynnä! Ja jep, toivotaan niin ;D

      Poista
  7. Sopii sulle täydellisesti tuo asu. Takki on todella kaunis, saisiko siitä linkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos *_* Ja siis kyseessä on H&Mn viimevuonna myynnissä ollut mallisto, en tiä onko sitä enää :o

      Poista
  8. Todella tyylikäs ja kaunis asukokonaisuus! ❤

    VastaaPoista
  9. Ihania asukuvia! Sulla on kyllä mun unelmien saappaat jalassa! :D
    Noita oli vain pieniä kokoja jäljellä :'(

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos! <3 Ja voi että! Toivottavasti näitä tulee pian myyntiin uudestaan niin saat omasi! :)

      Poista
  10. Aivan ihana toi laukku!!! x 100 sydäntä <3 Ja saappaat aivan täydelliset! :)

    www.natalievilen.com

    VastaaPoista
  11. asukokonaisuus 6/5! Tuo takki on ihan super kaunis ja saappaat 8/5. Mullakki ollu tavallaan hakusessa tuon tyyliset saappaat! Vielä ku löytys sillä korolla niin ois vielä parempi! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Ja siis koroilla oon ettinykin, mut ne ei oo sit istunu jalkoihin ollenkaan D:: Niin jouduin nyt tyytymään noihin korottomiin, ainakin ne on jalassa ihan mukavat.

      Poista
  12. Wow niin kaunis asukokonaisuus! Tykkään kovasti<3

    VastaaPoista
  13. Ihanan hempeä kokonaisuus❤️ Hyvää kannatti varmaan tässä tapauksessa odottaa, nimittäin nuo kengät näyttää superhyviltä!

    VastaaPoista
  14. Todella kaunis tää asu, tuo takki on upea! :)

    VastaaPoista