sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

*:・✧Kosmetiikkaa jota suosittelen✧・゚:*

Estee Lauderin meikkivoide on ollut kyllä ehdottomasti koko rahan arvoinen ostos. Joskus uhosin, ettei ole mitään järkeä maksaa meikkivoiteista, sillä samaa shaissea ne vaan on eri paketeissa. Olenkin käyttänyt Lumenen perusmeikkivoidetta tähän asti, ja se on ollut hinta-laatusuhteeltaan ihan jees. Nyt kuitenkin sain eräästä meikkituto-videosta inspiraation kokeilla tätä Estee Lauderin meikkivoidetta, ja voin kyllä nyt sanoa että eron huomaa. Ensin ajattelin sävyn olevan tosi oranssi, mutta kun tätä levittää koko kasvoille, on tämä mattaisempi, peittävämpi ja contourit istuu tähän paljon kivemmin. Miinusta vähän oudosta hajusta, ja onhan hintakin vähän kirpeä. Riittoisaa tämä toisaalta on, sillä tässä meikkivoiteessa on niin paljon pigmenttiä, ettei tätä tarvitse puolta pulloa kasvoilleen kerralla. 

Laitoin nyt sitten kaikki huulituotteet samaan kuvaan. Eli aloittakaamme Chanelista. Chanelin huultenrajauskynät ovat olleet kyllä ihan 5/5 ostos, ja hintahan ei ole paha jos käy laivalta ostamassa. Laivalla nämä maksavat jonkun 19€/kpl, siinä missä Stockmannilla taitaa hinta olla kolmenkympin paikkeilla. Nämä eivät kuivata huulia ja pysyvät hyvin, ja sävyt ovat aivan ihania. Chanelin muut meikit ovat olleet vähän meh, ja niitä harvoja ostoksia joita olen katunut. Rimmelin provocalips-huulipunat (vai kiillot? Mitä lienee ovatkaan :'D) ovat myös ihan superhyvät olleet, omia suosikkejani joita oli pakko ostaa heti lisää, kun tajusin näiden toimivuuden. Miinusta näissä on se, että nämä kyllä kuivattaa huulet aika hyvin. Isoa plussaa taas kestävyydestä: Näitä ei kyllä tarvitse lisätä huulille päivän mittaan, ja lopputulos on näissä ihanan matta ja tasainen. Hintakin on todella halpa, alle kympin. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, Lumenen huultenrajauskynät. Halvat, hyvät ja helpot, näin tiivistettynä. Ei kuivata huulia, ja lopputulos kestää, jokseenkin ei niin hyvin kuin noilla Rimmelin huulilakoilla. 
Dolly Winkin olen kehunut ja tulen aina kehumaan. Epätarkasta kuvasta huolimatta parhaat eyelinerit ikinä. Hintaa näille en tiedä mitä maksaa Suomeen shipattuna, mutta Japanissa nämä maksavat noin 15€, ja nämä muuten kestää! Ei tarvitse olla ostelemassa ihan joka kuukausi uutta. Nämä eivät leviä ja kärki on näissä ihan superohut. Suosittelen kaikille kokeilemaan näitä, jäätte muuten koukkuun!
Highlighter-suosikkini on tämä Jeffree Starin skinfrost. Hauskaa kun nyt on saanut huomata että yhä useampi bloggaaja on tämän hankkinut. Tykkään tästä kokonaisuudessaan, sillä paletti on iso, peili siinä on hyvä ja itse tavara todellakin rahansa arvoista. Tämä maksoi oletkaunis.fi:n sivuilla jonkun 34€, mutta todellakin tämä muuten riittää koko elämän melkeinpä. Ymmärrän kyllä eettiset syyt miksi joku haluaa tämän jättää ostamatta. En itsekään hyväksy JS:n meininkiä, mutta tämä highlighter on mainio, sitä ei kyllä valitettavasti käy kieltäminen.
Hajuvesiosastolle sitten! Tämä Victoria's Secretin Dark angel on ihan parhaita hajuvesiä. Tuoksu on naisellinen, ei sellainen ylimakea mitä body mistit, joista tykkään myöskin. Ostin tämän tarjouksesta, jolloin putelilla ei ollut hintaa muistaakseeni kolmeakymppiä. Lähtöhintahan oli sata euroa, ja sitä en tästä kyllä maksaisi. Tuoksu ei nimittäin pysy kauhean kauaa (ja ei ole siis sitä että nenä tottuisi, vaan jos vaihtaa vaatteita välissä, ei vaatteet joihin tätä on suihkutettu tuoksu tältä enää). Pullo on tosi kaunis, tykkään noista siivistä selässä.
Ja onhan se myönnettävä että tämä VSn mansikka-shampanja bodymist on ihan paras. Käytän tätä aina, kun lähden kouluun. Olenkin tituleerannut tämän omaksi "koulutuoksuksi". Töihin laitan sen sijaan Coconut passionia, ja haha, se onkin varmaan pikkuisen pilannut kyseisen tuoksun, kun yhdistän sen nykyään aina työvaatteisiin ja sitämyöten öljyn ja pakokaasun hajuun sekä kylmyyteen. Sääli, koska hyvä tuoksu sekin. Lisäpisteitä tälle Strawberries and Champagnelle antaa varmaan myös pullon söpöys.
Loppuun sitten kaikista paras juttu! Tässä muuten tartteisin teidän jeesiä! Kaikkien aikojen lempihajuveteni on tämä Essencen like a day in paradise. Ostin tämän Bremenistä jollain alle kahdella eurolla ihan vain kokeilumielessä, ja rakastuin tähän. Jos pitäisi joku the hajuvesi olla, jota käyttäisi omanaan lopun elämää se olisi tämä. Mutta joudun säästelemään tätä nyt, sillä sitä ei hirveästi ole jäljellä, ja en tiedä mistä tätä saa lisää. Olen kolunnut internetin ylösalaisin, käynyt marketeissa, Tokmannilla, kosketiikkakaupossa... Ei löydy. Ja Saksaan ei ole asiaa ihan heti kenelläkään läheisellä että voisi pistää tilaukseen. Harmittaa hurjasti. Sääli jos tätä ei löydy mistään enää ikinä. Eli siis, jos tiedätte mistä tätä saa niin laittakaahan vinkkiä! Tämä hajuvesi on ihan parhautta.

Mitäs tykkäsitte tällaisesta kosmetiikkapostauksesta? Oliko mukavia juttuja? Yllättäjiä, omia suosikkeja?

21 kommenttia:

  1. Ihana postaus!<3 On aina kiva saada vinkkejä toisten suosikkituotteista:)

    VastaaPoista
  2. Ihana kosmetiikkapostaus! <3 Pitäisköhän mun antaa noille provocalipseille uusi mahdollisuus? Mulla on niitä parissa sävyssä, mutta jotenkin ne ei ikinä oo levittynyt nätisti mun huulille.. ehkä laitan liikaa? :D Ja hitto kun kerran vetäsin sitä punaista huuliin, niin sitä oli pitkin vaatteita ja huonekaluja, mutta huulia sai lontrata tyyliin myrykyllä, että sain sen irti. :D

    Nyt tuli kyllä himo etsiä itsellekin tuo essencen hajuvesi! Mutta essence uudistaa valikoimiaan siihen malliin ja tuokin lienee joku kausituote, niin ei varmasti helpolla löydy. Toivottavasti tulee joskus uudelleen valikoimiin! Mua on jäänyt harmittamaan, kun en koskaan löytänyt itselleni merkin kirsikanhajuista tuoksua, joka kuulemma tuoksui ihan Escadan cherry in the airilta. <´3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo totta, noi provocalipsit kyl pysyy😂 Et itelläki samaa huulimeikkiä on kolme päivää käytön jälkeenkin vaik kuin pesis sen pois. Mut kestääpähän sit päivän mittaan ainaki. :D

      No joo, tosi kurjaa ettei totakaan enää löydy :( musta noi essencen hajuvedet on ollu ihan parhautta, ja tää yks on ollu se ehdoton oma lemppari. Pitää vaa pitää peukkuja et löytyis jostain 😭

      Poista
  3. Tää oli ihan super hyvä postaus. Näitä tuotesuosikkeja on ihan huippua lukea ja useesti saa juurikin itsekkin hyviä vinkkejä :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla et tää iski! Näit on kyl kiva lukee just iteki :)

      Poista
  4. Hyvä postaus, sai hyviä vinkkejä :) Tosi nättejä kuvia myös ♥

    VastaaPoista
  5. Aaaivan ihania kosmetiikkajuttuja<3 Mä löysin reissusta kans niin hyvän VS:n hajuveden, ne on just niin naisellisia <3 :) Toivottavasti löydät tota essenceö jostain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vs:n tuoksut on kyl ihanuutta! Ja kiitos! 💕 Täytyy toivoo et tota hajuvettä jostain kävelis vastaan!

      Poista
  6. Mulla on kans työ ja koulu käytössä vs:n bodymistejä, sopivan mietoja kun haihtuu "nopeasti" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) ne ei jää nii pitkäks aikaa haisemaan. Mä tykkään niist kyl kovasti😍

      Poista
  7. Tosi kiva postaus! Minultakin löytyy noita vs:n body misteja, niissä on kyllä monta kivaa vaihtoehtoa :) hassua miten tuoksuja yhdistää tiettyihin tilanteisiin, minullakin on erikseen "työtuoksu" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo, vähä harmittaa et toi tuoksu menny sen takii pikkase pilalle 😂 Mut joo, noi body mistit on ihanuutta!😍

      Poista
  8. Toi Estee Lauderin meikkivoide on munkin lemppari! Vitsi kuinka ihania kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan parasta! Kivan pigmenttistä ja kaikkee😍 Ja voi kiitos😘

      Poista
  9. Paljon uusia meikkejä joista en oo tiennytkään :) Kiva postaus siis <3 Nuo Rimmelin huulikiillot/huulipunat vaikuttavat kyllä hyviltä tuotteilta, pitää laittaa testiin kun tulee tarvetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen niitä ehdottomasti!! Aivan mahtavat sävyt ja pysyy hyvin :) kiva et tästä postauksesta oli hyötyä😊❤

      Poista
  10. Oletko kurkannut saksalaisen Kosmetik4less -verkkosivuston? Siellä myydään essenceä ja heidän valikoimiin kuuluu nuo hajuvedetkin. Suomeen ei ikävä kyllä tule kuin silloin tällöin kausikokoelmien hajuvesiä (ei aina niitäkään).

    K4L toimittaa suomeen, postarit 8,90 € ja tulevat noin viikossa kotiovelle :)

    VastaaPoista