lauantai 9. heinäkuuta 2016

It's all about lace ☆

Motivaatio asukuvien ottoon asteikolla 1-10 on ollut viimaikoina nolla. Kaikki kuvat näyttää ihan hirmu rumilta ja en ole vain ollut tyytyväinen mihinkään. Kuitenkin olen laittautunut nyt näinä parina "vapaapäivänä" (lainausmerkeissä siksi koska nämä pari päivää ovat pitäneet sisällään luentoja ja koulua), ja varsinkin tämän asukuvan halusin teille jakaa. Käyttöön pääsivät uudet, jo esitellyt Nellyn kengät sekä ihana pitsineule, jollaisesta olen haaveillut jo pitkään. Asukuvauspaikkakin on aina kunnon mietinnän takana eikä sellaisiakaan ole löytynyt nyt, mieheni ei halua lähteä kauas kuvailemaan (ja ymmärrän sen kun ei se aina itseänikään hotsita) ja minä taas en halua olla kaiken kansan pällisteltävänä. Sitten pitää myös miettä se valaistus ja mitäkaikkea roskiksia ja ryönää näkyy taustalta. Tällä kertaa päädyttiin kuvailemaan ihan aseman vieressä, ja tuo tumma seinä nyt tietty sitten imaisee värit valkoisesta asusta mutta... Joskus nyt vaan on näitä päiviä!



Cardigan: SheIn, top: Zara, tights: eBay, necklace: from Vienna, shoes: NLYshoes, bag: Chanel, skirt: from Japan


Noista kengistä paljastui sellainen ikävä puoli, että yksi "niitti" noista on tullut läpi remmistä ja pistää todella kipeästi jalkaan. Odotinkin hiukan kauhunsekaisin fiiliksin milloinka hiertyy reikä sukkiksiin, tai ainakin jalka alkaa vuotamaan verta. Onneksi tältä ongelmalta vältyttiin, vaikkakin ikävä nirhauma jalkaan siitä jäi. Tuo ihana neule on saatu täältä, ja todellakin tykkään! Sopii hienosti asuun kuin asuun, tuomaan perus topin kanssa hiukan juhlavuutta messiin. Mitäs te tykkäätte? 

Minulle iski tässä pari päivää sitten sellainen ahaa-elämys, että tässähän on kesä jo yli puolenvälin. Kohta on paluu takaisin kouluun. Olenkin nyt nämä päivät käyttänytkin ahkerasti kurssien suorittamiselle, sillä syksyllähän meitä odottaa ihana reissu Kiinaan ja Japaniin, jonka myötä siis koulusta olen ihan hyvän tovin poissa. Harmillista, olen niin viihtynyt töissä tämän päälle kuukauden täysipäiväisenä, että kyllä se tavallaan harmittaa palata kouluun. Onneksi sain työsopimuksen, joka näillä näkymin jatkuu vuoden eteenpäin, joten onneksi saan jatkaa työskentelyä näiden huipputyyppien kanssa vielä, vaikka koulunpenkki taas kutsuukin!

Ja sitten, ennenkuin tulee palautetta hiuksista. Minulla on nyt todella, todella ärsyttävä vaihe meneillään. Projektin nimi on: kasvata otsatukka pois. Nyt on se inhottava välivaihe kun otsis on niin pitkä ettei sitä voi enää otsalla pitää, mutta niin lyhyt että se näyttää kamalalta jos sen vain pyyhkäisee siten miten jakauskin menisi. Pitää sitten tehdä noita viritelmiä että saa itsensä näyttämään edes hitusen järkevämmältä. Juurikasvuakin on jo jonkun verran, ja hiusväri odotteleekin jo päähän pääsyä. Ehkä tästä saadaan vielä inhimillisen näköiset hiukset :'D 

38 kommenttia:

  1. Tosi söpö asu :) Sopii sulle todella hyvin ja mä tykkään tosi paljon tuosta värimaailmasta ♥ Itse kanssa tajusin tuossa, että kesä alkaa olla jo hyvässä puolessa välissä, mutta mä luotan syyskuun olevan vielä kesäisen oloinen arjesta huolimatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ihana kuulla et asu on hjyvä :) No todellakin, nyyhkis kesä miksi olet niin lyhyt ; _ ; Ja pidetään peukkui ihanasta syyskuusta :D

      Poista
  2. Nätti asu ja noi sukkikset on niin söpöt ♡ Tosi harmi että niissä kengissä pistää niitti, on meinaan ihan sairaan hienot kengät!

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EHkä ton niitin saa hiottuu tms, noi kengät on aivan ihastuttavat kyl! Ja kiva et tykkäät asusta <3

      Poista
  3. überihanat sukkikset :D Värimaailma toimii kans mun silmään ihan mahdottoman hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana et tykkäät sukkiksista <3 :D <3 Ne on kyl tosi suloiset!

      Poista
  4. Vaaleat asut sopii sulle tosi hyvin ♥! Itsekin oon ihmetellyt mihin kesä on mennyt näin nopeasti. Toisaalta olen kuitenkin todella iloinen koulunpenkille palaamisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla ^_^ Mä taas en niin innoissani oottele koulu-urakkaa, mut toisaalta, nopeemminhan se on sit ohikin :)

      Poista
  5. Itse kun aloin kasvattaa etuhiuksia pois kävin kampaajalla leikkauttamassa ne vähän sivuotsis malliin. Selitin kampaajalle, että kasvatusprojekti menossa et tarvin fiksun otsiksen. Pelkän otsiksen leikkaus ei edes huimasti maksa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois kyllä tehdä saman, nyt nää näyttää vaan kamalilta :D Joo jollain kympillä yleensä noista selvii :)

      Poista
  6. Siis niin suloinen asu <3 Tuollainen hempeä ja kaunis, tykkään tosi paljon! :) + Nuo sukkikset on niin ihanat :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos paljon ihana Niinu <3 Noi sukkikset on rakkautta, harmi ettei ne ehdi olla paljoa käytössä :D

      Poista
  7. Mun mielestä nää kuvat on tosi tosi hyvä ainakin! :)♥ Ihanan persoonallinen asu♥

    VastaaPoista
  8. Mielestäni kivat kuvat olet valinnut postaukseen :) itsellä ei taas ole oikeen ketään kuka voisi / osaisi ottaa kuvia. Joten tällä hetkellä ite kuvaan jos tees asupostauksen :) Koko asukokonaisuus on tosi simppeli ja kaunis <3. Mietin välillä että miten saat motivaatioita jokapäiväiseen postauksen kirjoittamiseen?,sillä siihen menee kuitenkin aikaa aika paljon. Ihana että oot aktiivinen täällä blogin puolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOi ettei oo kukaa ottaas kuvia on kyl tosi tympeetä :( Itellä oma mies joutuu ne ottamaan, joutuu kärsimään meikän harrastuksen takia :D Ja motivaatio menee aalloissa, välillä inspaa tällein niinkuin nytkin, mut välillä tympii ja ei vaan jaksaisi. Sit mennään sen fiiliksen mukaan :) Sen nyt oon oppinu et turhaa shaissea on turhaa puskea blogiin jos inspistä vaan ei oo :)

      Poista
  9. Onpa suloinen asu! ♥ Ihastuin noihin sun sukkiksiin ikihyviksi! Niin suloiset. :3 Apua, onpa niin tutun kuuloinen operaatio otsatukan kanssa. Tuo vaiheen, kun voisi aina skipata niin olisi elämä niin paljon helpompaa, haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ No jooo saas nähä kuinka kauan täs menee et otsis on inhimillisen mittainen taas :D Hassua, silloin kun sitä otsista piti se kasvoi kahdessa päivässä yli, nyt se jumittaa tossa semipituudessaan vaikka ja kuinka XD

      Poista
  10. Upea asu, niin suloinen! Tykästyin kisusukkiksiin, oi että, niin söpöt! Sekä neule ja hamonen sopivat yhteen ihan hirmu hyvin. Tykkään sun tyylistä. :-)

    Ja haha, jep, otsatukan kasvattaminen on kamala urakka... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana kun kissusukkikset saa tykkäyksiä <3 Kiitos paljon <3 Ja tosiaa tää otsisprojekti ei oo kivaa :D

      Poista
  11. Tää asu on ihan mielettömän ihana! ♡__♡

    VastaaPoista
  12. Apua miten suloinen asu <3!

    VastaaPoista
  13. Kuolasin tätä jo instassa!♡ Oi mikä look!! Ja hei minusta sulle käy toi etutukka noinkin, onnea projektiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanasti sanottu, kiitos <3 Ja saas nähä mitä tästä otsisprojektista oikein tulee :D

      Poista
  14. Oijoi mika asu ja etenkin noi kissasukkikset!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiitos <3 noi kissasukkikset on kyl ihanat, tosi kivaa kun muutkin niistä tykkäilee :)

      Poista
  15. Hei oliko toi Chanel ostettu jostain liikkeestä vai face-kirppikseltä vai miten? Onko sulla näissä laukuissa kokemusta Bukowskin ruotsalaisesta huutokaupasta? Niillä näyttää olevan kohtuuhintaista Chanelia ja vintage-Vuittonia, aattelin vaan jos oot sieltä ostanut ton Chanelin mahdollisesti..? Tekis mieli huutaa joku tommonen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sentään oo liikkeestä ostettu, facesta käytettynä :) luksusmerkkien kirppis oli muistaakseeni nimeltään. Ei oo tosta huutokaupasta kyl kokemusta mulla, en ollu kuullukaan! :o pitääpä googlailla! Kandee kattella noilta suomalaisiltaki facekirpoilta, aika edullisesti lähtee sielläki upeita yksilöitä :)

      Poista
  16. Sievä asu, oikein tyttömäinen :) Tykkään hirveästi pitsistä ja nuo vaaleat asut sopii siulle oikein hyvin.

    Harmi, että kenkä hiertää, mutta yleensä halpoihin kenkiin tulee noita ongelmia. Jos niitti olisi irronnut, niin se tuskin olisi niin iso ongelma kuin että painaa läpi, mutta kurjaa silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsi on ihanaa, mä tykkään kans! :) JA joo, siit pitäs jotenkin tuo niitti saada nitkutettua siten ettei siitä jää sellaista terävää piikkiä D: Muute nnoi kengät on ihan 10+!
      Kiva kuulla et tykkäät täst asusta <3

      Poista
  17. Ihana asu taas! Valkoinen on jotain niin kaunista ja nuo sukkikset! Kaunis olet <3

    VastaaPoista