perjantai 1. heinäkuuta 2016

My inspiration right now☆

Minä saan inspiraatiota hurjasti muista bloggaajista. Ehkä syy siihen miksi bloggaaminen on niin tärkeää, on se, että haluaisi itsekin edes joskus aiheuttaa sellaisen kutkuttavan inspiraatiopistoksen jollekulle muulle. Minulla menee vähän kausissa, kenestä bloggaajasta innostun ja ketä seuraan aktiivisimmin. Ajattelin, että voisinpa esitellä tämänhetkisen inspokolmikon teille bloggaajista, jotka tällä hetkellä ovat päivittäin tietokoneellani auki. Toivottavasti tekin löydätte allelinkatuista bloggaajista jotain joka jää pysyvästi lukulistoillenne!
Kissiesin blogi oli aika uusi tuttavuus, jonka nyt olen jo aika pitkään tietänytkin, mutta vasta nyt alkanut seuraamaan ahkerammin. Rakastan Alexandran tyyliä, sekä sitä että hänelläkin on ihan asiaa sanottavana. Näin feministinä on ihana lukea samansuuntaista tekstiä muiltakin. Vielä kirsikkana kakun päällä, kun tekstit ja videot on på svenska, saa siinä itsekin harjoitusta omalle ruotsinkielellekin. Eli näin tiivistettynä, kauniit kuvat ja upea tyyli inspaa, kuten asu- ja ruokakuvien seassa olevat asiapostauksetkin. Lisäksi tykkään siitä kuinka Alexandra on ihanan avoin teksteissään! Tykkään blogeista jossa oikeasti pääsee maistamaan palasen sitä bloggaajan jokapäiväistä elämää, ja siihen pyrin itsekin omassa blogissani. 

Mungossa yhdistyy samanlainen tyylikkyys kuin Alexandrassakin, ja vitsit kun olen alkanut innostumaan matkablogeistakin. Kuitenkin muotiblogit on the thing minulle, ja kun saa yhdistymään muoti sekä matkablogin niin sehän se parhautta onkin. Ja nuo Annan hiukset, ne on vaan niin upeat! Olenkin haaveillut että alan toteuttamaan matkoillamme asukuvia kuten Anna, mutta karu totuus on kyllä se että kun ulkomaille lähtee niin helposti siellä valkkaa päällensä ne mukavat vaatteet ja meikit jää kokonaan laittamatta. Harmi vaan kun tämä matkustelu on nyt vähän jäämässä muun elämän muuttuessa aktiivisemmaksi. Mutta mutta, Annan blogista saa hurjasti sitä matka- sekä tyyli-inspiraatioita. Ja huh mikä Chanelkokoelma! Siinäpä on yrittämistä sitten itsellekin ;) 

Viimeisin current inspiration on Enkeleitä Hiuksissani-blogi. Kuten yllä mainitsin, niin matkablogit ovat alkaneet kiehtomaan! Emilia kirjoittelee Mallorcalta, joka passaa minulle mainiosti, sillä jostain syystä nyt on iskenyt hirvittävä matkakuume päästä jonnekin lämpimään, kuten Espanjaan, Kreikkaan tai Turkkiin (jälkimmäisen fiilikset vei hiukan iskut lentokentälle, että ei nyt sinne ehkä ihan heti. Mutta joskus!). Ajattelin hankkia Emilian blogista ensiapua himoon lähteä lämpimään mutta eihän se auta. Nyt todellakin haluan lähteä etelään, ja olenkin mieheni kanssa kyttäillyt työvuorolistaani että milloinka sinne ilmaantuisi sellainen pidempi vapaapäivien putki että voisi käydä pyörähtämässä jossain ihanassa Euroopan lämpöisessä kohteessa. Eli kaikki jotka lämpöön haikailee, matkainspistä löytyy täältä suunnalta. 

Tajusinkin nyt aika hyvin, että blogit jakautuivat tyyli-, tyyli ja matkat sekä matkat-osioihin kuin itsestään. Tosiaan, toivottavasti näistä saitte tekin inspiraatiota. Kuten sanottua, nämä blogit ovat nyt pinnalla omassa bloginlukulistassani. Kommentoikaahan alle, löytyykö nämä blogit teidän omilta suosikkilistoilta, vai oliko ihan uusia tuttavuuksia. Meikä tästä hipsii taas iltavuoroa kohti, joten palaillaan <3 

9 kommenttia:

  1. Emilian blogi on ehdottomasti yksi mun lemppareita ja kyllähän se myös aika kovana matkakuumeen nostattajana toimii! :D Onneksi parin kuukauden kuluttua pääsee lämpöön <3 Mulla tulee kausia, että jotkut blogit toimii paremmin kuin toiset mutta harvasta saan sitä ns. inspistä. Tuntuu, että monissa blogeissa ( myös omassani ) pyörii ne melkein samat jutut. Tosin enemmän mä saan inspiraatiota teksteistä kuin itse kuvista. Kuvia on kiva katsella, mutta ne tekstit on sellaisia mitä arvostan ja niissä on jotenkin tultava esille kirjoittajan persoona. Niin ja joo, löysin viime viikolla aivan ihanan blogin.... ja sitten hävitin sen. Olen nyt yrittänyt kissojen ja koirien kanssa metsästää sitä-tuloksetta. Arvaa vaan ketuttaako :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emilian blogi on ihana, kiinnostavaa luettavaa ja ihana selailla matkakuumeeseen :) ja sama täällä, vaihtelee ihan kuukauden mukaan mikä inspoaa enemmän ja mikä vähän vähemmän :) ja toi on niin ärsyttävää kun löydät jonkun megakiinnostavan blogin ja sit unohtuu nimet ja osoitteet :D tsemppii blogin löytämiseen!

      Poista
  2. Eikä Saga, vähänkö sää oot ihana! :') Oon oikeesti ihan otettu että oon päässy tämmöseen inspispostaukseen!♥ Mä tykkään kans ihan hulluna tuosta Annan Mungolifesta! :) Ja kaikki matkustelublogit on kyllä niin inspiroivia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä se ihana oot, sulla on ihan paras blogi <3 ja mungolife on joo tosi koukuttava, oon tienny sen olemassaolosta jo pitkään mut nyt vasta oon innostunu sen lukemisesta vakavammin :D

      Poista
  3. toi Emilian blogi oli ainoa näistä mikä on hyvä mun mielestä. Mungo ja Kissies on vähän liian teennäisiä meikäläisen makuun, mutta viimeisessä blogissa on sellaista aitoutta ja mukavuutta mitä on kiva lukea!
    Matkablogit kyllä kiinnostaa muuten, mä en välttämättä seuraa niitä jatkuvasti, mutta jos olen lähdössä kohteeseen X, niin selaan kaikki mahdolliset googlen löytämät blogipostaukset kyseisestä paikasta, koska useimmiten blogeissa on niitä aitoja kokemuksia paikan päältä. Myös huonoja puolia, mitä matkaoppaissa ei välttämättä kerrota. :)
    Sit taas esim. indiedaysin blogit on käyneet harmillisen epäinspiroiviksi (haha, niillä on vielä inspiration day ja awards, ironista :D) koska heidän bloggarit tekee melkein koko ajan yhteistyöpostauksia ja vielä hyvinkin läpinäkyvän mainostamisen kautta. Sit vielä kaikkiin blogeihin tulee samaan aikaan samat yhteistyö-tuotepostaukset. Sen takia tykkään mm. sun blogista ja monesta muusta itsenäisenä pysyneestä bloggarista, koska yleensä tuotepostaukset ynnä muut ovat sellaisia, ettei tavaraa ole saatu ilmaiseksi ja sitä nyt on vaan pakko kehua sen takia. Enemmän inspiroi jos tekstin takana ollaan ihan oikeasti innostuneita ja kiinnostuneita tuotteesta mitä esitellään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et ees Emilian blogi miellytti!😍 Mä tykkään kyl kummankin blogeista, onhan Kissies varmaan vähän kulissia mut ei se mua haittaa, asut on niin inspaavia, kuten koko blogi itsessäänkin.

      No joo samaa mieltä noiden mainosten kans, ei jaksa kiinnostaa kyl yhtään :/

      Poista
  4. Annan blogia hieman selasin ja rakastuin! Vaikka tyttö on ulkonäöllisesti laitettu ja itseensä panostanut on hän silti törkeän kaunis vaikka harvoin sellaiset tytyt makuuni iskevät ketkä näyttävät tyyliltään kansilehtitytöilä. Annassa vain oli jotain erityistä mikä iski ja iski lujaa! Annan tekstejä oli kiva lukea. Ehdottomasti luen jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna on hurjan nätti ja hänen tyylinsä ihastuttava😍 Kiva kuulla et täst poatauksesta oli sulle hyötyä ^_^ <3

      Poista
  5. Kissies... feminismi... kaksi sanaa jota en kyllä aiemmin oo samassa lauseessa kuullut. :D
    Oon ko. blogia aina välillä selaillut varmaan viimeiset 8 vuotta aina kun sen olemassaolon muistan muutaman kuukauden välein, niin on kiva kyllä huomata miten bloggaajan tyyli (ja photoshoptaidot!) ovat kehittyneet - parempaan suuntaan! Ja ulkoasukin oli pari vuotta sitten Seiska-lehden luokkaa, että miltei en samaksi blogiksi tunnista tätä. Tyyppi on aina kummallisesta tyylistäänkin huolimatta aina vaikuttanut kauheen symppikseltä.

    VastaaPoista