maanantai 18. heinäkuuta 2016

*:・゚✧Derp-faced pictures*:・゚✧

Mittään en oo ottanu enkä meinaakaan-ilmeitä ja asentoja koko muistikortti täynnä, kun selasin nyt sitten ensimmäiset asukuvat mitä Tallinnassa viime tiistaina otettiin. Että sitä ihminen osaa olla tönkkö! Ja siis ihan sidenote, pari lasia skumppaa oli otettuna tunti sitten, että ihan oikeasti missään alkon vaikutuksenalaisena ei kuvissa tullut oltua :D Mutta niin se vaan menee, että aina ei vaan ole sellainen asukuvapäivä, että poseeraukset tulisivat ihan luonnostaan. 
Halusin olla ihan tyylikkäänä liikenteessä, kun Christian sai tarjouksesta meille loungepaikat laivalle, kun ei jaksettu sitä ryysistä mikä Tallinnanlaivoilla on aina kahviloissa/baareissa. Saatiin istua ihan rauhassa ja jutella. Ajatella, kun mentiin naimisiin loppui se yhteinen aika kuin seinään; Minä ilta/yövuoroissa ja Christian päivätöissä + työmatkalla melkein viikon. Tällaiselta sitä siis sitten näytettiin!



 Dress: NLYone, jacket, accessories: Guess, shoes: Misu, bag: Louis Vuitton



Mitäs tykkäätte asusta? Ja hei, mitä tykkäätte hotellin parvekkeesta? Kerroinkin viimepostauksessa siitä, että parvekkeella oli aika erikoinen ratkaisu "seinäksi". Eipä paljoa naapurin kanssa samaan aikaan tarvinnut partsilla istuskella, sillä ylläripylläri naapurit olivat vieläpä suomalaisia. Hiukka kiusallista oli puhua yhtään mitään kun vierustoveriin on näköyhteys sekä kaikki jutut kuului enemmän kuin hyvin. Asukuvat tuli tuosta seksikkäästä punaisesta huolimatta ottaa parvekkeella, koska tottahan toki vettä alkoi satamaan ihan toden teolla. On muuten meillä jo perinne, että vettä sataa kun Tallinnaan tullaan. 
Juotiin kuitenkin sitten asukuvien jälkeen Fresitat parvekkeella, nautiskeltiin sateen ropinasta ja lämmöstä. Ajattelin nyt sitten jakaa parit kuvat sieltä laivan loungesta, jossa tuli syötyä ihan superhyvää ruokaa ja nautiskeltua tosiaan toistemme seurasta. 

Yritin ottaa sellaisen coolin kuohuviini-poseerauksen, mutta näytän lähinnä hurjan ilkeältä :'D Kaikkea ei voi saada... Loungessa oli tosi rauhallista, ja matka taittui ihan hurjan reippaasti, ei olisi millään raaskinut melkeinpä maihin nousta! Kyllä suosittelen sellaisia ihan lomamatkoja Tallinnaan; Pääsee halvalla ja oikeasti saa rentouduttua ihan kunnolla. Tietty meillä taas vesisade sotki olemisia, kun ei päästy kävellen paikasta a paikkaan b, ja ulkona ei sitten tullut vietettyä aikaa niin paljon kuin ehkä olisi haluttu. Ehkä se neljäs kerta rapakon toiselle puolelle on sitten aurinkoisempi! 

P.s. Tässä istutaan taas autossa suuntana Vesanto. Käydään juhlistamassa äitini pyöreitä vuosia, ja sitten takaisin Helsinkiin, kun työvuorot kutsuvat! 

38 kommenttia:

  1. Tuo mekko on tosi nätti♥! Aika kummallinen tuo parvekkeen seinäratkaisu :D. En ole ikinä ennen nähnyt tuollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mä tykkään tosta mekosta :3 Ja joo vähän oli kiusallinen keksintö XD

      Poista
  2. Haha, tälläiset epäonnistuneemmatkin kuvailut voi välillä olla ihan hauskaa vaihtelua ja sä nyt näytät aina kauniilta :) Ja todella jännä kyllä parvekeratkaisu!? Mutta tuolla Tallinnassa on muutamia tuollaisia vanhempia hotelleja, jotka on kyllä ratkaisuiltaan todella erikoisia :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, mä en oo todellakaan nätin näköinen kaikissa kuvissa, tuskin edes 50% :D Mut kiitos <3 Ja joo toi partsi on tosi outo! Ei tossa edes eri kansalaisuutta olevien naapureiden kanssa viittis istuskella. :'D

      Poista
  3. Hauskoja kuvia, sä oot niin herttasen näkönen! <3 Kaunis asu myös! Oi haluaisin itsellenikin tollasen Vuittonin pikkulaukun 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikää voi kiitos :) Toi pikkulaukku on ihana, mä haluisin saman mut toises väris mut huomasin et hinnat oli noussut noissakin, ja en haluu kyl maksaa niin paljoo mitä siitä nykyään pyydetään 8<

      Poista
  4. Näytät jotenkin hurjan söpöltä derppauksen sijaan. : D Tosi hyvin yhdistetty noi korut tuohon mekkoon!

    VastaaPoista
  5. Kengät ja laukku on tosi ihanat, mutta valitettavasti toi mekko ei mun mielestä istu nyt ollenkaan. Toivottavasti se oli edes mukava päällä, mut näyttää vaan auttamattomasti liian isolta sulle! On niin ihonmyötäinen malli ja sä oot aivan älyttömän hoikka, että toi jää hassusti pussittamaan. :P

    Tahtoisin lisää kuvia siitä uudesta tukasta *__*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava toi on, vähän joo rinnusten kohdalta löysä et piti varoa liikaa kumartelua... :D Mut ihana kuulla että tykkäsit muuten asusta, kengät on kyl tosi ihanat, ei ois uskonu ite et Helsingistäkin tollaisia löytää :)
      Ja uudes postauksessa on tuggaguvia *_*

      Poista
    2. Höpöhöpö just nätisti istuu. Itsestä kamalan näköistä kun nykyään useilla vaatteet niin kireitä, että ihan soivat päällä.

      Poista
  6. Söpöjä kuvia nää on! Etenkin tuo viimeinen. Siitä paistaa sellanen "hei oon vahva nainen nii älä ala mulle" :D Kauniina taas olit! Nuo kengät ja laukku sopi yhteen täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Vilma, kiitos <3 Haha hauskaa et siitä tollasen fiiliksen saa :D

      Poista
  7. Kamalat nuo parvekkeet, ja vielä punaiset kaiteet :D Saako kysyä monenko tähden hotelli oli kyseessä? Kyllä joutaisivat vähän ulkoasuunkin panostaa, ei tuossa paljon tee mieli parvekkeen ovea avata.

    Asu sen sijaan on oikein upea, tuo mekko istuu nätisti ja näyttää tosi elegantilta. Pidän myös kaulakorusta ja kengistä, eli toisin sanoen koko asusta. Guessilla on tosi kivoja asusteita, mutta tuntuu, että omaan tyyliin niitä on mahdotonta asustella - sinun tyyliisi taas sopii kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä, just tollanen pornonpunainen on kamalin väri mitä tollaseen voi valita :D Hotellin tähtiä en muista, mutta Tallinnan parhaaksi kehuttu, Pirita Spa & Hotel oli siis kyseessä. Ja joo, voit vaan kuvitella miten kaikki äänet kuului naapurihuoneesta...

      Voi kiitos! Ihana kuulla et asu toimii :) Guessilla vaihtelee tosi paljon, on aivan ihania ja tyylikkäitä vaatteita + asusteita, sit on niitä ihan kamalia :D Toi jakku kyl oli sellanen ihan perfect <3

      Poista
  8. No eikä ees oo mitenkään tönkköjä kuvia, sä ot kaunis niinku aina <3 Ja on tosissaan vähän outo ratkasu parvekeseinäksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla <3 Ja joooo :D Vähän tuli yllärinä :D

      Poista
  9. Onpa upea look ja hei tuo toka kuva on niin ihana!♡♡ Sulla on niin kaunis hymy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3 :) Emmää mun hymystä kyl tiedä... :D

      Poista
  10. Onpas classy asu! :) Kauniina olet ollut reissussa ja noi kengät on aivan ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra <3 Noi kengät on kyl tosi kivat, tykkään! Ois kivaa päästä käyttämään niitä useamminkin!

      Poista
  11. Eikä miten söpöjä kuvia :D Välillä tälläiset kuvat ovat hauskoja piristyksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäät, pitää laitella näitä aina silloin tällöin ja unohtaa turha kriittisyys :)

      Poista
  12. haha tiedän niin ton tunteen kun ilmeet ei vaan onnistu vaikka ottais satamiljoonaa kuvaa :D ihana asu ♥ Mekin käytiin just torstaina virossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo lukaisinkin sun blogistas et lähdit sinne reissuun pokemonjahtiin :D Tosi turhauttavaa kun on laittautunut ja luulee näyttävänsä asialliselta ja sit onkin ihan perseen näkönen joka kuvassa :D

      Poista
  13. Haha niin ihana olet!<3 Noi korot on upeet!

    VastaaPoista
  14. olet kaunis, mutta poseerauksissasi on jotain halpamaista :D mutta kukin tyylillään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja jep, kukin tyylillään ja poseeraamista treenataan kokoajan :)

      Poista
  15. Ihana mekko ja oot taas tajuttoman kaunis! :) Tuota laivan loungea oon miettinyt monesti, mutta sen sijaan oon aina päätynyt siihen Comfort-luokkaan. Onko tuo hintansa väärti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos <3 ja joo on toi jees, saatiin puoleen hintaan niin kannatti! Normisti kai 70€/hlö mikä puolestaan on aika kova hinta, mut tarjolla oli kaikkea superhyvää ruokaa ja juomaa, niin ehkä kerran elämässä ainakin kandee kokeilla :)

      Poista
  16. Onko mielestäsi oikein rääkätä eläimiä kemiallisin kokein kosmetiikan vuoksi? Muodin vuoksi? Voisit olla esimerkkinä seuraajillesi, jotka selkeästi arvostavat mielipidettäsi. Kommenttini poistaminen ei hyödytä mitään, älä pakene totuutta.

    VastaaPoista