lauantai 30. heinäkuuta 2016

*:・゚✧Victorias Secret haul✧・゚:*

Sitten kun kirjoitin otsikon, tajusinkin ettei tämä nyt sittenkään niin "shopping haul" olekaan, kun jätin kaikki pikkarit esittelemättä. Joo joskus olen kuvaillut ostamiani alusvaatteita, mutta nyt jotenkin tuli sellainen fiilis että miksi sitä lähtisi omia pikkareitansa somessa levittelemään, siis srsly. No anyways, Foorumin Victoria's Secretin liikkeessä oli aivan mahtavat alet, joita sitten todellakin piti lähteä hyödyntämään! Paljon kaikkea ihanaa oli tarjolla ja ensimmäisellä vierailulla iskikin sitten suuruudenpula, lähdin liikkeestä ihan tyhjin käsin. Mentiin kuitenkin Christianin kanssa uudestaan seuraavana päivänä, ja parit aleihanuudet lähtivät matkaan. 

Minulla ei ole koskaan ollut ~oikeita~ hajuvesiä, kun en ole nähnyt niissä sitä hinnan arvoa. Kaikki parfyymit ovat ihan samaa settiä ja missään ei oikein ole ollut sitä jotain. Tähän asti olen liottanut itseäni VSn bodymisteissä sekä käyttänyt yhtä The Body Shopin eau de toilettea. Kun tein sen hukkareissun liikkeeseen, ihastuin tähän tuoksuun! Tuoksuttelin läpi suurimman osan (söpöistä)pulloista, ja tämä oikeasti iski. No sitten katsoin hintalappua joka näytti 100€, ja päätin ettei kuitenkaan niin hyvästä hajusta ollut kyse että siitä satasta maksaisi. Seuraavalla käynnillä huomasin vasta, että tuoksu oli -60% hyllyssä, jolloin todellakin nappasin tämän Victoria's Secret Dark Angel-toksun ostoskoriin. 

Ostin minä sitten niitä bodymistejäkin, kun niistä niin tykkään. Tuo Coconut Passion minulta löytyykin jo, mutta tämän hankinkin pikkusiskolleni joka kovasti tuoksua toivoi. On kyllä hyvä tuoksu, onkin meikällä työtuoksuna käytössä :D Pure seduction oli ihan itselleni, laivalla olen kyseistä tuoksua hipelöinyt useampaan kertaan, mutten vaan ole kokenut tarvitsevani sitä. Nyt kun kaikki bodymistit irtosivat alle kympillä, niin todellakin tarvitsin!

Siinäpä ostokset alennusmyynneistä! I have no idea kuinka kauan alet ovat käynnissä, mutta jos pystyy, kannattaa kipaista ehdottomasti liikkeeseen. VSllä oli myös tarjous, että ilmainen totebag kaikille jotka ostavat yli 85:llä eurolla kosmetiikkatuotteita! Meikä on nyt julkaisuhetkellä lentokentälle lähdössä, ja palailen blogibisneksiin taas tiistaina. Mitäs te tykkäsitte VSn ostoksista? Mikä oli lempparinne? 

24 kommenttia:

  1. Tuo hajuvesi näyttää aivan ihanalta ♥! Olisi taas kiva päästä shoppailemaan VS:lle, sillä rakastan heidän tuotteitaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vsn jutut on rakkautta! Mä oon ihan hurahtanu niihin😍

      Poista
  2. Onpas kaunis pullo tossa tuoksussa! Mulla on vuosien varrella taas kertynyt paljonkin hajuvesiä, mutta jotenkin tuollaiset bodymistit ja vastaavat iskee varsinkin kesällä paljon paremmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pullo oli osasyy joka inspas mua ton ostamaan😍 Bodymistit joo on ihanan kevyitä, siks tykkäänki käyttää niit kesäisin kans!

      Poista
  3. Toi hajuvesi on todella ihana, itselläni on useampi Victoria Secretin bodymisti muttei ollenkaan hajuvettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki tää on eka hajuvesi, bodymistejä just on ollu muutamia ja niistä oon tykkäilly :) suosittelen kyl hajuvesiäkin tän perusteella lämmöllä💕

      Poista
  4. Bodymistit on herkkua VS:ltä! Alusvaatteita en ole kokeillut, kun olen kuullut laadun olevan hintaan nähden huonoa.
    Hajuvesi näyttää niin ihanalta! Voisin pelkän ulkonäön perusteella ostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkarit on vähän mitä on VSltä, mut söpöjä ja tarjouksessa ihan ostettavia! Toi hajuvesiputeli on niin söpö et sen ois ihan vaan vaikka sen takia voinu ostaa😍

      Poista
  5. Ihania ostoksia ja tilasin vasta pari vs body mistiä.Haluaisin myös tuon coconut passion tuoksun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi coconut passion on todellakin ostamisen arvoinen😍

      Poista
  6. Ihania tuotteita <3 varsinkin se kookoksen tuoksuinen bodymisti !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos😍 Toi on kyl niin herkku toi kookospassion!

      Poista
  7. Toi hajuvesi on ihana! Mul toi sama kultasena :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hoksasin viimeks kun kävin! Se sun kultanen versio on kyl paljon nätimpi !!😂😍

      Poista
  8. Oii ihanaa ku oot tehny hyviä löytöjä<3 Toi Coconut passion on kans yks mun lemppari 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt oli hyvät tarjoukset!! 😍😍 toi tuntuu olevan monen lempituoksu😍

      Poista
  9. Ihanan näköisiä ostoksia, vielä kun blogeihin saisi ominaisuuden tuoksutella toisten ostamia hajuvesiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei toihan ois nerokas keksintö! :D ja nettikaupoistakin sais samplet ni tietäis mitä ois tilaamassa!

      Poista
  10. Coconut passion on yksi lemppareista täälläkin! Mä olen kanssa viimeisen vuoden aikana siirtynyt "oikeista" hajuvesistä näihin bodymisteihin - ainakin arkena. Ennen kaapista löytyi 10 erilaista parfyymiä, nyt vain pari "oikeaa" mutta sitäkin enemmän VS'n bodymistejä. Pidän siitä että tuon muovipullon voi huoletta nakata laukkuun mukaan ilman pelkoa pullon hajoamisesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa huomata miten toi coconutpassion on ihan järjestelmällisesti kaikkien lemppari. Ei sillä, on se munkin ja tykkään siitä ihan tajuttomasti😍 Ja totta joo et nois bodymisteis ei tarvii pelätä sitä et ne leviäis laukunpohjallw niinku jossain lasisesta hajuvedestä!

      Poista
  11. Vitsit mitä tuotteita, tahtoo! ♥_♥ Tuo hajuvesi on niin ihanassa pakkauksessa, että AH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihana kuulla et nää iskee suhunkin! <3 toi hajuvesipaketti on vaan niin ihana😍

      Poista
  12. Onko mielestäsi oikein rääkätä eläimiä kemiallisin kokein kosmetiikan vuoksi? Muodin vuoksi? Voisit olla esimerkkinä seuraajillesi, jotka selkeästi arvostavat mielipidettäsi. Kommenttini poistaminen ei hyödytä mitään, älä pakene totuutta.

    VastaaPoista
  13. Mie tuoksuttelin noita VS:n bodymistejä ja pakko sanoa, että oli niiiiiin esanssisen tuoksuisia ja sellasia voimakkaan karkkisia, että en uskaltanut hankkia, vaikka mieli periaatteessa teki. MUTTA hankin sitten kuitenkin tuota Pure Seduction suihkusaippuaa, joka tuoksuu ihan yhtä voimakkaasti ja kaiken lisäksi koko vartalolla :D
    Ei ne pahanhajuisia ole, mutta vähän liian teinityttömäisiä omaan makuun ainakin pullosta tuoksutettuna. Tuleeko siitä tuoksusta miedompi iholla? Ehkä se on vaan suoraan pullosta haisteltuna todella vahvan tuoksuinen, mutta iholla voisi olla miellyttäväkin. Mies tykkäsi jostakin tuoksusta aika paljon, joten ehkä se olin vaan minä ennakkoluuloineni, kun itse suosin niitä "oikeita" hajuvesiä :)

    Ja meilläpäin tosiaan löysin näitä maataloustarvikkeita ja muuta sekakrääsää myyvästä Kerdistä :D Katsoin kyllä pitkään hyllyä silleen, että mitähän helvettiä...

    VastaaPoista