torstai 14. heinäkuuta 2016

Black dress and the sea☆

Käytiin kylpylälomalla Tallinnassa nyt ti-ke, kun mieheke kotoutui Saksanreissulta, ja minulla oli rankan työputken päätteeksi kaksi vapaapäivää. Ajateltiin että otetaan nokka kohti etelää ja mennään nauttimaan halvasta reissusta sekä saadaan ihan rehellisesti aikaa itsellemme. Kotona olisin kuitenkin alkanut siivoamaan tai jotain muuta, jolloin ei olisi lomalta tuntunut yhtään. Mieluummin siivoilen ja teen kouluhommia työpäivinä, sillä päivä on muutenkin jo mennyt työmoodissa. Oli myöskin ihana ihan päästä laittautumaankin, kun nyt aamuvuoroputkessa ei sitä ole vaan jaksanut tehdä. Ainoa vaan, että sain ne kuuluisat "läskiahdistukset" taas pitkästä aikaa, ja menikin sitten illat itkiessä omaa isoa kokoa. Totta joo että olin turvonnut ne pari päivää, mutta syy selvisi viimeyönä; Vatsatauti. Eli siis, istun nyt sohvalla vilttiin kääriytyneenä ja juon vuorotellen limsaa ja teetä, ja toivon että olo koheentuu. Parempi fiilis tässä nyt jo on kuin esimerkiksi neljän aikaan aamuyöllä. Harmittaa niin pahuksesti, valvotinhan tietty Christianiakin joka ei ole kunnolla saanut myöskään nukuttua pitkilleen. Kaikenlaista sitä täytyykin sattua, nyt toivon että tämä pahoinvointi vaan menisi ohi ja pääsisi normaaliin elämään taas kiinni. Onneksi sentään reissussa kärsin vain turvotuksesta, sepä se olisikin ollut kun vapaapäivät olisi mennyt purjotessa, ja vieläpä ulkomailla. Mutta asukuviin!




 Dress: NLYone, shoes: Michael Kors, bracelet: Guess, bag: Louis Vuitton



Tuo mesta oli kyllä ihan täydellinen asukuvauspaikka, vaikka tuulikin aika hemmetin kovaa. Olimme Pirita spassa, joka oli ihan jees hotelli, vaikkakin oli kiusallista kuinka parvekkeet olivat ihan vierekkäin ja minkäänlaista estettä ei partseilla ollut, kuin vain pieni metallikaide (näätte seuraavassa asukuvapostauksessa), ja naapuritkin olivat sitten ihan supisuomalaisia, joten ihan vapaasti ei kaikkia asioita voinut kailotella. Kylpylä nimenä oli hiukka harhaanjohtava, mutta oma syymme kun emme tarkistaneet sanan kulttuurieroa; Suomalainenhan tietty mieltää sen kylpyläksi useine altaineen, mutta virolainen puolestaan sen siihen että paikassa saa hirontoja jne hoitoja. Oli vähän pettymys kun alakerrassa olikin vain yksi kilpauima-allas, ja that's it. Saunojakaan ei ollut kuin ihan äärimmilleen lämmitetty perussauna, jossa minä en ainakaan pystynyt istumaan edes, kun laude poltti ihan kuusinolla :D Hauskaa oli kuitenkin, käytiin shoppailemassa isossa kauppakeskuksessa hiukan keskustan ulkopuolella, syötiin hyvin ja nautittiin toistemme seurasta. 

Yleensä reissuilla haluan vaan nauttia, ja siksi päädyinkin tähän simppeliin NLYn trikoomekkoon, ja ballerinoihin. En halunnut tosiaan ottaa stressiä siitä että kinnaako joku vaate vai ahdistaako, joten tällaiset valinnat oikeasti tekevät päivästä mukavamman. Kuitenkin tahdoin laittautua, enkä mennä sillä perinteisellä trikoot + toppi - lookilla, joka minulla on aina työpäivisin. Mitä itse tykkäätte asusta? 

27 kommenttia:

  1. Toivottavasti sun vatsatauti hellittää pian! Oikein ihana asu<3

    VastaaPoista
  2. Siisti mekko ! :) oot super kaunis

    VastaaPoista
  3. Kaunis smippeli asu! Ei näistä kuvista ainakaan mitään turvotusta huomaa.
    Olet taas niin hirmu kaunis ja tuo veska <3
    Toivottavasti vatsatauti loppuu pian ja olosi helpottuu!

    VastaaPoista
  4. No huhhuh miten upeena sä oot ollut! ♡

    VastaaPoista
  5. Aivan mielettömän ihana mekko! Sopii sulle kyllä niin mahdottoman hyvin :> Tykkään siitä, ettei se ole täysin "umpinainen", vaan tuossa edessä on tuo kiva hieman ihoa paljastava yksityiskohta!

    Toivottavasti sun olosi paranee mahdollisimman pian! <3 Vatsatauti on kanssa niin saatanasta kuin vain olla ja voi :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta noi cut out-palat tekee tosta ihana freshin, tykkään kyl tosta mekosta kovasti :) Ja joo äläpä, niin tympee tauti kun vie kaiken toimintakyvyn D:::

      Poista
  6. Mekko sopii sinulle äärettömän hyvin, ja olet tosi kaunis!!

    VastaaPoista
  7. Mä tykkään kans et reissussa on mukavat vaatteet päällä! :) Ja et usko.. Mullakin puhkes täällä tänään vatsatauti, tää on NIIN kamalaa... D:: Samalla puhkes myös kahta kauheempi koti-ikävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin mukavuudenhaluinen kun poistutaan suomesta, haluun et pystyy liikkumaan ongelmitta :D VOi eiii sitä on nyt liikkeellä niin kauheesti :( Uskon, ulkomailla sairastaminen on ihan kökköä!

      Poista
  8. Siis miten ihana joku mekko voikaan olla <3 Tuo sopii sulle aivan täydellisesti, vau!! :) Tykkään myös tuosta kuvaupaikasta, tuolla kelpais ottaa kuva jos toinenkin ;) Paranemisia huonon olon suhteen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon *_* TOi kuvauspaikka oli ihan paras, pitää varmaan lähtee Tallinnaan jatkossa aina napsimaan asukuvia! :D Ja kiitos, olo on onneks jo parempi *_*

      Poista
  9. Ihana mekko! ♥ Sopii sulle tosi hyvin :) Ja niin ihana kuvauspaikka myös! Paranemisia<3

    VastaaPoista
  10. Ihana mekko! Paljastaa, muttei kuitenkaan liikaa :-)

    VastaaPoista
  11. Oi mikä mekko, sopii sulle ihan täydellisesti, upealta näytät!:)

    VastaaPoista
  12. Kaunis mekko ja istuu tosi hyvin. Pienikokoinenkin olet, niin ihan turhaan siitä turvotuksesta murehdit :) Toisaalta kaikille tulee varmaan joskus noita turvotusahdistuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu, kiitti ; _ ; ja kiva et mekko istuu hyvin! Mä tykkään ton mallista iiihan hurjasti!

      Poista
  13. Aivan ihana tää mekko, todella kaunis ja sopii siulle niin hyvin! <3

    VastaaPoista