keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

*:・゚✧Peplum dress in the woods*:・゚✧

Moikka taas asukuvien kera! Tultiin tänne Vesannolle juhlimaan äitini viisikymppisiä, jotka olivat siis eilen. Kyllä oli vaikeaa löytää asukuvauspaikkaa kun aurinko paistoi täydeltä taivaalta, joten kipitettiin sitten takapihalle metsänreunaan, jonne ei aurinko sitten paistanut! Kyllä nyt hiukan asu ja tausta riitelee mutta eipä sen anneta haitata!

Näistä hiuksista; Hehkutin joo videolla kyllä, mutta nyt huomasin sitten että nämä on laitettu ihan miten sattuu, taakse jää tuollainen ammottava aukko tyhjää, sekä sivussa olevat pidennykset repii omia hiuksia sekä tarrat vilkkuu tosi rumasti... Tosi kurjaa, kun olisin vain halunnut että tämä ohuthiusongelma ratkeaa; Tuloksena saattaa ollakin nyt se että päässäni on kaljuja länttejä parin kuukauden päästä... Noiden pidennysten laadusta en vielä osaa sanoa mitään, aika kiharat nämä kyllä on, ei meinaa suoristua ollenkaan ja jäävät tuollaiseksi hampuksi. Vika tietty voi olla omistajassakin, mutta katsotaan nyt millaisiksi nämä pitkällä juoksulla menee. Tosi tyhmää, ei olisi nyt aikaa alkaa sitten hiustenkin kanssa säätämään, mutta pakko se on, ei tällaisten kanssa vaan voi olla. 
 Dress: NLYone, shoes: Tallinnasta, necklace: Wienistä
Tällaista ihan yksinkertaista asua! Tuo mekko vilahtikin siinä videopostauksessa pikkuisen, olen ihan in love tämän kanssa. Mekko tosin on hiukan liian iso, että pitää vähän varoa tuon yläosan kanssa ettei liikaa kumartele. Kengätkin oli ihan nappiostos, sain ne Tallinnasta superhalvalla eräästä pikkuisesta kenkäkaupasta. Mitäs te tykkäätte asusta? Onko peplummekot tyylikkäitä, vai eikö iske? Meikä tästä jatkaa seurustelua perheen ja kummitädin kanssa, piakkoin sitä hypätäänkin autoon ja kohti Helsinkiä.

50 kommenttia:

  1. Taas kerran todella upea asu ♥! Toivottavasti saat tuon pidennysongelman ratkaistua ilman, että sun omat hiukset kärsisivät kauheasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tosiaan toivon et tää selviis ; A ; Mut kiva kuulla et asu on ihana :) <3

      Poista
  2. Ihana tuo mekko ♥♥ Ja kaunis on mekon pitäjäkin :) Mä tykkään enemmän just tuollaisista kuvista, joissa tuodaan sitä muotia luonnon keskelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos <3 Ja hei ihana kuulla et suhun iskee tällainen maalaisempikin maisema taustalla :) <3

      Poista
  3. Oi mikä asu jälleen! <3 mä itse tykkään peplum mekoista, vaikka vain yhden omistankin :) haha ainiin on nyt pari kertaa sut kampissa nähnyt, mutta en oo ikinä ehtinyt tulla moikkaamaan :/ ehkä mä vielä joskus ehdi tulla sanomaan sulle moikat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Peplumit on ihan parhautta. Ja haha voi ei, mä en kyl oo edustavimmillani siellä :D Mut tuu ihmeessä sanomaan moikat, tietty on itelläkin siellä aikamoista kiirettä pitänyt : 3

      Poista
  4. Ihanan vaalea asu! Harmi nuo hiukset, näyttivät niin hyvältä, mutta on tuo takana oleva aukko kammottava. :/ Toivottavasti vielä noista hiuksista jotain tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon kanssa et nää korjaantuu! Ja kiva et tykkäät asusta :)

      Poista
  5. Aivan ihana asu! Kurjaa myös tuo, ettei hiuksiasi laitettu kunnolla... Toivotaan, että ongelma ratkeaisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Ja jep en tykkää kyllä tästä lopputuloksesta, varsinkin kun noi tuntuu viel pahalta noi sivuilla olevat D:

      Poista
  6. Hei ompa ihana idea ottaa asukuvat tämmösessä ympäristössä, sooo bjuutiful<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) no idea tuli ihan vaan siitä et muualla aurinko paistoi ihan liian kirkkaasti... :D ihana kuulla et kuvat kuitenkin onnistui!

      Poista
  7. noissa pidennyksissä on kyllä varmaan jotain vikaa. Ne näyttää jotenkin takkuisilta, niin kuin olisivat olleet päässä jo viikkokausia harjaamatta, vaikka uskon että olet niitä kyllä hoitanut ja olleet vasta pari päivää. :/ Onkohan sattunut hiuslaadussa joku maanantaikappale... Ja kampaajan moka on kyllä tuo, että jättänyt aukon tuonne takaraivolle! Ei pitäisi todellakaan jäädä tommosia!

    Ihana asu :) Peplumit on mun mielestä edelleen tosi kivoja ja käytän niitä useinkin, vaikka jotkut on varmaan sitä mieltä että ovat jo ihan out. En oo oikein lähtenyt tähän croptop-muotiin mukaan ja käytän mieluummin vaikka sitten peplumeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon huomannu et latvat on aika homssuiset näissä. Pitää kattoo mitä näiden kans nyt sit tekee :/

      Ja jooo mua niin harmittaa kun peplumit ovat ilmeisesti muotimaailmassa aikansa eläneitä. Tykkään niistä kovasti ja just tohon croptop-villitykseen en itte oo mukaan lähtenyt vaikka muiden päällä ne hyvältä näyttääkin! Kiva kuulla et säkin tykkäät kovasti peplumeista😍

      Poista
  8. Hieno on asu ja kuvat on kauniita, minä tykkään tuosta kontrastista asun ja taustan välillä. Harmi homma jos pidennykset ei tullut kerralla oikein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana et tykkäät asusta <3 ja eiköhän näille hiuksillekin jotain saada :)

      Poista
  9. Kaunis mekko ♡ Sopii sulle tosi hyvin. Harmi kuulla noista pidennyksistä :/ Toivon, ettei omille hiuksille satu huonosti!

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo kyl tässä toivoo parasta ja pelkää pahinta näiden hiusten kanssa! Mut eiköhän tämäkin tästä :) ja kiiitos, toi mekko on tosi söpö munkin mielestä :)

      Poista
  10. Peplumit on kivoja jos ne laskeutuu lanteille, kun mulla ne vaan lois sellaisen keinotekoisen keskivartalolihavuuden koska on niin pitkä selkä :D Näistä kuvista tykkään! Näissä on just sellainen söpö vaalea metsäkeijufiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi eii!! :D mä tykkään peplumeista kun ne luo just sen illuusion kapeasta vyötäröstä (niinkuin lolitakin)! Ja ihana et tää taustavalinta ei ollu ihan kaamee :)

      Poista
  11. Tosi ikävää että pidennysten kanssa on ongelmia, harmittaa varmasti kun ei ne kuitenkaan ihan halpoja oo ): Muistan kun tilasin omani ja sain väärän väriset... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jooo tosi turhauttavaa varmasti :( Itekin aattelin et tässäpä helppo ratkaisu ohuisiin hiuksiin mut ei!

      Poista
  12. Ihanaa löytää pitkästä aikaa hyvä blogi! ihastuin sun rohkeaan tyyliisi <3

    VastaaPoista
  13. Tosi ihana asu ja oot kyllä niin kaunis! :)

    VastaaPoista
  14. Toivottavasti teillä oli mukavaa siellä! Ei ne pidennykset näyttäneet pahoilta sillon kun pikapikaa nähtiin :0 tosin sulla olikin hiukset kiinni että tiiä häntä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ei nää pahalta näytä kun nää on auki, onneks :o Emmä tiedä, ehkä näiden kanssa vaan oppii olemaan, vaik nää on väärin laitettukin... :( Ja oli ihan jees reissu :) Toivottavasti teilläin on <3

      Poista
  15. harmi että hiukset mennyt tuohon kuntoon :( on kyllä kampaaja tehnyt mokan nyt. Aiotko mennä korjaamaan tilanteen paikanpäälle? Oletko muuuten itse ostanut nuo pidennykset vai onko kampaamon omat? Aito hius ei kyllä tuonnäköiseksi pitäisi mennä, elleivät ole pelkkää hiuskuitua. Itse olen ebaysta ostanut klipsipidennyksiä, jotka on olleet aitoa hiusta. Niitä on tullut värjäiltyä ja kiharrettua ahkerasti ja edelleen ihan hyvässä kunnossa parin vuoden jälkeenkin :D hintakin oli kolmenkympin luokkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soitin liikkeeseen ja sanoi että tuu myöhemmin käymään, menee ainakin kahden viikon päähän :< joo mäkin oon ebaystä ostellu klipsejä ja pakko sanoo et laadukkaampia ne on ollu :( vaikkei tietty päässä 24/7 ookaa. Ostin nnää omani Chloesilta :3

      Poista
  16. Aivan ihana mekko!! Harmi, että pidennysten kanssa on ongelmia. Kannattaa mennä sellaiselle kampaajalle, joka on tottunut laittamaan tuollaisia. Mullakin on nimittäin ohuet hiukset ja hyvä laittaja sai teipit sinne sekaan ihan täydellisesti, eikä sattunut mistään tai tuhonnut omaa tukkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, vähän tää nyt on kökköä! Mut ehkä tää tästä, toivon et saisin korjausajan pian! Ja kiva kuulla et tykkäät mekosta <3

      Poista
  17. Ihana asu! *__* Näytät aivan kuin metsän keijulta.

    Mä en ennen tykännyt peplumpaidoista tai -mekoista ollenkaan, mutta nyt oon taas pienen ajan sisällä rakastunut sellaisiin. Ja harmi, että pidennysten kanssa on ongelmia :-( Toivottavasti ei tapahdu kumminkaan mitään kamalaa niiden kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana sinä, kiitos <3
      Mä toivon joo et nää hiukset selkiytyis, en halua kaljuja länttejä päähän 😭

      Poista
  18. voi vitsi miten huonoa säkää noitten hiusten kanssa :/ Nyt äkkiä vaan kampaajalle korjauttamaan, eikä noista kyllä mun mielestä siitä uudelleen laittoa pitäisi edes maksaa koska kyllä kampaajan luulisi huomanneen että ei sinne taakse tollaista rakoa jäisi :D

    Mä oon myös miettinyt clipseistä teippeihin. mutta pelkään juuri tuota että esim yöllä saan ne ihan takkuun. :D ja letit päässä jos pitäisi opetella nukkumaan niin en varmaan osaisi edes nukkua ollenkaan :D

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa nukkuu letit päässä, en vaan osaa :D ja takkuun nää menee pahemmin ku omat hiukset mut no can do, valintoja nämäkin. Muuten kyl tykkään, lookki on paljon freshimpi kun on pidennykset, ja klipsien kanssa on sit iha oma säätönsä!

      Poista
  19. Peplumit on parhaita, imartelevia kaikenmuotoisten naisten päällä :) Mekko on hyvin kaunis ja koru sopii nätisti sen kanssa.

    Harmi, että pidennykset aiheuttaa päänvaivaa (kirjaimellisesti), mutta itse on tullut todettua, että aika harva kampaaja oikeesti hoitaa hommiaan hyvin. Useammin tulee tukasta täysi suutari kuin onnistunut, mutta itellä onkin kokemusta lähinnä värjäyksestä. Kannattaa mennä valittamaan tuosta tukasta, koska tuossahan on selkeesti sattunut virhe, kun on jäänyt tyhjä aukko tuonne niskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peplumit on ihania <3 toi koru on kans sellanen vakkarikoru joka sopii kivasti kaiken kanssa (melkein) :) ja jep, vvalittamassa kävinkin jo ja käski palata myöhemmin uudestaan ;(

      Poista
  20. Onpa kaunis mekko! :) Hurjalta näyttää kyllä hiukset takaa, toivottavasti kampaaja korjaa hiukset veloituksetta... :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toivon kans jotain korvausta :< ja hei kiitos! Tykkään tosta mekosta kovasti <3

      Poista
  21. Olisko kannattanut laittaa hiukset kunnon ammattilaisella? Halvalla harvoin saa hyvää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmmm no jos marssin kampaamoon niin enkä saa olettaa huolella tehtyä työtä? P.s. Jos sun mielestä 180€ hiustenpidennyksiwn kiinnityksestä on halpa ni en tiedä paljon sul on tapana maksaa hyvästä palvelusta

      Poista
  22. Näyttää kivalta toi asu! Ja kengät on niin ihanan sievät. <3
    Harmi, että sun pidennykset tolleen takkuilee. Aika hassua jos laitatit kampaamossa, mutta silti jälki on tuollaista? Kannattaa varmaankin käydä tekemässä reklamaatio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, kampaamossa laitoin, samassa jossa hääkampauksen teetätin. Valitin hiuksista joo mut vataus oli vaan et tuu uudestaan myöhemmin :/ ja kiitos, ihana et tykkäät asusta <3

      Poista
  23. Sä oot niin upea <3 Tosi harmi vaan, että pidennykset on laitettu huonosti :/ Toivottavasti saat korvauksen ja sellaiset hiukset kuin haluat! :)

    VastaaPoista