tiistai 5. huhtikuuta 2016

Party party party☆

Tähän väliin asukuvailuja! Meikän sosiaalinen elämä Christianin ulkopuolella (ja Chrisunkin kanssa tekee välistä tiukkaa) on aika rapistunutta, kiitos muuton, koulun, töiden ja tuon Havaijinmatkan. Lisäksi vuorotöitä tekevänä ja kun suuri osa kavereista tekee vuorotyötä, on hankalaa saada aikataulut sopimaan. Toisella aamuvuoro ja toisella puolestaan ilta, ja kun itselle sattuu se vapaapäivä niin kaikki muut paiskii töitä kellon ympäri. Lauantaina onnistuttiin treffaamaan Satun kanssa pikaiseen, kun kummallakin oli vapaailta, ja päätettiin suunnistaa illanviettoon Iguanaan. Meikällähän sunnuntaina oli tiedossa aikainen aamuvuoro joten kauheaa reivausta ei ollut itselleni tiedossa, mutta ainahan sitä on kivaa päästä laittautumaan ja ulos istumaan ja juttelemaan ihanien ihmisten kanssa. 


 Dress, shoes: Michael Kors, bag: Louis Vuitton, necklace and bracelet: Guess

 Ihana Satu <3 


Päätin kokeilla vähän erilaisempaa kampausta; Lettejä! Minulla ei ole lettejä varmaan ollut sitten ala-asteen, mutta nyt päätin repäistä, kun hiusten laitto kihartamalla/tupeeraamalla/suoristamalla ei innostanut ja nuttura on jo niin nähty. Ihan laittamattakaan en sitten halunnut lähteä joten tämä oli lopputulos. Mitäs tykkäätte? Tuo Guessin kaula- ja rannekoru on uusia ostoksia, nappasin ne matkaan Havaijilta. Tuo huulikynäkin on uutta, Instagramiani seuraavat (@namehisa) huomasivatkin että tein Chanelilta ostoksia, ja matkaan lähti kaksi kipaletta huulikyniä. Tässä on sävyä 93, beige innocent. Tykkään ja kovasti, vaikka Chanelin luomivärit tuottivatkin suuren pettymyksen. 

Seuraavaksi tulossa taas sitten postausta reissusta! Oletteko muuten käyneet jo osallistumassa Anastasia Beverly Hills ja Victorias Secret arvontaan? Arvonta-aikaa on vielä reilusti jäljellä! :) 

32 kommenttia:

  1. Oih mikä look ja söpöt letit! :)☆ Jep, sama dilemma täälläkin, nykyään ei tahdo arkena ehtiä näkemään kavereita, kun ei vapaa-ajat sovi päikseen.. Tosin onneksi on niitä tosiystäviä olemassa, vaikkei näkisi moneen kuukauteen, niin juttu jatkuu siitä mihin viimeksi jäätiin..:)☆ Kiva kun oot päässy vähän irrottelee hässäköiden keskellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. Nuo huulet näyttää niin hyvältä, kiva sävy!♡♡

      Poista
    2. Ihanasti sanottu, kiitu <3 ja oot oikeessa, kyl ystävien täytyy ymmärtää et välillä ei vaan ehi ja sitku ehtis täytyy pyörittää omaa elämää/levätä! Tsemppii sulleki puurtamiseen! Ja voi kiitos kaunis, ihana et tykkäät meikistä <3 :*

      Poista
  2. Suosittelen katsomaan YouTubesta pari videota kulmakarvojen siistiin meikkaamiseen ja contourtekniikoihin. Jos contouria ei blendaa kunnolla lopputuloksena on pelkkä viiva ja se saa näyttämän meikin sotkuiselta tai engl. termein "mutaiselta".

    VastaaPoista
  3. Oot tosi nättinä taas ollut liikenteessä! :) Letit sopii sulle tosi hyvin kuten toi mekkokin <3

    VastaaPoista
  4. Hmm, mun mielestä nyt ei ole niin onnistunut contour kuin aiemmissa sun kuvissa. Ehkä liikaa tuota vaaleaa korostusväriä kasvoissa/liian vähän häivytystä, tai johtuu kirkkaista valoista jotka tulee suoraan ylhäältä päin. Pehmeämmässä valossa varmaan näyttää ihan nätiltä, toi valon tullessa kasvoille tuo vähän semmoisen pakkelin mieleen. Mutta harjoitus tekee mestarin! :)

    Asu on kiva ja noi kengät on tosi nätit ^^ Ja onko sun tukka noin hurjan pitkä!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kurja kuulla :( tein kyl ihan niinku aina ennenki, erona se että tää on nestemäisestä contourista. Plus et valo tosiaan tulee ylhäältäpäin. No harjoittelua ja parempaa valoa :)

      Ja kiitos! ^_^ ei oo omaa hiusta vaan pidennykset :) mulla on itelläni tällaset olkapäille ylettyvät hiukset :)

      Poista
  5. Nättinä ootte ollu liikkeellä ♥ Näytät kyllä niin erilaiselta ilman otsatukkaa ja sopii kanssa tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! <3 haha ilman otsista harvoin uskallan liikkua, nyt päätin sit repäistä :D

      Poista
  6. Ihana sinä! Kauniina kuten aina! Letit ja meikki näytti hyvältä! Mekkokin on todella sievä

    VastaaPoista
  7. Letit on oikein söpöt ja hienosti sopii asuun, kun ne on tyylikkäät ja vähän tyttömäiset, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tosi moni voisi laittaa tukkaa enemmän letille, mutta jotenkin se perusponnari on suositumpi. Kaulakoru on myös upea, juuri klassisen tyylikäs että sopii varmasti monen asun kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiva kuulla :) Perusponnari meikälläkin yleensä on ihan arkisin, se on vaan niin nopsa ja helppo laittaa :D Ja kiitos, toi kaulakoru oli kyl ihan nappiostos ^_^

      Poista
  8. Mäkin oon hiljattain innostunut leteistä, tosin vaan yhdestä kun en jotenkin oo vielä ainakaan kehdannu kahta lettiä itelleni väkertää :-D Sulle noi kyllä sopii :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu no sopis sulleki varmaan kaksikin lettiä, kokeile ihmeessä! :) Ja kiitos <3

      Poista
  9. Toi asu on vaan niin ihana niinkuin sinäkin!♥ Ja kampaus on upee!

    VastaaPoista
  10. Oot kaunis! :) Toi mekko sopii sulle todella hyvin. Mä niin ymmärrän ton haasteen nähdä kavereita, kun kaikilla on vuorotyö! Se on sellaista kalenterin pläräystä :D

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jooo todellakin, kunnon palaveeraamista aina et millonkas sitä joutais nähdä :D Mut eiköhän tää tästä :) Ja voi kiitos ihanainen <3 ^_^

      Poista
  11. Ihana asu! Sopii hyvin sulle tuo mekko :)

    VastaaPoista
  12. Vauuu näytät upeelta tossa asussa! noi letit on Super kivat ja sopii sulle tosi hyvin :>!

    VastaaPoista
  13. Voi kiitos ihana!! <3 kiva kuulla et toi huulipuna sopii!😍💕💋

    VastaaPoista
  14. Olet kyllä nätti! Mekko sopii sulle älyttömäm hyvin- ja letit!:-)

    VastaaPoista