keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Paljastuksia: Hääjuhlapaikka☆

Tai toivon että tämä on nyt paljastus, se kun on sama pää kesät talvet niin ei enää muista mitä sitä on tullut jo kerrottua ja mitä ei. Elikä siis häät lähestyy ja nyt voisi olla hyvä hetki kertoa missä meidän häät vietetään. Kirkko on Helsingin Saksalainen kirkko, joka tuli Christianin puolelta. Itsellänihän ei ole mitään intohimoa mihinkään tiettyyn kirkkoon joten minulle kävi melkolailla ihan kaikki. Juhlapaikka kuitenkin on se häiden the thing, joten sitä piti miettiä ja kunnolla.

Ensimmäisenä meille tuli mieleen Kulosaaren sekä Katajannokan kasinot, joihin laitoimme parin muun ravintolan kanssa tarjouspyynnöt. Ja kun sitten vastaukseksi tuli kymmenientuhansien euron hintapyynnöt, joihin ei oikeastaan kuulunut mitään, unohdettiin koko juttu. Oikeasti, pelkkä paikka maksoi niin turkasesti, ja joikaisesta alkoholilasillisesta ja jokaisesta syödystä keksistä tulisi lisämaksua. Olisipa kivaa pitää hääjuhlat ja samalla sanoa vieraille että se on muuten sitten kaksi kasvispyörykkää minkä otat siihen lautaselle ja auta armias jos otat kaksi kakkupalaa niin laitamme laskun perään. Ja mitään ryyppyjuhlia en todellakaan halua, mutta onhan se nyt aika niuhoa alkaa kyttäämään montako viinilasillista porukka juo, juhlista kun kuitenkin on kyse. 

Siitäkin sitten sai päänvaivaa aikaiseksi kun alettiin etsimään juhlapaikkoja. Hienot mestat maksoi paljon ja ei-niin-hienotkin maksoi kuitenkin tuntuvasti, useita tuhansia euroja ja niihin ei sisältynyt mitään. Kuvittelinkin jo mielessäni sen, että saan alkaa vuokrailemaan kahvikuppeja ja delegoida kaasolleni Sallille jotain servetintaittelua ja pöytäliinojen etsintää. Ei kiitos, kauhea stressi minulla nytkin vaikka ainoa tehtävä on se häämekon pienennys (johon siihenkin saa uppoamaan rahaa paaaaljon enemmän kuin mitä se hääpukuliikkeen tyty lupaili... Älkää menkö naimisiin jos haluatte olla rahoissanne, tää tulee kalliiks ;A;). 

No, olette varmaan huomanneet että me reissuamme aika paljon. Miehenihän sen sitten keksi, että miksei matkailu voisi liittyä hääjuhlaammekin. Ensimmäisenä tuli ehdotus hääjunasta, ja sen idean torjumiseen minulta riitti pelkkä tuima katse, Sitten se idea tuli seuraavaksi; Mites olisi juhlat laivalla. Saaristolaivoillahan useatkin järjestää hääjuhliaan, kuten myös Suomenlinnassakin ja niin edelleen. Koska meillä aina kaikki pitää vähän vetää överiksi, päätettiin lähestyä sähköpostilla ihan risteilylaivaa.

Ja se nappasi! Henkilökunta oli aivan innoissaan ja lahjoi meitä lahjakorteilla jo heti kättelyssä, ja kun menimme tutustumaan tiloihin meitä odotti kuohuviini kera mansikoiden. Joku voikin muistaa kun tein postausta pikkuristeilystä jonka heitimme. Se oli nimenomaan se hääjuhlien ensisuunnittelureissu. Olen oikeasti todella innoissani ja voi että miten ison palasen stressiä tuo juhlapaikka söikään pois: Kaikki nimittäin tulee valmiina. Astiat, henkilökunta, ruoka, pikkupurtavat, juoma... Mistään ei tarvitse mieltänsä rasittaa. Kakku pitää päättää, sekä itse tuoda koristeet jotka haluaa. Muuten meidän ei tarvitse kuin marssia valmiiksi laitettuun juhlapaikkaan. Lisämaksujakaan ei oteta muutakuin hääkakusta sekä alkumaljoista, mutta eihän nekään paljoa maksa. 

Hääjuhlapaikkamme on siis Eckerö Linen Finlandia-laiva. Ja koska tosi montaa tuntuu massiasiat kiinnostavan niin ei, tämä paikka oli kaikista halvin mesta järjestää hääjuhlat mitä katsoimme. Ja onhan tuo nyt aika erikoinenkin juhlapaikka! Laivalla henkilökunta oli aivan innoissaan, ja kuulemma olimme ensimmäinen porukka joka tulee häitänsä laivalla viettämään. Polttareita on ollut useampiakin, mutta itse hääjuhlia ei vielä yhtään. On siis hauskaa päästä tekemään jollaintavalla historiaa laivayhtiönkin kannalta. Mieheni tykkää risteillä, ja sen on varmaan huomannutkin jos seuraa blogiani ja instagramiani, joten ihan luonnolliseltakin sitten tuntuu, että juhlat itsessäänkin olisivat laivalla. Ja minusta on mukavaa antaa myös vieraille jotain erikoista kokemusta, kuten nyt vaikkapa sen miniristeilyn.

Miltäs teidän korviin tällainen hääjuhlapaikka vaikuttaa? Voisitteko kuvitella oman tärkeän päivänne laivalla vietettäväksi? Minullehan heti tuli mieleen, että mitenköhän muhkuhelmamekon kanssa itseni vessaan asettelen, mutta no jaa, sen näkee sitten! 

39 kommenttia:

  1. Erikoinen valinta mutta varmasti teillä tulee kivat juhlat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo haluttii olla vähän ernuja :D Ja toivottavasti juhlista tulee onnistuneet ^_^

      Poista
  2. Oi miten ihana idea ♡ Hääjuttuja on ihana lukea :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiitos <3 Kiva et tykkäät lukee, näitä on loppukeväästä sit varsinkin tulossa!:D

      Poista
  3. Haha, sain just eilen yhden hääkutsun jollekin Silja Linen laivoista :D Maksatteko te vieraidenkin matkat vai onko juhliminen omakustanteista? Nämä juhlat, jonne sain kutsun, ovat omakustanteiset ja taidan siksi skipata. Vaikka onkin kaverin häät, vähintään 120€ (matkat Helsinkiin + laivamatkat + ruuat ja juomat) on melko lyhyellä varoitusajalla kesätyöttömälle opiskelijalle on aika paljon.

    Toivottavasti teille tulee hyvät juhlat! Paljonko vieraita aiotte kutsua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho oho! :D Eli kyllä näitä sit järjestetään! Ja maksetaan, musta tollanen ois vähän hassua :/ Me kyl kustannetaan jokaisen matkaliput, se sisältyy siis tuohon hääpaikan hintaan et jokainen vieras saa lipun. Kuulostaa kyl vähän tyhmältä tollanen et ite joutuis maksamaan, karsii varmasti vieraita pois :(

      Ja toivotaan et tulee kivaa :) Kutsuttuja on vajaa sata, saas nähä montako pääsee paikalle :)

      Poista
  4. Ei vitsi miten siisti idea! Mietin vain, että onko se koko laiva siis teidän ja vieraidenne käytössä häidenne ajan vai onko laivalla muitakin matkustajia samalla?:) (en nyt oo ihan varma oliko tämä ihan tyhmä kysymysD:) Mutta paljon onnea teille ja toivottavasti tulee mahtavat häät:--)

    http://venlaslittlediary.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laivassa on myös muitakin matkustajia, mutta juhlatilat on meille varattuja :) Ei ollut tyhmä kysymys ollenkaan :) Kiitos paljon onnituksista <3 Toivonmukaan tulee kivat juhlat niin meidän kuin vieraidenkin mielestä : )

      Poista
  5. Melko erikoinen idea, mutta silti jollain tavalla niin mielettömän kivakin! En ole aikaisemmin tullut edes ajatelleeksi, että laivassakin voisi järjestää hääjuhlat :D Toivottavasti tulet sitten häittesi jälkeen laittamaan tänne paljon kuvia juhlista! Olisi niin kiva nähdä myös sun häämekkosi :>

    Itse en halua naimisiin enkä varmasti koskaan tule menemäänkään, mutta musta on silti ihanaa lukea muiden hääonnesta, juhlista ja kaikesta muusta niihin liittyvästä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana kommentti! Ei sitä naimisiin tarviikaan mennä, voihan sitä aina järkkää hirveet paardit vaikka vuosipäivän kunniaksi, ja jos ei ole parisuhteessa niin ihan huvin vuoksi, vaikka kissan synttäreiksi! :D Pääasia on et saa joskus juhlistaa jotain ihan kunnolla ^_^
      Ja kuvia on tulossa <3 Itse en luonnollisesti pahemmin kameran kanssa heilu, mutta muut todennäköisesti sekä ammattikuvaaja on paikalla :)

      Poista
  6. Mulle vaan tuli fiilis, vaikken sinua ja miestäsi tunnekaan, että vähä tuo laiva hääpaikkana sopii teille. Tosi siistiä! Varmasti tosi mieleenjäävä kokemus vieraillekin. Joskus oli jonkun sukulaismummelin synttärit yhdellä sisävesiristeily laivalla ja on ainoat juhlat, jotka lapsuudesta selkeesti muistan.Ja onhan se nyt hurjan romanttista kannella katella maisemia ja ottaa valokuvia. Oi oi vähä teille tulee ihanat häät ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanasti sanottu <3 Kiitos <3 Ja täytyy vaan toivoa kaunista säätä niin sais hääkuvan napattua sieltä laivan kannelta :) Mun tuurilla kyllä sataa vettä ihan kaatamalla sillo... :DD

      Poista
  7. Ihan mahdottoman ihana paikka häille! Älyttömän hyvä idea, joka ei just kamalan helposti muille tuu mielee. Oon niin onnellinen sun puolesta, kun kaikki menee noin hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä <3 Kiitos ^_^ Kuvia tuun tosiaankin viljelemään häiden jälkeen tänne, aivan varmasti! :)

      Poista
  8. Vau, ihana idea :) tulee ihanat häät ja juhlat <3

    VastaaPoista
  9. Nyt pääsit yllättämään! En olisi todellakaan arvannut että valitsette risteilyn :) Mahtava idea, ja kiva että Eckerö Linelläkin ovat innoissaan. Se varmaan takaa että järjestelyt sujuvat, jos henkilökunnallakin on kiinnostusta tämmöiseen vähän uuteen juttuun. tiedä vaikka pääsette niiden mainokseen! :)
    Toi sopii teille kyllä niin hyvin kun risteilette muutenkin usein. ja varmasti tulee unohtumattomat häät, myös vieraiden kannalta. Mä oon ihan innoissani teidän puolesta miten hauska idea!
    Itse en järjestäisi häitä laivalla, en edes sisävesillä, koska merisairaus. :D Vieraaksi varmaan tulisin, mutta pitäisi tsekata säätiedoitukset ensin. Kiva olla joka hääkuvassa ihan vihreä! Toivottavasti teillä ei kovin myrskyisä sää satu!

    Tapahtuuko nämä hääjuhlat yön yli kestävällä risteilyllä vai palaako laiva satamaan? Siis meinaan että joku 24h risteily vai päivä Tallinassa vai miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todellakin ois kurjaa jos kauhee myrsky iskis! :D Ei kyl innostaisi! :D Ja häät on ihan päiväs-ilta-aikaan :) Lähtee iltapäivällä ja tulee illalla takaisin, laskelmoitiin et ois mukava aika ja ihmisten ei tartteis pähkäillä et kauankohan täällä kandee ja kuuluu olla vaan ois selkee alku ja loppu :) Ja Tallinnaan päin mennään ^_^

      Ja hei tosi kivaa et tykkäät kans tästä ideasta <3 ^_^

      Poista
  10. En oo kyllä koskaan kuullut että hääpaikka voisi olla laiva :D Mut hei tosi kiva idea, teille tulee varmasti mahtavat häät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! ^_^ Hei ihan mahtava kuulla et tykkäät ideasta! <3 Toivon kans et häistä tulee positiivisessa mielessä ikimuistoiset :3

      Poista
  11. Hauskaa, että olette valinneet tuolla tavalla "erikoisen" hääpaikan! Odotan innolla kuvia sitten häiden jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ku ihana kuulla et tykkäät <3 ^_^ Kuvia on tulossa takuulla!!

      Poista
  12. Vautsi, aika jännä juhlapaikka teillä ja varmasti unohtumaton kaikille osanottajille :) Pidän peukkuja, että säät suosii teidän spesiaali päivää ja saatte upeimpia kuvia ikinä! Mä haluan kanssa joskus naimisiin mennessäni, että hääkuvissa näkyy meri ja siksi tuollainen laivailu häät olisi omaan mieleen kanssa :D Innolla odottelen suurta kuvasaldoa sitten häiden jälkeen :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti on unohtumaton mut positiivisessa mielessä :D Kiitos, peukkuja tarvitaankin ^_^ Kannattaa kuule ehdottomasti ottaa yhteyttä eri laivayhtiöihin niin varmasti saat unelmiesi häät ja vieläpä edullisesti :) Ja kuvia tulossa, kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista
  13. Moikka! Ihan mahtava idea! Laivalla tosiaan on nuo kaikki valmiina ja järjestettynä. On varmaan loppupelissä ihan ok-hintainen, jos muutenkin joutuisi miettimään majoitusta vieraille. Tiedätkö mulla soi nyt päässä vanha Love Boatin tunnari! Teidän häistä tulee sairaan hienot. Ilmankos et ole häistä paljon stressannut! Facebookissa on häät2016-ryhmä jos et siellä vielä ole. Sieltä voi hakea vinkkejä koristeluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli meille iiiso plussa et kaikki on valmiiks järjestetty :) Ja todellakin oli edullinen valinta kun vertas kaikkiin muihin ja vaiva oli tosi pieni mitä nyt joudutaan itse juhlapaikan suhteen näkemään. Hei vois muuten liittyä, en ookaan siinä ryhmässä vielä! Kiitos :)

      Poista
  14. Tosi kiva ja erilainen idea! :) Toivottavasti sattuu hyvä sää ja joku upea auringonlasku! Voin vaan kuvitella miten upeita kuvia tuutte saamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kiitos! Täytyypä tosiaan toivoa parasta :D Ja kuvia tuun jakamaan, oli ne sit onnistuneita tahi ei :'D

      Poista
  15. Vähänkö kiva idea! :) Ainaki jotain erilaista! Paljon tollaseen laivaan sitten mahtuu ihmisiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiva kuulla et idea kuulsotaa sun korvaan hyvältä :) Ja varaus piti tehdä 70-100 ihmiselle, eli 70 minimi ja sata maksimi :) Eli just sopiva kun hääporukkaa miettii :)

      Poista
  16. Aivan huippu idea, vau! :) Teille tulee varmasti upeat häät! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, ihana et tykkäät ideasta ^_^ Oon tosi iloinen miten hyvä vastaanotto tälle meidän juhlaidikselle täällä bloginkin puolelta tuli :)

      Poista
  17. Ihana paikka valittu! Jotenkin arvasin, että laivalla juhlitte. Onhan matkustaminen selvästi osa teidän elämää! Todella ihana valinta sanon sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos <3 Kiva kuulla et säkin tykkäät juhlapaikasta :)

      Poista
  18. Kuulostaa ihan kivalta ajatukselta, varsinkin jos juhla-alue on rajattu, ettei ulkopuoliset pääse kuokkimaan :) Itse toivoisin jotain maissa olevaa siistiä ja romanttista aluetta (jos joskus pääsisi edes kihloihin), mielellään kesäaikaan ja kukilla varustettuna, mutta ne taas maksaa tai pitäisi matkata jonnekin hornan tuuttiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei pääse, toivottavasti ei yritäkään huh :o Oi kun sun suunnitelmat kuulostaa ihanilta <3 Ja jep, huomas itekin jälleen ettei tää hääjuhlinta oo mitää ilmaista lystiä :(

      Poista
  19. Laiva-idea on mahtava! En olisi itse koskaan tullut ajatelleeksi samaa:-) Eckerön laiva on muutenkin minusta ihan huippu hyvän henkilökuntansa yms. vuoksi. Oikein hyvää hääjuhlaa teille jo valmiiksi:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kommentti! Eckeröllä oli tosiaan aivan huippuu porukkaa, kaikki tosi ystävällisiä ja innoissaan meidän juhlista! :D Kiitos etukäteisonnituksista <3

      Poista
  20. Voi että! Me suunnitellaan juuri häitä ja tuskastuin myös juhlapaikan hakuun. Heitin sitten miehelle, että "NYT TIEDÄN! PIDETÄÄN HÄÄT LAIVALLA!!!" ja puhuapalpatin kaikki edut siinä touhussa. No eipä tuo lämmennyt idealle :D. Tosin että itsehän tulen niin helposti merisairaaksi, että taitaapi jäädä siitäkin syystä toteuttamatta laivalla häät.

    VastaaPoista