keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kun elämä potkii päähän...☆


Välillä tämä nyt on sitten tämmöistä. Ajattelin kirjoitella ihan vaan perus liibalaabaa tällä kertaa, kun tuntuu että on ihan kivaakin pitkästä aikaa kirjoitella niistä kuulumisista, asukuvien ja ostosten ja matkojen takaa. Kuten otsikko sanoo, tässä ollaan saatu nyt vähän palautusta siitä, kun on asiat mennyt todella lujaa. Meillä menee hyvin ja on kivaa ja sain töitäkin kesäksi ja se koulupaikka löytyy. Silti välillä tuntuu että ne pienet vastoinkäymiset ovat vaan ihan hirveitä takaiskuja, ja sitten kun siihen pakettiin isketään isompikin ongelma niin avot. Harrastan nyt hiukan sitä mikä minua somessa ärsyttää, että tällä kertaa en kerro tätä mystistä suurta ongelmaa, kun se nyt vaan ei ole mahdollista. Kuitenkin haluan ilmoittaa että tässä nyt sattuu ja tapahtuu, että jos jotain hiljaisia, selittämättömiä taukoja ilmaantuu blogiini niin asioita on meneillään elämässämme. Jos kaikki päättyy hyvin, voin tulla avaamaan mikä tämä keissi on, ja jos käy huonosti niin luoja tietää mitä sitten tapahtuu. 

No mutta suurin osa yhä on kuitenkin hyvin. Ja kun tämän ongelman yli päästään niin elämä jatkukoon mallillaan. Häästressiäkin alkaa nyt olemaan, hei apua eipä ole häihin kuin kaksi kuukautta! Mekko pitäisi pienentää ja muutossa hävisi ne "kanafileet", rintsikat, jotka oli tarkoitus laittaa mekon alle. No eikun uusia ostamaan, ja en ole edes sovittanut mekkoa uusiksi päälle alushameiden kanssa. Häävalssia ei ole tanssittu ja auton kuski perui, joten uusi kuski olisi etsittävä. Ja se hääauto. Eli siis jos omistat auton niin tänne vaan! Meidän omaan sporttimersuun kun ei vaan häämekon kanssa ängetä, takaoviakaan ei edes ole :D Hääkakku pitäisi suunnitella, tarjoilut on onneksi ihan kondiksessa jo hääpaikan puolesta. 

Sitten vielä stressiä lisää rästitehtävät koulun puolesta. Onnistuin joskus kuukausi sitten skippaamaan onnellisesti englannin suullisen tentin, ja koska se on suullinen ja paritentti, on sen uusiminen nyt näköjään aika kauhea projekti. Koulun puolesta taas kettuillaan ja ei hyväksytä vammaistyön kirjallista tehtävää (ja tämä on yleinen ongelma, ei vain minusta kiinni) sekä Havaijinmatkamme alle jäi eräs toinenkin tentti joka pitäisi saada uusittua. Että tekemistä riittää, kun alla on harjoittelu ja kaikki siihen liittyvät tehtävät sekä työ ja asunnon kuntoon laitto. Älkää huoliko, asuntopostausta tulee kun se on luvattukin, mutta vähän on vielä hommat vaiheessa kiireiden puolesta. 

Tähän kuvitukseksi sitten brunssia, jonka nikkaroimme Christianin kanssa kasaan, Ja sitten maailman ihanimmasta palovaroittimesta jonka ostimme alennuksesta laivalta. Olen ihan hyönteisfani, koppakuoriaisetkin on maailman kaunein asia, joten tuo yöperhosvaroitin on ihan taideteos. Laitettiin se keittiön seinään, vaikka kattoonhan ne kuuluisi. Kuitenkin ne perus tylsät varoittimet ajaa sen pääasian, joten tuo voi keskittyä olemaan taideteoksena!

28 kommenttia:

  1. Toivon niin kovasti, että mikä juttu onkaan, asiat järjestyy ja selviää! Yksi päivä kerrallaan ♥ Huonoilta ajanjaksoilta ei pääse karkuun elämässä, mut mikään niistä ei onneksi kestä loputtomasti, vaan aallonpohjan jälkeen on aina jo uusi aalto tuloillaan (vaikkei se siinä pohjamutavaiheessa aina hirveästi lohdutakaan).

    Ja omg toi palovaroitin! <3 Mun silmät nauliutui siihen jo ennen kuin pääsin edes tekstin loppuun ja sain tietää, mikä se oikeestaan on :D Järjettömän siisti, jos tommonen ikinä tulee mua vastaan missään, niin must have!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylemmälle kommentoijalle tiedoksi, niin noita palovaroittimia on ihan marketeissakin myynnissä. Miten mä muistelen, että Paola suhosen? käsialaa oli nämä, mulla on tämmöinen pinkkinä!

      Poista
    2. Hei hyvä tietää:) Ei oo tullut käytyä palovaroitinkaupoilla varmaan viiteen vuoteen, niin mulla ei oo ollut mitään käsitystä että niistä on noin kivaakin designia!

      Poista
    3. Mineca: Joo Paola Suhosen käsialaa joo on toi palovaroitin, se on niin ihana! Oon ihan ötökkäfani ollu aina ja musta toi oli sisustuselementiks niin kiva et sen tonne halusin :)

      Ja joo, pitää mennä ja kattoo mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Vähän vaan tällanen löysässä hirressä roikkuminen on ahdistavaa ja ikävää :( Ja on tullu huomattua et elämässä on ylä- ja alamäkiä, kyl tää taas iloksi muuttuu sit jossain vaiheessa :)

      Poista
    4. Ano: Jep, marketeissa on ja Citymarketis on ainaki ollu alennuksessa nyt mitä oon nähny :) Ite ostin ton laivalta kun sielläkin oli tarjouksessa!

      Poista
    5. Mineca uudestaan: Noi tuli kauppoihin joskus vuosi, pari sitten :) Eikai niis oo ikinä mitään desingia ollutkaan ennen tota, en oo ainakaan hoksannu. Siks noi kolahti ja kovaa! :D

      Poista
  2. Voi apua, uskon että häät stressaa paljon! Tuommoset arkiset brunssihetket tekee kuitenkin kiireen keskellä hyvää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Onnistuin tosiaa hukkaamaan muutossa kaikki asusteetkin häihin!! ; _ ; Niitä nyt shoppaamaan ja mekonpienennysaikaa varaamaan! Ja joo, noi kyl lämmittää mieltä :)

      Poista
  3. Paljon tsemppiä kaikkiin stressaaviin ja päähän potkiviin asioihin ♥♥ Itse tiedän kanssa tunteen, kun koulujutut ei mene halutulla tavalla ja koulu ei osaa muuta kuin kettuilla enemmän :/ Toivottavasti pian kaikki teilläkin sujuu hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo koulujutut kaiken arkielämän stressin päälle on niiiin rassaavia! Huh! Joo toivon tosiaan, kyl tuun infoomaan teille sit myöhemmin et mikä tää kuvio on ja mitenkä se päättyi. :) Kiitos ihana kaikest tsempistä <3

      Poista
  4. Tsemppiä Saga! Mitä ikinä onkaan meneillä siitä varmasti selviätte yhdessä miekkosesi kanssa. Inhottavaa tuollanen peruminen ja siinä samalla saada lisää stressiä juhlasta jota muutenkin stressataan.

    Onneksi elämässä saa välillä pieniä arkisia luksus hetkiä.

    Tsemppiä! 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilma <3 Ihana <3 Totta, onneksi saa otettua niitä irtiottoja ja ainakin yrittää unohtaa kaikki ikävä vaikka se vaikeaa onkin! :)

      Poista
  5. Tsemppiä kovasti sinne <3 :) Oli asia mikä tahansa, aina ei tarvii kaikkea kertoa ja yleensä asiat kyllä järjestyy jotenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Oon niin otettu teidän tsempeistä <3 Kyl mä tuun sit kertomaan koko keissin ja mitä kävi kun asiat selviää :) Toivottavasti nää järjestyy kaikki asiat, ainakin nää koulujutut saa jossain hamassa tulevaisuudessa tehtyä :D

      Poista
  6. Tuo palovaroitin on kyllä kaunis, mutta auta armias, kun alkaa piipitellä paristoista - yleensä öiseen aikaa.. Mulla varoitin oli katossa ja kun laitetta pitää sekä painaa että kiertää samanaikaisesti jotta se vaikenisi, niin kuuroksihan siinä meinasi tulla, kun laite huusi korvan vieressä. Piti sitten repiä irti koko systeemi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, toi on parempi pitää ehkä tolleen seinällä ja käden ulottuvilla, ettei naapurit soita palokuntaa kun ei yllä hiljentämään tota! :D

      Poista
    2. inilian: Joo no huomattiin ku törkättii seinään!! Aika kauhee huuto lähti tosta :DD Täytyy toivoo et naapurit on välinpitämättömii eikä ala palokuntaa paikalle soittelee ihan pieniostä :¨DDD Nomut ainakin toimii tosipaikantullen!

      Poista
    3. Ano: Joo! Todettiin kans näin :) Mut toisaalta, pelättiin et kun on seinällä eikä katossa, niin kaikki uuninhöyryt sen sitten läväyttää huutamaan :D Toivotaan nyt parasta!

      Poista
  7. Paljon tsemppia ja jaksamista sinne♥

    VastaaPoista
  8. Tuossa brunssissa, mikä tuo valkonen pötkylä on? :D Tsemppiä stressiin, kyllä se pian helpottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä!😊💕 haha se on köntti vuohenjuustoa ! Aivan superhyvää(y)

      Poista
  9. Voimia ja tsemppiä sulle! Muista että asioilla on yleensä tapana järjestyä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Satu, oot ihana <3 joo niinhän niillä asioilla onneks on :)

      Poista
  10. Itsekin kamppailen hirvittävän monen kouluhomman kanssa ja pitäs saada ne ennen kesää - tiedän tunteen :'D Mut siis voimia paljon tulevaan <3 Häiden jälkeen se autuas tunne, että tästäkin selvittiin! Jonkinlaisen aikataulun (ei tiukka, mutta suunnilleen) tekeminen voi oikeasti auttaa. Että millon teen tuota ja millon alottelen suunnittelemaan tuota. Stressi on kamalaa, mutta koittaa päivä kerrallaan mennä eteenpäin - joskus nämä on vielä takana ja voi huokaista, kuinka selvis sillon joskus kaikenmaailman rumbasta! :)


    Ainiin, saako kysyä noista kuvissa olevista jutuista? :) Aivan ihania <3
    Oon etsinyt esim. tuollaisia tikkaita, jossa olis se hyllyosa juttu, mutta löytyy pelkkiä tikkaita...
    Mistä saa tollasia? Oon kans kiinnostunu tuosta tapetista ja pöytää suosittelisin eräälle kaverille, joka etsii just tuota. Miiistä saa tällaisia ihanuuksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah miten mulla onkaan kestäny et pääsen vastaamaan sun kommenttiin, anteeksi ;_; Mut joo, kyl tästä selvitään ja nyt näyttää jo paljon paremmalle rintama koulujuttujen kanssa, ehkä kesään mennessä tästä selviää! Kesällä toivonmukaan saa nollattua ja nautittua siitä ettei oo jatkuvasti päässä tykyttämässä kuinka sitä tekemistä on ja pitäs tehä ja saada aikaseks :D

      Ja saa totta kai kysyä! ^_^ Noi tikkaat on ihan Kodin1:stä, Hanna oli hyllyn nimi ja maksoi tarjouksessa 29e. Noita joo sai vähän etsiä kun halusin kans just tollaset, en pelkkiä sisustustikkaita kun omassa käytössä ne ois vähän turhat. Ja toi tapetti oli täällä jo valmiina kun asunto ostettiin, valitettavasti siinä en osaa neuvoa :( Ja toi pöytä on Ikeasta! Oli aikamoinen löytö! :) Maksoi jotain vajaa kolmesataa euroa. Huh se oli kyl rasittava kasattava! :D

      Poista