lauantai 8. heinäkuuta 2017

*:・゚✧Small purchases✧・゚:*

Pienten söpöjen ostosten esittelyä tiedossa. Haha, sain nyt edellisen postauksen pahamaineiset Möetit mukaan näihin kuviin, onko tässä nyt sellainen bloggaaja goals, kun vielä esiteltävät jututkin ovat niin syntisiä kuin olla ja voi. Mutta söpöjä ne ovat ainakin minun mielestäni. Sneak peek:iä pystyi kurkkimaan jo instagramista sekä snapchatista (namehisa), mutta nyt sitten ihan esittelyn kera tänne blogiinkin. 
Sain lahjaksi uuteen Luikkariini aivan täydellisen mätsäävän pompomin. Vaaleanpunainen on ihan samaa sävyä, ja pompomissa on pikkuisen harmaita karvoja jotka sopii sitten tuohon azur-kuosiin. Tämä on hankittu Gemmistä alunperin. Sopii laukkuun ihan todella hyvin. Haha, olen ihan koukussa näihin pompomeihin. voisin kuorruttaa ihan jokaisen laukkuni näillä. 
Toinen esiteltävä juttu on Starbucksin termosmuki. Minulta löytyy tämä samainen pienempänä, mutta tässä vuosien varrella olen todennut sen liian pieneksi. Edes teepallo ei mahdu siihen, ja joudun liruttelemaan jotain pussiteetä siihen aamusiin. Lisäksi teet on ihan sikanopeasti juotu. Tämän tuopin vetoisuutta en tiedä, mutta tänne mahtuu sellainen määrä aamuteetä että pitäisi minullekin riittää. Keskustan Starbucksissa näitä en ole nähnyt, mutta lentokentän kahvilassa näitä oli vielä useampikin kappale jäljellä, ja hintaa näillä on 14€.
Myönnän, olen addiktoitunut näihin. Nämä vaan ovat ihan täydellisiä! Viime postauksessa missä esittelin vaaleanpunaisia ostoksia, esittelin näitä NYXin soft matte lip creameja. Nämä oikeasti vaan ovat kaiken hehkutuksen arvoisia, että hehkuttelen näitä nyt toisessakin postauksessa. Kävin ostamassa hiusväriä, niin samalla mukaan lähti kaksi uutta sävyä, nuo kuvassa etummaiset. Sanon saman kuin viimeksi: Väri kestää, sävyt ovat kauniita ja tärkein: huulet eivät kuivu. Hintaa näillä per kipale taisi olla jonkun 8€ Stockmannilla. 
Lol, vähän tällainen out of nowhere. Mutta nutellaa. En ole mikään nutella-girl, mutta tämä oli pakko hankkia nyt erästä reseptiä varten. Meillähän ei mitään paahtoleipää oikeastaan syödä, ja jos meillä leipää on se on jotain Reissumiestä, minkä päällä nutella varmaan maistuisi aika... eksoottiselta. Aion tosiaan kokeilla yhtä reseptiä, josta toivottavasti saatte lukea täältä bloginkin puolelta. Jos ette saa, luultavasti kokeilu epäonnistui :'D 

Tällaisia pikkujuttuja! Mitäs tykkäsitte? 

13 kommenttia:

  1. Halusin itsekkin ton pallon mut se on turkista... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne taitaa olla, googlasin et Gemmi on furhouse :<

      Poista
  2. Söpöjä ostoksia! Tuo termosmuki varsinkin näyttää niin kivalta ja kätevältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo toi termari on ihan mahtava! Mahtuu just sellanen oikee määrä teetä mukaanotettavaks :D Tietty täytenä painaakin jonkun verran sit.

      Poista
  3. Nuo soft matte lip creamit on ihan hyviä, mut ite oon todennu, että purkkien värit ja "mainoskuvien" värit harvoin mätsää sisältöä :( Ainakin antwerp-värin puteli on kauniin värinen, mutta sisältö on täysin eriväristä. Oma mokani tosin, kun en sitä ostaessa yhtään muistanut katsoa testereitä. Tuota ennen olen kokeillut vain yhtä punaista, joka sekin on kirkkaampi/vaaleampi, kuin "mainoskuvassa". Harmittaa kyllä todella, että en ole onnistunut löytämään itselleni mieluisia värejä nuista, kun muuten ovat kyllä mukavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. True. Ostin itte nyt sävyn "TOkyo", ja se ei oo ollenkaan samanlainen kun purkki anto ymmärtää. Tietty joo pitäs testeril sotkee käsi aina kun käy ostaa tämmösiä juttuja mut... Joo, ei ollu kyl samaa sävyy ollenkaan. Ja joku noista oli ihanan murrettu sävy, mut huulilla sit ihan kirkkaan pinkki. Et oot ihan oikeessa, unohtu ite mainita. Kuitenkin oon itte tykänny noista sävyistä aina, vaikkeivät vastaakaan todellisuutta. Harmi juttu ettei ollu mieluisia sävyjä :( Josko ne tekis jotain uusia sävyjä ni löytys sullekin, kun noi on koostumukseltaan täydellisiä!

      Poista
  4. Ihania juttuja! Ja nutella on rakkautta <3

    VastaaPoista
  5. Nutella on pahaa :D Mut jos tykkäät niin laita riisikakun päälle, siihen se käy varmaan, kun itsekin syön niitä maapähkinävoin kanssa.
    ootko kokeillut mitään muita NYXin meikkejä, jotain arviota niistä blogiin? Ja toi vuitton on kyllä paras sun tähän astisista laukkuhankinnoista! Ei ole sellainen mikä tulee vastaan joka toisella kuten neverfull ja toi pinkki kuviointi jotenkin näyttää ihan sulta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi eii! Mä taas tykkäsin :D TOsin ostettiin nyt sit tollast halpaa rainbowin vastaavaa, ja aika samanmakusta sekin kyl on, ja puolet halvempaa. Et ehkä siirrytään tota käyttämään nyt :D
      Ja en oikee NYXiltä muuta käytä ku noita tällähetkellä. Mun contourpaletti vetelee viimoisiaan, niin varmaan sen hankin seuraavaks. Ja kiitos <3 Toi laukku on kyl ihana, tykkään siit iteki kovasti :)

      Poista
  6. Ihanat noi NYX:n lipstikit! Ottaisin koska vaan käyttöön noi itelleni. Mä ite tykkään noista matta-huulipunista ihan sikana joten voisin ehkä noita kokeilla. Tohon laukkuun sopii hyvin tämä pompomi kyllä <3

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia, etenkin nuo NYXin mattaiset huulipunat! <3 Oon tosin huomannut, että sisältö ei riitä kauhean pitkäksi aikaa vai onko vika vain minussa? Siis en keksi niistä mitään muuta miinusta kuin sen, että tuntuu niiden olevan todella, todella pienimääräisiä mömmöjä :'D Vaikken niitä joka ikinen päivä käytäkään niin tuntuu, että ne on loppu, ennen kuin ehtii edes miettiä, mitä sävyä tällä kertaa laittaisi huulille...

    VastaaPoista
  8. En kestä miten ihana lv:n laukku sulla on!😍 Löysin blogisi sattumalta, ja tosi mukavia postauksia kirjoittelet! Jään seuraamaan 🌸

    Emmasiniblog.blogspot.fi

    VastaaPoista