maanantai 31. heinäkuuta 2017

*:・゚✧Äärettömästi✧・゚:*

Vielä ehtii postausta heittää tämänkuun puolelle! Juuri kun vähänaikaa sitten tein postauksen koruista, että korut eivät ole se the thing minulle, yllätti rakas aviomieheni minut jokunen aika sitten. Oltiin menossa ihan vaan asioille keskustaan, kun hän ehdottikin, että mentäisiin shampanjalle Kiilaan (Kiilassa on muuten tosi hyvä valikoima shampanjoita lasihintaan, eli jos on kiinnostusta maistella erilaisia lajeja muttei halua maksaa ihan hulluja kiskurihintoja, suosittelen käymään!).
Siinä sitten hetken kuluttua olikin pöydällä nenäni edessä kaksi lasia Lansonia ja Swarovskin pieni lahjapussukka. Vaikka tosiaan en ole mikään koruihminen, niin silti, tuli heti sellainen (positiivisen) jännityksen olo, että mitähän ihanaa tuolta pussista paljastuu! 

Ja aivan ihana, ruusukultainen ääretön-kaulakoru. Tuo alin detailikuva on vähän kökkö, mutten vaan ulkona saanut sellaista napsittua kun oli niin valoisaa. Tuo koru on vaan niin kaunis, ja se ajatus siinä taustalla oli myöskin mitä ihanin: Rakkautemme on ääretöntä. Tällaiset korut onkin sitten asia erikseen, jossa on joku pointti taustalla. Swarovskilla nyt ylipäätään on omaan silmääni tosi nättejä koruja, sormukset varsinkin ovat kauniita. 
Mitä te tykkäsitte tästä korusta? Ovatko korulahjat tosi jees? 

20 kommenttia:

  1. Ihana yllätys! Just sun tyylinen koru, tyttömäinen <3

    VastaaPoista
  2. Onpa siisti! Mullakin on jotain noita swarovskin koruja, kun olin teini-iässä iskä toi aina työmatkoilta noita tuliaisiksi :) Toivottavasti mäkin saisin jotain kivaa kun on noi synttärit tulossa! Mutta sekin että hän tuo kukkakimpun ilman että kertoo minulle on jo suuri ele <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihanat tuliaiset sit oot saanu :D Ja kaikki tollaset suuret, pienet muistamiset on ihania <3

      Poista
  3. Todella kaunis koru ja kaunis ajatus siinä <3

    VastaaPoista
  4. Ihan semmoinen sun tyylinen tuo koru! Koruja en ole kovin usein saanut lahjaksi, mutta ne muutamat ovat kyllä olleet kivoja. Nyt haaveena olisi yksi Kalevalan koru, mutta se pitänee ostaa itse jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja ihana kuulla! Ja kannattaa ostaa jos yhtään tuntuu siltä et se on se omanlainen <3

      Poista
  5. Ihana tuo koru. Itse tykkäisin korulahjoista ja etenkin Lumoava-sarja on mun lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja onhan korulahjat aivan ihania, varsinkin jos se toinen tietää mikä on se oma juttu :)

      Poista
  6. Aivan ihana koru ja tuo ajatus siinä taustalla<3 Mun mielestä korulahjat on todella jees :')

    VastaaPoista
  7. Onpa vaan kaunis koru! Mä tykkään kyllä saada koruja lahjaksi jos ne on tollasia ajattomia ja harkittuja, jolloin niitä tulee myös käytettyä. Tai vaihtoehtosesti just mulle ajateltuja, esimerkiksi kun sain kahdelta kaveriltani synttärilahjaksi korun, missä oli pieni maapallo ja L-kirjain. :) ite ei tuu ostettua koruja ollenkaan kun mulla on joku hassu ajatus siitä, ettei koruja kuulu ostaa vaan saada :D ite rakastan Kalevala-koruja, sain silloselta poikaverilta Lumikukka-sarjan kaulakorun ja rannekorun ja niitä tulee käytettyä edelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii toi koru kuulostaa niin ihanalta! Siis just näin, et kun koruissakin on joku juttu, niin on ne mitä ihanimpia lahjoja :) Tunnearvo lisää kauneutta <3 JA kiitos!

      Poista
  8. Oi, ompa kaunis koru ja niin ihana ajatus siinä taustalla<3

    VastaaPoista
  9. Niin ihana koru! :) Mäkään en oo hirveästi koru ihminen, mutta kyllä tollaset yllätykset on aina tosi kivoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos! Ja tosiaan en oo mäkään mut tää on vaan täydellinen :)

      Poista
  10. Herranjestas miten kaunis koru, ihan täydellinen!!<3

    VastaaPoista