keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Hermès-style shoes from Zara!

Moikka! Minulle toi posti eilen illalla vähän sen jälkeen kun julkaisin tuon Espa-postauksen paketin, josta paljastui jokunen aika sitten tilaamani ihanat sandaalit! Näin instagramissa muutamilla luksusmerkkitileillä vilahtavan nämä kengät, ja olin ihan varma että nämä ovat jotkut Hermèsin uutuudet. Säntäsin heti heidän sivuilleen ja kahlasin kenkäosaston läpi, mutta mitään edes vastaavaa ei löytynyt, joten ajattelin kyseisten kenkien olevan yhtä tiskin alla kuin Birkinit ja Kellyt.
Sitten tuli vastaan toinenkin postaus jossa oli Hermesin Oran-sandaalien vieressä. Tällä kertaa tosin kuvatekstissä oli tägäys #zarashoes. Ja sitten näitä postauksia alkoikin tulemaan vastaan! Nämä sandaalit oli vaan niin upeat ja näyttävät aivan kuin paremmiltakin luksusliikkeen kengiltä. Annoin kuitenkin asian olla ja tyydyin ihastelemaan näitä, koska sandaaleita minulla nyt riittää jo useammat parit, ja kesällä kuitenkin on suhteellisen marginaalinen tuo aika kun niitä pystyy käyttämään (sain mieheltäni lahjaksi aivan ihastuttavat Dolce&Gabbanan sandaalit, jotka ovat instagramin puolella vilahtaneet jo muutamaan otteeseen. Nekin odottavat kovasti kesää ja lämpimiä säitä). 
Niitä instagramkuvia sitten vaan tuli vastaan kokoajan lisää ja lisää. Näin yöllä jopa unta asukokonaisuudesta näiden kenkien kanssa. Sitten se vaan tuli; tarve tilata nämä, kun vielä oli jäljellä omaa kokoakin. Harvemmin ostan mitään "tavallisista" ketjuliikkeistä, koska niissä on hinnat aika suhteettoman kovat ja laatu kurjaa (ja Zaralla varsinkin on vähän kyseenalainen tausta). Eihän nämä nyt vielä missään käytössä ole olleet, kun eilen illalla ne vasta sain, mutta käsituntumalta nämä ovat ihanan pehmeät ja ei-niin-kovat kuin tällaiset perussandaalit yleensä. 
Ja helmet ovat aina ihana yksityiskohta! Mitä te tykkäätte? Noissa ylemmissä kuvissa siis nämä Zaran kengät minun mustien Hermèsin oran-sandaalien vieressä, että voi vähän vertailla. Tuolloin kun noita oltiin ostamassa, pohdin että hankkisinko nuo ruskeana vai mustana (vai vaaleanpunaisena, mutta se vaihtis unohdettiin aika pian, kun väri olikin livenä aika ummehtunut eikä yhtään raikas). Perustelin itselleni myös näiden sandaalien hankkimista sillä, että omat kesäkengät ovat pääsääntöisesti mustia; ja käytän kuitenkin tosi paljon vaaleita asukokonaisuuksia. Toivottavasti nämä olivat nyt nappiostos ja pääsee kunnolla käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti