perjantai 21. heinäkuuta 2017

*:・゚✧Pink skirt with Chanel✧・゚:*

Moikka! Nyt piitkästä aikaa taas asukuvia. Juttelin Inkan kanssa yksi päivä siitä, että kuinka asukuvat ovat blogeissa oikeasti the thing. Itse aloin aikanaan bloggaamaan vain asukuvien takia, ja nykyisin seuraan blogeja vain asukuvien takia, ja silti, näitä mokomia ei itse juurikaan enää ehdi blogiin ottamaan. Nytkin oli sellainen tilanne, että päädyin ottamaan teinipeilikuvia, kun aikaa nakittaa Christiania valokuvaamaan ei ollut. Lisäksi, olen nyt sisustanut viimein oman huoneeni siihen jamaan, että siellä onnistuu nyt asukuvien otto. Meillä kun tätä tilaa nyt on, päätin, että bloggaamisen kannalta on parasta kun saan oman blogihuoneen. En tykkää oikeastaan siitä asukuvien otosta prosessina; Ahdistaa kun ihmiset töllöttää ja kauhea stressi siitä, että missä on kiva tausta ja missä pystyy poseeraamaan ja milloin taustalla on koirankakkaa tai tuijottava mummo. Ei kiva. Tiedän kyllä että nämä teinipeilikuvat jakaa mielipiteitä, eikä kaikki näistä tykkää, mutta minusta nämä ajavat asiansa ihan hyvin. 


 Top: Gina Tricot, skirt: Nelly.com, bag: Chanel, shoes: Chanel 



Olen ihan rakastunut tähän hameeseen! Valo taittaa sen vähän laventelin väriseksi, mutta oikeasti kyseessä on sellainen hattaranvaaleanpunainen. Kirjoitinkin instagramissa, että en käsitä miten olen tuon Ginan paidankin unohtanut, se kun on niin mukava päällä ja sopii asuun kuin asuun. En ole sitä käyttänyt pitkään aikaan, ennenkuin löysin sen tuohon farkkuasukokonaisuuteen jonka esittelinkin edellsiessä postauksessa. Iskin myös toisen kerran jalkaani nuo Chanelin kengät. Tämä kesä on ollut ihan karsea sandaalikesä. Vettä sataa joka päivä vaikka säätiedotus ei sitä edes lupaa... Ja totta kai tälläkin kertaa kävi niin, että kun pääsin keskustaan, iski aivan jäätävä myrsky. Eli, ehkä nämä kengät nyt odottaa sitten ensikesää tai ulkomaanmatkaa missä näitä pääsee käyttämään. 
Mitäs tykkäätte tästä asusta? Luuletteko myös, että tällaiset peiliasukuvat voisivat saada mahdollisuuden? Peiliasukuvien kautta minulla olisi mahdollisuus saada asukuvapostauksia blogin puolelle paljon useammin. 

35 kommenttia:

  1. Tää asu on niin ihana! Oli pakko ottaa inspistä ja laittaa samantyylinen asukokonaisuus tänään meidän häälounaalle 😍 Ja nää peilikuvat musta toimii kun nää on niin ihanan valoisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihana kuulla et täst on saanu inspistä😍😍 tulipa hyvä mieli! Tuleekos teijän häälounaasta blogiin mitään?😊❤️

      Poista
  2. Ihastelin tätä jo instagramissa, sillä tää hame on vaan niin ihana! Munkin lemppareita ovat asukuvat, ja totesin keväällä että mäkin tartten poikaystävän ihan vaan asukuvien ottajaksi 😂 Mulla nimittäin ei oikein koskaan löydy lähettyviltä ketään joka vois asukuvia ottaa, eikä meiän peilitkään sovi kun aina joko siinä on palkkeja peilissä, tausta on liian värikäs, ei tilaa, huono valo tai useampi edellä luetelluista 😅 Näissä on kyllä hyvä valo, joten ei lainkaan peilikuvan haittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos <3 Ja haha suurin syy miksi kannattaa ottaa puoliso on asukuvailu :D Totta et se helpottaa ihan hurjasti, ite en aina kavereitakaan viitti vaivata et kerjäisin asukuvia! Kiva kuulla et peilikuvat ei haittaa :)

      Poista
  3. Ihan täydellinen tuo hame! Ihana asu muutenkin kokonaisuudessaan ♥

    VastaaPoista
  4. Niin sun näkönen nätti asu! Mut pitää taas jutustella niitä näitä meinaan meiän juttuhetket on parhautta<3

    VastaaPoista
  5. Kiva asu, ku luin tätä alaspäin arvasin, et paita on Ginasta! Hyvät kuvat vaikka ite otettu, meillä niin synkkä talo ettei koskaan onnistuis asukuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja meidänkin edellisessä kämpässä asukuvailu ois ollu sisällä ihan impossible, tääl onnistuu paremmin :)

      Poista
  6. Ihana asu! Minua ei ainakaan haittaa peilin kautta otetut asukuvat ollenkaan. On toki kiva jos välillä taustalla on jotain muuta kuin sama huone, mutta nämäkin ovat välillä kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja huh helpotusta kuulla että peilikuvat ei haittaa! Ja on tulossa ihan "oikeitakin" asukuvia, mutta aina niitä vaan ei ehdi/pysty/voi ottaa, niin oma peili on silloin kiva kaveri!

      Poista
  7. Todella kaunis asu! Ja nämä kuvat toimivat varsin hyvin - ei teinipeilit haittaa, jos ne on näin laadukkaita ja esteettisesti miellyttäviä kuvia :)

    https://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Minua ei "teinipeilikuvat" haittaa lainkaan ja onhan nämä sinun kuvat jo aivan eri asiakin. Harkittu tausta ja muut tekijät. Ei näy peilin raameja tai muuta sellaista. Tärkeintähän on asukuvissa se asu ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla!! Eli näitä tosiaan sit tulossa lisääkin! :)

      Poista
  9. Miten söpö asu, aivan ihana!<3 ja mun mielestä hyvälaatuiset peilin kautta otetut kuvat on kivoja enkö ajattele niitä teinipeilikuvina. Ja nää sun on just näitä kyseisiä hyvälaatuisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla! Eli lisää kotona otettuja asukuvia on tulossa, jos sää ja muut olosuhteet ei "oikeaa" asukuvailua salli! :)

      Poista
  10. Tää on aivan ihastuttava look ♥ Valkoinen pitsipaita tuollaisen suloisen tyylisen ja värisen hameen kanssa! Mustat kengät ja laukku tasapainottaa kivasti:) Pakko kyllä sanoa näistä peilikuvista kans että eipä tuo haittaa, kun ei peilien raamit näy ja tausta on harkittu, todella upeita kuvia totta vie!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihana kuulla et tää asu on nappi! Ja muutenkin ihana kommentti, kiitu <3

      Poista
  11. Ihana asu ja kuvat todellakin toimii! Upea oot.

    VastaaPoista
  12. Oi aivan täydellinen asu ♥ Tuo hame on niin ihana! Sopii sulle todella kauniisti :) Mun mielestä nää kuvat on just kivan rentoja ja tausta on kauniin rauhallinen, joten sopii hyvin :) Tiedän niin ton tunteen kun ei jaksaisi miettiä että missä ottaisi kuvat ja kaikki vaan töllöttää jos on muita ihmisiä kuvauspaikassa :D

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tää hame vois olla aika suakin! :) VOisin jotenkin sun päälle kuvitella tän!

      Poista
  13. Hei voisitko joskus tehä postauksen jossa ostelisit wishiltä vaatteita ja kertoisit niistä mpn?😄
    Ps. Ihana asu😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi olla et jää toteuttamatta, kun yritän nyt vältellä kaikkia shein- ebay-tason vaatteita :D Haluan kasaa vaatekaappiin nyt vaan sellasia juttuja joita käytän :) Mut hauska idea, kiinnostaa kyl itteekin millasia vaatteita sieltä saa :)

      Poista
  14. Oii tuo hame on kyllä ihan täydellinen!♡♡ Tuo malli on just sellainen mikä iskee muhun! Ihana myös tuo paita ja ihana sinä 😘

    VastaaPoista
  15. Tuo hame on täyttä rakkautta! Ja nämä kuvat ovat juuri hyviä! :)

    VastaaPoista
  16. Mun mielestä peilikuvissa ei ole mitään vikaa! Ne ovat pikemminkin melko symppiksiä, koska ennen vanhaan sellaisia otettiin lähes joka ikinen päivä ja niitä löytyi melkein jokaisesta tyyli-/lifestyleblogista. Joten mä ainakin kannatan enemmän tällaisia asukuvapostauksia :>

    Asu on muutenkin niin sun näköinen ja erittäin suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! JA mä oon niiiin samaa mieltä sun kanssas. Mä itekin tykkään kattoo näitä peiliasukuvia, jos ne on laadultaan hyviä, kun niistä tulee paljon samaistuttavampi ja inspiroivampi fiilis.
      Ja kiitos tää oli ihana kuulla *_* <3

      Poista
  17. Ihana tuo vaalenapunainen hame! <3 Muutenkin ihana asu!

    VastaaPoista
  18. Aivan ihana asukokonaisuus ja mä tykkään myös näistä peilikuvista<3 Tosi kaunis värimaailma ja nää on jotenkin semmosia seesteisiä :') Niin ja sinä oot tietty kaunis :-*<3

    VastaaPoista