maanantai 27. marraskuuta 2017

*:・゚✧Inspiroivimmat Instagram-tilit!✧・゚:*

Kim Dixi on ruotsalainen Hidden Cult-brändin perustaja ja toinen omistaja. Tykkään seurata Kimin instagramia, sillä kuvat ovat aina ihanan pinkkejä ja noh, inspiroivia. Olisipa omat hiukset tuollaiset tuuheat ja noin... PINKIT! Vaikeaa jotenkin perustella miksi juuri hänen tilinsä tarttui mukaan. Rohkea minä olen minä-asenne jotenkin paistaa kuvista läpi. Ihana kun ihmiset uskaltaa toteuttaa itseään.

Sophia Hadjipanteli on toinen rohkea nainen. Säärien sheivauksesta tulikin se meteli, kun Adidaksen mainoksessa ollut malli ei ollut sheivannut säärikarvojaan; Surettaa ihan hurjasti, kuinka Sophia saa myöskin kamalia kommentteja joka ikiseen kuvaansa kulmakarvoistaan; Silti hän pitää kulmakarvansa juuri sellaisina kuin ne itse haluaa. Minun ja Sophian tyylit eivät ole lähellekään samanlaisia, mutta kuvat ovat inspiroivia ja Sophia itsessään todella kaunis!

Rion tilin löysin tuossa alkusyksystä, ja voi että tämä nainen on rautaa! :D Rio on hostessina osakalaisessa hostessbaarissa, Club Monissa. En niinkään hänen instagram-kuviansa seuraa, mutta instastory on aikamoista seurattavaa; Kuinka kallista Armand de Brignagin shampanjaa kuluu kymmeniä pulloja illassa (Suomessa yksi perus Armand-pullo maksaa 250€, mitä se maksaa Japanissa verojen jälkeen ja vieläpä kalliissa hostess-baarissa?? Ja se summa kerrottuna kymmenillä!), ja meininki on todella villiä. Tosi hauskaa seurattavaa ja haha, pidän japaninkielitaitoani yllä kun seuraan kyseistä instastoryä ja kuuntelen Rion ja kumppaneiden pimeitä juttuja. 

Alicia Amiran ig-profiili onkin aika paljon... hmm, eroottisemmin latautunut profiili kuin nämä muut. Mutta kuten Kimin profiilia, ihailen Alician rohkeutta olla sellainen kuin haluaa olla. Itselleni tuli kuvatekstejä lukiessa sellainen voimaannuttava fiilis; Alicia jakaa kuvissaan aatetta siitä, että jokaisen tulee saada toteuttaa itseään ilman ulkopuolisten tuomitsemista; Jos se on aikuisviihteen tekoa, go for it. Se ei saa leimata sinua negatiivisessa mielessä. Plus tykkään Alician tyylistä, ulkonäöstä ja tatskoista! Ja näkyykö screenshoteista varmasti se, että pinkkiä löytyy? :D

Yolandi Vi$$erin instagramia on pakko seurata suurena Die Antwoord-fanina. Kuvat ovat taas ihan eri tyylisiä, mitä itse edustan, mutta näistä rappioromantiikka jotenkin paistaa läpi. Ja kukapa sitä ei tykkäisi seurata artisteja somessa, joiden musiikkia tulee kuunneltua. 

Löytyikö näistä instagram-tileistä joitain suosikkeja? Itse seuraan aktiivisesti aika vähän profiileja, sillä insta on itselleni yhä edelleen enemmän kavereiden tekemisten seurailukanava, ja omien päivittäisten juttujen jakamista varten, ei siis niin serious business kuin vaikkapa blogi. Olisi kiinnostavaa jos tekin siellä, blogin omistavat lukijat, tekisitte tällaisia postauksia, sillä olisi mukava saada lisää inspaavaa seurattavaa. Kun selaa suosituksia, siellä on ne samat fitness- ja merkkilaukkuprofiilit esillä, ja haluaisin jotain enemmän maanläheistä. En jotain kollaasisivustoja. 

Kuka näistä edellämainituista vaikuttaisi seuraamisen arvoiselta? :) 

10 kommenttia:

  1. Jee löysin tästä postauksesta pari uutta tiliä seurattavaksi. Toi Kimin tukka!! Oma suosikki tili instassa ja suuri inspiraation lähde on ehdottomasti Airin (coco_airi)! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana et löytyi!! Mäkin löysin Coco_Airin tässä vähän aikaa sitten, ja aloin seurailemaan :D Hän on kyl supersöpö ^_^

      Poista
  2. Ihanan erilaisia profiileja oot koonnut tähän! Usein tuntuu, että tällasissa postauksissa kaikki mainostaa vaan bloggaavia kaveretaan tai julkkiksia, jotka kaikki tuntee.

    Puhelimella tän postauksen lukeminen onnistu ihan hyvin, mutta tietokoneelta näkymä on vähän hassu, kun kaikki on niin isoa, etenkin noi profiilitekstit. Asial ei kai kyl voine mitään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla et nää oli mukavia profiileita mitä esittelin :) Joo, musta se menee vähän hukkaan jos esitellään jotain basicjulkkiksia, jotka kaikki tietää jo entuudestaan. Mä toivoisin enempi sellaisia rehellisiä instatilien esittelyitä, niistä tarttuis enempi itellekin :)

      Ja joo, voi olla et noi on vähän suuria:O Itel kuitenkin näkyy ihan siedettävästi, puhelimel tietty vähän helpompi varmaan selata!

      Poista
  3. Itse oon Yolandia seurannut joskus aiemmin, mutta sitten tein suursiivouksen seurattavien kohdalla ja lopetin hänen Instagraminsa seuraamisen... Jostain syystä kuvat eivät enää uponneet muhun, vaikka Yolandi onkin ihana nainen ja Die Antwoord on ihan mahtava! Näistä muista en ole kuullutkaan, täytyy varmaan tsekata.

    Ajattelin, että voisin itsekin väkertää tällaisen postauksen oman blogini puolelle! Kiitti inspiraatiosta *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yolandilla on vaihteleva määrä kivoja kuvia ja sit vähän... outoja kuvia :D En mäkään kaikista saa mitään irti. Mut tykkään kyl seurailla, kun sieltä sit aika-ajoin tippuu kaikkee tosi kivaakin settiä :)

      Ja JOOO tee todellakin! Kiinnostaa sun lempparitilit! :)

      Poista
  4. Makeat nuo Sophian kulmakarvat! Ihmisten pitäisi oikeasti keskittyä miettimään korkeintaan omaa karvoitustaan ja mitä sille haluavat tai eivät halua tehdä. Ihailen naisia, jotka esim kehtaavat laittaa Instagramiin kuvia sheivaamattomilla jaloilla tms. Oma uskallus ei arkana ihmisenä vastaavaan lookiin riitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Ei mua jaksa negatiivisessa mielessä ainakaan toisten karvoitus tai karvattomuus kiinnostaa :D Ja en mäkään kyl tollast rebel-lookkia uskaltais tai välttämättä edes haluaisi, mutta nostan hattua Sophialle kun uskaltaa tosiaan olla mitä on :) Vaikka kauheasti kaikkea paskaa hänen tililleen tuleekin... :(

      Poista
  5. Musta noi sophian kulmakarvat on oikeasti kamalan näköiset, mutten lähtisi silti tolleen haukkumaan kommenteissa niinkun monet - hän on silti erittäin menestynyt oli se YK:t tai ei :)

    Yo-Landi on ihana ja Robottielokuva oli ihana <3 Muistan ikusesti ku 15-18-vuotiaina kuunneltiin näitä erikoisimpia biisejä ja ajeltiin vanhalla e30 bmw:llä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, en mä tollasia kulmakarvoja henk. koht itelleni haluais, mutten nää syytä miks siitä pitää tosiaan kimppuun hyökätä. Kuitenkin pääasia et tykkää olla omana itsenään :)

      Ja siis se robottileffa mun on pitäny kattoo! Kiitos kun muistutit, mä unohdin sen jo! :D Die Antwoord on kyl ihana, just ne vanhemmat biisit varsinkin! :)

      Poista