maanantai 3. heinäkuuta 2017

*:・゚✧Casual and pink✧・゚:*

Hejsan alla! Synkkää maanantaita vaan kaikille. Juttelin juuri opparikaverini kanssa että ihanaa kun on tällainen synkeä kesä opparin kannalta, ei tavallaan masenna tulla töistä kotiin tekemään opinnäytetyötä ja sitten sännätä takaisin töihin. Ok, kyllä tämä keli oikeasti harmittaa vähän, mutta pitää yrittää nyt itseään jotenkin tsempata tässä. Opparinkirjoittelun välissä ajattelin jakaa teille kesän ainoan aurinkoisen päivän asukuvaa. Ja haha, kauhea ongelma tuli, kun ei varjoisaa spottia meinannut mistään löytyä, että kunnolliset asukuvat olisi saanut. Eli pahuksen aurinko, kehtasitkin paistaa. Lähdettiin tsekkailemaan anopille asuntoa, ja päätin pukeutua rennosti, uudet vaatteet käyttöön ottaen. 

 Top: Fila, skirt: Gant, bag: Louis Vuitton, shoes: Nlyshoes

Voi että, ne espadrillot olisivat menneet tähän asuun ihan täydellisesti. Tarkoitushan oli tosiaan Berliinin Chanelilta ostaa vaaleat espadrillot kesäksi, mutta valikoima oli aika niukkaa. Värivaihtoehtoina oli vain jotain keltaista ja vihreää, eli ei ollenkaan omaan kaappiini sopivia värejä. Oli pakko kiskaista ballerinat jalkaan vain koska väri, mutta eihän nämä nyt muuten ole ihan paras valinta kokonaisuutta ajatellen. 
Tuo laukku on kyllä ihan täydellisyyttä! Aika tilaihmeitä nämä Vuittonit kyllä ovat, sillä tuonnekin saa pungettua omaisuutta pienen kylän verran sisään. Laukku oli mukanani Tallinnanpyrähdyksellä, ja todellakin tätä tullaan näkemään käytössä paljon. Tietty neverfullin plussa on se, että sinne pystyy vaan viskomaan roinaa ja nappaamaan kätsysti pois. Tuo Filan paita myös on ollut ahkerassa käytössä. Hame on tosi iso, saa nähdä jaksanko kaventaa sitä vai joudunko luopumaan tästä ihanuudesta, sillä näihinkin kuviin taittelin hameen takaa hakaneulalla kiinno :'D 

26 kommenttia:

  1. Muistanko väärin, vai eikö sun pitänyt mennä Japaniin? :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti joo, et muista väärin! :) Mut sain työpaikan, niin työt meni tietenkin matkan edelle.

      Poista
  2. Niin nätsky asu! <3 Harmi, että tuo hame on sulle iso. Kuvista ei sitä yhtään huomaan ilmeisesti tuon hakaneulakikan ansiosta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja kiristin niin kasaan ton hameen tolla hakaneulalla et ei just lörpöttäs noi reunat :D hyvä et näyttää sopivalta :)

      Poista
  3. Voi miten ihanan rento asukokonaisuus! Ja ihan huikeen magee toi laukku! :) <3

    VastaaPoista
  4. Toi paita on niin ihana! :) Muutenkin kauniita kuvia <3

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Siis mä en kestä, ihanin asu I K I N Ä <3 Niin hempee ja sun näköinen :') Kyllä noi ballerinatkin passaa tohon oikeen hyvin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ää! Olipa ihana kuulla et aattelet tolleen! Ja hyvä kuulla, kenkäostoksille pitäs vaan mennä uudestaan :D

      Poista
  6. Kavenna hametta ehdottomasti, on niin söpö että älä luovu siitä! :D Ihana asu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kavennella tosiaan, tää ois niin rento ja kiva, en haluis luopuu tästä :D Kiitos <3

      Poista
  7. Voihan harmi että hamonen on liian iso, se on nimittäin aivan ihastuttava rennon näköinen vaatekappale. No jospa saisit aikaiseksi kaventaa sen:3 Espadrilloista haaveilllaan edelleen täälläkin, kyllähän ne tuohon asuun ois passannut täydellisesti mutta meneehän noi balsutkin, upee kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Harmittaa joo ettei tätä oo pienempänä enää. Mut sen siitä saa kun oottelee aleihin asti, ni kermat menee päältä!

      Poista
  8. Harmi, kun hame on iso. Näyttää meinaan super kivalta sun päällä! Kaunis olet <3

    VastaaPoista
  9. Onpas kaunis, mutta samalla rento asu! <3 Tuo hmae on jotenkin tosi kiva, itsekkin voisin käyttää tuollasta vaikkapa mustana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos *_* Noit hameita oli tummansinisenä ainaki, mustana ei kyl tainnut olla! Et jos kiinnostaa ni kandee käydä kurkkimassa :)

      Poista
  10. Niin ihana asu! Näytät aivan kuin prinsessalta, vaikka tämä onkin aika rento kokonaisuus <3 Mutta eihän sitä aina tarvitsekaan olla super tälläytynyt :>

    VastaaPoista
  11. Ihanan rento mutta siisti asu! Toi Vuitton on kyllä niin ihana 😍 Ihastuin ite kanssa tohon kuosiin, mutta en oikein tiedä sopiiko damier azur tyyliini kuin kesäisin vaan niin en itse laukkua siitä viitsinyt ostaa, mutta sulla kyllä näyttää ihanalta!


    http://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ! Ja ihana kuulla *_* Tää kuosi oikeesti on ihastuttavin pitkään aikaan LVltä! *_*

      Poista
  12. Ihana asu! Oon ehkä vähän ihastunut nyt kaikkeen vaaleanpunaiseen :) näytät muutenkin ihan mielettömän kauniilta näissä kuvissa! <3

    VastaaPoista