perjantai 14. heinäkuuta 2017

*:・゚✧Kissakahvila✧・゚:*

Ok ei se blogihiljaisuus toiminut. Haha, sen kerran kun lupaan teille olla poissa somesta vähän aikaa, en pysty siihen, ja muut hommat jää tekemättä. Sitten taas kun olisi aikaa ehkä bloggaillakin niin tulee niitä tahattomia blogitaukoja. Noh, mutta kuten sanottua, en vain malttanut olla tekemättä tätä postausta teille. Berliinissä käydessämme tutustuimme ihanaan kissakahvilaan, joka oli aivan meidän kämpän lähellä. Okei, ei nyt ihan lähellä, sillä kävelimme jonkun viitisen kilometriä nauttien kauniista maisemoisista. Suosittelen käymään tässä ihanassa kahvilassa, vaikka se onkin ihan sen Berliinin ydinkeskustan ulkopuolella. Kahvila oli tosi symppis, kissat ihania ja tarjoiltavat herkullisia. Tässä postauksessa on nyt sitten vain kännykkäkuvia, sillä muistikortti selvisi Espanjassa autoryöstöstä, muttei Suomessa kodin suursiivouksesta. Eli, muistikortti on jossain teillä tietämättömillä. Onneksi otin kännykällä paljon kuvia, ja ainoa mistä jäätte oikeastaan nyt paitsi on aivan herkullinen mansikkavohveliannos, josta otin kameralla paremmat kuvat. 

Paikan nimi oli siis Barista Cats. Kissoja kahvilassa asusteli viisi, ja ne kaikki olivat pelastettu Ukrainasta. Kahvilan sisustus oli tosi ihana, vaaleita sävyjä ja rusetteja ja pitsiä, eli juuri sellaista mistä minä pidän. Kahvilan edessä oli myös terassi, mutta me oltiin juuri kävelty se viisi kilometriä aivan karseassa helteessä, joten mentiin ihan mieluusti sisätiloihin. Kissatkin olivat aika nuupahtaneita helteen takia, joten nekin lähinnä vain nukkui ja lepäili, enkä hirveän lähelle viitsinyt mennä häiritsemään ja kuvailemaan. 
Ruokaa oli tarjolla pitsaa, lämpimiä voileipiä ja suolaisia pannareita, sekä makeita herkkuja oli runsaasti: pannukakkuja, jätskiannoksia, pirtelöitä, vohveleita... Itse otin lämpimät voileivät sekä jäkkäriksi otimme yhteiseksi mansikkavohveliannoksen joka todellakin oli jäätävän iso ja sopi hyvin jaettavaksi. Hinnat olivat perus edulliset, ehkä vähän Saksan hintatasoa kalliimmat mutta ymmärrettävää, kun mitään sisäänpääsymaksuja ei ollut. Paikka muutenkin oli perheyritys, ja kahvila oli heidän kodissaan. Tilasin itse juomaksi vielä homemade strawberry-mint lemonadea joka oli ihan tajuttoman hyvää! 
Loppuun vielä kuva Marzipanista, söpöimmästä kissasta ikinä! Nuo silmät olivat vaan niin symppikset! Marzipan oli kissakahvilan kissoista kaikista aktiivisin, se kierteli moikkaamassa kaikki uudet asiakkaat, kun niitä paikalle tuli. Kissakuumehan siinä vallan pääsi kasvamaan entisestään.
Eli suosittelen BaristaCats Katzenkafea kaikille, jotka Berliinissä vierailee. Todellakin kannattaa vierailla ja käydä syömässä vohveliannos. Plussaa myös wifistä, jota ei muuten Berliinissä ihan hirveän monesta paikkaa löydä. 
Miltäs tämä kissakahvila vaikutti teidän silmiinne?

25 kommenttia:

  1. Kiva postaus, vaikken itse välitä kissoista tai haluaisi kissaa tai voisi olla allergian takia kissojen kanssa samassa tilassa juuri ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Ihania kissoja ♡ toi marzipan on niin tajuttoman söpö! ♡ näyttää tosi kivalta paikalta :) omasta keittiöstä löytyy ihan samanlaiset tuolit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marzipan oli superihana <3 Ja oii siis wau, noi tuolit on tosi kauniit! Mistä ne on? :)

      Poista
  3. Toi paikka olisi niin paratiisi mulle, koska rakastan kissoja niin paljon! ♥ Kuulosti muutenki tosi kivalta paikalta! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kissoja ja tosi kivasti sisustettu kahvila! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissut oli ihastuttavia! Ja just toi sisustus kans vetos muhu ! :D

      Poista
  5. Puhutko muuten itse ollenkaan saksaa? :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä minä vaan joskus haluan kissakahvilaan! Miehen kanssa sinne ei kyllä pääse lähtemään kun hän ei pidä yhtään kissoista. Miten nuista ei voi ollla tykkäämättä, ihania ♥ Ja awwws siis mikä ihana tuo Marzipan 8) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää en tajua sun miestä, miten ei voi tykkää kissoista?? :D Mä oon ihan menettäny sydämeni kissoille, nää on vaan niin kultaisia <3 Ja just Marzipan-ressukka oli niiiiin symppis <3

      Poista
  7. Tää on crazy catladyn unelmamesta<3 Aivan älysöpöjä noi kisut :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis äläpä! (TIetty kissoja ois saanu olla vielä enemmän!) Noi oli oikein kaunokaisia kaikki kissut <3

      Poista
  8. Siis näyttää aivan ihanalta paikalta! Mun on niin pakko päästä tuonne joskus, mielellään kyllä mahdollisimman pian *_* Tässähän tosiaan alkaa tulla kauhea kissakuume, vaikka itselläni sellainen pikkuinen muruli löytyykin jo kotoa. Mutta kissat vain ovat niin ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kissakuume! Meilläkin on ja uusimmas postaukses syy :D

      Poista
  9. Ihanan näköinen kahvila! <3 Tuolla olisi kiva käydä :) Itekkin kävin Helsingin kissakahvilassa ja tykkäsin tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo viel kerjenny helsingin kissakahvilaan, pitäs joskus vierailla! Oon vaan kävelly ohi ja ihastellu ikkunasta :D

      Poista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Kissakahvilat on aivan parhaita paikkoja <3 Ulkomailla en ole kissakahviloita testannut, mutta Helsingin ja Tampereen kahviloita kyllä, suosittelen! :)

    VastaaPoista