torstai 6. heinäkuuta 2017

*:・゚✧Faktoja, joita bloggaajat eivät halua myöntää✧・゚:*

Hyvät torstait kaikille! Nyt lähdetään liikkeelle vähän rennommalla linjalla, nimittäin blogipaljastuksilla. Kukaan ei sitten lähde tätä tekstiä lukemaan kuin piru raamattua ja kommentoi että "no mä kyl bloggaan ja emmää kyl tollanen oo". Nämä ovat tällaisia pilke silmäkulmassa kirjoitettuja yleistyksiä, jotka, kyllä vain, koskevat osa myös minua. Näitä ei ole kohdistettu kenellekään tietylle, eikä näistä tosiaan kannata mieltä pahoittaa!

"Mä pidän blogia ihan vain itseäni varten" En usko tätä väitettä hetkeäkään keneltäkään. Huvittavinta on, kun näin sanoo joku, joka tienaa blogillansa ja blogi on hänen työnsä. Joo, siis minäkin pidän juuri sellaista blogia kuin haluan, joka kuvastaa minua. Mutta kyllä tätä lukijoidenkin tähden tehdään. Jos ei kiinnosta lukijat, silloin kirjoitetaan päiväkirjaa. Tai jos nyt blogataankin, niin silloin ei tyrkytetä oman bloginsa linkkiä kommenttiosiossa jokaisen kommentin yhteydessä tai jaeta uusimpia postauksia kaikkiin facebookin bloggaajaryhmiin. 

"Jauhakaa vaan paskaa, ei kiinnosta" Kyllä vaan kiinnostaa ja moniakin. Se sitten onkin eri juttu miten ne anonyymikommentit kolahtaa. Toiset ei välitä, toiset oikeasti pahoittaa ihan puhtaasta bullshitistä mielensä pitkäksikin aikaa. Kuitenkin paskakommentteihin vastaillaan ja niistä taivastellaan kavereiden kesken vielä pitkäänkin, kun niitä on tullut. 

Möet on oikeasti pahaa shampanjaa. Haha vähän tällainen kevennys ja offtopic. Niin se vaan on. Möettiä ostetaan vain ja ainoastaan tasan koska merkki. Jos iskisin Mummia tai jotain omasta mielestäni oikeasti hyvää shampanjaa pöytään, ei se herättäisi lukijoissa/seuraajissa _mitään_ fiiliksiä, muutakuin korkeintaan sen että taasko tuo tyyppi on juomassa, haha! Meilläkin on aina silloin tällöin Möet-pullo jemmassa vain sisustustarkoituksiin, tosin kyllä me se pullon sisältökin lipitetään, ihan vaan kun onhan siitä maksettu! Ja kyllä minä myönnän että fiini olo siitä tulee, kun vertaa siihen kun juo Tallinnasta haettua kahden euron skumppaa, vaikka se paremmalta maistuukin. 

Pinnat ovat aina siloiteltuja. Tämän nyt tiesi kaikki. Kun meillä käydään molemmat töissä, ja itse vielä opiskelen ohella, ei aina jaksa siivota. Jos täytyy kotoota ottaa jotain yksityiskohtakuvia, on jäätävä ryönäkasa työnnetty selän taa, pois kameran ulottuvilta. Joskus jopa jynssään jostain pöydästäkin juuri sen kulman, mikä kuvissa näkyisi, en koko pöytää. Laiskaa, kyllä vain. Mutta ei ne kodit muillakaan kiillä 24/7. 

"Kyllä mä aina kuljen kaupungilla korkkarit jalassa" Joskus myönnän, joskus en. Välillä kannan rönttöskenkiä mukana, että voin asukuvien jälkeen iskeä mukavan pehmeät ballerinat jalkaan varpaat kipeyttävien korkkareiden sijaan. Välillä joo olen ollut rohkea ja kipitellyt menemään korkokengissä, mutta harvemmin jaksan pitkää kaupunkireissua tosiaan kärsiä korot jalassa.

"Ei minua kiinnosta tienaanko bloggaamisesta vai en" Ja silti kaikki mahdolliset hämärätkin yhteistyökuviot otetaan vastaan. Tykkään minäkin saada ilmaista kampetta, ja myönnän tehneeni blogipostauksia joita en muuten olisi tehnyt vain koska sain asian x. Indiedaysin bloggaajilla ymmärrän nämä vähän hassutkin mainokset, koska se on heidän työnsä ja sitä mainostetaan mitä annetaan. Mutta kun ihan tavan itsenäinen muotibloggaaja alkaa keskenkaiken mainostaa ilmanraikastinta ja vessanpesuainetta joka on vaan niin i-ha-naa, tuntuu se oudolta. Siis se on vielä ihan ok, mutta melkein samaan hengenvetoon kun tyypit selittää, ettei raha ja materia ole milläänsäkään tärkeä osa bloggaamista, niin tulee vaan sellainen oh really-fiilis.

"Ainahan näytän rannalla/salilla näin seksikkäältä, kauniilta ja siloiselta" Aina on ripset tanassa, hiukset kiiltävän silkkisesti suorassa ja bruna kunnossa. En ole mikään saliselfieiden ystävä, en enää käy edes salilla, ja rantakuviakin kun Dubaissa otettiin, niin voin sanoa että 99% kuvista oli täyyyysin julkaisukelvottomia. Milloin naama punotti, hiukset olivat hikiset tai aurinko paistoi silmiin. En todellakaan lähde rannalle meikattuna! Onneksi tuolloin oli ripsipidennykset jotka antoivat vähän armoa. Suunniteltiin kyllä että oltaisiin otettu tyylikkäitä allaskuvia, mutta ne olisivat olleet auttamatta lavastettuja, että naamavärkin ja hiukset saisivat näyttämään tyylikkäiltä. 

Tässäpä näitä. Miten on, samaistuitteko joihinkin? Oletteko miettineet samoja asioita, vai toteutatteko bloggaajina kenties näistä osaa? Tuo möet-juttu varsinkin naurattaa minua ja miestäni, voi Christiania kun joutuu juomaan tuota hapatusta, kun hän mieluummin ostaisi juurikin sitä Mummia tai Nicolas Feuillattea tai vastaavia shampanjoita (ja don't get me wrong, ei me mitään shampanjaa työksemme juoda, lähinnä vain kun on jotain juhlistettavaa), mutta bloggaajavaimo kinuaa pahaa Möettiä koska koti ja koska blogi. 
Tuleeko teille mieleen muita "blogifaktoja" joista me bloggaajat vaikenemme? 

42 kommenttia:

  1. Ihan huippu postaus! Tässä ilmenee muutama sama asia mistä mainitsen lähes samaan tapaan tulevassa blogini vuosipäivä postauksessa, joka on ollut vuosia luonnoksissa. Oon monesta samaa mieltä, ensinnäkin tuo eka kohta, täysin samaa mieltä kun sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos kiitos :D Kiva kuulla et tää postaus oli hyvä! Oijoi hei odotan innolla sun blogin vuosipäiväpostausta :)

      Poista
  2. Hauskoja ja hyviä pointteja - ja ah niin totta.
    Joskus ajattelin, että pitäisi ottaa makin of -kuvia.
    Tänä aamuna rakentelemani smoothiekuvat ovat siistejä ja tarkkaan rajattuja, mutta kuvaajan takana oli kaaos :D
    Mua eivät nuo shamppanja, bikinikuvat ja korkkarit oikein puhuttele, mutta onhan noissa muissa jotain tuttua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa huomata et samaistumista löytyy :D Mä harvoin mitään reseptejä blogiini jaan, mut sama homma niissä. Sushipostauksessa keittiön takaosa tulvi likaisia astioita ja ties mitä kaikkea :D Mut kivojen kuvien eteen on vähän kärsittävä :'3

      Poista
  3. Mahtava postaus! En jaksa enää lukea blogeja, joissa joka toinen postaus on "yhteistyö"postaus eli oikeastaan mainontaa. Usein näissä postauksissa ei ole mitään todellista sisältöä, vain kritiikitöntä hehkutusta. Muutama blogi on jäänyt lukulistalta pois tämän takia.
    Korkkarikuvat näyttää yleensä kivoilta, mutta kyllähän se nyt on selvää, että jos jalassa on Louboutinin piikkarit, niillä tuskin on menty koko päivää ulkona... Samoin kuvat, joissa bloggaajalla ei ole sukkiksia huhtikuussa / oikeaa talvitakkia tammikuussa tms. ei sekään tunnu oikealta, sillä en usko että edes bloggaajat jaksaisivat hiihtää ulkonäön takia ilman sukkiksiaja ohuella takilla. Harmittavan vähän blogeissa näkyy muutenkaan kuvia talvipukeutumisesta, vaikka Suomessa tarvitsisi nimenomaan ideoita siihen, miten pukeutua -15 asteessa lumisateeseen, kaksi kuukautta kestävään räntään ja loskaan sekä kylmään kesään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kans nyppii vähän noi liian yhteistyöläät blogit. Ei niitä vaan jaksa lukea ja mainoksestakin häipyy kaikki teho. :/ Enemmän uskon mainosta, joka on blogissa, jossa on yhteistyöjuttuja silloin tällöin, kuin mainosta, joka on blogissa jossa 90% postauksista sisältää mainoslinkkejä tai yhteistyölahjoja.
      Toi talvipukeutumispointti on aika hyvä. Mä oon huono talvipukeutuja, mulla ei ole kauheen hienoja takkeja tai muutakaan, niin yleensä talvella asukuvista otan takin vaan pois ja jäädyn sen vartin ajan kun kuvia napsitaan :'D TOi on kyl tosi hyvä pointti!

      Poista
  4. Tää oli tosi hauska postaus ja monet näistä varmasti totta! Itse oon samaa mieltä monesta kohdasta, etenkin ekasta ja noista silotelluista pinnoista 🙈

    http://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Siis superhyvä postaus Tuuli tähän torstai-aamuun! :D Samaistun todella moneen kohtaan tässä, just silotellut pinnat, ryönäkasat ja asukuvatkin aina toisinaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana, niin hauskaa lukee teidän kommentteja ja huomata et tää postaus oli kiva :) Noi siloitellut pinnat ja ryönäkasat... millonkohan niistä pääsis eroon :D

      Poista
  6. Vähän jäin silti ihmettelemään, että miksi ostaa sitä möetiä kun se vaan on pahaa? :D Miksi ei voi olla rehellinen maailmalle ja juoda vain sitä parin euron skumppaa, jos se vaan on hyvän makuista? Nimimerkillä Alkon alahylly on paras :D Jännä vaan kun ihmisten pitää kiillottaa sitä pintaa näissä blogeissa niin hirveästi ja kukaan ei enää ole vain aito oma itsensä. Mielummin mä kattelisin välillä postauksia vaikka kopparbergin siideritölkistä kuin sellasta ainaista skumpanlipitystä ja merkkivaatteita millaiseksi tosi moni blogi on vain mennyt. Sit tosielämässä kuljetaan H&M:n perusvaatteissa ja saunan jälkeen juodaan lonkero kissankarvaan sotkeutuneet kollarit jalassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun se pullo on niin kaunis! :D Se on sellainen ikoninen sisustuselementti! Ja se sisus juodaan sieltä kun ois se nyt aika haaskausta pitää täyttä pulloa happanemassa kämpässä. Mut joo, oon samaa mieltä et oon vähän huono viinin ystävä, kun El Tiempo on lempivalkkariani, ja kuohuvasta tykkään Fresitasta ja JP Chenetistä :D Shampanjapuolelta Mumm on parasta.
      TOi on joo totta, mut itte ehkä haluan just jakaa sen "luksuspuolen" mun elämästä täällä, jokseenkin oon miettiny kyllä laajentamista, kun vähän ärsyttää kun ihmiset kuittailee helppoa elämää ja muuta, kun ei tiedä taustoja. Toi sun kuvaus on kyl ihan totta, iteki tääl muokkailen just kuvia ja videoita rähjäset leggarit jalassa hiukset takussa :D Mut eipä tästä tekis mieli kuvaa ottaakaan, kaikkois kaikki viimesetkin lukijat XD

      Poista
  7. Haha, tämä oli ihan superhauska postaus ja moni kohta ihan varmasti totta! :D Tunnistan itsessänikin ainakin nuo siloitellut pinnat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et tää oli hyvä postaus! :D Ja tosi monihan näist kohdista pitää paikkaansa monen bloggaajan kohalla. Ei tietty kaikkien, mut monilla :)

      Poista
  8. Hei tää oli älyttömän hauska postaus! Paljon asioita joihin pystyy samaistumaan, esim. koti ei aina todellakaan ole missään priima kunnossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla et tää oli samaistuttava postaus :D

      Poista
  9. Hyvä postaus mun mielestä koska nää on semmosta et jokaisesta varmasti löytyy tää ominaisuus! Mä ite tyrkytän blogiani kaikkialle, sillä olishan se nyt piristävää että jotain kautta saisin myös blogilleni yleisöä joka innostaa ja motivoi kirjoittamiseen. Kaikki aloittaa jostain! En itse ole tehnyt blogi-yhteystyötä ja tuskin teenkään, sillä seuraajia on huimat 43 :) Itse en ostaisi ikinä Moetia sillä sitä olen maistanut ja tykkään enemmän muumilimusta kossulla :)

    tässä vielä se linkki >> www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siinä bloginsa tyrkyttämisessä mitää pahaa oo mun mielestä, kun ei samaan hengenvetoon väitäkään etteikö lukijat kiinnostaisi :) Itsekin mainostan blogiani facebookissa varmaan ärtymykseen asti :D

      Poista
    2. Ja sehän on hyvä, koska mä en olisi ikinä törmännyt sun blogiin ellet olisi sitä faceen linkannut ja tykkään tästä sikana vaikka mun tyyli on erilainen!

      Poista
  10. Haha, en kestä kuinka hyvä postaus! :D Oon niin samaa mieltä ja omassa blogielämässäni näkyy etenkin tuo pintojen siloittelu. :D Siisteys yms on osaltani vain illuusiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana kuulla tosiaan et säkin tykkäsit tästä! :D Ja sama täällä, nyt en kehtais ottaa kuvaa meijän keittiöstä :D

      Poista
  11. Pakko kyllä sanoa, että tuli vähän hämmentyny olo tästä postauksesta. Ei siksi, ettenkö olisi joitain kohtia arvannut (siloittelu, korkkarit asukuvissa), mutta lähinnä siksi, että nyt tuli semmonen fiilis ja kysymys omaan mieleen, että kuinkahan paljon sun ostamista "trendikkäistä" jutuista on ostettu siks että ne on trendikkäitä eikä siks että oikeasti pidät niistä?

    Itse tunnen henkilökohtaisesti bloggaajia ja seuraan hyvin monenlaisia bloggaajia, sekä tyypillisiä Indiedays-bloggaajia että sitten semmoisiakin, joilla ei ole isoa yleisöä eikä massatyyli. Mun mielestä kaikista bloggaajista parhaiten erottuu just ne, joiden blogeissa ei toistu ne samat teemat kuin monilla muillakin kuten juurikin Moët (kirjoitetaan muuten noin eikä Möet), Michael Kors ja mitä näitä nyt on. Oon seurannu blogeja melkein 10 vuotta ja mun mielestä on ollut just tylsintä siinä ajassa näkemistäni asioista se, kuinka moni lähtee samalle linjalle niiden Moët-pullojen ja samanlaisten laukkujen ym. kanssa. Jos haluaisin lukea sellaisesta muodista, ostaisin muotilehden. Blogeissa ainakin mua alunperin viehätti eniten just se, kun näki erilaisia, persoonallisia tyylejä!

    Kuten yllä mainittu, tunnen useamman bloggaajan, ja tuntemani henkilöt ovat sellaisia, ettei heidän blogeistaa Moëtia tai muuta vastaavaa löydy. He eivät myöskään laita korkkareita vain asukuvausten ajaksi päälle jos eivät todellisuudessa kävele korkkareissa koko päivää eivätkä he valehtele siitä, kiinnostaako heitä rahan tienaaminen blogin kautta vai ei. He ovat kuitenkin ammattibloggaajia, ja olisi todellakin valehtelua väittää, ettei palkansaanti kiinnosta. :) Ehkäpä juuri siksi he ovatkin ammattibloggaajia.

    Kiva ja erilainen postaus, mutta paljasti vähän jänniä puolia susta. Varmasti myös monesta muustakin. Ehkäpä kuitenkin, kun tiedostat nämä julkisuuskuvatemput, voisit rohkeasti astua niitä vastaan? Olla oma itsesi ostamatta skumppaa (tai muutakaan) josta et tykkää blogin takia? Mä olen seurannut sua Strawberry Chocolate-ajoista, ja aloin seuraamaan sua just siks kun olit persoonallinen, oma itsesi.

    Sori kauheesta kilometrikommentista, mutta tää herätti ajatuksia :) Eikä siis mitenkään negiskommenttina tarkotettu, mun mielestä nää asiat on just hyviä nostaa pinnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinnäkin: Ai kamala miten joku voi vielä muistaa Strawberry chocolaten :D En tiedä ollako tyytyväinen vai häpeissäni!
      Toisekseen: En ole ostanut mitään "trendikkäitä" juttuja vain koska must, kaiken olen hankkinut juuri siksi koska tykkään niistä. Tuota Moëttiä lukuunottamatta, jossa siinäkin pullosta tykkään. Mun tyyli on joo tasaantunut huomattavastikin siitä mitä se lolita/gyaruaikaan oli, mutta koen silti omaavani niitä piirteitä tyylissäni (käytän yhä MA*RSia, Delyleä, DaTuRaa yms ei-niin-geneerisiä-merkkejä, vaikka Chanelia ja Vuittonia ja Nelly.comia ja Addua pukeutumisessani onkin). Ja tavallaan väsyttää aina puolustella, kun porukka kommentoi että "ennen olit niin omaperäinen ja nykyään massa". Niin, tyylini on muuttunut, ja en esitä mitään mitä en ole. Paitsi kun käytän välillä asukuvissa korkkareita. Senkin teen siksi, kun nään että tiettyyn asuun sopisivat tietyt kengät parhaiten, mutten vaan _voi_ kävellä koko päivää piikkikoroilla, kun en lähde asukuvia keikistelemään kaupungille vain kuvien takia, yleensä minulla on jotain muutakin menoa. En tiedä ketä bloggaajia tunnet, mutta mun on kyllä pakko myöntää, että kaikki bloggaajat jotka minä henk koht tunnen tekevät noin, en ole ainoa joka kusettaa tässä kohtaa :D

      Ja en ottanutkaan tietenkään negiskommenttina! Saa aina kirjoittaa jos herää fiiliksiä. Ehkä ittellä täs ainoastaan särähti toi "Oma itsesi"-kohta, en tiedä mitä sillä tarkoitit (juuri sitä moëttiä [pullon kyljestä piti tarkistaa ja joo, oon kirjottanut väärin] ja korkokenkiä, vai lolitamuotia versus nykyistä tyyliäni). Kuitenkin olen se oma itseni juuri nyt. Ja pyrin omasta mielestäni tietyllä tapaa erottumaan porukasta mielipidepostauksilla ja juuri sillä että olen avoimesti brony ja pelaan pelejä ja muuta vastaavaa, joka ei niin hirveän suuressa huudossa ole siinä massabloggaaja-virrassa :)

      Poista
    2. Strawberry chocolatesta asti mäkin oon seurannut! Sehän oli just blogien kulta-aikaa, nykyään kaikki on liian hienoa ja kiiltokuvaa :D Tämä postaus oli kyllä hyvä ja nimen omaan ajatuksia herättävä. oispa hauska nähdä jos jotkut Suomen suosituimmat bloggarit tekisivät jonkun postauksen aiheesta "My day: REHELLISESTI".

      Poista
    3. Voi apuaaaa mä oon ollu autuaan onnellinen ja elänyt siinä uskossa ettei kukaan muista hirvittävää Strawberry Chocolatea :D Olin väärässä. Tosi ihana kuitenkin kuulla, et tääl löytyy niitä jotka on seurannut jo pitkään, aivan ihana kuulla! JA totta, toi ois oikeesti mielenkiintosta :)

      Poista
    4. Milla: ei oo todellista!! Mä poistin sun kommentin ehtimättä lukea sitä edes!!! D: jaksatko mitenkään kirjoittaa uusiks? :'(

      Poista
    5. Tää mobiiliversio on niin kemmanen, et tää ottaa vähän mitä sattuu, ja kun koklasin painaa julkaise ni painoikin poista...😭

      Poista
  12. Hauska postaus! Tulee kyllä aina välillä siivottua kotia paikotellen parempia kuvia varten. Jos haluan kuvata tavaroita maton päällä, mutta ei huvita imuroida ensin niin teippiharja on ihan paras :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun tykkäsit :) Teippiharja pitäs hankkii itekin! :D Ni pääsis vähän vieläkin vähemmällä XD

      Poista
  13. Haha hauska postaus ♥ Moneen näistä varmaan sortuu jokainen joskus varsinkin sosiaalisen median kulta-aikana, ei ainoastaan bloggaajat ;) Tunnistan tietyistä faktoista itseänikin, mutta esim korkkari-asiassa en ole ainakaan tähän päivään mennessä 'feikannut'... Täytyisi kyllä varmaan, sillä välillä tylsää olla korottomissa kengissä kuvissa, kun korkkarit korostaisi jalkoja paljon kauniimmin <3 Moëtia en itseasiassa ole koskaan maistanut! Täytyisi varmaan maistella, kun kaikki sitä niin 'kehuu' :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rispektit, mun jalat ei kyl kestä juurikaan korkkareilua :D Tai ihan matalilla koroilla joo, mut harvemmin korkeilla. Ja kandee kokeilla, jos tykkää kuivasta viinistä ni sit toi varmaan iskee :D

      Poista
  14. Ei hitsi, tää oli niin hauska ja nää on niin totta! :D erityisesti allekirjoitan ton ekan, koska hei blogin voi piilottaa näkymään vaan itselleen jos kerta kirjoittaa vain itselleen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan :D Ihana et tykkäsit tästä postauksesta <3

      Poista
  15. Mielenkiintoinen postaus! :) Mut pitää kyl sanoa aiheeseen liittymättä, et siulla on todella kaunis vyötärö, osui silmään heti tuossa ekassa kuvassa. :) ^^

    VastaaPoista
  16. Hahah, tää oli hauska! :) Ihanaa kun kaikki ei ole oikeesti aina sitä mitä kuvat antaa vaikuttaa. Mää esim kotona makkaan aina jotku pierulegginsit jalassa sohvalla syöden sipsuja ja niistäkin puolet on pitkin rinnuksia. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäsit! Ja haha tohon voi niiin samaistua! Se joka ei voi ni valehtelee :D

      Poista
  17. Pakko sanoo tosta moetista, et kyllä varmaa jotkut oikeesti siitä pitää.:D Kannattaa maistaa sitä nectar imperialia, jos et jo ole. Mun mielestä se ainakin oli hyvää ja sitä oli helppo juoda (join sitä tosin vain lasillisen), vaikken siitä perus moetista niin välitäkään.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis tietty varmasti jotkut tykkää :) Jos kuivast viinistä muutenkin innostuu ni sit varmaan toi on hyvää. Mut jos aletaan hifistelemäänkin, niin ei se möetti (vai miten kirjotetaankaan, en saa kaksoispisteitä e:n päälle) ole mitään laatuviiniä (enkä sano, että mitään laatuviinejä pitäskään vaan juoda, jos tykkää niin tykkää! En oo koskaan maistanut kuin vain sitä perus, pitäs varmaan kokeilla tota, ja sit sitä ice-editionia :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  18. Tää oli hauska ja mielenkiintoinen postaus!;D Mä otan kyllä lukijoitakin huomioon, mutta reissujuttuja kirjottelen kyllä paljolti omaksi ilokseni, että muistaisi vaikka vuosien päästä mitä kaikkea reissuilla tapahtui :) Mä en kyllä joisi mitää vaa hienon pullon takia :D Mutta hyvä myöntää se ;) Nämä kaikki on varmasti totta jollain tapaa ja aina on just hyvä muistaa, että kaikki ei oo sitä miltä näyttää :)

    VastaaPoista
  19. Hahah tää oli niin hauska postaus, paikkansa pitää varsinkin tuo Moet-juttu! :D Ja pakko yhtyä tuohon erääseen kommenttiin tossa ylempänä, daamn mikä tiimalasivyötärö!!

    VastaaPoista
  20. Haha, hauska lista! :D Toi "ihan vaan itseäni varten bloggaan" on ehkä se kaikkein perustavanlaatuisin kommentti, jota kuulee miltei joka bloggarilta, mutta johon on miltei poikkeuksetta mahdoton uskoa. Jopa minä bloggaan myös lukijoita varten, en vain itseäni. >:D

    Mä muuten harrastin tota yhden nurkan siivoamista valokuvia varten jo ennen kuin aloin blogata! :D Tykkäsin ottaa nättejä kuvia tavaroista sun muista, eikä asiaan tietenkään sovi mitkään sotkut taustalla, joten kaikki piti raivata pois ja pölyt pyyhkiä. (Apua, tää kuulosti vähä hipsterikommentilta - tyyliin "feikkasin valokuvissa jo ennen ku blogifeikkaaminen keskittiin!")

    Olen ehkä tosi huono bloggaaja, mutta olen maistanut Moetia vain kerran, enkä ihan oikeasi tykännyt siitä - enkä ole ikinä ostanut sitä itse, enkä ostakaan. :D En vain ole kuohuvien ystävä. Sen sijaan blogissani vilahtelee sekalaisia punaviinejä. :D

    viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista