maanantai 2. toukokuuta 2016

Guess my outfit☆

Huh mikä viikonloppu! Kaasoni Salli tuli käymään to-su luonani, ja järkkäsi aivan ihanat ja parhaat polttarit koskaan! Perjantai menikin polttarijuhliessa, lauantai löllöillessä ja sunnuntaina asukuvaillessa. Polttareista tulee postausta, Salli the hovikuvaaja ikuisti juhlia ja saan kuveja käsiini jossain vaiheessa. Vähän epäjärjestyksessä siis, tässä asukuvia sunnuntailta, jolloin oli aivan ihanan lämmin sää! Tuuli oli kyllä kamala ja otsahiukset ovat kamalat: Ne eivät ole joko paikallaan ollenkaan tai kauhea rako niiden välissä. No, eipä auta kuin elää sen kanssa. 

 Jacket, top: Guess, shoes: Misu, bag: Chanel, bracelet: gift, skirt: MA*RS

Jakku on ollut pidempään ostoslistalla, sellaista nimittäin minulla ei ole ollenkaan ollut. Guessillä pyöriessämme Patrician kanssa, silmiini iski tuo valkoinen yksilö. Samalla reissulla huomasin tuon ihanan pinkin peplumtopin, joka oli kuin suoraan DaTuRan liikkeestä. Ihanaa kun gyaru-uskottavia vaatteita bongailee aina silloin tällöin. En ole tiennytkään, että Guessillä on ylipäätään noin upeita vaatteita! Suhtautumiseni Guessiin on ollut aika meh, koruja lukuunottamatta, kun heidän laukkunsa ovat nykyään jotenkin tylsiä eikä iske meikään ollenkaan. Pitääpä alkaa useamminkin vierailemaan Guessin liikkeessä, jos esimerkiksi kaipaa nättiä juhlamekkoa.

46 kommenttia:

  1. Nätti asu, ja toppi näyttää kivalta! Plus tietty toi chanel on edelleen niin ihana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunokainen <3 Ja joo, toi laukku on niin lemppari ^_^ Ihanalle tuntu saada se käyttöönki! :D

      Poista
  2. Hei wau ja apua, miten upee ilmestys olet!!♡ Niin ihanaa silmäkarkkia tää asu!☆ Innolla odotan sulta polttaripostausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja hei makeeta että guessilla on noin herkkuja vaatteita, just tollasta toppia olenkin etsiskellyt jo tosi kauan, näinköhän on lähdettävä isolle kirkolle shoppailee? ;)☆

      Poista
    2. Voi kiitos ihana!! Tosi kaunis kommentti <3 Ja polttaripostausta todellakin tulossa ^_^
      Ja joo peplumtopit on kai vähän out of fashion nyt, en oo ainakaan pahemmin niitä nähnyt! :o Siks olikin ihan pakko tarttua tilaisuuteen ku ton bongasin, ihanan värinen, blingblingiä ja kaikkea! Kannattaa ehdottomasti mennä nappaamaan itelles toi, olivat vikat mallit hyllyssä ;)

      Poista
  3. Nyt oli kiva asu! Ihanasti guyaru, mut samalla sen verran ns. normaali että kehtais laittaa vaikka johonkin juhliin! Oot upee! Polttarikuvia odotellessa, koska näin jo instasta, että siellä oli taas #megatukka ja se on kyl sun asukuvissa ollut aina parasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja polttarikuvii tulossa kun Salli ne saa muokkailtua :) Joo megatukkaa oli jo vähän ikäväkin :) Kiva kun oli mahdollisuus sellainen laittaa!

      Poista
  4. Oiiii ihan ylisöpö asu ja ihanan värinen tuo peplum toppi! <3 Ehkä pitäisi itekkin käydä guessillä kurkkaamassa.. :-)

    Janica K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Siel oli vaikka ja mitä ihania vaatteita taas :) Ja tosiaa toi peplum oli iiihanan värinen ja mallinen ja tykkään kovasti! Ja kiitos hei <3

      Poista
  5. Oi mikä ihanan kesäinen asu sulla jo onkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos <3 Joo oli muuten lämmintä sunnuntaina ni passas kesävaatteissa liikkuakin :D Ton jakun kanssa oikeestaan tuli kuumakin XD

      Poista
  6. Wwautsi mikä asu! <3 Sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  7. Tuo toppi on rakkautta! Ihana kaikella tapaa! Kelpaisi omaankin vaatekaappiin jos toppeja osaisin pitää. Sopii sinulle hirmu hyvin! Rohkeaa laittaa noin lyhy hame. Sopii sinulle silti hyvin! Ihanat kengät! Kaunis olit jälleen

    VastaaPoista
  8. Sun tyyli on kyllä niin ihana♥! Tuo valkoinen jakku on todella kaunis, pitäisi varmaan omaan vaatekaappinkiin hankkia jakkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin rakastuin jakkuihin tän myötä! :) Suosittelen kaikille! <3 Ja eikää voi kiitos ^_^

      Poista
  9. vika kuva veti aika sanattomaks :D

    VastaaPoista
  10. Guessilla on myös tosi kivoja kenkiä, itsellä on ollut vissiin neljä vai onkohan peräti viisi vuotta samat tennarit, joissa alkaa vasta nyt olla kulumajälkeä. Yritin mennä metsästämään uusia yksilöitä, mutta eipä niitä enää myydä täällä perähikiällä... Kävelen sitten noilla :)

    Guessin laukkuja kuolasin joskus ja aina vannoin, että ekasta palkasta ostan Guessin, mutta ei sellaista ole vieläkään. Vaatteitakin on joitain kivoja, mutta ne on lähinnä noita toppeja. T-paidat on tosi, tosi ohuita ja huonolaatuisia hintaansa nähden (ja housuihin on turha edes yrittää tätä persettä ja näitä reisiä ahtaa), mutta minulla on yksi ihana pörröinen bling bling-bolero, joka on oikein hyvälaatuinen. Ei sitä olisi varmaan saanut koneessa pestä, mutta ei mennyt sielläkään moksiskaan.

    Ihana toppi ja asukokonaisuus on muutenkin tosi herttainen ja tyttömäinen. Oikein inspiroiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oh dont tell meh about dem shoes! Oon ihan rakastunu guessin kenkiin, ja hyvä ettei yhet nudet korkkarit lähtenykin mukaan. Kiva kuulla et ovat vielä kestävätkin niin voi laittaa niitä niiden kenkiä sit hankintaankin :) laukut ei oikee oo mun juttu heiltä kyllä ^_^'

      Ja siis ihanasti sanottu, se et inspiroi on aivan paras palkka mitä bloggaamisesta voi saada!

      Poista
  11. Oi miten ihana asu! <3 Varsinkin toi toppi on tosi suloinen :)

    VastaaPoista
  12. Hei sä näytät ihan mallilta näissä! Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  13. Oh yeah, pitkästä aikaa sullakin taas gyaruviboja! Mahtavaa☆ hyvältä näyttää, sulla on upee figuuri *_*♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana! Joo tekee niin mieli vetästä enempi gyaruu päälle :) ja voi, kiitos <3

      Poista
  14. Todella upeat kuvat ja asut :) Nää näyttää ihan sellaisilta malli -poseerauksilta johonkin muotilehteen ♥ Oot kyllä niin kaunis näissä!

    VastaaPoista
  15. Hui osaisinpa kävellä tuommoisilla koroilla! Tai joo osaan kyllä, mutta päkiät kipeytyy niin helposti, ettei siinä kovin pitkiä matkoja kävellä. Miten sä teet ton! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä et ollu näkemässä kuinka matelin sellasta 2km/h vauhtia noilla kengillä :D noilla pystyy olemaan sen max päivän jos pääsee välillä istumaan eikä tarvii juosta. Huh en mä pystyis tollasilla megakoroilla kaupunki- tai työpäivää viettämään ! :D

      Poista
  16. Vau, sä oot kyllä upee!! Ja tuo laukku sai mun sydämen jättämään yhden lyönnin välistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä ihanuus <3 Ja ah toi Chanel on kyl rakkautta <3

      Poista
  17. Vitsi mite ihana asu Saga!<3 Tykkään ku sulla on aina niin tyttömäisiä ja kauniita vaatteita ja kenkiä :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sulta tulee aina niin ihania kommentteja <3 Ihana sinä <3 Kiitos :)

      Poista
  18. Voi miten ihana asu! :> Jotenkin itse vierastan noinkin kirkasta väriä paidoissa ja topeissa tai ylipäätään muissa vaatteissa, mutta sulle tuo passaa oikein hyvin. Kieltämättä mun vaatekaappini tarvitsisi uutta väriä... Heh, ehkä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitosn<3! Ymmärrän hyvin etteivät kirkkaat värit oo ihan kaikkien juttu ^_^ mut pinkki on kyl parhautta, se kun passaa mihin tahansa tyyliin! (Y)

      Poista
  19. Ompa kaunis asu! Kaikki sopii niin saumattomasti yhteen ♥

    VastaaPoista
  20. Ihanan pinkkiä! Tosi kiva blogi, liityin lukijaksi :)

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista