keskiviikko 18. toukokuuta 2016

DaTuRa☆


Ihana Kati luopui sitten gyarusta, joka oli todella harmi, koska tykkäsin hänen tyylistään yli kaiken. Noh, jotain hyvääkin eli Kati sitten luopui ihanasta gyaruvarastostaan ja sain nämä aarteet, joita olen hänellä ihastellut! Ajattelinkin nyt tässä sitten esitellä nämä upeudet, jotka ovat kaikki DaTuRa-nimiseltä japanilaiselta oneegyaru-merkiltä. En malta odottaa että nämäkin pääsevät käyttöön, varsinkin nuo hameet ovat ihan täydelliset! 

Huhhuh kun pinkkien vaatteiden kuvaaminen on vaikeaa! Eli siis, pinkki peplumpaita ihanilla blingblign-koristuksilla. Tämä oli oikeastaan se inspiraation lähde miksi ostin sen Guessin pinkin peplumtopin, sillä tästä vain haaveilin silloin. No, nyt omistan molemmat, mutta on näissä kuitenkin sen verran eroja että erilaisilta näyttävät päällä. 

Timangilinjalla jatkuu, nimittäin seuraavaksi valkoinen kaunis mekko! Tämän hankin koska mielestäni tämäkin mekko muuntuu niin arkeen kuin juhlaankin mainiosti. Kankaassa on pitsikuviointia, joka tekee siitä myös oikein ekstrasöpön! Tälle keksinkin jo heti käyttökohteen! Valkoinen tietty on aina niin hazardi väri ainakin itsestäni, kun olen tällainen säätäjä. Vihrerää teetä valkoiselle vaatteelle, been there done that. 

Nyt nämä rakkaushameet! Timantteja näissäkin mutta hiukan eri muodossa. Oikeasti, tuo printti on vaan ihan rakkautta! Siksi hankinkin molemmat hameet, valkoisena ja mustana, koska ah tuo printti. Syitä miksi tykkään niin kovasti japanilaisista vaatteista, on nimenomaan tuo suloisten ja naisellisten printtien käyttö, jota ei pahemmin näissä länkkärivaatteissa näy. 
Siinäpä oli minun DaTuRa-saalis. Mitäs tykkäätte? Iskeekö nämä tämäntyyliset vaatteet teihin? Sain kaupantekijäisiksi vielä DaTuRan vyön, mutta se jäi nyt kuvista uupumaan. Asukuvia näiden kanssa on tulossa totta kai pian, sillä olen niin iloinen että sain nuo pitkäaikaisen unelmoinnin kohteena olleet hameet, joita lähdin uutenavuotena Tokiosta metsästämään viimein itselleni. Olisihan noita ollut myynnissä Yahoo!-auctionissa ja mbokissa, jotka ovat japanilaisia versioita huuto.netistä. En kuitenkaan niistä viitsi lähteä tilailemaan, koska hintoihin tulee yllättävän paljon lisiä kun maksat välitysfirmalle sekä postikulut ja japanilaisen tilisiirtomaksun ja niin edelleen. Kiinnostaisiko teitä muuten lukea enemmänkin kuinka tilata ulkomailta asioita? Tai tutoriaalit ylipäätään? Edelliseen postaukseen tuli paljon kehuja kampauksestani, ja ajattelin kysäistä että kiinnostaako teitä lukaista, kuinka teen kampaukseni? :) 

57 kommenttia:

  1. Toi valkoinen mekko ois tosi ihana ihan tällaiselle 'taviksellekin'. Jonkun kivan boleron kanssa menee hyvin juhliin. aika blingejä kyllä nää gyaru-merkkien vaatteet, printeissäkin on timantteja. :D

    Kampauspostausta, kyllä! #Megatukka pitää saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla et tykkäät, ja joo, toi mekko varsinkin sopii ihan tavalliseen tyyliinkin tosi hyvin! :) Ja hiustutoa tulossa siis heti kun saan aikaseks tehdä sen ^_^ <3

      Poista
  2. Upeita hameita, printti on just eikä melkein (: Valkoinen mekko sopisi kans kauniiden korkkareiden kanssa (:

    VastaaPoista
  3. Upeita hameita, printti on just eikä melkein (: Valkoinen mekko sopisi kans kauniiden korkkareiden kanssa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla et tykkäät! Noi hameet tosiaan on just eikä melkein, säpä sen sanoit :D <3

      Poista
  4. Voi miten suloisia vaatteita, varsinkin nuo hameet! Kukkakuosi jaksaa aina ihastuttaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkakuosi on ihan parhautta kyl :) <3 Tosi ihana et tykkäät näistä kans :)

      Poista
  5. Aivan ihania noi ruusuhameet ja toi peplum <3

    VastaaPoista
  6. Todella ihania vaatteita.:) <3 voisin kotiuttaa kaikki itsekin vaate kaappiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katilla on viel muutama vaate myymättä, kannattaa mennä kurkkimaan mitä viel on tarjolla! :D

      Poista
  7. Ihanuuksia! ♥ Jotenkin ihan täysin sun näköisiä ^_^

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
  8. Toi valkoinen mekko ja noi hameethan on ihan täydellisiä! Mun päälle varmaan vähän liikaa blingiä, mutta yleisesti älyttömän söpöjä ja kauniita vaatteita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! No voisin kyl jotenkin ton mekon ainakin sunkin päälle kuvitella ihan hyvin :)

      Poista
  9. Tuo ruusukuosi on kyllä niin kaunis että.. <3 Kelpais kyllä tännekki tollaset hameet :)

    VastaaPoista
  10. Tuo valkoinen mekko on niin täydellinen! Tosi ihania :)

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et tykkäät siitä <3 ^_^ <3 Kiitti <3

      Poista
  11. Niin söpöjä vaatteita! :) Ja todellakin rakkaushameet, aivan ihana kukkakuosi. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos <3 ^_^ Eikö ookin noi hameet ihan täydelliset <3 :D

      Poista
  12. Ihania vaatteita! Naisellisuus on jotain niin parasta vaatteissa. Nuo hameet etenkin! Ihania! Jokaisen vaatekappaleen voisin ylleni pukea.
    Odotan innolla näkeväni näitä ylläsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jajaja tutoriaali kampauksesta ois jees! Vaikka olenkin lyhyt hiuksinen

      Poista
    2. Voi kiitos <3 todellakin naisellisuus+tyttömäisyys on ihan parasta <3

      Poista
    3. Ja tota hiustutoriaalia on tulossa! <3 ^_^

      Poista
  13. Oi on kyllä kivoja vaatteita ♥ Mä olen tainnut aiemminkin kommentoida, että mä en silleen guary -tyylistä välitä, mutta nämä vaatteet on niin ihania, että sopisivat ihan normaaliinkin tyyliin :) Asukuvia odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Ei ole niin vaikeeta olla sanomatta pahasti toisille
      You know anonyymi

      Poista
    3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Mistäs arvon anonyymi tämän päätteli? Jos sen minulle osoitti. Tahtoisin perusteluja mikä tekee minusta kehitysvammaisen. Jonka ilmaisit tuolla halventavalla sanalla.

      Poista
    5. Ane: voi ihana kuulla! Noi tosiaan passais noi vaatteet ihan normityyliinkin! :) asukuvia tulossa mahd. pian <3

      Poista
  14. Vastaukset
    1. Niin arvelinkin! 😍 Yritetää pitää Suomen gyarupiirit pystyssä! (Y)

      Poista
  15. Aijaijai noi hameet on kyllä tosi ihania!! (;__;)

    VastaaPoista
  16. Nyt tulee outo kysymys, mutta: Sähän tykkäät MLP:stä, joten onko sulla mitään lempiponia niistä ja tykkäätkö enemmän näistä uuden sukupolven poneista vai niistä vanhanaikaisista? :) Hassua kysyä aikuiselta ihmiseltä, mut olkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään paljon ja ei oo hassu kysymys <3 tykkään niist uusista poneista, en niinkään niistä vanhoista, vaikka tavallaan nekin on ihan söpösiä :D ja on lemppari, tykkään Twilightistä sekä Pinkie Piestä :D <3

      Poista
    2. Ha, mä tykkään enempi Fluttershysta, mut jos pitää ostaa jotain ponituotteita niin sit kyl Twilight vie. Siinä on vaan kivemmat väriyhdistelmät :)

      Poista
    3. Fluttershy oli pitkään kans mun lemppari, ja on vieläkin väriyhdistelmän perusteella. Ehkä kun itekin on tullu rohkeutta kerättyä niin se Fluttershyn hissukkamaisuus sit olikin vaikeemmin samaistuttavissa :) Mut tosiaan Twilight on hurjan kiva hahmo ja esteettisesti silmää miellyttävä, Pinkie Pie on hauska hahmona ja tykkään kovasti sen luonteesta sarjassa :D Plus et mun mies on lahjonut mua Pinkie-kamalla niin siksikin <3

      Poista
    4. Tunnustan kyllä että mulla on sängynpäädyssä 50cm korkee pikku Fluttershy..... :D Työpaikalla ehdoton on Pinkie-muki. Herättää huvitusta ainakin firman miehissä, mutta siinähän nauravat. Pitäähän se jonkun tuottaa iloa maailmaan. Ootko tutustunut Iron Fistin poni-mallistoon? Tai Minna Parikan poni-korkkareihin? Molemmista löytyy mun mielestä aivan ihania vaihtoehtoja!

      Poista
    5. Joo kumpiinkin olen :) Mut jotenkin ne ei vaan sit silleen iske et niitä hankkisin itselleni, mut tykkään kyl muuten :) Ponit on kyl ihania, meillä on olkkarissa vitriinissä meidän ponikokoelma :D Mitään isoja pehmoja jne ei ole, mutta himoitsin kyl kovasti kun Fantasiapeleissä oli se jäätävän kokoinen pinkie-pehmolelu :D Mut ois ehkä ollut vähän epäaikuismaista maksaa 170€ pehmolelusta... :'D

      Poista
    6. ...Vai olisiko sittenkään, jos nurkassa katsoisi sitten päivittäin julman suuri Pinkie :D :D :D

      Poista
    7. No oot kyl oikeessa, ehkä priorisoin rahankäyttöni ihan väärin... :D

      Poista
    8. Hei aina on kivaa tutustuu aikuisiin ponifaneihin, haluuks laittaa spostia mulle ^_^ Ois mukavaa jutella lisää ihmeessä ^_^

      Poista
  17. Näitä sun vaatepostauksia on kyllä aina ihana lukea, vaikkei omaan tyyliin ostokset aina sopisikaan. Rakastan sitä, jos ihmisillä on selkä oma tyyli♥ Ja hei, kirjoitin juuri Blogini tarina-haastepostauksen omassa blogissani ja haastoi siihen seuraavaksi sut! Ois mahtavaa, jos ottaisit haasteen vastaan, sillä sunkin blogilla on jo pitkä ja värikäs historia, mistä olisi mukava lukea sun omin sanoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :) <3 Ihana kuulla et tykkäät vaikkei meidän tyylit ookaan käsikädessä :)
      Waah voi että kiitos haasteesta! Mä itseasiassa oon tehnytkin tän jo kun Inka heitti mua haasteella, ja tässäpä se ois: http://ganbattedesuka.blogspot.fi/2016/04/blogini-tarina.html
      On niin kiva kun saa näitä haasteita, aika kunnia *_* <3

      Poista
  18. Noi hameet on kyllä tosi kauniit!

    VastaaPoista
  19. vautsi ihania vaatteita <3 kivan tyttömäisiä ^^!

    VastaaPoista
  20. Kaikki vaatteet ovat todella ihania noista, kyllä kelpuuttaisin omaan vaatekaappiinkin erityisesti tuon topin :) Ja ulkomailta tilaamisen tutoriaalit kiinnostaa, en tajunnutkaan että Japanin kanssa joutuu kikkailemaan. Jenkkilästä kun tilaa, niin riittää että tullaa tai antaa FedExin tullata puolestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo japanin kans joutuu kans kikkailemaan, kun harva firma shippaa suoraan suomeen :( Pitää hommaa välitysfirma, joka tilaa ja sit ne ottaa oman palkkionsa ja japanissa on käytössä joku tilisiirtomaksu ja sit postikulut ja sit shippaus suomeen vielä päälle niin niitä yllärikuluja sit tulee >_< Tullaaminenkin on sit Suomen päässä se oma prosessinsa :D

      Ja hei ihana et tykkäät, voisin just ton topin kuvitellakin sun tyyliseks! :)

      Poista
  21. Super söpöjä vaatteita <3 varsinkin noi hameet ja valkoinen mekko. Uskon että näyttää myös kivalta sulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UUu hei kiitos <3 :)Pian niist tulee asukuvia et pääsee näkemään miltä ne käytännössä näyttää :D

      Poista