maanantai 9. toukokuuta 2016

VIDEOPOSTAUS: Help me with hair☆


Heipä hei videon muodossa! Eli siis, pohdintaa omista hiuksista ja miten niiden kanssa tulisi olla. Ja hei nyt on sentään värit videossa kohdillaan. Pitäisi kyllä joo alkaa tätä videopostailua harrastamaan vähän enemmän, jos teitä siellä kiinnostaa katsella meikän läpätyksiä minuuttitolkulla. Mutta mitäs sitä nyt liikoja tähän kirjoittelemaan, pian tulossa ihan perinteistä kuva+tekstipostausta taas syvällisistä aiheista ja myös kauneudenhoidollisista jutuista! Palaillaan<3 


42 kommenttia:

  1. Värjää sellanen hunajanvaalee, siihenhän voi sit kokeilla kaiken maailman color maskeja kotona, et saa niitä pastellisävyjä vaan vähäksi aikaa.
    Älä ota teippejä, ota mago-pidennykset! Paljon hellävaraisempi ja luonnollisempi tukalle, kun ne solmitaan hiuksiin puuvillalangalla! Hinnasta en tiedä onko vähän tyyriimmät mut ainakin lopputulokset on nätimmät eikä tuu niitä teippejä sit näkyviin jos vähän huolto jää. Uusimmassa kauneus-terveys-lehdessä oli nyt muuten joku suuri tukkanumero, missä oli vertailtu pidennyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei hei en oo ikinä kuullutkaan tollaisista! Pitääpä laittaa google sauhuamaan ja ettiä lisää tietoa! Kuulostaa kyl hyvältä. Tietty se saatavuus ja hinta on kans yhdet asiat jotka vaikuttaa sit ostopäätökseen! :)
      Ja vähän vois kyl joo vaalentaa, muutenkin alkaa olla hiustenvärjyy edessä kun juurikasvua jo puolet päästä :'D Kiitoksia näistä vinkeistä <3

      Poista
    2. http://blackouthair.fi/mago/#av_section_1 tuolla oli tosi kattavasti tietoa magoista. joku tuolla alempana ehdotti microringejäkin, niin ne ilmeisesti myös hyvät ja kiinnityskohta ei näy läheskään niin törkeästi kuin teipit joillakin. magoissa tehdään toi lankasolmu omaan+pidennykseen ja microringissä sama systeemi mut hiukset puristetaan pihdeillä semmosen pienen rinkulan sisälle. :)

      Tota magoa puollan siksi, että ne langatkin saa värjättyä omaan hiukseen sopivaksi. Microringejä on taas sit muutamia eri sävyjä, mut ne on kyllä niin pieniä että ei ne helpolla näy tukan seasta.

      Poista
    3. Sä sait mut innostumaan nyt näistä mago-pidennyksistä! Siis jos näiden saatavuus on ok ja hinta ei ole paljon teippejä pahempi niin todellakin voisin ottaa testiin nämä :) Googlailin ja luinkin noista muutamista blogeista. Vissiin kaikki kampaajat eivät osaa laittaa näitä, vain muutama m,esta Helsingissä osaa tämän? No täähän sitten selviää googlaamalla ja soittelemalla :) Mut hei kiitos oikein kovasti <3 Tää oli kiva tietää! Ihan täysin uusi juttu mulle toi pidennysjuttu ennenkuin kerroit :)

      Poista
  2. Kannattaa laittaa puhelin esim. kirjoja vasten, sillä toi tärinä on tosi häiritsevää :/ Ja sun huulet ei jostain syystä mene samaan aikaan puheen kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei vaan ollu mitään tasoa mihin laittaa :( En kyl itekää nauttinu tost kuvaamisesta, käsi oli ihan kuollut :'D Ja mun koneella kyl menee ääni samaa tahtia, tosi outoo!! :o

      Poista
  3. Sulla on kivan kuuloinen ääni:) Sulle sopis hyvin jotain raitojaki hiuksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana <3 Ja hei kiitti vinkistä, pitää miettii jotain raitoja tms :)

      Poista
  4. Ihmettelen vähän kun sanoit siinä blogisi tarina tms postauksessa haluavas kehittää blogiasi, mutta julkaiset kuitenkin vasemmalla kädellä hutaistua sisältöä harva se päivä. sun blogi on muuttunut tosi nopeasti huonompaan suuntaan ainakin mun mielestä kuten sä itsekkin. olit vielä puoli vuotta sitten persoonallinen ja erilainen mut nyt susta on tullu samanlainen merkin perässä juokseva pintaliitoskumppapissis kuin monista muista epämääräsistä lifestylebloggaajista, ainakin yheltä tunnut ottavan aika paljon viitteitä ulkonäöstä vaatteisiin. sun blogihan tämä on ja tyyli muuttuu joo mut harmittaa vaan kun tykkäsin sun blogista ennen kun se oli pelkkää chanelia ja yhteistyötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän hutaisupostauksia nyt viimeaikoina on tullut kun postaustahti on hidastunut? Plus en ymmärrä sitä että miksi mun pitäisi olla jotain mitä en ole? Enkai väkisin ala ylläpitämään jotain tyyliä joka ei ole mua, sen takia että ihmiset haluaa pitää musta jonkun tietyn kuvan. Mun tyyli on muuttunut ja piste, ja se ei ole käynyt sen takia että mä haluaisin olla joku "pintaliitoskumppamassabloggaaja". Vaan koska olen nykyään mitä olen. Ja blogi elää sen mukana totta kai. Ja yhteistöitä ei ole ollut mulla pitkään aikaan, jos nyt noi sheinin ja romwen jutut unohtaa :D Nekin vaatteet olen sieltä tilannut ihan itse. Ja musta on aika kurjaa sanoa että joku ihminen on muuttunut huonompaan suuntaan, vieläpä sieltä itse anonyymiteetin turvin. Haluaisin tietää millainen ihminen sä olet, oletko ollut koko ikäsi aina samanlainen, samantyylinen ja samoilla mielipiteillä varustettu?

      Poista
  5. Hihii, ihana video ja ihana sä<3 Oot niin aito :') Mun mielestä sulle sopis tosi hyvin blondi, mutta onhan luonnollinen aina luonnollinen :) Voihan sitä toisaalta kokeilla ja palata takas, jos ei tunnu hyvälle :) Vaihtelu virkistää, myös otsatukan suhteen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos söpis <3 Ja blondi oli kyl niin ihana ja helppo... Totta, aina voi värjäillä takas, mut noiden pidennysten ja lisäkkeiden kans se on sellasta säätöä :D

      Poista
  6. Sulle sopii kyl toi nykynen väri tosi hyvin! Mutta jos pidennyksiä mietit nii mielummin just mago- tai microloop (en muista nyt tähän hätään suomennosta) mutta kuitenki sellaset on paljon tukkaa hellivämpiä kun teipit, ja lopputulos on yleensä luonnollisemman näkönen.

    Otsatukkan saa aina leikattua takas jos sitä alkaa kaipaamaan ;) Eli rohkeesti vaan kokeilemaan erilaisia juttuja hiusten kanssa, kokemuksen perusteella voin sanoo että ei voi tietää sopiiko mikä väri itelle tai hiustyyli ennen kun sitä on kokeillut.

    Mut ihana video ja ihana sinä, niinkun aina :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos <3 noi magopudennykset alkoi meikää iha tosissaan kiinnostamaan! :) pitää tsekkailla mikä niiden saatavuuskin on! Ja tota mä aattelin sen otsiksen kans, et jos alkaakin ahdistamaan ni sit vaa kampaamoon mars :D kiitos ihanasta kommentista <3 puss <3 ^_^

      Poista
  7. Sulla on tosi ihana ääni ja oot ihanan luontevasti kameran edessä ♥. Sulle sopii toi nykyinen hiusväri todella hyvin ja varmasti myös vähän vaalempi sopisi kanssa :)

    VastaaPoista
  8. Vaikutat niin ihanalta! :) Sulle sopis kyllä blondit hiukset, just jos pidennyksienki kanssa olisi helpompaa!
    Näytät kyllä niin hyvältä nytkin ettei sun tarvitse tehdä mitään ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihanasti sanottu, kiitu <3 joo blondit on kyl ollu kivat ja oon tykänny, kuitenki tää vaaleenruskeekin on aika "oma". Kauheeta, first world problems :D

      Voi kiitos <3

      Poista
  9. Ihana video oli vaikka lyhyt olikin <3, sellainen idea tuli että ootko kokeillut liukuvärjäystä. Voisi näyttää ihan kivalta, toki jos siitä itse tykkäisit ? Ja noi pidennyksetkin kuullostaa oikein kivalta idealta, niistä kyllä kokemusta ollenkaan ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liukuvärjäystäki oon miettiny, näyttää niin upeelta ainakin muilla! :) ja voi kiitos ^_^ <3

      Poista
  10. Hiukset on hyvät, mutta opettele piirtämään kulmakarvat oikein! Nyt ne on sen näköset, mitä tulee kun ensimmäisen kerran joku kokeilee kulmien piirtämistä. Sulle kävis selkeästi vähän vaaleampi kynä, ja koita mukailla sun omia kulmakarvoja niin että kulmakarvojen alkukohdat ei olis noin kaukana toisistaan. Käy vaikka jossain Kicksissä tms pyytämässä neuvoa niin ne ihan kädestäpitäen kertoo, millaset sopii sulle. Nykyiset on aika karmaisevat ja vaikuttaa kyllä varmasti muuhunkin olemukseen negatiivisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karmaiseva nyt on ehkö vähän yliampuvaa hei :D mulla on epämääräiset kulmakarvat luonnostaan ja viimeaikoina on ollut huonomman näköiset koska olen kasvattanut "täyteen mittaansa" niitä koska eilen kävin nypityttämässä kulmani ihan muotoon. Että voit huokaista helpotuksesta XD ja pitää käydä vertailemassa vähän kulmakynien sävyjä! :) kiitti vinkistä, kicksissä vois kyl käydä.

      Poista
  11. Mun mielestä sulle sopii tuo väri tosi hyvin :)! Otsatukkakin sopi musta, mut ymmärrän että välillä kaipaa vähän vaihtelua :)

    VastaaPoista
  12. Mun mielestä sulle sopii tuo väri tosi hyvin :)! Otsatukkakin sopi musta, mut ymmärrän että välillä kaipaa vähän vaihtelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä tykkään kyl otsiksesta, ei siinä midi, mutta vaihtelu just ois kivaa :)

      Poista
  13. Ihana video kun oot niin aito<3 Tykkään sun hiusten väristä, sopii sulle niin hyvin<3

    VastaaPoista
  14. Sun nykyinen hiusväri on todella kiva! Mut uskon, että tuolla yhdessä kommentissa ehdotetut raidat toimis myös kivasti :) Onko siinä kamerassa siis valkotasapaino pielessä? Jos kokeilet määrittää sen asetuksista uudestaan, niin eikö se vaikuta väriongelmaan mitenkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ ja joo raitoja vois kyl miettii ihan vakavissaan :) ja en tiedä mikä on pielessä, iso-lukus yritin muuttaa mutta eihän sitä tietenkään muutettua saanut >8( toi olympus on kyl niin hämärä kamera ettei pahemmasta väliä.

      Poista
  15. Mun mielestä voisi kyllä olla ihan hyvä idea kasvattaa otsatukka pois, vaikka kyllä nekin on nätit! Ja just sellanen "mansikka-blondin" väriset hiukset vois sopia, tai ootko ikinä miettinyt vähän tummempaa? Musta myös suklaanruskeat hiukset näyttäisi varmasti hyvältä :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vinkistä! Mansikkablondit ois just niin ihanat! <3 tummempaa en oo miettinyt, jotenkin vaaleampaan taittavat sävyt ovat omempi juttu :) ja otsis lähtee häiden jälkeen näillä näkymin ^_^ kiitti ihanasta vinkistä!

      Poista
  16. Hei osta se Tigin Small Talk! On oikeesti ihan överihyvä kun sitä laittaa suihkun jälkeen hieman kosteeseen tukkaan, mun ei ole enää tarvinnut tupeerata hiuksia ollenkaan. Sitten suosittelen kans sitä, että jätät kokonaan hoitoaineen pois, peset pelkällä shampoolla. Toi tigin tuote "siloittaa" myös tukkaa eli se toimii samalla lailla kuin hoitoaine mutta tuuheuttaa. Hoitoainehan ei oikeasti korjaa mitään niin se on suhteellisen turha tuote. Kokeile, en olis itse uskonut että toimii niin hyvin.

    Tukkas on muuten kyllä hyvännäköinen, mitä jos kokeilisit jotain colormaskia vaan millä sais pastellisävytystä hiuksiin muttei liikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän vielä jatkoksi että jos hoitoaineen pois jättäminen tuntuu hurjalta, niin vaihda järjestystä. Pese tukka ekana hoitoaineella ja sitten shampoolla. Oikeastaan toi olisi kai jopa optimi järjestys, kun sillätavoin hoitoaineen jämät lähtee pesussa pois eikä tukka latistu. Toinen vaihtoehto olis kanssa sellainen suihkutettava hoitoaine, että käyttäis sitä vain latvoihin.

      Poista
    2. Ah siis unohdin tuon aineen! Kiitti ku muistutit <3 vois todellakin testata :) hoitoainetta en käytä, sitä suihkutettavaa vaan, mut en käytä pesun yhteydessä :) kiitos paljon sun kommentista, oli oikein hyödyllinen :)

      Ja jotain color maskis pitäis varmaan testailla et sais ihanan sävyn hiuksiin :) kiitti!

      Poista
    3. Color maskithan tarttuu sit vaan värjättyyn/käsiteltyyn tukkaan, että kannattaa huolehtia ettei oo kovin pitkä juurikasvu luonnontilassa, kun muuten se jää eri värille! :D

      Poista
    4. Tiedetään, en ollukaa länttäämäs tähän nykyseen kuontaloon :'D

      Poista
    5. Hei tän värinen tukka vois sopia sulle, tää tyttö näyttää muutenkin sulta! t. eka ano

      http://hairstyles-galaxy.com/wp-content/uploads/2016/04/strawberry-blonde-hair-color-idea-2016.jpg

      Poista
    6. Uu siis just joku tollanen ois niin perfect!! <3 kiitos paljon😍😍😍💕

      Poista
  17. Ei ehkä sua innosta, jos oot blondeja miettiny, mut musta sulle sopis tosi hyvin sellaset suklaanruskeet hiukset!! *-* Ja otstukasta itse asiassa tosi vaikee sanoo, kumpi sopis paremmin! Mut kannattaa tosiaa just kokeilla olla ilman, ku sit on kuitenki nii helppo leikata takas, jos alkaa kaduttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho no vaikee ois kuvitella ruskeita hiuksii itelle. Ja otsis joo on vähä vaikee sanoo, we will see ja häiden jälkeen lähtee otsahiukset kävelemään! :) totta, helppo ne on napsaista veks jos ei hyvältä näytä! :)

      Poista
  18. Hei, sussa on tosi paljon samaa näköö kuin Renee Zellwegerissa! :) Mun mielestä nuo luonnollisetkin on hyvät sulla, mutta jos haluat kokeilla jotain uutta, niin esim blondit ja tummemmanruskeaa sekaan (ombre tms).

    VastaaPoista