torstai 5. toukokuuta 2016

Nellyn ostoksia☆

Pitkästä aikaa ostospostausta, vaikka mitään hurjia shopping hauleja en olekaan tehnyt. Itseasiassa, olen shoppaillut aika pitkälti vain aikuisjuttuja, kuten nytkin hankittiin parvekkeelle pöytä ja tuolit, sekä seuraava sijoitus onkin mansikka-, tomaatti ja paprikapuskat, jotka haluan ehdottomasti parvekkeelle kasvamaan kesäksi. Ja se juuri ostettu Chanelin laukkukin vielä vähän kukkaroa painaa, mutta pieni tilaus tuli heitettyä Nellylle tuossa jokunen aika sitten, jo ihan pakostakin. Polttareihin oli hankittava mekkoa ihan kuin niitä ei valmiiksi kaapissa olisikaan ollut... sekä muutossa hukkaantui ne kanafile-rintsikat jotka oli häämekon alle tarkoitus laittaa. Koska mekon kavennus on ensiviikolla, oli siis ryhdyttävä tuumasta toimeen ja tilailtava rintsikat ja mekko, ja ylimääräisyyksiähän tarttui tietysti matkaan. 

Ensin polttarimekko! Siis tämä oli niin ihana, ja vielä ihanan halpakin. Criss cross-mekko ei maksanut paljoa, vain 18 euroa alennuksessa, ja oli aivan ihana! Kaipasinkin jotain mekkoa, jossa on jotain särmää, mutta se on helppo käyttää. Ostin sen laventelinvärisen mekon Nellyltä joulukuun puolella ja huh kun se oli tiukka alhaalta ja löysä ylhäältä, sekä kangas ei joustanut yhtään. Se teki mekosta hiukan haastavan pitää päällä ja onkin risteilyn jälkeen roikkunut vaatekaapissa... Mutta back to this dress, mekko oli minulla polttareissa päällä ja kuvasaldoa polttareista on tulossa kun Salli saa kuvat muokkailtua. Koska tykästyin kovasti mekon hinta-ulkonäkösuhteeseen, oli minun tilattava sitten sama mekko mustanakin. 

Mustana mekko sitten passaakin hyvin ei-niin-räväköihin tilaisuuksiin. Mietinkin tuossa, ettei tämä mekko mustana välttämättä ole niin bilemekko kun oikei nyhdistelee, vaan sopii myös arkiseen käyttöön, jokseenkin nyt ei ehkä ihan töihin kuitenkaan. Mitäs te tykkäätte näistä mekoista?

Joo ja sitten nämä ihanat ylipolvensaappaat! Näitä olen himoinnut jo pitkään ja eräältä toivolistalta ne blogistani löytyikin. Nämä kyseiset kengät vaan olivat koossani sold out pitkään, kunnes näitä lävähti uudestaan myyntiin, ja haukkana tartuin tilaisuuteen. Näiden käyttökausi saattaapi olla jo tältä vuodelta ohi, mutta ovatpahan syksyä varten odottelemassa. Vähän ovat epämukavat jalassa, mutta koska näitä on himoittu ja toivottu niin kävelen näillä vaikka väkisin!

Tässäpä tämä shoppailupostaus! Rintsikoista nyt en mitään kuvia alakaan edes näpsimään, niissä ei ole mitään katseltavaa :D Toivepostaukset ovat olleet nyt viimekuun ja tämänkin tulevat olemaan poissa blogini postauslistalta, koska nyt on kuulkaas sellainen harvinainen tilanne että olen saanut jo kaiken mitä haluan. Uskokaa tai älkää. Joten en mitään väkisinväännettyjä wishlistejä ala tänne raapustamaan. Katsotaan kesäkuussa jälleen! Kommentoikaahan alas millaisia tuntemuksia ostokset aiheuttivat ^_^ Ja hei, kiitti todella paljon kaikista kommenteista mitä tuohon edelliseen postaukseen tuli! Todella hienoa huomata kuinka hyvin aihe otettiin vastaan :) 

28 kommenttia:

  1. Hui, ei kyl istuis mun kyljyksille noi mekot! :D Mut Nellyn mekkoalennukset on kyllä parhaita. Löytää yleensä tosi edullisesti kivoja juhlamekkoja. Ja niiden omat kenkämerkit on tähän asti olleet mun jalkaan aivan täydellisiä! Osaa nykyään tilata oman koon jos merkki on sama, niin tietää että se istuu kuin Tuhkimolle jalkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no älä muuta sano! Nellyst löytyy ihania juttuja halvalla! Ja wau, oon vähän kade tost sun kengänkoosta, et kaikki löytyy kertaheitol ja sopivina! Mä joudun usein pettymään kenkien kokojen ja istuvuuksien kans -_-'

      Poista
  2. Aivan upean näköinen mekko! Olisi kiva nähdä asukokonaisuutta näiden ympärillä (vaikka omalle plussakropalle en voisi tätä kuvitellakaan xD).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos<3 asukokonaisuutta tulossa kun polttarikuvat ovat pihalla ;)

      Poista
  3. Oi vitsit toi mekko on tosi nätin näkönen kummassakin värissä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos! Hei nää mekot vois sopii sulle aika täydellisesti ! <3

      Poista
  4. Hei ompa aivan ihanat noi mekot! Vitsi tommonen mekko valkosena ois TÄYDELLINEN<3 Olikohan niitä valkosina?:D Vitsi noi kenkulitki on ihanat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollu valkoisina, beigeinä kylläkin 8( Laitoin tohon linkin niin sieltä näkee kaikki värivaihtoehdot ^_^ Ja noi on aivan täydelliset, mukavat päällä ja hirmu kivannäköiset! ^_^ Kiitoa <3

      Poista
  5. Ihana mekko! Se näytti kuvassa minkä instasta näin ihanalta! Omalle kropalle ei sopisi, mutta sulla näytti upealta!
    Ihanat kengät! Etenkin nuo korot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo instassahan oli kuvaa tuolta polttareista! :) Kiitos paljon <3 Asukuvia todellakin tulossa!

      Poista
  6. Onpas kauniin näköisiä mekkoja, toivottavasti ovat myös hyvää ja kestävää trikoota. Hintaansa nähden silti loistavia, vaikka kangas olisikin vähän huonompaa. Minäkin odottelen näistä ihan asukuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl vaikuttaa ihan kestäville, toisinkuin sheinin ja romwen jutut :) Ja jep tosiaan hinta-laatusuhde varmasti kohdillaan! Asukuvia tulossa ^_^

      Poista
  7. Näyttääpä noi mekot näteiltä! :D Mä en oo mitään koskaan Nellyltä tilannut, mutta taidankin käydä kurkkaamassa. Noi ylipolvensaappaatkin on tosi kivat. Itse haaveilen sellasista nauhallisista ylipolvensaappaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nelly on oikee taivas! :D Kauheaa kun sinne olen eksynyt nyt viimeaikoina! Ja niitä nauhallisia ylipolvensaappaita on just nellyssä ;) Ite en niitä aio hankkii kun ne on niiiin pirulliset laittaa jalkaan :'DD Mut nätit ne on ku mitkä!

      Poista
  8. Tosi kivat vaatteet! :) Pitäis käydä kurkkaamassa mitä sieltä löytyisi nyt, vaikka onkin pelottavaa avaa nellyn sivut kun ei tiedä miten paljon tulee tuhlattua ':D

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinäpä sen sanoit!! :D Sinne kun menee niin aina löytää kaikkea! Just itekin oon sielt kivoja kenkiä ja leggingsejä ihastelliut! Ja kiitos, ihana kuulla et tykkäät näistä :)

      Poista
  9. Vau mitä mekkoja!♥ Noi saappaat on niin makeet ja omaa silmää miellyttävät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi mekot ois sullekin varmaan iiihan täydelliset! Ja noi saappaat joo, ne on ihanat!! *_* Ei auta ku alkaa opettelemaan käyttää niitä!

      Poista
  10. Tosi kivoja noi mekot! :) Etenki toi punainen näyttää niin kauniilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Toi pinkki joo oli ihan lemppari <3 Tykkään siit kovasti :)

      Poista
  11. On kyl aika kivat mekot ostanut, toi pinkki on kyl aika söpö <3 !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Toi pinkki joo on munkin lemppari noista :)

      Poista
  12. Tosi nättejä mekkoja! Odotan innolla postausta siitä, miltä nuo näyttävät sun päällä :). Nuo kengät ovat myös todella tyylikkäät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Postausta on tulossa kuhan Salli saa kuvia laitettua mulle :)

      Poista
  13. Tosi nättejä mekkoja ja ihanan värisiä :) <3

    VastaaPoista