maanantai 5. kesäkuuta 2017

*:・゚✧Yllätys✧・゚:*




Lauantaina odotti kotosalla töistä tullessani aivan ihana yllätys. Onhan se nyt mukavaa kun on tuollainen mies joka aina silloin tällöin jaksaa piristää tätä työn raskaan raatajaa. Olin siis koko loppuviikon töissä, ja oikeastaan viimeviikolla ei minulla ollut yhtään vapaapäivää, jos kouluhommat lasketaan mukaan. Keskiviikkona juhlistettiin ystäväni valmistujaisia, ja kävimme syömässä Farangissa, ja voin vaan lämmöllä suositella yhä kyseistä ravintolaa. Ehdottomasti yksi Suomen parhaista paikoista. 
Anyway, pahoittelut blogihiljaisuudestakin. Olen tosiaan tehnyt pitkää päivää, 5-18, joten siinä ei paljoa enää mehut riitä bloggailuun kun on opinnäytetyötäkin tehtävänä. Palatakseni aiheeseen, mieheni oli sitten lauantaina kokkaillut herkullisen kahden ruokalajin illallisen meille sekä ostanus shampanjaa kylmään. Istuttiin sitten parvekkeella nauttimassa alkupalat ja skumppaa, vaikka eipä kelit olleet kauhean lämpöiset ja kesäiset. Saatiin tuparilahjaksi ihastuttavalta Myrreltä tällainen shampanjacooleri, joka saa heti paljon auteettisemman terassifiiliksen kyllä aikaiseksi!
Nyt alan tässä sitten urakalla blogihommiin, muokkailemaan kuvia ja kirjoittelemaan tekstejä. Tässä vapaapäivää viettelen, ja totta kai flunssassa ollaan! Ihanaa kesäkuun alkua teille siellä ruutujen toisella puolella!

14 kommenttia:

  1. Tuollaiset pienet yllätykset ovat aivan ihania! <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana pikku ylläri, kelpais tännekin<3 En mlta odotella mitä tekstejä siellä syntyykään;) Silti ihan rennosti ota, kouluhommat ja muu elämä sun muu ovat tärkeämpiä ja bloggaus on juttu mistä kannattaa siinä tapauksessa karsia jos ei aika riitä:) Täällä odotellaan innolla tulevia postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla et postauksia odotellaan 😍 Mitään maatamullistavaa ei oo tiedossa ihan heti, mut tällasia perusjuttuja! Asukuvat tulikin jo tänään 😊 Ja joo kyl se väkisinkin postaustahdissa näkyy tää töiden ja koulun määrä mut ei tää onneks oo pysyvää tää kiire :)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja oikein ihana yllätys ♥ Tsemppiä hurjasti opparin kirjoitteluun ja työhön :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  4. Voi että, olipas siinä ihana yllätys! Tuollaisia pieniä yllätyksiä on kyllä ihana vastaanottaa aina silloin tällöin :> Näyttää ihanan romanttiselta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla! Ja oli kyl joo tosi romanttista😍 Keli ois tietty voinu olla lämpimämpi mut kaikkkee ei voi saada!

      Poista
  5. Voi että! Tuollaiset ihanat yllärit kyllä piristävät aina <3 :)

    VastaaPoista
  6. Tommonen cooler sopii ihan lasipullo oluille ja siidereillekin jos haluaa vaikka laittaa niitä näyttävästi esille pirskeissä, mutta kyllä toi pullo sopii siihen parhaiten! :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii hei kiitos vinkistä, enpäs tollasta tullu ajatelleeks :) Ihan heti kohta en mitään uusia pirskeitä aatellu järjestää, sen verran vei mehut toi edellinen mut sitten joskus tulevaisuudessa :D

      Poista
  7. Huhhuh aivan hullun pitkiä päivä sä teet nainen :o muistathan levätäkkin<3 ihan yllätys kyllä tosiaan :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla niitä lyhyitäkin päiviä, kuten tänään kun teen vaan neljä tuntia :) Mut välistä sit tollasiakin :'D

      Poista