lauantai 17. kesäkuuta 2017

*:・゚✧Henry Harjusola-boxi✧・゚:*

Hyvät huomenet! Täällä vietetään hääpäivää, nopeasti kirjoittelen teille tällaisesta jännittävyydestä jonka postimies minulle toi eilen. Haha, eilen oli kunnon materialismionnellisuuspäivä, kun ensin tuli tämä ja vartti tämän jälkeen toi Gigantin miehet uuden pesukoneen meille. Eli nyt on sitten hemmoteltu ihan kunnolla. 
Takaisin boksiin! En ole ikinäkoskaan lämmennyt tällaisille yllätysbokseille, varsinkin kun olen blogeista joitain livbokseja sun muita seuraillut, ja niiden sisältö on aina ollut vähän kyseenalaista (omaan silmääni). Koska tykkään Henryn tyylistä ja vlogeista, uskaltauduin tilaamaan tämän boksin itselleni, ja en todellakaan kadu! Paketissa ei ollut yhtään tuotetta, joka olisi näänyt nurkkiin pyörimään, ja lupasinkin pikkusiskolleni kaiken tästä laatikosta mitä en itse tarvitse, mutta nyt joutuu sisko jäämään tyhjin käsin :'D

Tässä yleiskatsaus boksin sisällöstä. Olo oli kuin jouluna kun sai avata tätä pakettia! Teinkin snapchattiin unboxingin tästä laatikosta, että jos kiinnostaa, kannattaa kurkkailla @namehisa snäpistä, vielä näkee vähän yksityiskohtaisempaa kuvailua tuotteista. 
Ensimmäisenä paketista paljastui Tangle Teezer-hiusharja, beutyblender sekä tuollainen meikkisivellinten puhdistusalusta. Nämä kaikki ovat todella tarpeellisia, varsinkin tuo meikkisivellinten puhdistusalusta. Beautyblendereitä on hyvä olla myös varalla, kun ilmeisen pitkäikäisiä ne eivät kuitenkaan ole. Ja hiusharjoja tarvitsee aina!
Ehkä eniten kiinnostavin yhdistelmä oli Vita Liberatan itseruskettavapaketti. Olen halunnut kokeilla itseruskettavaa jo pitkään, ja suunnittelin suihkurusketuksen ottoakin. Nyt sitten kun tämän sain, niin on mahdollista ryhtyä tuumasta toimeen. Vähän pelottaa mitä tästä lopputuloksesta tulee, kun koskaan ennen en ole käyttänyt tällaisia, ja tämän putelin sävy on vielä tumma, ja kaikesta Espanjassa ja Dubaissa hankitusta rusketuksesta huolimatta olen aika kalpakka. Jos teillä on jotain pro tippejä itseruskettavaa koskien niin kertokaa ihmeessä tännepäin! :)
Hiustenhoitotuotteista laatikossa oli Batisten kuivashampoo. Omat hiukset ovat tosi helposti rasvoittuvaa tyyppiä, ja kuivashampoota kuluu täälläsuunnalla aika paljon. Tätä vaaleanpunaista putelia en olekaan vielä kokeillut, ja tällaisena ruusujen ja pinkin ystävänä tuo pullo itsessään on jo aika silmänkarkkia <3 
Toinen odotettu asia olivat nämä hiusnaamiot. Blondaaminen ja värinpoisto vievät kyllä viimeisetkin elinvoimanrippeet omista hiuksistani, ja varsinkin tuo syväkosteuttava naamio tulee tarpeeseen. Olen aina ihan superskeptinen mitä kaikkiin tällaisiin tökötteihin tulee, joten katsotaan saako näillä palautettua kosteuden ja kiillon omaankin päähän. 
Paketin pohjimmaisena sitten oli tämä (creepy) kultanaamio. En ole kauheasti naamioita käyttänyt (lue= en ole käyttänyt koskaan). Salli minulle on jo esitellyt naamioiden käytön hyvät puolet, ja olen miettinyt pitkään että ehkä täytyisi turvautua joihinkin naamioihin oman turpavärkin suhteen. Nimittäin näinä wanhoina päivinä on omakin iho ruvennut rasvoittumaan ja samaan aikaan kuivumaan toisista kohdista. 
Eli tällainen saalis täältä Henry Harjusolan laatikosta paljastui. Olen kyllä tosi tyytyväinen että ostin tämän laatikon, ja tavallaan hämmentynyt miten helposti se menikään. Olin juuri töistä lähdössä kun kello löi yhdenksän ja naputtelin kännykällä tilauksen menemään. Sitten kestikin vain muutaman minuutin kun boksi olikin jo sold out. Laatikon arvo oli 39€, ja boksissa oli 149€ edestä tavaraa. Tosiaan olen ihan supertyytyväinen tähän laatikkoon, ja ehkä jos tällainen vielä toistekin myyntiin tulee, uskaltaudun tilaamaan!
Onko teillä kokemusta jostain noista tuotteista? Onnistuitteko itse saamaan tämän samaisen boksin, ja mitä tykkäsitte?

P.s. Koska tänään on hääpäivämme, lähdetään käymään pikareissulla! Viikonlopun ajan voi sitten omia tekemisiäni seurata tuolla snapchatin puolella!

13 kommenttia:

  1. Yllättävän kivan oloinen tuo boksi! Jonkin ylläriboksin tilaaminen joskus kutkuttaisi, mutta kun yleensä niissä tuppaa olemaan liian iso osa jotain tosi tylsää tavaraa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis sitä mäkin pelkäsin et saan jotain karseeta shittiä nurkkiin pyörimään, mut täs ei todellakaan ollu mitään sellasta, mitä en ois halunnut tai tarvinnut :) Suosittelen, jos täst tulee kakkososa josksu!

      Poista
  2. Mikä ihmisiä näissä bokseissa viehättää? Mä en oo oikein tietoinen tästä trendistä, en oo ikinä kenelläkään tutulla nähnyt edes livboksia saati tämmöistä. Onko se se yllärin tuntu vai mikä innostaa tilaamaan pahvilaatikon jossa on ehkä hyvää tai sit ihan huonoa sisällä?
    Ihan oikeasti, blogeissa näitä näkee mutta tosiaan en tunne yhtään ihmistä joka näihin oisi hurahtanut, siksi vähän ihmetellen kyselen 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täs mua ainaki viehätti se yllärintunne just ja sitten se, että oon niin pässi etten itte osaa ostaa itelleni mitään kauneudenhoitotuotteita jotka toimii! Sen verran sosiaalisten tilanteiden pelkoa löytyy että jossain sokoksellakin asioiminen ahdistaa ja pelkään myyjien vain vittuilevan kun en asiaani osaa selittää kuitenkaan kunnolla, niin turvallisempi tilata tällainen laatikko kotiin. Lisäks tässä oli tosi halpa hintakin, kun tota roinaa oli toisensadan euron edestä laatikossa. :)
      Livbokseja vai mitä lie bettebokseja en ymmärrä, jotka kerran kuussa tulee, kun niiden sisältö näyttää niin köyhältä sekä yksitoikkoiselta, ja en kyllä joka kuussa jotain tavaraa tarvitse. :)

      Poista
  3. Vaikutti aika kivalta boksilta, hyvä että ainakin sinä sait kaikenlaisia tuotteita, jotka koet tarpeellisiksi tai ainakin sellaisiksi, että niitä olisi hyvä kokeilla! Batisten kuivashampoot ovat omasta mielestäni olleet ihan hyviä, mutta täytyy myöntää, että näin kampaajana on löytynyt parempiakin vaihtoehtoja. Puteli on kyllä suloinen, sitä en todellakaan kiellä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah ai niin joo sä oot alan ammattilainen! :D Oisko suositella jotain parempaa? Mä oon vaan jämähtäny noihin kun oon ne toimiviksi todennut :D

      Poista
    2. No siis GOLDWELLin Kerasilk-nimisestä sarjasta löytyy yksi aaaaivan ihana kuivashampoo (muistaakseni nimi oli Repower Volume Dry Shampoo), joka saa lättänätkin hiukset näyttämään hieman tuuheammilta! Voin vain suositella, koska oon kokeillut näihin mun vammasen ohuisiin hiuksiin sitä monet kerrat :') En tiiä onko Kevin Murphy -niminen merkki sulle tuttu, mutta siltäkin löytyy yksi tosi ihana kuivashampoo, joka kaiken lisäksi myös tuoksuu erittäin hyvältä!

      Noita kokeilisin ensialkuun. Hinnat saattavat kauhistuttaa, mutta no worries, molemmat tuotteet ovat erittäin riittoista kamaa! Muita merkkejä, joiden kuivashampooista tykkään ovat Kerastase sekä Moroccanoil!

      Poista
  4. Olipa kiva sisältö tuossa boksissa! Vita Liberatan itseruskettavia moni on kehunut, ja niitä haluaisin vielä itsekin joskus koittaa :) Kannattaa kuoria iho perusteellisesti ja levittää ihan normi kosteusvoidetta ennen itseruskettavan levittämistä, tai koittaa ensin vaikka jollekin pienelle alueelle ennen koko kropalle levittämistä, jos ensimmäinen levityskerta ei jostain syystä onnistuisikaan :D Tuollaiset liinamaiset kasvonaamiot ovat ihan super hyviä, ainakin itselleni olen kokenut ne toimiviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollukin? :) MUlle tää paketti oli tosi positiivinen ylläri! Ja jep, mä jännityksellä ootan millaiseksi pavuksi saan itteni värjättyä ton moussen kanssa :D Kasvoille en ainakaan tota iske, en usko et lopputulos ois kauheen hyvännäköinen. Pitää täs perehtyy ihan kunnolla joku päivä tohon projektiin :) Ja sama ton kasvonaamion kans, jännää koklaa sitä täs :D

      Poista
  5. Mä tutustuin nyt ensimmäistä kertaa Bette Boxiin (eli entinen livbox) ja siitä jäi tosiaan hieman jännä maku suuhun vaikka lähes kaikki tuotteet pääsi käyttöön. Se ei ole ihan niin monipuolinen mitä toivon ja meikkejä kaipaisin siihen. Tämä taas vaikuttaa kerrassaan hyvälle. Boxeissa viehättää eniten se että pääsee testaamaan uusia tuotteita mitä ei muuten tulisi ehken ostettua. Tässäkin niitä olisi ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se! Musta bettebox on vähän yksitoikkoinen, ja ite en ainakaan tarviis kaikkea sitä mitä sieltä tulee. Ainakin sen perusteella mitä oon nähny muiden bloggaajien saavan siit laatikosta. Tietty just toi et pääsee testailemaan asioita joita muuten ei ostais, mut en kyl sit tiedä, viittiikö ite koskaan kokeilla.

      Poista
  6. Tää Henry Harjusola boksi onkin kiinostava! Mä oon tilannut aikanani LIV-Boksia, lopetin ja äiti tilaa vielä betteä. Saan aina siltä sit tavaraa mitä se ei tarvii, niin en oo nähnyt tarpeelliseksi tilata. Mutta voisin ehkä kokeilla tätä! Ei olisi koskaan noussut edes omiin silmiini ilman tätä postausta! :)

    https://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi just, et en usko et kaikkia liv-boxin/betteboxin juttuja tulisin tarviimaan, ja en haluu nurkkiin mitään ylimääräistä :( Ja tätä ei kyl oo hirveesti mainostettu, mäkin ihan vahingossa huomasin kun HEnry kerto boksistaan omalla videollaan :D

      Poista