torstai 22. kesäkuuta 2017

*:・゚✧Metallic lavender outfit✧・゚:*

Asukuvapostausten teko on kyllä vaan parhautta, ja nyt olisi luvassa asukuvia pitkästä aikaa jälleen. En tiedä kyllä laskettiinko tuota hääpuku-postausta varsin asukuvailuksi mutta mutta, kuitenkin. Sunnuntaina lähdettiin sitten hääpäivän illalliselle ihan virallisesti, kun mieheni varasi meille pöydän Berliinin tv-tornista. Paikka oli ihan todella upea, ja siitä tulossa oma pikku postauksensa myöhemmin. Ruoka siellä oli ihan parasta ja maisemat upeita. Ja mikä parasta, sai sinne laittautua! Koska reissattiin tällä kertaa pelkillä käsimatkatavaroilla, en ottanut mitään suunnatonta garderoobia mukaan reissuun. Päätin että mekolla mennään ja pikkulaukut saa jäädä kotiin, vaikka jokin pienempi ja sirompi laukku olisi tämän asun kanssa ehkä paremmin mennyt. 




Dress: Miss Selfridge (nelly.com), shoes: Cosmoparis, bag: Saint Laurent, bandeau: Louis Vuitton, earrings: Juicy Couture, necklace: mummon vanha
Hiukset olisi ollut kiva laittaa jotenkin nätimmin, mutta koska tosiaan käsimatkatavaroilla mentiin, niin en jaksanut riipiä kihartimia sun muita mukaan. Lisäksi mitään hiustenlaittoaineksiakaan ei olisi voinut ottaa ja sunnuntaisin kaupat Berliinissä on kiinni. Joten nutturalla tosiaan lähdettiin iltaa viettämään, eikä se nyt omaan silmääni ainakaan ihan karmean pahalta näytä. 
Nuo kengät tosiaan ovat aivan todella hyvät jalassa. Ok, nyt tietty jalat olivat pitkän kävelyn ja kuumuuden tiimoilta vähän turvonneet ja nuo remmit hankasivat pikkuisen varpaita, mutta luulen että normaalioloissa noilla voisi jopa kaupunkireissun heittää, vaikka kaupungille lähtöä korkkarit jalassa karsastankin. Tässäpä näätte nyt sitten meidän Berliinin kotihoodseja vähäsen näin by the way. Tykkään ihan hurjasti tuosta alueesta missä meidän kämppä sijaitsee, vaikka se onkin jokusen matkan päässä siitä keskustasta. Nytkin olin juuri vähän skeptinen siitä miten pääsen keskustaan pelkillä korkkareilla, jos jalkani irtisanoutuvatkin korkkarisopimuksesta. Mutta hyvin pärjättiin!
Mitäs tykkäätte tästä asukokonaisuudesta? 

18 kommenttia:

  1. Aivan ihana kokonaisuus! Nuttura passaa todella kivasti tähän lookiin, itsekin olisin jonkun siron pienen clutchin tai muun laukun kyllä valinnut mutta ihan ymmärrettävää jos lähtee reissunpäälle pelkillä käsimatkatavaroilla:D
    Mulla on hyvä vinkkin ehken tuohon, ottaa sellaisen isohkomman kukkaro matkaan (jos ei ole niin sellaisen saa sitten ostaa ihan luvan kanssa) ;D Mä itse joskus olen tehnyt niin minireissulla. Ymmärsitköhän millaista kukkaroa tarkoitan, oon niin pro selittäjä...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos <3 Ja joo todellakin joku pikkuinen laukku olisi mennyt tähän asukokonaisuuteen paaaaljon paremmin kuin tuo iso veska, mutta tosiaan se ryöstö espanjassakin sai vähän varpailleen siinä määrin, kuinka paljon tuota arvotavaraa ja laukkuja mukanansa edes raahaa >-< Ja sit ihan jo vaan se tilakin.
      Joku tollanen pikkukukkaro ois ihan hurjan kätevä kyllä, pitäs varmaan hankkia! :D

      Poista
  2. Sulle kyl sopii tosi hvin toi mekko! Mun mielestä melko paljastava ja kun kaulus niin avoin niin tämmöselle isotissiselle toi ois vaan luokkaa playboi.. :D Mut tommoset remmikengät on kyl huonot kun ei niil voi just oikeen kävellä mut oikeasti sit mitkää muut ei välttämättä tommosee mekkoon vaan sovi! Mut kokonaisuus tosi nätti kyllä :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis <3 Ja haha, musta just isommilla tisseillä tää mekko ois näyttävämpi :D

      Poista
  3. Ihana mekko! Tää mekko on, joka kerta yhtä kaunis sun yllä.

    VastaaPoista
  4. Todella kaunis oot! <3 Tuo asu on muutenkin täydellinen, mekko ja kengät sopivat hyvin yhteen :) Mä oon myös käynyt Berliinin tv-tornissa, sieltä on kyllä hienot maisemat! Syömässä ei käyty, mutta muuten muistan tuon kokemuksen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3 Ja tv-torni oli kyl tosi hauska kokemus :D Maisemat oli aika upeet! Jos meette joskus viel sinne ni käykää ihmeessä syömässä siel ylhäällä! :)

      Poista
  5. Oi todella kauniina oot ollut ♥ Tuo mekko sopii täydellisesti sulle ja tykkään sun nutturasta, korostaa kauniisti sun kasvoja :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana tuo koko sinun asusi! Sopii kyllä JUST sulle ihan täydellisesti!
    enkelinkuiskaus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Musta tuntuu, että toistan näitä sanoja joka ikinen kerta, kun kommentoin postauksiasi, mutta siis, aivan ihana asukokonaisuus! Tuo väri vain passaa sulle niin täydellisesti <3 Eivätkä nuo hiukset mitenkään huonosti ole! Ihanan boheemi ja rento nuttura on juuri sellainen, joka sopii sekä vähän hienompien kuin hieman tavallisempienkin asujen kanssa hyvin yhteen *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kestä, sä kommentoit aina niin kauheen kivoja juttuja mulle *_* TUlee niin hyvä mieli! kiitos !

      Poista
  8. Onpa ihana mekko! Ja muutenkin ihan nappi asu :) Ja siis mitä, oon pudonnu pahasti kärryiltä kun en tienny että teillä on Berliinissä kämppä! :D Käyn lukee sun blogia aina sillon tällön mut nyt on vissii pakko liittyy lukijaks ihan kunnolla ku menee tällasii asioita ohi, haha!

    https://laura-linnea.blogspot.se/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3 Ja haha no ei olla sitä kämppää silleesti mainostettu kauheen ahkeraan, oon muutamissa just Berliinin postauksissa siitä kertonut, et ei koskaan tartte Berliiniin mennessä majoitusta miettiä kun asunto on siellä :) Ja voii ihana kuulla, kiitos! Uudet lukijat lämmittää aina mieltä!

      Poista
  9. Upea mekko! :) Asukokonaisuus on muutenkin ihan täydellinen <3

    VastaaPoista
  10. Ai että, aivan mielettömän kaunis asu Tuuli<3 Sulle sopii toi sävy :-*

    VastaaPoista