keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

*:・゚✧Juhannusasua!✧・゚:*

Mites siellä teillä meni juhannukset? Me lähdettiin ajamaan kohti Vesantoa heti kun töistäni pääsin kello yhdeksän aamulla perjantaina, ja tultiin tuossa sunnuntaina takaisin. Kelit nyt ei sitten olleet kauhean lämpimät ja aurinkoiset, ja vettä satoi aina aika ajoin. Naama on siinä kuosissa mihin sen meikkasin kello kolmelta aamuyöllä, sekä vähän tuo pitkä aamuvuoroputki painaa naamaa, mutta älkää antako sen haitata! Halusin esitellä teillekin tuon uuden mekon, jonka ostin muutama päivä sitten. 


 Dress: Holly&Whyte shoes: Chanel, bag: Louis Vuitton, bracelet: Zaful, earrings: Chanel, pompom: Balmuir

Juhannussäät olivat meh, mutta asukuvaussäät ihan mahtavat! Käytiin sitten ajelemassa Suolahdella, ja ai että tuossa vanhan aseman kohdalla olivat kauniit asukuvailumaisemat. Sääkin oli tuulta lukuunottamatta ihanan otollinen kuvailuita varten. 
Ostin tuon mekon tosiaan muutama päivä sitten, kun halusin jotain rennompaa mutta ehkä hiukan fiinimpää kuin mitä se Adidaksen mekko on. Jotenkin näitä kroppa-ahdistuksia on viimeaikoina taas ollut ihan sievoisesti, ja "säkkivaatteet" tuntuvat turvalliselta valinnalta. Lisäksi tummansininen on sellainen väri, mitä kovasti haluaisin omaan vaatekaappiini enemmän. Myös nuo Chanelin kengät pääsivät käyttöön, ja tykkään niistä ihan hurjasti! Ne ovat kyllä sellaiset joiden kanssa tahtoisin viillettää kyllä vaikka koko kesän. Tietty näiden kohdalla olen vähän tarkempi, etten ihan missä tahansa lätäkössä näiden kanssa römpöstele menemään, vaikka käyttöönhän nämä ovat tarkoitettu, ei hyllyllä töröttämään.
Mitä tykkäätte asusta ja mekosta? 

24 kommenttia:

  1. Tuo mekko on ihan super ihanan näköinen. Voisin kuvitella ostavani myös samanlaisen! Kengät sopivat myös mekkoon kuin nenä päähän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos kiitos <3 Ihana kuulla et tykkäät! Ja sulle sopis kans aika täydellisesti tää mekko *_*

      Poista
  2. Onpa tosiaan kaunis tausta asukuvilla ja tyylikäs mekko! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tausta oli ihan paras, harmi kun oli neljänsadan kilsan päässä ni ei ihan äkäseen lähe sinne kuvailemaan :D Ja kiitos<3

      Poista
  3. On kyllä super erikoinen ja erottuva mekko! Kuvissa näyttää kontrastikin niin kovalta että meinaa vähän silmiin sattua tuo tekstuuri. Itse en pitäisi, mutta oot niin rohkea ja sulla on kaikenlaista, sopii siis sulle hyvin!

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Tyylikäs asu! Tummansininen sopii sulle tosi hyvin :)

    Mulle tuli mieleen että onko sulla tunnukset Bloglovin':issa? Siellä blogillasi on kolme seuraajaa, mutta blogillesi ei ole esittelytekstiä. Seuraan blogeja aina Bloglovin'in kautta ja olen löytänyt sieltä paljon kiinnostavaa uutta seurattavaa, joten se vois olla tosi hyvä markkinointikanava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos <3 Tummansininen on sellanen väri mitä tosiaan omaan kaappiin haluaisin enemmän :) Päätin nyt sit sitä tosiaan alkaa hankkimaan! :)
      Ja on tunnukset, mut en oo tosiaan päivitellyt sitä sen kummemmin, kun oon aatellu suurimman osan lukijoista olevan täällä bloggerissa tai sit anonyymisti. Kun mulla on aikaa, voisin käydä sinne nakkaamassa pientä esittelyä :) Kiitos ja ihana kuulla et luet blogiani <3

      Poista
  5. Tuo mekko on mun mielestä todella ihana! <3 Ja sopii sulle paljon paremmin kuin Adidaksen mekot, vaikka toki nekin kivoja ovat, mutta tuossa on vaan jotain tosi kivaa :)

    VastaaPoista
  6. Niin ihana mekko ja sopii sulle tosi hyvin! ♥ Pakko kysyä, että mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa, kun sävy näyttää niin kivalta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ja Anastasia beverly hillsin punaista huulikiiltoa löytyy :)

      Poista
  7. Kengät ja mekko 10, mutta sukkahousujen väristä miinus! Kyllä kesällä pitää olla ihonväriset sukkikset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja sukkikset jäi töistä, siel pitää olla mustat ni en vaihtosukkiksii napannutkaan mukaan :D

      Poista
  8. Ihana mekko ja siis nuo kengät<3 Itse ennen vierastin tuollaisia ohuita mustia sukkiksia joista näkyy vähän läpi, mutta nyt tykkään hirveesti käyttää niitä ja just tuollaisilla pilvisillä säillä jolloin on vähän viileä, passaa ne tosi hyvin. Upeita kuvia taas sinusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos kaunis<3 Ja mä kans, mut jotenki ku töissä pitää päivittäin ni silmä on tottunut :D

      Poista
  9. Onpas ihana mekko! Varmasti älyttömän rento mutta kuitenkin tarpeeksi näyttävä :)

    VastaaPoista
  10. Tuo mekko sopii sulle niin hyvin<3

    VastaaPoista
  11. Todella ihana asu ja voi että, tuo neljäs hammashymykuva on niin suloinen! <3 Mekosta vielä sen verran, että tuo malli on kyllä tosi jees! Etenkin jos tulee sellaisia kroppa-ahdistuksia aina välillä. Itsekin tiiän, miltä sellaiset fiilikset tuntuvat... Joka tapauksessa, nätiltä oot juhannuksenakin näyttänyt! :>

    VastaaPoista