sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Cruise with Europa☆

Yhteistyössä Tallink Silja
Käytiin sunnuntaina heittämässä edestakas matka Tallinnan puolelle, kun sain kutsun Tallink Siljan aamiaistapahtumaan maanantaille, mutten töiden tiimoilta päässyt. Muutamalla sähköpostilla saatiinkin sitten sumplittua asia niin, että siirsin oman laivalla hillumiseni sunnuntaille, kun muu porukka pääsi nauttimaan laiva-aamiaisesta maanantaina. Itse pääsin illalliselle. Lähdettiin siis Silja Europa-laivan ensimatkalle, Tallinnasta Helsinkiin. Asukuvat on otettu eri laivalla, jonka nimeä en nyt muista, sillä Silja Europa tosiaankin lähti Tallinnasta. Asukuvat näpsittiin jo menomatkalla, sillä tiesin että tulen rähjäytymään ihan armotta ennen iltaa, kun välissä kävltiin tuulessa ja tuiskussa Tallinnan puolella. 


 Dress: MA*RS, knit: DaTuRa, shoes: FlagJ, bag: Samantha Vega, nacklace: Cubus
Laivat eivät ikinäkoskaan ole oikein hyviä asukuvauspaikkoja... Punaiset tai vaihtoehtoisesti kirkkaansiniset seinät... not! Lisäksi näissä asukuvissa näkyykin väsymys aika mainiosti, kauheat univelat olen onnistunut itselleni kasaamaan tässä viikon sisään, kun töissä/työharjoittelussa/pakollisissa menoissa/kämpän järjestämisessä on hurahtanut aina ne hereilläolotunnit. Kuitenkin, mitäs tykkäätte asusta? 
Silja Europalla suunnattiin heti paikkojen katselun jälkeen syömään, ja noms laivan buffet!


Sushit eivät nyt olleet mitään suurinta herkkua mutta kylläpä niitäkin nälkäänsä söi. Muuten oli oikein herkullisia juttuja taas vaihteeksi tarjolla. Juomisten kanssa onnistuin kyllä saamaan traumat, sillä olimme ensimmäisiä buffassa; Menin ottamaan vettä hanasta, sillä limuja ja mehuja en viitsi juoda koska yritän pitää kaiken turhan sokerin poissa elämästäni, ja lightlimsoja ei ollut tarjolla. Vesi maistui aivan jäätävälle, ja sen seassa oli hiekkaa! Sen jälkeen oikeastaan kaikki juomiset maistuivat kuravedelle, ja nestehukkakin taisi iltaa kohden vaivata, kun oli susheja soijakastikkeen kera tullut mätystettyä...
Laivasta sen verran, että vaikea sanoa millaiseen kuosiin se järjestyy, kun aikaa kuluu. Myymälät olivat ihan kivoja, mutta Victorias Secretiä ei löytynyt (se tärkein). YSLää ja Chanelia ja näitä perusmerkkejä kyllä oli tarjolla, ja edulliseen hintaan! Että suosittelen käymään! :)

P.s. Terkkuja täältä Havaijilta! En nyt pahemmin täällä bloggaile, yksi postaus on vielä tämän lisäksi tulilla. Palaan taas aktiiviseen tahtiini kun palailen täältä reissunpäältä, tarkempia kuulumisia voi seurailla instagramista sekä snapchatista, joissa nimimerkkini on Namehisa! 

33 kommenttia:

  1. Asu on muuten oikein ihana, mutta olisin vaihtanut ton neuletakin johonkin vähän kevyempään ja vähemmän puhvihihaiseen malliin. Toi saa asun jotenkin raskaan näköiseksi vaikka muuten toi olisi ollut tosi keväinen ja raikas. :) Kengät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oot oikeessa. Laival on vaa aina nii pahuksen kylmä et paleellun hengiltä, varsinkin ku nyt on ollu megaväsyny tuolloin ku oltiin risteilyllä. Ja kiitos, kiva kun tykkäät mekost ja kengistä ^_^ kengät on kyl aika lempparit!

      Poista
  2. Ihanat kengät!!!<3 huvittais kans pitkästä aikaa mennä laivalle, ehkä pitää varata joku kiva viikonloppuristeily kohtapuoliin hih :3 Ihanaa lomaa kaunokainen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii kiitos!! Risteilyllä on aina tosi kivaa :) ja kiitos paljon, ihanaa pääsiäistä sulleki <3 :*

      Poista
  3. Hei älä säkin ratkea käyttämään noita naamanblurraus/"kaunistus"sovelluksia... Sun uusin instakuva on ihan mömmöytynyt liiasta muokkauksesta. Oot ihan nätti ilman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, enkä sano tätä todellakaan ilkeyttäni. Näytät paljon paremmalta vaikkapa muiden ottamissa kuvissa & siinä sun videossa, sussa ei oo mitään blurrattavaa! :D

      Mutta nätti asu, noi kengät ja laukku sopii ihanasti yhteen!:)

      Poista
    2. Ano1: yritin korjaa photowonderil valaistusta, käytän sitä siihen, mut aika blurrinenhan tost kuvast tuli ku jälkikäteen katto 😳 useimpiin instakuvii käytän sitä et saa vähä valotukset kohilleen :) (ja joskus silmänaluset piiloon) mut voi kiitos <3

      Poista
    3. Ano2: voi kiitos <3 <3 oot ihana, puss <3

      Poista
  4. Kaunis asu ♡ Ihanan sävyiset noi kengät! Mut aika järkyttävää toi että veden seassa oli hiekkaa :o huihui.

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyh kyl meni juomishimot kokonaan D: voi olla et oma vesipullo lähtee ens kerralla matkaan, jos sellasen ylipäätää saa laivalle ottaa. Ja kiitos ^_^

      Poista
  5. Kaunis olet! Kannattaa btw kokeilla Tigin Small talk-mömmöä, se on vähänniinkuin muotovaahto mutta paljon parempi. tekee hiuksista superpaksut ja helposti muotoiltavat :) mun ei ole tarvinnut tupeerata hiuksia ollenkaan sen jälkeen kun aloitin sen käytön

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei iiiso kiitos tästä vinkistä! Löytyyköhän sitä täältä havaijilta? Voisin kattoo ja laittaa testiin :) ois kiva saada omat hiukset ees vähä muhkummiks.

      Poista
  6. opettele käyttämään contouria oikein ettet näytä muoviselta ilotytöltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ootpa hyvä antamaan asiallista palautetta... -___- Opettele kertomaan itse kommenteissasi, miten joku voisi kehittyä paremmaksi jossain asiassa äläkä heti ala mollaamaan. Tuskin osaat itsekään, tai tule laittamaan joku esimerkkikuva itsestäsi ennen ja jälkeen meikkauksen, jos olet kerta niin älyttömän hyvä contour-velho.

      Poista
    2. Pitkää on tää rouva anonyymi(ensimmäinen) jaksanut pitää suunsa kiinni. Nyt sitten päätit tulla jakamaan aukottomia mielipiteitäsi.

      Poista
    3. Ano2 ja Vilu-kun: ootte ihania, puss <3 ^_^ <3

      Poista
    4. Olipa dorka toi eka kommentoija :--D Sun contour on just hyvä, imo sopii sun kasvoille superhyvin eikä oo mitenkään överinäkyvä tms.

      Poista
    5. en osaa kyl yhtään sanoa löytyykö sieltä, suomesta ainakin löytyy sokkarista yms. mulla on ihan lirutukka niin teki ihmeitä tälle kun laittoin hiustenpesun jälkeen sitä kaikkialle hiuksiin. sitä kyl laittaa helposti ekana liikaa mutta tottuu :) Laita kuvia sitten sielt havaijilta!! mukavaa matkaa

      Poista
    6. ^ ylempään kommenttiin siis :'')

      Poista
    7. Ano14:56: voi kiitos, aivan ihana kuulla et osaan contouraa ^_^ ihana <3

      Ano15:01: haha vähän yhdistinkin siihen kommenttiin :) :D käyn tänää ettiis tota kun kävästää viel muutamis kaupois, mut jos ei oo ni käyn tsekkailee sokoksen :) kiitos vinkistä ja kuvia tulossa 100% varmasti!! :)

      Poista
  7. nättinä oot taas ollut! :) Itelläkin on tullut laivan buffetissa parit isot pettymykset mutta useimpina kertoina ne ruuat ja juomat on onneksi olleet ihan hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunokainen! Joo toi sushi ei ollu kyl hirveen ihmeellistä ja toi vesijuttu sai mut menettää ruoka- ja juomahalut vähäks aikaa D: täytyy toivoo et ens kerral osuu taas parempi buffa vastaan.

      Poista
  8. Oi vähän kivan kuuloinen reissu ♥ Haluaisin kanssa mennä käymään Europalla, sillä siihen liittyy niin paljon muistoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi monel tuntuu olevan hyvii nuistoi europalta! :) mun mieskin oli iha innoissaan siitä et se tuli takas! :) kannattaa ihmees käydä! :)

      Poista
  9. Ihana asu jälleen! Nuo kengät! Näyttää hirmu hyvältä sun päällä. Kauniina taas olet! Pitäkää hauska loma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos kaunis sulle jälleen söpöläinen kauniista sanoista <3 ja kiitti, pidetään ^_^ kauhistuttaa vaa ne paluulennot jo taas D:

      Poista
  10. Upea asu! Noi kengät ja laukku on aivan ihanat <3

    VastaaPoista
  11. Tuli ihan kauhea hinku laivalle. Aivan ihanat kengät<3

    VastaaPoista
  12. Voi kiiitos <3 noi kengät on kyl ihan lempparit! ^_^ ja haha kiva et sain inspiroitua! :D siitä vaa reissua varaamaan!

    VastaaPoista
  13. Ihana asu! :) Kyllä susta näkyy joteki se väsymys kun vertaa sun muihin kuviin, mutta kaunis oot silti <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 joo huomasin kyl et vaikka kuinka yritti pitää vurettä yllä niin se väsymys vaan paistaa :( kiva kuulla et kuitenkin oon ihan ihmisen näköinen :D

      Poista
  14. Tosi kivat kuvat, vaikka vähän väsymys näkyykin! :) Ihana laukku. ^^

    VastaaPoista