tiistai 11. elokuuta 2015

Ootd and random stuff☆

En olekaan taas vähäänaikaan asukuvia tms tänne laitellukaan. Syy nyt on ollut se etten vaan ole laittautunut; Töissä en voi tälläytyneenä olla koska hikoilen siellä riehuessani kuin pieni possu. Ja herätykset olleet sen verran aikaisin etten ole senkään takia laittautunut; Viimeisetkin minuutit aamussa käytetään epämääräiseen torkkumiseen. Nyt kuitenkin viime lauantai oli ainoa vapaapäiväni vähään aikaan, ja sain sitten aikaa tällääntyä. Kävimme katsomassa erästä hääjuhlapaikkaa jota suunnittelimme. Koska pelkistä asukuvapostauksista tulee helposti tosi lyhyitä, kerron tässä vähän random kuulumisia. Kuvat myös ovat mitä ovat, sillä päätin että niistä tulee casuaalimpia kun kuvaa tabletilla. Todellisuus oli että kaikki ovat ihan tärähtäneitä ja sumeita...
Sairastuin tuolloin viikon alussa pahimpaan vatsatautiin ikinä! Olinkin sitten epämääräisellä saikulla jonkin aikaa, kun yritin mennä välissä töihin ja jouduin vaan toteamaan ettei pysty. Ikävään saumaan sattui, sillä Weekend-festarit olivat nyt Helsingissä, jonka vuoksi duunissa oli ennätyskiire ja kaikki apuvoimat olisivat olleet tarpeen. Ja sitten minä olen pahasta yrjötaudista toipumassa, kuumeessa ja lihakset löysinä. Toivottavasti minusta oli kuitenkin edes jokin hyöty siellä haahuillessa.
Tops: BikBok, Gina Tricot, accessories: from NY, leggings: Guess, bag: Louis Vuitton, shoes: Michael Kors
Asukokonaisuus ei nyt ole kovinkaan kummoinen. Vointi oli ihan surkea sairastamisen jälkeen ja kärsin lievästä läskiahdistuksesta, jonka takia löysä toppi ja leggingsit tuntuivat hyvältä vaihtoehdolta. Nuo Guessin pökät ovat kyllä tosi ihanat, kauhulla jo odotan sitä kun ne tulevat tiensä päähän ; _ ; 

Pakko jakaa tämä kamala kuvatus teidän kanssanne. Tässä nyt on todistusaineistoa siitä mitä 97% otetuista kuvista oli (3% oli tärähtäneitä). Tältä näyttää kun yrittää neuvoa poikaystävää ottamaan asukuvia.

Oli lievästi jännää mennä tutustumaan juhlapaikkavaihtoehtoon. Onneksi tuleva miehuni hoiti puhumisen ja itse vaan nyökkäilin. Meille tarjottiin heti alkuun (superhyviä)mansikoita ja jotain skumppaa. Joka sitten ei ollut hyvä vaihtoehto itselleni, sillä en normaalisti juo ja tuona aamuna ei ollut tullut syötyäkään yhtä croisanttia enempää mitään. Lasillinenhan kohahti heti päähän ja jouduin oikeasti keskittymään siihen että olisin näyttänyt edes jollain tasolla viisaalta henkilökunnan edessä.
Palvelu oli erinomaista ja henkilökunta auttoi suunnittelussa enemmän kuin mielellään ja hekin tuntuivat olevan innoissaan juhlistamme. Positiivisella mielellä lähdimme takaisin kotia kohti. Hääpaikan valitseminen onkin osoittautunut vaikeimmaksi hommaksi. Mitään törkeän kallista emme halua, mutta mikään tyhjä varastohallikaan ei oikein inspiroi. Monessa paikassa on kurjat tarjoilut ja omat juomat ja ruoat kielletty. Kauhean kauas Helsingistä emme myöskään halua, koska kirkko on varattu täältä. No onneksi meillä nyt on nämä muutamat erittäin varteenotettavat vaihtoehdot sekä jonkin verran aikaakin päättää.
Nyt kamppailen täällä hurjissa rahatuskissani. Minuun on iskenyt pitkästä aikaa kamala shoppailuhimo. Haluan kaikenlaista ja sorruin eBayhin pitkästä aikaa. Tosin tilasin sieltä vain juttuja joita _oikeasti_ tarvitsen. Kävin myös kirpparilla ja löysin sieltä Yumetenbon kengät vain hintaan 2,50€! Olen kuitenkin alkanut himostamaan taas kalliita asioita, ja nyt oikeasti pitää priorisoida mihin massinsa ohjaa (häät, huonekaluja...) eikä ostaa jokaista mielitekoansa. No anyways, olen suunnitellut myös vähän että avaisin blogikirppiksen! Vaatekaapin perukoilta on löytynyt vaatetta jotka eivät enää oikein sovi tyyliini (lue:päälleni), jotka voisin yrittää saada kaupaksi tätä kautta ^_^ Alan toteuttamaan tätä kun vaan saan yhtään vapaamman iltapäivän!

8 kommenttia:

  1. Kiva sun blogi ja kauniita kuvia sulla muuten. Asukuvat ihanat sopii sulle

    VastaaPoista
  2. Ihanan simppeli asu. Tuo ruusurannekoru <3

    Blogikirppis kelpaisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ruusurannekoru on mun lemppareita mut harmiks siit on kultaukset lähtemässä (ne on muovia, ei metallia ; _ ; )

      Ja pitääpä tosiaa alkaa nikkaroimaa sitä blogikirppistä :) Kiitos kommentista <3

      Poista
  3. Moi! Vastasin sun kommenttiin mun blogissa :3 !

    Taidankin liittyä sun blogiin lukijaksi, jos kirjottelet häävalmisteluista :) Vaikuttaa muutenkin mielenkiintoselta blogilta :)

    Hyviä häävalmisteluita!

    -Tarski // http://tarskirakastaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kävin lukaisee sun vastauksesi, jos ois fabotyylin tykkää-nappula ni oisin tykkäilly ^_^ Mäkin jään seuraa sun blogia mielenkiinnolla, se on niin symppis! :)

      Poista
  4. Voi miten ihana asukokonaisuus!♥

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista