lauantai 18. marraskuuta 2017

*:・゚✧Nya saker✧・゚:*

Noniin, nyt alkaa reissupostaukset olemaan done and done. Ei äkkiseltään tullut nyt mitään kuvia tai juttuja mieleen, mitä enää haluaisin reissusta jakaa toistamatta itseäni. Palataan siis tähän perussettiin mitä ennen reissujakin laittelin, ja instakuvat alkavat taas blingiintymään! Asukuvailufiilis on ollut korkealla, mutta mies reissaa kokoajan jossain ja keli on ihan hirveä, joten asukuvat ovat saaneet jäädä. Eilen oli mahdollisuus ottaa kuvia, ja vetäisinkin jo nätit vaatteet päälle ja megakorkkarit jalkaan (autokyyti kaupungille ja takaisin tiedossa, jes!), kunnes hirvrä mahakipu ja migreeni iski. Siinäpä sitten saikin haukkoa henkeä pimeässä olkkarissa sohvalla peitonalla, ja kun olo helpottui sen verran että pääsi ylös, oli jo fiilisniin nuhjuinen, että mekko ja korkkarit vaihtuivat leggingseihin ja lenkkareihin.

Ennen reissulle lähtöä tein muutamia pikkuostoksia ja kuvailin ne, ja nyt ajattelin sitten esitellä niitä. Nyt on taas viimeaikoina tullut kauheasti kaikkea kivaa ja suloista myyntiin kaikkialle. Stockmannillakin oli vaikka ja kuinka paljon kaikkia kauniita paitoja ja mekkoja, joita olisin mielelläni omaankin vaatekaappiini hankkinut. Nyt tosin juhlavaatepuolikin alkaa olla siinä mallilla, että uutuuksia ei tarvitse ostaa. En malta odottaa, olemme menossa joulukuussa Wieniin Suomen itsenäisyyspäivänjuhliin. Kyseessä on siis ihan ns. "oikeat" pippalot, että luvan kanssa saa pukeutua juhlavasti ja näyttävästi. Mutta niistä sitten myöhemmin lisää, nyt ostoksiin!
Kaikissa muuttohässäköissä, hukkasin hyvät ja luotettavat mummon vanhat nokian kumpparit jonnekin. Niitä ei vaan enää ... ole? No joo, tämä vuosi on ollut vesisadetta täynnä, joten siistit ja kaupunkikelpoiset kumisaappaat oli vain pakko hankkia. Ja nämä jo-muodista menneet Hunterit lähti mukaan. On nämä vaan niin siistit ja mukavat jalassa. Toivon mukaan palvelevatkin sitten meikäläistä useampina märkinä syksyinä ja talvina. 
Kissa ei voinut ymmärtää koko vaatekuvaushässäkkää :D Olen kuvannut facekirppiksillekin tavaraa tässä parina päivänä, niin kissa kuhisee vaatteiden päällä ja tuijottaa syyllistävästi. 
Ihastuin tähän Niken crop-paitaan ihan todella paljon kun sen ensimmäistä kertaa bongasin Stadiumilla. Siellä paidalla oli kuitenkin hintaa ja ajattelin, että antaa olla, en kuole jos en sitä saa. Myöhemmin kuitenkin tämä collari käveli vastaan Stockmannilla, ja vieläpä aika muhkealla alennuksella. Pakko se sitten oli ostaa! Muutamia asukokonaisuuksia on jo suunnitteilla, miten tätä voisi käyttää. Tuo väri on niin herkku, tykkään tuollaisesta murretusta vaaleanpunaisesta. 
Viimeisenä sitten tämä jo useaan otteeseen täällä näkynyt Ted Bakerin paita. Tämä on vaan niin lemppari💗

Tässäpä nämä viimeaikojen hankinnat. Nyt on sitten bloggailuhommille taas ruhtinaalisesti aikaa; Meikällä on nyt koulu paketoitu. Kun tämä postaus on pihalla, alan varmaan väsäämään todistushakemuksia ja muita pakollisia hommia, että saisi paperin käteen joulukuussa. Aikamoista. Sain myös oman alan töitä tuossa viimeviikolla, että nyt on sitten sekin palanen kondiksessa. Ihan hyvältähän tämä nyt tuntuu, jokseenkin hassua ettei enää ole mitään deadlinejä kummittelemassa koulun suhteen eikä enää tarvitse koululla edes käydä luennoilla tai muutakaan. Ehkäpä teen niin, että kun todistushakemus on tehty, alan vaan pelaamaan Wii U:lla ja tuhoan levyllisen piparisuklaata ^_^

12 kommenttia:

  1. Ihanaa että koulutusta vastaavia töitäkin löytyi jo! <3

    En ole vuosiin omistanut kumisaappaita, mutta kieltämättä välillä käy mielessä että olisihan ne kätevät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo oon ihan superiloinen tosta duunista :) Ja joo mäki oon tavallaan lykänny kumppareiden hankintaa, koska "Kylhän sitä voi rahaa käyttää kaikkeen kivempaankin", mut nyt kun on jatkuvasti kengät ja sukat märkinä ni päätin et pakko :D

      Poista
  2. Mäkin ostin tänä syksynä Hunterin kumisaappaat!! Enkä kyllä miettinyt ollenkaan ovatko enää muodissa vai eivät, mutta hei, ehkä me tuodaan ne takaisin ;D Niiden kanssa tuli kuvattua jo yhdet asukuvatkin ja mietin vaan miten oon pärjännyt koskaan ilman hahah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii mahtavaa! :D Ollaan samiksia sit! Ja nimenomaan, tuodaan uudestaan ne muotiin ;) Ja siis samaa mietin itekin, et kyl ne kumisaappaat nyt on vaan suomalaisessa kenkäkaapissa aika pakko :D

      Poista
  3. Onnea uudesta työpaikasta! <3 tää oli kyllä kiva postaus, lemppari näistä oli kyllä nuo hunterin kumpparit jotka on omallakin ostoslistalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Ja ihana et tykkäsit näistä ostoksista :) Ja voin kyl suositella todellakin noita kumppareita <3

      Poista
  4. Kiva postaus! Missä kirppiksellä myyt sun vaatteita? :)

    Katri / finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla et tykkäsit ^_^

      Ja luxmerkkien fleamarketissa on täl hetkel ja sit mun omalla faceseinällä on julkinen kansio, ni sieltä voi käydä sit kurkkaa mitä on myynnissä :)

      Poista
    2. Okei :D pitää käydä ehkä vakoilemassa jos just myyt mitään 'parempaa seppälää' :)

      Poista
  5. Mä oon miettinyt jo pitkään kumppareiden ostamista! :D Mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Nuo sun ostamat on kyllä tosi makeet :)

    VastaaPoista
  6. Voi että, hunterit on kyllä maailman parhaat <3

    VastaaPoista
  7. Onnea uudesta työpaikasta. Ihana ettei tarvitse sitä stressata vaan voit keskittyä lepäilemään koulu uurastuksen jälkeen. Hyvännäköiset nuo saappaat ja kuulostaa uskomattomalta että maailmassa on kumisaappaat jotka tuntuvat hyvältä jalassa. Minusta kumpparit on aina olleet hankalia kenkiä. Minun pitäisi löytää talvikengät. Ihan toivotonta hommaa kun olen niin kranttu XD Inhoan tarpeellisten kenkien ostoa. Jos ostan ison kasan villasukkia ja kuljen kolme kokoa isommissa ballerinoissa talven?

    VastaaPoista