lauantai 11. marraskuuta 2017

*:・゚✧Coco Cay✧・゚:*

Ensimmäinen pysäkki matkalla oli Coco Cay, piskuinen saari jonne piti erikseen mennä botskeilla, kun iso laiva ei sinne pääse matalan veden ja satamattomuuden vuoksi. Saari oli tosiaan pieni, eikä siellä ole asutusta eikä mitään. Innolla odotin kohdetta, ja mieheni oli vuorannut meille tuollaisen sänkyasian, jossa voi sitten ottaa aurinkoa ja nauttia maisemoisista. 
Lähdettiin heti aamusta, kun herättiin ja laiva saapui satamaan kohteeseen, ja oli ihan kiva olla hyvissä ajoin paikalla, kun ei vielä ollut paljon ihmisiä ja sai rauhassa ottaa kuvia ja tutustella paikkoihin. 






Coco Cay oli kyllä kiva kokemus! Lämpöä riitti ja aurinkoa, drinkit olivat hyviä ja tuli todellakin sellainen lomafiilis. Oli muuten tosi hyvä, että sujahdettiin jo aamu seitsemältä saarelle, sillä laskuvesi oli todella raju! Päästiin uimaan ja polskimaan ihan hyvin, kun jo puolen päivän aikaan vesi oli vetäytynyt todella kauas, että uiminen oli mahdotonta. Me jätettiin vedessä pulikoiminen siihen, kun kaikenmailman levää ja meduusoja möllötteli siinä matalikossa, ja en luota ettei mitään myrkyllisiä elukoita tai pistiäisiä olisi siihen levämössöön mahtunut, kun niitä meduusojakin siinä lötkötteli. Olihan se ihan hauskaa niidenkin sielunelämää katsella, ja muutamat ravutkin bongattiin.

Tuo gekkoeläin oli myös hurjan symppis :D Takanamme olevalla naisella oli taco syötävänä, ja gekko houkuttui sen tuoksusta paikalle. Oli muuten pitkähäntäinen eläin, ja tosi sympaattisen näköinen! Saarella myös vilisteli ihan pienenpieniä kanoja, jotka olivat myös todella lutuisia!

Miltäs nämä kuvat näyttävät? Tuleeko reissufiilistä?

18 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä! Ja aaw toi lisko on niin söpö etten kestä (+toi jälki minkä sen häntä jättää hiekkaan) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuol oli kyl tosi kaunista! Ja joo se oli kyl ihan superpitkähäntäinen, hauskaa seuraa niitä sen jättämiä jälkiä :D

      Poista
  2. Toi sänky keskellä hiekkarantaa on ihana, tommosessa mäkin haluaisin makoilla! :) Muutenkin ihanat kuvat ja jutut, tommonen paikka on varmasti kokemisen arvoinen.

    Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis oli niin hyvä päätös ottaa tollanen sänkyasia :D Oli ihanan rentoo ja rauhallista! Suosittelen kyl kokeilemaan :)

      Poista
  3. Pääsispä itekin tommoseen lämpöön! Näyttää tosi kivalle. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kyl olikin! SUosittelen tollasii risteilyjä kyllä! :)

      Poista
  4. Ihanaa, todella paratiisi tuo paikka:D Hurja tuo lisko, nuo elukat kiehtoo aina vaikka siis karmivaa miten niitä liikkuu tuolla ihan ihmisten läheisyydessä. Siis eihän ne mitään tee mutta mä nyt oon kauhee pelkuri:D Myös uiminen jännittäis ihan liikaa tuolla koska kaikenmaailman merielävät ja hait, jaiks! Lisää pousteja oottelen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elukat on aina kyl kivoja, tuo lisko oli niiiin paijattavan oloinen. :D Joo kyl mä en uskaltanu lähtee kahlaamaan tonne syvälle, varsinkin kun ne meduusat löllötteli siinä rannalla :D Toi Cococay oli kyl muuten aivan ihana!

      Poista
  5. Todellakin tulee oikein kunnon reissufiilis tällaisia kuvia katsellessa! *__* Olisi ihanaa päästä käymään tuolla, näyttää nimittäin niin ihanalta paikalta. Aivan kuin paratiisi! Vaikken olekaan sen suurempi auringon ottaja tai rantalomailijakaan niin kyllähän tuollaiseen paikkaan voisi lähteäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana, kivaa et reissukuume kasvoi! Joku onnistui siis ;D Kyl mä suosittelen, et lähtee käymään, jos on mahis!

      Poista
  6. ää mitä kuvia!! mulle tuli ehkä hiukan kova matkakuume näitä katsellessa :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana, success! :D Nyt vaa lämpöön matkaa varaamaan ;)

      Poista
  7. Reissufiilis tulee, vaikka kaksi yötä sitten vasta kotiuduin reissusta :D<3 Aivan ihanan näköinen paratiisisaari ja ihana kun sieltä sai vuokrata tuollaisen rantasängyn! Niin kivoja kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ne sun reissukuvat instassa...<3 Kiva et tykkäät näist, tuo sänkyhomma oli parhautta!

      Poista
  8. Ihania kuvia! Ihanaa katsella rantalomakuvia kun en itse perusta hiekasta ja lämmöstä. Tuo lisko ei taida muuten olla gekko vaan joku muu suloisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Ihanaa tuol kyl oli. Ja joo ei ihan gekko taida olla, oon tosi huono täs liskotietämyksessä. Iguaani? :'D

      Poista
  9. Oii vitsi mulle tuli semmoinen olo, että haluan niin paljon johonkin lämpimään! :) Vaikka rakastankin kaupunkilomia, niin oikeesti tuollainen rantalomakin tekisi joskus hyvää :D Todella kivoja kuvia oot ottanut <3 Mä niin aion vielä joskus juoda suoraan ananaksesta drinkkiä haha!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana, nyt lämpölomaa varaamaan! Mäki tavallaan enempi kaupunkilomailija, mut välillä nää löhölomat vaan rentouttaa niiiin paljon!

      Ja ananasdrinkit = <3 Viel kookosdrinkki tartteis saada kookospähkinästä :D

      Poista