perjantai 25. elokuuta 2017

*:・゚✧Shopping haul pt 1✧・゚:*

Voiko Japanissa käydä tekemättä ostoksia? No ei todellakaan voi. Vaikka mentiin minibudjetilla, ja mitään suunnitelmia ei ollut, niin kaikenlaista kivaa sitä tuli sitten ostettua. Minkäs sille voi kun Suomessa valikoimat on köyhiä, nihkeitä ja ne kivat jutut maksaakin mansikoita. 
Laitan ostosten esittelyt kahteen osaan, ettei tule mitään supertylsistyttävää kilometripostausta teille luettavaksi. Ja tosiaan tökkivän tekstikentän vuoksi on itsellenikin hankalaa kirjoittaa pitkää postausta, kun keskittyminen hankaloituu ja kirjoitusvirheitä rupeaa kuhisemaan. Aloitetaan sitten heti näillä Sanrio-shopista tehdyistä ostoksista! Sanrion kaupat ovat oma heikko kohta: Oikeastihan sieltä ei _tarvitse_ mitään, mutta kun sitä söpöä, pinkkiä, vaaleanpunaista, pitsiä, timangia ja pastellia on koko pulju täynnä, niin ei siitä voi vaan ohi kävellä. 
Ostettua tuli sateenvarjo, supersöpö My Melody-kynä (uskokaa, japanilaiset kuulakäkikynät ovat ihan parhautta. Maailma musertui kun paras kynä ikinä pöllittiin minulta töissä. Tätä en kyllä kotoa pois varastettavaksi/hukattavaksi vie :D), eväsrasia, käsipyyhe sekä korttikotelo. Varmaan kaikista ostoksista reissulla tuo korttikotelo on ihan paras. Iskin nyt matkakorttini sinne, ja voi olla varma ettei kortti unohdu kotiin enää koskaan kun lähtee jonnekin. Sanrio-kaupoissa oli My Melody x Sailor Moon- collection, ja olisin voinut ostaa kaiken siitä sarjasta. Korttikotelo, pyyhe sekä eväsrasia siitä jo onkin. Myynnissä oli myös pienempi pyyhe, avaimenperä ja syömäpuikkoja. Ostin myös matkalaukun itselleni, sillä olen ihastellut niitä jo joka Japaninmatkalla. Kuitenkin niissä on vähän suolainen hinta matkalaukuksi, vähän päälle sata euroa, mutta kyllä tuo laukku on koko rahan arvoinen. 
Kosmetiikkaa tuli haalittua myös jonkun verran. Kiitos Sallin, olin ihan hurahtanut noihin maskeihin ja toivon niissä piilevän voiman auttaa punoittavaa ja mustapäiden valtaamaa ihoani. Ja koska ylläri Suomessa valikoima on vähäinen, hamstrasin sitten Etude Housen liikkeestä sekä Donkihotesta kasapäin maskeja. 
Tässä tarkempaa kuvaa nimenomaan Etude Housen ostoksista. Ostin etanamaskin koska siitä olen niin paljon positiivista kuullut (tuntui vähän töhöltä ottaa etanamaski herkullisten mansikka- ja kirsikkanaamioiden sijaan, että tän nyt paree olla tehokas! :D ), mustapäämaskin, kosteuttavan huulimaskin sekä nasolabiaalijuonteita siloittavan maskin. Jälkimmäisestä ajattelin tehdä ihan ennen-jälkeen postauksen ja kertoa toimiko. Nyt kun silmänaluset on fiksattu pois, omat nasolabiaaijuonteet häiritsee ihan jonkun verran. Ennen kuin menen niitä piikillä fiksaamaan, haluaisin kokeilla tällaista menetelmää. Vaikka kyllähän sen tietää että vaikutus on lyhyt tai sitä ei ole ollenkaan :D
Meikkejä en juurikaan ostanut, muutakuin eyelinereitä sekä ripsijuttuja. Vannon Dolly Winkin eyelinerin nimeen, se on vaan yksinkertaisesti paras eyeliner mitä on: Helppo käyttää, riittoisaa, vahva pigmentti... Eli iso peukku ja suositus Dolly Winkille! Ostin myös Dolly Winkin ripsiä ja ripsiliimaa, sillä nämä ovat myös yksiä suosikkituotteitani. 
Heräteostoksena sen sijaan tuli ostettua Sailor Moon-eyeliner. Tämä oli enempi silmänkarkkia kuin kätevä, sillä tässä oli todella kova sivellin, ja pigmenttiä ei meinannut irrota ollenkaan. Saa nyt nähdä keksiikö tälle jotain oikeaa käyttöä, vai jääkö tämä toimittamaan pelkkää koristeen virkaa. 
Loput maskit. Ostin nämä kaikki Donkihotesta, jossa suosittelen ehdottomasti visiteeraamaan, vaikka paikat näyttävätkin vähän.... hämäriltä aina kaupungista ja kaupunginosasta riippuen. Nämä maskit valikoituivat mukaan ihan vaan puhtaasti pakkausten perusteella, sillä niin hyvin en japania osaa, että olisin osannut vaikutuksia lukea. Tuo gyarumaski oli ainakin deeply moisturizing, sen sain selville, muut ovat nyt ihan täysiä yllätyksiä. Nyt ollaan vaan sen probleemin edessä, että raaskiiko näitä edes käyttää?
Kosmetiikasta vielä, sain kaupantekijäisiksi Candy Dollin pohjustusvoiteen sekä ostin Donkihtesta supermustapääpuhdistustöhnää. Pohjustusmeikkiä en ole ehtinyt kokeilemaan, mutta tuota mustapääasiaa kylläkin. Naiivisti ajattelin sen olevan ihan supermegagiga tehokasta, mutta toistaiseksi vain päivittäisellä käytöllä on pikkuisen ihohuokoiset nenästä pienentynyt. Eli toimii, muttei niin väkevästi kuin pakkaus ja mainos antoi olettaa. 
Tykkään piilolinsseistä meikissä, mutta jotenkin läträäminen ja säätäminen niiden vuosilinssien kanssa on hankalaa ja omat silmät väsyy ihan todella paljon niistä vahvoista ja paksuista piilareista. Nappasin sitten mukaan kahdenlaisia päivälinssejä, jotka ovat ohuempia ja omasta mielestäni hygienisempikin käyttää. Katsotaan millaiselta nämä näyttävät sitten silmissä!
Sellainen note vielä, että jos piilareita ostatte Japanissa: Teille lykätään käteen vastuunvapautuslomake, mihin pitää täyttää omat tiedot yms, ja jossa allekirjoitetaan se ettei piilareilla ole vaihto- tai palautusoikeutta (joka on hassua koska kyllä sen nyt luulisi tajuavan, ettei piilolinssejä voi palauttaa :D). Yleensä mukana on kyllä (tönkkö)englanninkielinen malli siitä, mitä pitää mihinkäkin kirjoittaa!

Tällaisia ostoksia tässä osassa, loput toisessa! Mitä ajatuksia näistä teille heräsi? :) Oliko jotain mikä jäi kiinnostamaan enemmänkin?

23 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia. :)

    Nuo matkakorttikotelot ovat kyllä hurjan käteviä. Hankin viime reissulla Fukuokasta sellaisen (Rilakkuma-kotelon <3) Suicaa varten. Nyt olen käyttänyt sitä bussikortille täällä kotimaassa ja kyllä se vaan arkea helpottaa. Ehkä nämä vähän näitä ensimmäisen maailman ongelmia, mutta jotenkin se bussikortin kaivelu lompakosta on aina rasittanut. Enää ei tarvitse kaivella, kun kotelo roikkuu laukussa. Plussaa toki vielä siitä, että se on söpö.

    Noita kosmetiikkatuotteita en ole juuri kokeillut. Ehkä pitäisi, kun minulla silmänaluset on kauhean tummat ja poskipäät turhan punertavat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäät <3
      Ja joo siis itelläki iskee aina se paniikki kun tarkastajat tulee ja alkaa se saakelinmoinen rymyäminen laukusta, että missäs se kortti nyt onkaan ja auta armias kun tajuaa että se onkin jäänyt kotiin :D Nyt ei tosiaankaan jää!

      Ja suosittelen noita maskeja kyl! Mulla on samat vaivat kun sulla ja punotukseen auttaa hyvin :) Meikittä olo ei oo itelle koskaan ongelma, mutta vähän häiritsee kun naama loistaa kuin intian kuu kun punottaa, mutta noi maskit on auttanut siihen ongelmaan kyl hyvin :)

      Poista
  2. Oi, en kestä miten suloisia ostoksia! Supersöpö tuo sateenvarjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Toi sateenvarjo odottaa syksyn alkua et pääsee olemaan in action :D

      Poista
  3. Ihania ostoksia, varsinkin nuo maskit! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan liian ihania ostoksia! Voisin mennä tuonna ihan vain shoppailemaan t. söpöt vaaleanpunaiset jutut on parhautta. Ja oooh noi kosmetiikkatuotteet olis varmaan niin mun makuun, kun korealaistakin kosmetiikkaa fanitan. Etana toimii! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Japani on kyl ostosteluparatiisi :D Ja etana todellakin toimi, mitä koklasin sitä nyt eilen :D Suosittelen sulle Japania lämmöllä <3

      Poista
  5. äääks mää ehkä sekoon tästä vaaleanpunaisuuden määrästä<3 Siis kaikki on oikeesti kehunut korealaista kosmetiikkaa! Pystyykö noita tilaamaan netistä jostain? 8)
    Meillä muuten myydään töissä noita etanavoiteita ja geelejä ja ne on ihan supertehokkaita! Toiset on sanonut, et aknearvet lähteny ja iho tasottunut! Toivottavasti toi on yhtä hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YesStylesta ainakin saa tilattua aasialaista kosmetiikkaa. Itse olen esim. Etude Housea ja Dollywinkiä sieltä ostanut. Iso on valikoima :) KKCenterHk:ssa ja BeautynetKoreassa on myös kaikenlaista kivaa.

      Poista
    2. Emilia: Joo pystyy niinkuin LArjus kommentoikin, ja musta Etude House taitaa shipata suomeen ihan suoraankin? Ja kiva kuulla! Pitää siis haalia ehkä lisääkin noita :D

      Larjus: Noista mäkin oon kuullut porukan paljon tilaavan :)

      Poista
  6. Super ihania (ja kuvauksellisia) ostoksia! Mullakin on Sanrion matkakorttikotelo ja sen lisäksi että se on söpö se on tosi kätevä. Toi sun on kyllä vielä asteen sitä mun omaa söpömpi, aivan ihana! 💕
    Etudehousen kosmetiikkatuotteet oon ainakin itse todennut toimiviksi. Kivan näköisiä noi kaikki maskit. Niitä on aina kiva kokeilla ja nautiskella. Mäkin vannon Dollywinkin nimeen myös! 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana et säkin tykkäät! Dollywink on parhautta! :D En oikeesti suostu enää vaihtaa eyelineriä muuhun.

      Poista
  7. Niin söpöjä ostoksia! Varsinkin noi kaikki Sailor Moon -jutut! Miksei Suomesta löydy yhtä söpöjä juttuja, kaikki meikitkin olisi niin kivoja jos olisi nätit pakkaukset... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos <3 Ja sinäpä sen sanoit, kauppa kävis kuumana kun ois noin suloset pakkaukset ja kaikkee!

      Poista
  8. Ihan super söpöjä ostoksia! Ihastuin tuohon korttikoteloon ja eväsrasiaan oikein kunnolla. Ihan ärsyttää, kun en itse tuollaisia söpöyksiä tajunnut silloin ostaa Japanista :( Toisaalta taas mulla oli aika pieni budjetti, mutta kyllähän tuollainen eväsrasia olisi silti aika kätevä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos! Siis et tiiäkää miten paljon mulla jäi asioita kaihertaa kun en ostanutkaan Japanista ;A; Aina sinne jotain jää :'D Nomut ensi reissulle sit!

      Poista
  9. No sen mä sanon että kyllä Japanista lähteee aina supersöpöjä juttuja matkaan mitä nyt blogeista näkee aina kuvia:D Eli vaikkei sinne shoppailemaan lähtisikään niin varmasti tulee jotain ostettua vaan koska kauniit ja söpöt pakkaukset, no ei nyt sentään vaan sen takia;D
    Korealainen kosmetiikka on mun makuun ja itse tykkään tilata Bearel.com verkkokaupasta niitä tuotteita. Mutta kyllä se vaan olisi erijuttu päästä ihan Japaniin ostamaan, tehokkaita on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis Japaniin ei vaan voi mennä siten et tyhjin käsin palais :D Suosittelen oikeesti et menette käymään siel <3 Pitääpä tsekkaa toi Bearel itekin :)

      Poista
  10. ihmeellisiä näin suomalaisen silmin, tulee mieleen blibbo joka ennen toimi kampissa kyllä näistä tuotteista :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Vähänkö söpöjä juttuja! <3 Mä oon ihastunut kans kaikkeen suloiseen, mutta en viitsi ostaa vaan koska söpö vaan haluan, että tuote menee oikeesti käyttöön :D Tuollainen korttikotelo matkakortille olis kyllä ihana :)

    VastaaPoista
  12. Oij, Sanrio kauppa kyllä saa täälläkin sydämmen sykkimään! Matkakortti kotelo olis kyl tarpeellinen. Tässäpä syy yksi lisä syy päästä uudelleen Japaniin.

    Pauliina

    VastaaPoista
  13. Söpöjä ostoksia ja etenki noi pakkaukset ovat nii hienoja tuolla toista kuin suomessa

    VastaaPoista