maanantai 28. elokuuta 2017

*:・゚✧Shopping haul part 2✧・゚:*

Ostospostaukset ovat elämän sokeri ja suola, joten niihin palatkaamme. Toinen osa Japanin ostosista. Pidemmittä puheitta, tästä alkaa esittely kengistä. 
Jo viime reissulla Tokioo ihastelin Princess Melodyn nilkkureita. Hintaa oli kuitenkin kengillä yli satkun, ja ostin jo tuolloin itselleni yhden parin MA*RSin kenkiä. Tällä reissulla kuitenkin MA*RSin ja Princess Melodyn valikoima oli tosi suppea, eikä liikkeestä mitään hurjasti tarttunut mukaan, joten päätin, että kun kerta kengät ovat mielessä kaivelleet yli puoli vuotta, on ne silloin järkevä hankinta. Kengät olivat jykevät jalassa, ja korko kun ei ole ihan piikki, uskon että pystyn näitä hyvin käyttämään syksyn edetessä. Nuo rusetit ovat irrotettavat, että halutessaan kenkiä voi käyttää ihan vain sellaisenaan! 
Osakassa sitä meinasi sitten happi loppua, kun vaelleltiin vain ympäriinsä, kello on jo lähempänä yhdeksää, ja eräässä kauppakeskuksessa vastaan paukkaa Yumetenbon liike. En edes tiennyt Yumetenbolla olevan omaa fyysistä putiikkiansa. Yumetenbolta on siis tullut tilattua jo monia vuosia, kyseessä on vähän Japanin vastine Nelly.comille. Tilailu sieltä kuitenkin väheni, kun vaatteiden ulkonäkö alkoi olemaan enemmän settiä hooämmä country girl-viboilla, kuin sitä söpöä gyarutyyliä. Noh, kyllä siellä liikkeessä kaikkea kivaa olikin, mutta itse iskin itseni kenkäalehyllylle, ja aikaa oli rajoitetusti, nappasin vain parhaat päältä, eli nämä kengät. Näkyi olevan juuri nyt Yumetenbon top itemseissä nämä kengät, eli täältä voi tilata itselleen samanlaiset ihanuudet, jos kiinnostaa! Hinta näissä oli liikkeessä pienempi, 2400 jeniä. Nämä vaan on ihanat!
Joka Japaninreissulta meille kertyy ainakin yki Sonico-figu. Se ollan päätettykin, että tehdään oma Sonico-matkamuistoperinne. :D Olenkin tainnut jo aikaisemmissa postauksissa selittää, miksi olen niin viehättynyt hahmoon, joten skippaan sen nyt. Nämä ovat vaan niin söpöjä ja koomisia kaikkine tisseineen, että ei näistä voi olla tykkäämättä. 
Vierailtiin myös Tokyo Skytreen Pokemon centerissä. Enempi tuli oikeastaan ostettua tuliaisia pikkusiskolle, mutta nappasimme ihan itsellemme UNO-kortit (Halutaan kasata pieni kokoelma joitain pelejä, että jos joskus tulee fiilis pelata ihan manuaalisestikin jotain. Nyt meiltä löytyy jo se ponimonopoli, ja UNO-kortit on Pokemonia!) ja minä ostin itselleni sukat. Ostin myös t-paidan, mutta nyt täytyy todeta etten ole nähnyt sitä sitten hotellilta poistumisen, että pikkuisen pelottaa jäikö se nyt sitten kuitenkin hotellille, vaikka rymyttiin kyllä ne huoneet aika huolellisesti, vai onko paita jo hautautunut jonnekin mieheni jemmakasaan...
Ennen reissuunlähtöä metsästin itselleni Adidaksen fläbäreitä, joita käyttää rannoilla ja silloin kun ei vain jaksa. Addun outletissa ei ollut enää kuin isoja kokoja, ja ne mitkä olivat omaa kokoani maksoivat kolmekymppiä, eli täysin poissa luvuista. Shibuya109:ssä oli aika symppis brändi KOL ME BABY, jolta ostin sitten läpyskät, jotka ovat muuten nämäkin hyvät jalassa! Harmittaa ihan etten ostanut näitä myös mustavalkoisina, sillä hintaakin näillä oli vain 900 jeniä. 
Viimeisimpänä sitten lehtiostokset. Agehaa sai etsiä kissojen ja koirien kanssa, ennen kuin vasta suuresta kirjakaupasta Osakassa löytyi. Samalla nappasin sitten kylkeen matkalukemiseksi Popteenin, saihan siinä samalla kylkiäisinä tuon primerin jonka esittelin viimeostospostauksessa. Tykkään tosi paljon Japanilaisista lehdistä, niissä on niin paljon kuvia, ja on helppoa harjoitella lukemista. Ja inspistä saa vaikka ja kuinka!

Tässäpä kaikki ostokset sitten. Tein vain vähän vaateostoksia, ja kuten sanottua, en tykkää oikein vaatteiden kuvailusta kun se on vaan niin hankalaa. Kukaan saa mitään iloa lörtsystä lattialla, vaan esittelen mieluummin mekot sun muut sitten ihan käytössä. Mikäs näistä oli teidän lempparinne?

12 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuo vaaleanpunaiset korkkarit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana et säkin tykkäät niistä! <<3 En malta oottaa et pääsen käyttämään noita jossain :)

      Poista
  2. Oi taisin ihan pikkuisen rakastua noihin vaaleanpunaisiin kenkäihanuuksiin <3 Sun ostopostauksia on aina kiva katsella, sillä löydät kaikkea ihanaa ja söpöä eikä koskaan oikeastaan voi tietää, että mitä seuraavasta kuvasta löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana juttu! Tos on linkki et sieltä vaan tilailemaan *_* Ja voi että, kiitos! Tosi mukavaa et nää ostospostaukset on hauskaa luettavaa :) <3

      Poista
  3. Siis nuo kengät taas 8) ♥ Upeita ostoksia jälleen kerran:) Pakko kompata Anea, sulla tosiaan on mielenkiintoisia ostospostauksia kun sitä ostosta löytynee laidasta laitaan, ikinä ei voi tietää mitä seuraavasta kuvasta paljastuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOiii ihana, kiitos ihan hurjasti! Todella kivaa saada tällaista palautetta :) <3 Ihana et tykkäätte!

      Poista
  4. Nuo mustat rusetti nilkkurit on ihanat! ^^

    VastaaPoista
  5. Kengät ihania!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Ihastuin noihin kaikkiin kenkiin! Noi släpärit on tosi söpöt erityisesti :D<3

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia, etenkin nuo ensimmäiset kengät! Jotenkin niin näppärää, että tuon rusetin saa pois jos ei aina tee mieli käyttää sellaisia kenkiä, joissa on joitain yksityiskohtia. Näyttävät varmasti hyviltä kaikenlaisten asukokonaisuuksien kanssa, joko rusetilla tai ilman :>

    Siis mua niin nakertaa, kun en nähnyt tuollaisia Kol Me Baby -sandaaleita Tokiossa ollessani! Kauppa oli muuten niin ihana ja tunnelma ihan 5/5, mutta tuollaisia eivät mun silmäni valitettavasti löytäneet... Nuo ovat nimittäin aivan laittoman söpöt! Mahtaiskohan niitä löytyä vielä ensi kesänä lol :'D

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania nuo kaikki kengät 😍

    Sara V

    VastaaPoista